- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
oh ne güzel :) bende işteyim ve bilgisayar başında uyukluyorum resmen
canım hoş geldin hayırlı olsun beğeğin uğur getirsin size inşallah sağ salim doğar annesinin kuzusu.
gel bacım gel koyarık bi valize.pasaportun falan yanında olsun da sonra insan kaçakçılığından suçlu çıkmayayım
gögüslerim agrısın, miğdem bulansın, adetim geciksin çift çizgiyi görmek istiyorum bu ayAllahım bize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et yarabbimmm. sen büyüksün sen en büyüksün ...
bende sıkıntıdan ölcem evde :)
herkesin bulanacak diye bişey yok tatlımmm. inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin.benim hala midem bulanmıyo ama:44:
benim hala midem bulanmıyo ama:44:
aynen yapacak bişey olmuyor herzaman :)evet öylede bişey var evde oluncada sıkılıyor insan
behlül coşar
heheheh evetttt :) baya yakıştırıyordum ben bunları :)behlül coşar
gögüslerim agrısın, miğdem bulansın, adetim geciksin çift çizgiyi görmek istiyorum bu ayAllahım bize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et yarabbimmm. sen büyüksün sen en büyüksün ...
Amin amin.öle düşünüyoruz bizdeee ama malesef ramazandan sonra çıkabilcezamin inşallah canım. biliyorum imkansız gibi bişey ama kafana takmamaya çalış. hatta imkan varsa git güzel bi tatil yap unut herşeyi bi kafanı dağıt çok iyi geliyor
heheheh evetttt :) baya yakıştırıyordum ben bunları :)
behlül o dizi de bi çoştu kuzey güneyde de durduramıyolar
hahahha evettt baksana başladılar :) hehehheuo kart adamamı yakışacaktı ona matmazel yakışıyordu...sabreden derviş muradına ermiş
o zaten var yaa firdevsttttt :) anacım ismi bile enteresan :)kaynana aldı sinyali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?