Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlarr Günaydınnnnn :)

bugün baya uymuşum yeni kalktım :)

napionuz ne var ne yok ?

moral bozacak ne var allah aşkına...insanların çocukları 4 aylıkken karnında ölüyor..bu daha büyük acı değilmi...yada doğup bir ay yaşıyorlar...düşünsenize herşeyleri hazır ...ama bebek yok ortada anneden süt geliyor...lütfen en kötüsünü düşünelim...hamilelerimize dua edelim...olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar dileyelim...ocuk çocuk çocuk diye allaha ısrar edersek isyanla allah bir sakat verir ( allah korusun) al kulum çok istedin uğraş...lütfen inancımızı yitirmeyelim...

Hayırlısı olsun tatlım. rabbim isteyenlere hayırlı saglıklı bebekler nasiip etsin inşallahh. bebek bekleyenlerini sağ sağlim sağlık bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.. aminnn

çok sağolun kızlar rabbim isyen herkese nasip etsin çok heyecanlıyım minnoşumun kalbini dinledim :) kızlar ben elimi karnıma koyup allah diye zikir çeker gibi diye bildiğim kadar demiştim sonra da rabbim sen bizede hayırlı bir evlat ver dedim ve her ilişki öncesi dua edip hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah diye dua edip öyle ilişkiye girdim belki bununda etkisi vardır.sizde yapın dua sonuçta

slm tekrardann bi okula uğrayıp geldim de:)cnm ben belirtilerden pek anlamıyorumm belim ağrıyoogöğüslerim şişti,bacaklarım ağrıyooo ama çok hareket etmekten heralde regl belirtilerinden farklı olarakk sadece sarı hafif bi akıntı varr bide sabahın köründee uyanıyorumm,okula giderken sürüne sürünee kalkıyodumm bunları belirti olarak görmüyomm zaten hep olan şeylerr,ben farklı bişiler arıyorumm göğüslerde damarlarr göbekte kahverengi çizgi falann:))

onlarda olmaya biliyo benim daha göbekte kahve rengi çizgi yok görünürlerde geç çıkıyo demekki ama akıntı falan hamilelik belirtisi inşallah hamişsindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…