evet şu an balkonda oturuyorum ve karşı apartmanımızdalar....hain planlarım var o apartmanla ilgili...dibine dinamit yerleştiricem...
evet şu an balkonda oturuyorum ve karşı apartmanımızdalar....hain planlarım var o apartmanla ilgili...dibine dinamit yerleştiricem...
Kizim dusundum de simdi dinamit koyarsan k.validenin et parcalari senin eve yapisir. Bogggkk. Yine kurtulamazsin
Kocan da icerde olmasin dikkat et :)
angel allah sana sabır versin bacım.. yok yok uzak olmak iyi sanırımson fikrim bu artık
bu arada kızlar sürekli soruluyor ama hamileliğinizde ilk belirtiler nelerdi.. masalberra özellikle sana soruyorum taze hamişgeçen hafta çok yoğun kasık ağrısı çektim.sol kasığıomdan ayağıma sırtıma vuran bi ağrıydı.. doktora gitcem pazartesi mutlaka dedim yine gitmedim.. bu hafta biraz geçti gibi.. ama krem gibi bi akıntı oluyor.. neden olablir sizce ??:26:
bendede çok belirtiler olduBize sorma dogurali 10 sene oldu unuttuk :)
Herkeste farkli olmakla beraber bende mide bulantisi, adet sancisi, kasiklarda batma ve akinti olmustu.
angel allah sana sabır versin bacım.. yok yok uzak olmak iyi sanırımson fikrim bu artık
bu arada kızlar sürekli soruluyor ama hamileliğinizde ilk belirtiler nelerdi.. masalberra özellikle sana soruyorum taze hamişgeçen hafta çok yoğun kasık ağrısı çektim.sol kasığıomdan ayağıma sırtıma vuran bi ağrıydı.. doktora gitcem pazartesi mutlaka dedim yine gitmedim.. bu hafta biraz geçti gibi.. ama krem gibi bi akıntı oluyor.. neden olablir sizce ??:26:
dimi la...lanetli eve döner evim...gitsin allahından bulsunlar ...yallaaaaaaaaaaahhh
kayınpeder olse kaynanam direkt bize transfer...kaynanam olse kayınpeder evlenirAynen canim. En guzeli yukari havale etmek. Bir de su var. simdi diyelim ki birisi oldu. Yasayan senin basina mi kalir yoksa bakan biri olur mu ona?
Bize sorma dogurali 10 sene oldu unuttuk :)
Herkeste farkli olmakla beraber bende mide bulantisi, adet sancisi, kasiklarda batma ve akinti olmustu.
benim adetim düzensiz kuzum yaa..canım benim sol kasıgımda batmalar oluyordu ki hala oluyor hem sagda hem solda, sonra benimde akıntım vardı suan yine var. bir de bacaklarımın ustu agrıyordu, bunlar adet gunumden onceki durumlarım. adet gunum gectiginden beri de halsizlik bacak, bel agırısı, gogus hasssasiyeti ve kasık agrılarım var. simdilik boyle canımmmmmm. senin anlattıkların hamileliğe benziyor, adetten iki gun once filan testte cıktı silik sekilde adetine kac gun var
ne çabuk unuttunuz bacım her ay belirti aradığınız günleriiiii
mide bulantısı yok
adet sancısı var sanki arada
kasıklarda batma gibi bişi var ama onu tam bilmiyorum
akıntı dediğim gibi krem gibi sanki daha önce hiç böyle olmazdı.
not : % 5 ihtimal aslında bu ay ama umut dünyası işte
kayınpeder olse kaynanam direkt bize transfer...kaynanam olse kayınpeder evlenir
ohaaaa tam tırlatmış kadınAblam da aynisini dusunuyo da :)))) ama onunki cok dinc kizim. Hepimizden daha celik fildir fildir geziyo. Hic rahatsizligi yok. Hoca hoca geziyo, anlatmistim hep kotuluk pesinde kari. Bu arada kocasinin olmesi icin hergun dua ediyomus daha ozgur olmak icin.
ohaaaa tam tırlatmış kadıno uğraştığı şeyler bir ters teperse keto gibi dolanır etrafta
olabilir canım neden olmasın. yumurtlama belirtilerin var mı sümüksü akıntı ksık ağrısı gibikizlaaarrr ben hasta olacam gibi agrilarim basladi simdi yaailk defa bu ay cok istiyodum 4 gun once doktora gittim yumurta yok hasta olmaya dair belirti yok dedi 4 gunde yumurta olusurmu????
Ben yapsam ilk seferde yamulurum. Birsey de olmuyo kizim valla anlamadim. Ayagina illaki dolasir da iste neyse bize dusmez zamani belirlemek.
kizlaaarrr ben hasta olacam gibi agrilarim basladi simdi yaailk defa bu ay cok istiyodum 4 gun once doktora gittim yumurta yok hasta olmaya dair belirti yok dedi 4 gunde yumurta olusurmu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?