SLm bacıLar..
ŞööyLe bi hızlı geçtim geçmişi zaman kaybetmeyim diye malum eşim evde..
Öncelikle hepinizden ALLah razı oLsun..Hepiniz duacısınız ALLah sizinde gönlünüze göre versin hep..Benimde hep dualarımdasınız merak etmeyin..
Vee geLelim 2013 ün ilk güzel haberine Ecemmmmcimmm Çok mutlu oLdum cnm inş bu sefer olacak artık sorununu da biliyosun temkinli olacaksın iğnelerini olacaksın..ALLah tamamına erdirsin inş cnm..
İnş uğurLu geLirsin kız topice..sen ikizler burcumuydun
amin canım,eğer şu değerde düzgün artarsa ilk adımı geçtim diycem...ve sanada hayırlı evlatlar diliyorum inşallah..evet canım ikizler burcuyumSLm bacıLar..
ŞööyLe bi hızlı geçtim geçmişi zaman kaybetmeyim diye malum eşim evde..
Öncelikle hepinizden ALLah razı oLsun..Hepiniz duacısınız ALLah sizinde gönlünüze göre versin hep..Benimde hep dualarımdasınız merak etmeyin..
Vee geLelim 2013 ün ilk güzel haberine Ecemmmmcimmm Çok mutlu oLdum cnm inş bu sefer olacak artık sorununu da biliyosun temkinli olacaksın iğnelerini olacaksın..ALLah tamamına erdirsin inş cnm..
İnş uğurLu geLirsin kız topice..sen ikizler burcumuydun
evet canım hamileyimmmmmmmmm çok şükür....ohooo annem geldı,kahvaltıyı yaptık,gıttı..
sız 1 sayfa yazmısınız anca..
eceeeeemm hamılesın yanii dimiiiii..
Özgecim kaynananın adresini ver o kadını hackerleyelim
Şaka maka ALLah yardımcın oLsun..gidenlere mi yanarsın bi türlü yaranamadığınamı yanarsın en sevdiğin insanın ailesi olduğu için bu karaktersizlerle muhattap olduğuna mı yanarsın..bu da senin diğer sınavınmış özgecim..sabır inş mükafatını alacaksın..
yoksa kk kızları toplanıp bütün kaynanaları imha edecez bu gidişle
evet oda ıkızler eslemciiiiimm..
bı sen kaldın yaniiiii hayatı degısecek olaaaaannn
hadı bakalım..
yok millan topicte bitane kaynana sever vardı ya mimozager,ya masalberra ....geçen tv de kadın diyoki kaynanalar oğullarının gözünde kendini 1.kadın görürlermiş,bizlerde dış kapının mandalı...kızım hepımızın ımtıhanı bu kaynanalar mıdır nedır
hıc sevenımız yok masallah
hepımız bı darbe yıyoook
acıdımı eslem :18:Oo başka ikizler yoksa sırayı aldım ozamanvalla virmem sıramı kimseye ..göbişten iğneler üçe çıktı zati : ) sabahta sağlık ocağında gebelik takip testleri için kan verdim ..süzgeçe döndüm len
Özgecim kaynananın adresini ver o kadını hackerleyelim
Şaka maka ALLah yardımcın oLsun..gidenlere mi yanarsın bi türlü yaranamadığınamı yanarsın en sevdiğin insanın ailesi olduğu için bu karaktersizlerle muhattap olduğuna mı yanarsın..bu da senin diğer sınavınmış özgecim..sabır inş mükafatını alacaksın..
yoksa kk kızları toplanıp bütün kaynanaları imha edecez bu gidişle
kızım hepımızın ımtıhanı bu kaynanalar mıdır nedır
hepımız bı darbe yıyoook
kızım hepımızın ımtıhanı bu kaynanalar mıdır nedır
hepımız bı darbe yıyoook
eslemcim inşallah bu ay senden de güzel haberler alıcazOo başka ikizler yoksa sırayı aldım ozamanvalla virmem sıramı kimseye ..göbişten iğneler üçe çıktı zati : ) sabahta sağlık ocağında gebelik takip testleri için kan verdim ..süzgeçe döndüm len
acıdımı eslem :18:
birde işin ilginci hep kaynana hep kaynana
nıye kayınpeder değilll
aaaa kayınpederımın hakkını yemeyelım bacılar lütfennnnn
kaynanamın bı lafı vardı evlı bır kadının kocasına yaptıramayacagı bir şey yoktur kafasını kullansın yeter bızımkıde kayınpederı yoldan cıkardı hepsını Allah ıslah etsınn hıcbırının ısmını dahı kullanmak ıstemıyorum
dun akşam telımdede ısım soyısım olarak kaydettım onları normalde ..... annem .... babam yazıyodu
Saol canım benım yakınsın da hem bı zahmet gelllin şu kadını ne hale sokacaksanız sokun ben dayanamıyom gariii
ya bu ev her türlü gececek bıze de bu kadının yarattıgı huzursuzluk hazımsızlık bana kar kalacak.Onada girdiği günahlar...
Sınav sınav üstüne rabbım alnımız açık geçmeyi nasip eylesin
Yürüüüüüü eslemmmm bacımm geliyom ardından gariiiiiiitüpçüüüüüüüüüüü tüpçüüü geldi hanımmmmmm
inşallah canım..benim adet döngüm 32 33 günü bulduğu için büyük ihtimalle 3 haftalık falan...hayırlısı canım..inşallah perşembe değer artar
göbek,kolun etli kısımları,bacağın ön cep kısımlarına yapılabiliyor..9 ay boyunca değiştir değiştir kullan diyolar yani..küçük iğneler canım..bende ilk aylar karnım büyümeden göbekten vurayım diyorumValla aslında normalde çok acımıyor ama bnim iğne fobim var oyüzden tırsıyorum hala :18:
Normal iğne değil zaten minik uçlu bunlar ama yinede hiç acımıyor diyemicem..bi de karnım sertleşmeye başladı ..kasıklarda batmalar başladı ..aman işe yarasında katlanıcaz artık..
Ama sabahki sağlık ocağında vurulduğum eşşek kadar iğneydi o acıdı tabidiğer elimle eşimin elini sıkıyom..şuna bak diyom bu kadar iğneden korkan ben şimdi kanki olduk kendileriyle..
Senin bu pıhtı iğneleride göbekten mi kalçadan mı ?
eslemcim inşallah bu ay senden de güzel haberler alıcazbu arada ben aslan burcuyum benim için ne diyor heee milllan eslem deyiverin bakim yok mu şöle güzel kalabalık değişimler aslanlarda
kız angelın kayınpederı tum kaynanalara bedel..
bıde dun sumısalının kayınpederı atak yaptı..
kayınpederlerde bos durmuyr yaniii..
hem benım kayınpederımde az degıldır,kötuluk konusunda hakkını yemıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?