Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bende kayınbaba sevmeyenlerdenim...benden uzak olsun...kaynanam yanında melek kalıyor.en azından yalan yok kadında.

cnm çok tebrik ederim değerin çok iyi muhtemelende gittiğinde iki katına çıkmış olucak Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin llyum,senin bebeğinede hayırlı ömürler diliyorum...perşembe belli olacak bakalım..

Aslan burcu 2013 yılın ilk ayları Ocak-Şubat gibi ailenizle ilgili konulara yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz.sosyal hayat ve arkadaşlarla birliktelik gibi konularda güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Sevgili aslan burçları 2013 geleceğe dair kurduğunuz umutlarda güzel değişimler, gelişimler yaşanabilir.
İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak

Kızlar dün gittim dr.a şükür herşey yolunda. Oğluşum 2.800 olmuş 10 günde 400 gr.almış sevindim.

Milan'cım nst ye bağladılar dün. Karnına bişeyler takıyorlar. Sonra eline bi buton veriyorlar bebiş hareket edince basıyorsun. Soluna doğru yatırıyorlar. Benim normalde çok kasılmam oluyor sancı giriyor falan ama sağolsun oğlum nst ye bağlıyken hiç hareket etmedi sadece 2 kez tekme attı o da 5 aylık attığı tekmelerden daha zayıftı. Dr. da rahimde kasılma falan yok daha dedi gece gelip bağlasa yarın doğurcan dicek biliyorum ama velet uslu durdu dr.dan çıkar çıkmazda kudurdu nasıl bişey bu anlamadım. Normalde çıkıvercek gibi hissediyorum. Dr.da 2 şubat falan dedi doğum tarihine. Halen normal doğum görünüyor.

Ne dalga geçiyon kıs benim tüplerimlen tüp müp onlar benim bebelerim

İnş sen doğalgaz yaparsın cnm bu aygazlar hem masraflı hep iğneli hiç tavsiye etmem

oyy kurban olurum gızzzzz senınkıler benımkılerın tup kardeşi olacakk kızmaaaa
ya bacımm ben ılk transferde 1 embrıyo bılıyorum yenı yasaya göre senın nasıl ıkızlerın olabılecek ki ancak tek yumurta ıkızı olabılır ama bazı merkezler yasadısı bı kac embrıyo transfer edılebılıyormus ben ıkıncı denemede 2 embrıyo bılıyorum aydınlat benııı tüp anneeeeeee

angel angel diyonus da angel ne etti acaba ne zamandır gelmiyor yoksa ben bi kaçırdım kıslar :44:

ne bılım kız..ben sadece kendı burcumu bılıyom..
kaynanamınkıde aslan..dedıgım dedıklerden,hep kendı dedıgı dogru:S
sende mı oylesın kız..

öyleyim mi ki yok kıs ben gayet uyumlu ılımlıyımdır ölee dediğim dedik tipleri de hiç sevmem. senin kaynanın karakteri bozuk ondan öledirrrr o

Son düzenleme:

hahahahha derde bak gızlıce gıder gelırsın artık naaapcan
oooohh kaynanayla bozustu,kızın ustunden yük kalktı

benimki az daha boşandırıyodu bizi kızlar..kimse eline su dökemez zannetmiyorum...eşim yanlarından gelince dolmuş halde geldi, bnde aradım neden eşimi doldurup doldurup yolluyosunuz bana amacınız yuvamımı yıkmak dedim..adam bana seni 2 aylığına almadık ama boşanın siz ben gelicem oraya dedi...sonra da eşimi aramış demiş ki ecem senden boşanmak istiyor demiş....neyseki düzelttik durumu...ama kayınbaba yı o günden beri şeytan gibi görüyorum.....
mesela senle yer içer,sen köşeyi dönmeden sana etmediği küfür kalmaz...uyuz bir adam

yok yok yagmur bunu oku..bu daha guzel..

Esin Uzer

sağol millaaanımda hani hiç bebişden falan bahsetmiyor anlaşılan bu yıl kariyerle geçecek bakalım seneye allah kerim bi memur olsamdı ne güzel olurdu beaaaa

benım kaynamınkine bi hayvan yok
Yazık o hayvanlaraaaaaaa

angel yok oldu,nerdeyse 1 yada 1 bucuk aydır yok kız ortalıkta..
bende merak edıyorum..telden de olsa gırerdı hep arada..
ama bayagdır gırmedı hıc..

kız benım bıde cok samımı kuzenım var..oda aslan burcu,oda dedıgım dedıklerden..
ama onunla cok ıyı anlasıyorum,kaynanamıysa hıc sevmıyorum..
kaynanam bana ne dese batıyor..
halbukı bazen dusunuyorum kaynanam,bı arkadasımın annesı falan olsaydı hala bu kadar kıl olurmuydum dıye
bence bende de var bi i*nelik

maşallah,,maşallahh...

Kız her gittiğimizde onu sorcaz dioz hep unutuyoz ..Yani kaç bebe koycaklar bende bilmiyom..

Ama bende kadının yaşına yumurtalık rezervine göre değşiyor diye biliyom..tamam normalde ilk seferde tek embriyo ama embriyonun kalitesine göre iki de koyabiliyolar..

Yani bu yasa çok dinlenmiyor aslında ama ikiden fazla koyulmuyor o kesin galiba..

Oraya gidince heyecanlaniom hiç konuşamiom ya : )

Ama iki günde bir kontrol olduğu için sorun yok perşembe nasipse yine ordayım bu sefer inş soracam bakimm ne dicek..

aslan la ikizler iyi anlaşırmış...
bende genelde akrep le anlaşamam...tecrübeyle sabittr.

sağol millaaanımda hani hiç bebişden falan bahsetmiyor anlaşılan bu yıl kariyerle geçecek bakalım seneye allah kerim bi memur olsamdı ne güzel olurdu beaaaa

kız ıkızlerde de bebekten bahsetmıyor hoş..
ama dıyorkı köklu degısımler yasıyacakmıs bu yıl ıkızler..
hem evlılık,hem iş hayatında hayatları degıscek..
bende bebege yordum evlılıktekı degısımı..

eeee o kaynana millan ister istemez her dediği batar harbi benim kaynana da dediğim dedik bi tip. bişey bilse belki hoşgörcem ama cahil cahil diretmiyor mu her konuda deli oluyorum. zaten en son yaptığından sonra sesini bile duıymak istemiyorum. len daha düne kadar kötü bile demezdim ben kaynanama yani sevmezdim aslında ama iyi taraflarını görmeye çalışırdım. ama hata yapmışım..

Canım senin ikizin olcak bi kız bi oğlan içime doğdu valla :)

aaay benımkı kac kılo oldu acaba..bende yarın gıtcem..
benıde yarın sokcaklar ılk kez nstye..bıde ıdrar tahlılı yapılcakmıs..
kesın benımkıde hıc kıpırdamıcak..çunku genelde sabah ve aksam yemegınden sonra cosuyor benımkı..
karnımdan cıkacakmıs gıbı..nayse bakalım neler olacak yarın..
ınsallah bı aksılık olmazda normal dogum olur senınkı canım

canım merkeze göre değişir ama şurdan bı oku bak
benım ıkı merkez arasında kaldıgım ve buyuk ıhtımal tupu yaptıracagım merkezın sayfası
Tek Embriyo Transferi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…