Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gögüslerim agrısın, miğdem bulansın, adetim geciksin çift çizgiyi görmek istiyorum bu ay Allahım bize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et yarabbimmm. sen büyüksün sen en büyüksün ...

benim hala midem bulanmıyo ama:44:

gayet normal canım bende de yok mide bulantısı çok acıkınca bi tuhaflıklar oluyo da hiç kusmadım acıkmaya da bu hafta başladım zaten demekki senin daha erken.mide bulantısı olmasa ne olur daha iyi rahat bi hamilelik geçirirsin

gögüslerim agrısın, miğdem bulansın, adetim geciksin çift çizgiyi görmek istiyorum bu ay Allahım bize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et yarabbimmm. sen büyüksün sen en büyüksün ...

amin inşallah canım. biliyorum imkansız gibi bişey ama kafana takmamaya çalış. hatta imkan varsa git güzel bi tatil yap unut herşeyi bi kafanı dağıt çok iyi geliyor

amin inşallah canım. biliyorum imkansız gibi bişey ama kafana takmamaya çalış. hatta imkan varsa git güzel bi tatil yap unut herşeyi bi kafanı dağıt çok iyi geliyor
Amin amin.öle düşünüyoruz bizdeee ama malesef ramazandan sonra çıkabilcez izin durumunu öle ayarlayabildik belki kısmet 3 kişi çıkabiliriz hahaha umut işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…