Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım benim sol kasıgımda batmalar oluyordu ki hala oluyor hem sagda hem solda, sonra benimde akıntım vardı suan yine var. bir de bacaklarımın ustu agrıyordu, bunlar adet gunumden onceki durumlarım. adet gunum gectiginden beri de halsizlik bacak, bel agırısı, gogus hasssasiyeti ve kasık agrılarım var. simdilik boyle canımmmmmm. senin anlattıkların hamileliğe benziyor, adetten iki gun once filan testte cıktı silik sekilde adetine kac gun var

Bize sorma dogurali 10 sene oldu unuttuk :)

Herkeste farkli olmakla beraber bende mide bulantisi, adet sancisi, kasiklarda batma ve akinti olmustu.

Bize sorma dogurali 10 sene oldu unuttuk :)

Herkeste farkli olmakla beraber bende mide bulantisi, adet sancisi, kasiklarda batma ve akinti olmustu.
ne çabuk unuttunuz bacım her ay belirti aradığınız günleriiiii

mide bulantısı yok
adet sancısı var sanki arada
kasıklarda batma gibi bişi var ama onu tam bilmiyorum
akıntı dediğim gibi krem gibi sanki daha önce hiç böyle olmazdı.

not : % 5 ihtimal aslında bu ay ama umut dünyası işte

benim adetim düzensiz kuzum yaa.. en son 10 gün geciktim umutlandım ama olmadı işte.. en son 4 haziranda oldum ama bakalım bi daha ne zaman oluruım :18:

Espri yaptim zaten daha dune kadar her ay test yapiyodum. Anlasana bebisim :)

kayınpeder olse kaynanam direkt bize transfer...kaynanam olse kayınpeder evlenir

Ablam da aynisini dusunuyo da :)))) ama onunki cok dinc kizim. Hepimizden daha celik fildir fildir geziyo. Hic rahatsizligi yok. Hoca hoca geziyo, anlatmistim hep kotuluk pesinde kari. Bu arada kocasinin olmesi icin hergun dua ediyomus daha ozgur olmak icin.

ohaaaa tam tırlatmış kadın o uğraştığı şeyler bir ters teperse keto gibi dolanır etrafta

kizlaaarrr ben hasta olacam gibi agrilarim basladi simdi yaa ilk defa bu ay cok istiyodum 4 gun once doktora gittim yumurta yok hasta olmaya dair belirti yok dedi 4 gunde yumurta olusurmu????

kizlaaarrr ben hasta olacam gibi agrilarim basladi simdi yaa ilk defa bu ay cok istiyodum 4 gun once doktora gittim yumurta yok hasta olmaya dair belirti yok dedi 4 gunde yumurta olusurmu????
olabilir canım neden olmasın. yumurtlama belirtilerin var mı sümüksü akıntı ksık ağrısı gibi

ben bu işlerden hiç anlamıyorum kuzum..keşke yardımcı olabilsem...ama şöyle düşün Allah 'a ne zor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…