olabilir canım neden olmasın. yumurtlama belirtilerin var mı sümüksü akıntı ksık ağrısı gibi
vayy çok güzel söz angelben bu işlerden hiç anlamıyorum kuzum..keşke yardımcı olabilsem...ama şöyle düşün Allah 'a ne zor ?
akinti yok ama karnim agriyor
nolduuu canım hayırdır :26:insanlar neden bu kadar kötüüüüüüüüü
kizlaaarrr ben hasta olacam gibi agrilarim basladi simdi yaailk defa bu ay cok istiyodum 4 gun once doktora gittim yumurta yok hasta olmaya dair belirti yok dedi 4 gunde yumurta olusurmu????
canım bu kadar uzulme Rabbim hayırlısını versin.akinti yok ama karnim agriyor
nolduuu canım hayırdır :26:
inşallah hamilesindir canım üzme kendini
Hayırlısı olsun tatlım. rabbim isteyenlere hayırlı saglıklı bebekler nasiip etsin inşallahh. bebek bekleyenlerini sağ sağlim sağlık bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.. aminnnmoral bozacak ne var allah aşkına...insanların çocukları 4 aylıkken karnında ölüyor..bu daha büyük acı değilmi...yada doğup bir ay yaşıyorlar...düşünsenize herşeyleri hazır ...ama bebek yok ortada anneden süt geliyor...lütfen en kötüsünü düşünelim...hamilelerimize dua edelim...olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar dileyelim...ocuk çocuk çocuk diye allaha ısrar edersek isyanla allah bir sakat verir ( allah korusun) al kulum çok istedin uğraş...lütfen inancımızı yitirmeyelim...
azcık çıkıp şu evi bi toparlıyım :) geç kalkıncaaa zor oluyor işte
maşallah maşallah küçük fasulyeyegünaydın teyzeleri :) biz geldik bebişimin pıt pıt atan kalbini dinledik bu gün babasıyla
Maşallahhh maşallahhhhhhhhhhhhgünaydın teyzeleri :) biz geldik bebişimin pıt pıt atan kalbini dinledik bu gün babasıyla
aferim iyi bişey kıskanmışsın :)bende bende toplucam kıskandım
nerdeyse 2 haftadir kasigim gobegim cok agriyordu idrar yaparkende inanilmaz bir yanma vardiama 2 gundur tik yok 1 hafta once de kahverengi leke geldi doktora gittim yumurta yok dedi hasta olmayacak gibi gozukuyorsun dedi ve folik asit verdi adet olmazsan 5 gun sonra gel bakalim dedi bekliyorum insallah olmam:18::18:sende belirti falan varmi
slm tekrardann bi okula uğrayıp geldim de:)cnm ben belirtilerden pek anlamıyorumm belim ağrıyoogöğüslerim şişti,bacaklarım ağrıyooo ama çok hareket etmekten heralde regl belirtilerinden farklı olarakk sadece sarı hafif bi akıntı varr bide sabahın köründee uyanıyorumm,okula giderken sürüne sürünee kalkıyodumm bunları belirti olarak görmüyomm zaten hep olan şeylerr,ben farklı bişiler arıyorumm göğüslerde damarlarr göbekte kahverengi çizgi falann:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?