Canım senin ikizin olcak bi kız bi oğlan içime doğdu valla :)
Ayy inş be yavru ! Daha ne isterim valla..Bi anda ikisinide pırtlatmış olurum ..Aradaki zaman farkınıda kapatmış olurum ..
Her türlü iyi olur yani
Tek olan babaya olacak masraflar artacak : ) ee kolay diil iki katına çıkacak aile fertleri ..
Napalım şimdi tedavi için bilezik bozduk sonra olmadı araba ev devam ederiz
gelen yarular nasipleriyle gelir,,bi bakmışın babalarını devlete atamışlar..Ayy inş be yavru ! Daha ne isterim valla..Bi anda ikisinide pırtlatmış olurum ..Aradaki zaman farkınıda kapatmış olurum ..
Her türlü iyi olur yani
Tek olan babaya olacak masraflar artacak : ) ee kolay diil iki katına çıkacak aile fertleri ..
Ayy inş be yavru ! Daha ne isterim valla..Bi anda ikisinide pırtlatmış olurum ..Aradaki zaman farkınıda kapatmış olurum ..
Her türlü iyi olur yani
aaay benımkı kac kılo oldu acaba..bende yarın gıtcem..
benıde yarın sokcaklar ılk kez nstye..bıde ıdrar tahlılı yapılcakmıs..
kesın benımkıde hıc kıpırdamıcak..çunku genelde sabah ve aksam yemegınden sonra cosuyor benımkı..
karnımdan cıkacakmıs gıbı..nayse bakalım neler olacak yarın..
ınsallah bı aksılık olmazda normal dogum olur senınkı canım
canım merkeze göre değişir ama şurdan bı oku bak
benım ıkı merkez arasında kaldıgım ve buyuk ıhtımal tupu yaptıracagım merkezın sayfası
Tek Embriyo Transferi
kızlar değerim 68.57..gebelik var...ama sağlıklı artış olacakmı diye perşembe günü yine kan vericem..
kuzum transferden sonra kesınlıkle kabız olmamaya calış ve bılıyosun ki 12 gun sadece wc ye kalkacaksın
ben de annemlerı cagırrıyorum hazırana 1ay bende kalcaklar saolsunlar zaten bızdende tüp deneyecegımızı sadece annemler bılıyor
Canım yumurtaların ne zaman toplanacak senın
inanırmısın bende şaşırıyorum..çünkü evlenene kadar kafasına göre takılan bir adetim vardı ve ben lise 2 de adet oldum..hep bir sorundu yani...hatta ilkinde zaten olmaz diye korunmayı bıraktım..ecemmm hayirli olsun bacim sunun sirrini bizede ver nasil denedigin ay sippadak kaliyon hamile
kislar ne cok yazmissiniz ben adet sancilari cekerken uyuya kalmisim hiiic uyanamsim yok
resmen dogum sancisini tadiyom yaa yada ben abartiyom cunku adet sancisi ne bilmezdim ben.neyse bu ay incir kuru denemeyi dusunuyorum bakalim belki beraberinde soganida yaparim
Her türlü iyi olur yani
hepsi tamam da cam silmedim ben demekki ondan olmuyorinanırmısın bende şaşırıyorum..çünkü evlenene kadar kafasına göre takılan bir adetim vardı ve ben lise 2 de adet oldum..hep bir sorundu yani...hatta ilkinde zaten olmaz diye korunmayı bıraktım..
hepsinde yaptığım ortak şeyler,,yumurtlama zamanı ilişki,birde gece ilişki olunca hemen banyo etmem,hatta ayağa kalkmadan üztümü giyinmeye çalışırım..sabah banyo ederim...yoksa afedersinizde akıyo hemen..ayrıca ayağımı kaldırmaya çalıştm...ve hepsinde olduğu gibi cam sildim
seray maşallah kuzunasenin de doğuma çok az kalmış canım yaa allah bi avazda doğurmak sağlıcakla büyütmek nasip etsin bebeğini
topiği böyle kalabalık görmek çok güseeeeel
duygucum zaten oyle cok kullanmıyacaksan,bencede bunlardan al..hıc okadar para verme..hemde chıccoymus,kalıtelı yanıı..ama bunlar yenıdogan mı,onu ben anca sorarak ogrenıyorumChicco ECHO BEBEK ARABASI-PUSET- GittiGidiyor'da 73330815
Chicco ECHO BEBEK ARABASI-PUSET- GittiGidiyor'da 73330815
kızlar şu bebek arabaları nasıl acaba. ya aslında pahalı bişey almak istemiyorum. çünkü arabamız var evimizde çarşıya uzak. öyle bebek arabasıyla gideceğim hiç bir yer yok anlayacağınız. zaten alışverişe gezmeye hep eşimle gidiyoruz doğal olarak ta arabayla. ama olur ya arada bir parka çıkarız diye bulunsunda istiyorum.
benım emzırme sutyenım hazır degıl,gögus pedımde yok,ance normal pedım varbu arada sevgili hamişler emzirme sütyenlerinizi aldınız mı? dün gözüme takıldıda ilkinden kalanlar kızlara söyleyeyim dedim. dursun kenarda alında. birde göğüs pedi. normal ped de alıp koyun kenara doğum sonrası kanama oluyor ya.. çalışmaya devam edecekler göğüs pompasınıda araştırın şimdiden.
Kızlar ya bi de bişey sorcam hastanelerle ve doktorlarınızla doğum fiyatları ile ilgili görüştünüz mü hiç? Benim dr.um özel bi hastaneye ortak oraya yönlendiriyor doğum için. Normalde sezeryanda olsa 2.5 diyor. Hastanenin sgk anlaşması yok. Çok değil mi ya?
Kızlar ya bi de bişey sorcam hastanelerle ve doktorlarınızla doğum fiyatları ile ilgili görüştünüz mü hiç? Benim dr.um özel bi hastaneye ortak oraya yönlendiriyor doğum için. Normalde sezeryanda olsa 2.5 diyor. Hastanenin sgk anlaşması yok. Çok değil mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?