Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım senin ikizin olcak bi kız bi oğlan içime doğdu valla :)

Ayy inş be yavru ! Daha ne isterim valla..Bi anda ikisinide pırtlatmış olurum ..Aradaki zaman farkınıda kapatmış olurum ..

Her türlü iyi olur yani

Tek olan babaya olacak masraflar artacak : ) ee kolay diil iki katına çıkacak aile fertleri ..

Napalım şimdi tedavi için bilezik bozduk sonra olmadı araba ev devam ederiz

seray maşallah kuzuna senin de doğuma çok az kalmış canım yaa allah bi avazda doğurmak sağlıcakla büyütmek nasip etsin bebeğini

topiği böyle kalabalık görmek çok güseeeeel

kuzum transferden sonra kesınlıkle kabız olmamaya calış ve bılıyosun ki 12 gun sadece wc ye kalkacaksın
ben de annemlerı cagırrıyorum hazırana 1ay bende kalcaklar saolsunlar zaten bızdende tüp deneyecegımızı sadece annemler bılıyor
Canım yumurtaların ne zaman toplanacak senın

gelen yarular nasipleriyle gelir,,bi bakmışın babalarını devlete atamışlar..

eslem benımde ıcımden hep senınle ılgılı ıkızlerın olcak gıbı gecıyor..
ama cınsıyet tahmın edemıyorum henuz
aaah aaah bende cok ısterdım ıkızlerım olsun,ıkısı bı aradan cıksın dıye..
inşallah allahım sana nasıp eder..
basta zorlanırsın ama sonra cok guzel olur..dırek kalabalık bı aıle olursunuz..ne guzel

İnşallah öyle olur ama nasip tabi şimdiden belli olmaz. Normal diye gidiyorsun sezeryana alıveriyorlar. Doğum anında bir aksilik oluyor bakalım hayırlısı artık.

ecemmm hayirli olsun bacim sunun sirrini bizede ver nasil denedigin ay sippadak kaliyon hamile
kislar ne cok yazmissiniz ben adet sancilari cekerken uyuya kalmisim hiiic uyanamsim yok
resmen dogum sancisini tadiyom yaa yada ben abartiyom cunku adet sancisi ne bilmezdim ben.neyse bu ay incir kuru denemeyi dusunuyorum bakalim belki beraberinde soganida yaparim

canım merkeze göre değişir ama şurdan bı oku bak
benım ıkı merkez arasında kaldıgım ve buyuk ıhtımal tupu yaptıracagım merkezın sayfası
Tek Embriyo Transferi

Valla yavru tabiki çoğul gebelikler tek gebeliğe oranla daha riskli..tek yumurta ikizleride çift yumurta ikizlerine göre daha riskli..

Ben televizyonda bi doktordan dinlemiştim..Eve canlı bebek götürme oranı tek embriyolarda daha fazla..Çoğuk gebelik olduğunda diyelim bi tane bebeğin gelişimi zayıf kalp atışı duyulmadı düştü bu diğerinide olumsuz etkiliyor diğeride düşüyor..oyüzden eskiden çok embriyo koyarlardı ama şimdi yasaklandı bir ya da iki..şimdi bi kadında diyelim embriyo kalitesi düşükse yani orta kalitedeyse 2 tane koyarlar yaşıda çok genç değilse..ama kaliteli embriyo tutma şansı yüksek olduğundan bi tane yeterli görüyolar..

aaaayyy cok heyecanlandım sımdı yaaa..
sankı topıktekı herkes hamıle gıbı geldı..
bı an dogurmus,bu dertlerden kurtulmus gıbı hıssettım hepımızı..
vaay bee..az kaldı azz o gunlerı görmeye ınsallah..

bu arada sevgili hamişler emzirme sütyenlerinizi aldınız mı? dün gözüme takıldıda ilkinden kalanlar kızlara söyleyeyim dedim. dursun kenarda alında. birde göğüs pedi. normal ped de alıp koyun kenara doğum sonrası kanama oluyor ya.. çalışmaya devam edecekler göğüs pompasınıda araştırın şimdiden.

Kızlar ya bi de bişey sorcam hastanelerle ve doktorlarınızla doğum fiyatları ile ilgili görüştünüz mü hiç? Benim dr.um özel bi hastaneye ortak oraya yönlendiriyor doğum için. Normalde sezeryanda olsa 2.5 diyor. Hastanenin sgk anlaşması yok. Çok değil mi ya?

Valla bizde kimsenin haberi olmadığı için şu 15 gün boyunca pek kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum..o 12 günü de inş kimse rahatsız etmezse evde dinlenerek geçiricem inş..Oyüzden yumurta toplamaya kadar ev işlerimi temizliği ütüyü hepsini halletmem lazım..

Dün doktora sordum ne zaman bu iğneler bitecek ? dedi senin yaşın genç yumurta gelişimi de güzel 10 en fazla 11.gün biter dedi..Sonra yumurta toplama işte :18:

Bugünde iğnemin 6. günü az kaldı az :18:

inanırmısın bende şaşırıyorum..çünkü evlenene kadar kafasına göre takılan bir adetim vardı ve ben lise 2 de adet oldum..hep bir sorundu yani...hatta ilkinde zaten olmaz diye korunmayı bıraktım..

hepsinde yaptığım ortak şeyler,,yumurtlama zamanı ilişki,birde gece ilişki olunca hemen banyo etmem,hatta ayağa kalkmadan üztümü giyinmeye çalışırım..sabah banyo ederim...yoksa afedersinizde akıyo hemen..ayrıca ayağımı kaldırmaya çalıştm...ve hepsinde olduğu gibi cam sildim

Olsun canım sağ salim gelsinlerde inşallah giden bilezikler olsun. Ne de olsa doğunca takılıyor bişeyler onlardan devam edersiniz masraflar için

hepsi tamam da cam silmedim ben demekki ondan olmuyor bu hafta sonu tutmayın beni cam silcem tabi o zamana kadar adet olmazsam :44:

muzmut geldi mi senin kırmızılar ?

seray maşallah kuzuna senin de doğuma çok az kalmış canım yaa allah bi avazda doğurmak sağlıcakla büyütmek nasip etsin bebeğini

topiği böyle kalabalık görmek çok güseeeeel

Canım çok sağol aminnnnn... inşallah senin bebişinede gün saycaz burda. Doğumda dua edince kabul oluyormuş ya liste yapıp dua etcem hepinize söz :)

duygucum zaten oyle cok kullanmıyacaksan,bencede bunlardan al..hıc okadar para verme..hemde chıccoymus,kalıtelı yanıı..ama bunlar yenıdogan mı,onu ben anca sorarak ogrenıyorum goruntuden anlamıyorum..
benım emzırme sutyenım hazır degıl,gögus pedımde yok,ance normal pedım var

ohaaaa cok degılmı yaaa 2 bucuk lıra..
burdakı en ıyı hastanede 1 lıraya doguruyorsun..epıdurallı falan..
benım gıttıgımde ozel hast..ve arkadaslarım 500 den sezeryan oldu hep..

hemde aşırı çok cnm bnm gittiğim özel hastane 1.200 dio o bile çok ben ilçedeyim ve malesef tek özel hastanemiz var kendini rakipsiz görüo o nedenle fiyat böle... ilde ise 400 tl fark ortada biraz daha araştır cnm gerçekten o fiyat çok fazla ben ile gidemezsem muhtemelen devlette doğum yapıcam özele vereceğim o parayla çocuğumun ihtiyaçlarını karşılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…