Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

onlarda olmaya biliyo benim daha göbekte kahve rengi çizgi yok görünürlerde geç çıkıyo demekki ama akıntı falan hamilelik belirtisi inşallah hamişsindir :)

inşallahh cnm inşallahhdemekki ben boşuna inceliyorum kendimii ama ben bu topicin uğuruna inanıyorumm nedensee hayırlısıyla hayırlı bir şekilde Allah herkese nasip eder aminn

tarayıcı zamazingosu yüzünden...yok taramıyormuş...yok bekle iptal etmiş...deli etti beni...sanki akıllıydımda
hahaha olan aklımızıda burası aldı sonunda yaaaa :)) anacım siteyi terk ettiler bi biz kaldık kız? sago gelmedi mi bugün göremedim onu?

ben küsmedim valla ...haklı olarak şok içerisindeler...bende olsam kendimden geçerdim heralde.. sende küsme la...bak düverin seni
:)) kız küsermiyim hiç!! aşk olsun.. ben hamile kalim allahın izniyle davullar çaldırıcam burda :) burdan ayrılamam kine :) dumba dumba :)

hahahahha kız farkettim şidettli seni :) kaynanan napio :)

bilmem hastaydı yatıyordur herhalde...beni düşünen olmadığı için bende kimseye üzülemiyorum artık malesef...bilmiyorum tüm doğulular böylemi ama bunlar evlatlarını emir eri olarak görüyor...önce biz sonra karın...on tane karı alırsın kendine...anne baba her halükarda haklı...böyle imanmı olur ben anlamadım...

Anacım napmaya çalışıolar bende anlamadım çok gariplerr yaa. ölümlü dünyaaa demiolarrr sana yaptıkları hiç hoş degil

Anacım napmaya çalışıolar bende anlamadım çok gariplerr yaa. ölümlü dünyaaa demiolarrr sana yaptıkları hiç hoş degil

kendileride bilmiyorki ne yapmaya çalıştıklarını...kaynanam hep beni düşündüğünü ima ediyor eşime..ki külliyen yalan...eğer öyle olsaydı yeni evliyken beni rahat bırakırlardı...hep onlar yüzünden kavga ettik eşimle...itaat et mutlu ol diyor resmen eşimde...ama bende dilimi çıkartıyorum...ve allaha dua ediyorumki bana yaptıklarının aynısını eşime yapsınlar diye...kendi gözüyle görsün diye...kayınpederim dün eşimi deli etti...iyi oldu... hep banamı çektirecek...birazda ona çektirsin

:) delisin yaaa Allaha bol bol dua et. anam benim kaynanamda öle ama artık tınlamıom ben ya :) bi gün kocama demişki senin karın bana kapıyı açmıo :) kocamda gelmiş bana sölüyor. dedim bende kapıyı çalmış kim o demişimde mi kapıyı açmamışım :) oda cahiller boş ver dio. ulan şunu düşünmüo bizi kötü yapmaya çalışıolar. ver agızlarının payını. yok ama onlar cahil dokunulmazlıkları var.. hayy yarrabim yaaa

bizimkide birgün çat kapı gelmişti...ben telefonla konuşuyordum dedim siz oturun ben geliyorum neyse bir 5-10 dk konuştum telde...tv açık otur alla allaaaa...baktım kapı sesi bende koştum arkasından bir baktım bizim hanım üstünü giyinmiş asansör bekliyor...niye çıktın anne...ben seni uyudun sandım dedi...dedim uyusam sana telefonla konuşuyorummu derim...böyle böyle sinir hastası ettiler beni...öteki gelir zart nereye gidiyorsunuz bende geliyorum..eşimde ağzı onlara kapalı...ama bana bizimkilere pabuç kadar...ama ben o ağzı halletmesini bilirim...

anamm oda ilginçmiş :)))) kızım kocalar analarının yanında kuzu gibiler. sanki biz ana kuzusu degiliz alalalalal. güvenip gelmişiz anamızın evinden. kendileri hala kuzu anasını satım :)

anamm oda ilginçmiş :)))) kızım kocalar analarının yanında kuzu gibiler. sanki biz ana kuzusu degiliz alalalalal. güvenip gelmişiz anamızın evinden. kendileri hala kuzu anasını satım :)

biz eşoğlusuyuz onlara göre...anayı babayı atıp onlara tabii olucaz...anasına babasına hizmet edersek bizden iyisi yok...birde fedakarlık beklerler...yaptıkça fazlasını isterler...valla tepelerine çıkınca daha kıymetli olunuyor insanlara...

isyeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu memlekette adam gibi doktor bulamayacak miyim ben yaaaaaaaaaaaaaa
cumartesi terk ediyorum bu ülkeyi

isyeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu memlekette adam gibi doktor bulamayacak miyim ben yaaaaaaaaaaaaaa
cumartesi terk ediyorum bu ülkeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…