Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet oda ıkızler eslemciiiiimm..
bı sen kaldın yaniiiii hayatı degısecek olaaaaannn
hadı bakalım..

Özgecim kaynananın adresini ver o kadını hackerleyelim

Şaka maka ALLah yardımcın oLsun..gidenlere mi yanarsın bi türlü yaranamadığınamı yanarsın en sevdiğin insanın ailesi olduğu için bu karaktersizlerle muhattap olduğuna mı yanarsın..bu da senin diğer sınavınmış özgecim..sabır inş mükafatını alacaksın..

yoksa kk kızları toplanıp bütün kaynanaları imha edecez bu gidişle

amin canım,eğer şu değerde düzgün artarsa ilk adımı geçtim diycem...ve sanada hayırlı evlatlar diliyorum inşallah..evet canım ikizler burcuyum

ohooo annem geldı,kahvaltıyı yaptık,gıttı..
sız 1 sayfa yazmısınız anca..

eceeeeemm hamılesın yanii dimiiiii..
evet canım hamileyimmmmmmmmm çok şükür....

kızım hepımızın ımtıhanı bu kaynanalar mıdır nedır
hıc sevenımız yok masallah
hepımız bı darbe yıyoook

evet oda ıkızler eslemciiiiimm..
bı sen kaldın yaniiiii hayatı degısecek olaaaaannn
hadı bakalım..

Oo başka ikizler yoksa sırayı aldım ozaman valla virmem sıramı kimseye ..göbişten iğneler üçe çıktı zati : ) sabahta sağlık ocağında gebelik takip testleri için kan verdim ..süzgeçe döndüm len

hepımız bı darbe yıyoook
yok millan topicte bitane kaynana sever vardı ya mimozager,ya masalberra ....geçen tv de kadın diyoki kaynanalar oğullarının gözünde kendini 1.kadın görürlermiş,bizlerde dış kapının mandalı...

Saol canım benım yakınsın da hem bı zahmet gelllin şu kadını ne hale sokacaksanız sokun ben dayanamıyom gariii
ya bu ev her türlü gececek bıze de bu kadının yarattıgı huzursuzluk hazımsızlık bana kar kalacak.Onada girdiği günahlar...
Sınav sınav üstüne rabbım alnımız açık geçmeyi nasip eylesin
Yürüüüüüü eslemmmm bacımm geliyom ardından gariiiiiiitüpçüüüüüüüüüüü tüpçüüü geldi hanımmmmmm

hepımız bı darbe yıyoook

birde işin ilginci hep kaynana hep kaynana
nıye kayınpeder değilll
aaaa kayınpederımın hakkını yemeyelım bacılar lütfennnnn
kaynanamın bı lafı vardı evlı bır kadının kocasına yaptıramayacagı bir şey yoktur kafasını kullansın yeter bızımkıde kayınpederı yoldan cıkardı hepsını Allah ıslah etsınn hıcbırının ısmını dahı kullanmak ıstemıyorum
dun akşam telımdede ısım soyısım olarak kaydettım onları normalde ..... annem .... babam yazıyodu

eslemcim inşallah bu ay senden de güzel haberler alıcaz bu arada ben aslan burcuyum benim için ne diyor heee milllan eslem deyiverin bakim yok mu şöle güzel kalabalık değişimler aslanlarda

acıdımı eslem :18:

Valla aslında normalde çok acımıyor ama bnim iğne fobim var oyüzden tırsıyorum hala :18:

Normal iğne değil zaten minik uçlu bunlar ama yinede hiç acımıyor diyemicem..bi de karnım sertleşmeye başladı ..kasıklarda batmalar başladı ..aman işe yarasında katlanıcaz artık..

Ama sabahki sağlık ocağında vurulduğum eşşek kadar iğneydi o acıdı tabi diğer elimle eşimin elini sıkıyom..şuna bak diyom bu kadar iğneden korkan ben şimdi kanki olduk kendileriyle..

Senin bu pıhtı iğneleride göbekten mi kalçadan mı ?

kız angelın kayınpederı tum kaynanalara bedel..
bıde dun sumısalının kayınpederı atak yaptı..
kayınpederlerde bos durmuyr yaniii..
hem benım kayınpederımde az degıldır,kötuluk konusunda hakkını yemıyım

Ne dalga geçiyon kıs benim tüplerimlen tüp müp onlar benim bebelerim

İnş sen doğalgaz yaparsın cnm bu aygazlar hem masraflı hep iğneli hiç tavsiye etmem

inşallah canım..benim adet döngüm 32 33 günü bulduğu için büyük ihtimalle 3 haftalık falan...hayırlısı canım..inşallah perşembe değer artar

cnm çok tebrik ederim değerin çok iyi muhtemelende gittiğinde iki katına çıkmış olucak Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

göbek,kolun etli kısımları,bacağın ön cep kısımlarına yapılabiliyor..9 ay boyunca değiştir değiştir kullan diyolar yani..küçük iğneler canım..bende ilk aylar karnım büyümeden göbekten vurayım diyorum

eslemcim inşallah bu ay senden de güzel haberler alıcaz bu arada ben aslan burcuyum benim için ne diyor heee milllan eslem deyiverin bakim yok mu şöle güzel kalabalık değişimler aslanlarda

ne bılım kız..ben sadece kendı burcumu bılıyom..
kaynanamınkıde aslan..dedıgım dedıklerden,hep kendı dedıgı dogru:S
sende mı oylesın kız..

anommmmm su misaliiinınkını kaçırmısım
benım kaynana bayrağı angelınkinden almaya cabalıyo gibi sankim
ohhh ben rahatım artık ne kapısını açarım ne arar sorarım memlekete gıderken vedalaşmaya gıtmek yok aramak yok yazın onların yanına köye gitmek zorunda değilim artık ohhhh misssss
Tek kötü yanı kuaförüm kayınvalıdemın hem komsusu hem dükkanı evlerıne yakın inşallah karsılaşmam orda saçımın rengını bı o tutturuyo değiştiremem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…