eşortman giyin bacım yapacak bişey yok :) sıcak sıcak gidersiniz :)
allahım basınıza versınde görun..
bırınızın bı soru sordugunu görurum daha burda..
o nooolcak,bu nooolcak dıye..
bunlar kac kez dogum yaptıysa artık..sade dıyolar o işler problem degıl,hersey hallolur..
bız bılınmeyen yola gırmek ıstemıyoruz..
aha safak yaklastı,ınsan her anını dusunuyor artık..
ben mesela dogumdan sonra hemen ayaklanabılcemmı onu dusunuyorum bu aralarda
tabı sızın ıcın bı mahsuru yoksa bunu dusunmemın
heeeeeeee denk getiremedimdi kelimeleri millan ay cook baskım var hele ayaga kalkınca normal mi bunlar?? yıgılıyo sanki asagıyakaburgalarıma da dayanıyo sag tarafıma oksuyorum seviyorum biraz hareket ediyo oyle yapınca tavisye ederim:)
aminn aminnn :) kız sen düşünme hemen ayağa kalkarsın içli köfte yapıp ev temizleyip balkon bile yıkarsın :)allahım basınıza versınde görun..
bırınızın bı soru sordugunu görurum daha burda..
o nooolcak,bu nooolcak dıye..
bunlar kac kez dogum yaptıysa artık..sade dıyolar o işler problem degıl,hersey hallolur..
bız bılınmeyen yola gırmek ıstemıyoruz..
aha safak yaklastı,ınsan her anını dusunuyor artık..
ben mesela dogumdan sonra hemen ayaklanabılcemmı onu dusunuyorum bu aralarda
tabı sızın ıcın bı mahsuru yoksa bunu dusunmemın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin millaaan
aminn aminnn :) kız sen düşünme hemen ayağa kalkarsın içli köfte yapıp ev temizleyip balkon bile yıkarsın :)
bende sorarım alallalalalaalla :)yagmurcum sen herturlu soruyu sorabılırsın hamıleyken..
bunlar gıbı bıze gulmedın sen..
kuzum şaka bir yana siz sağlıkla hayırlısıyla doğurunda gerisi hallolurtuvalete gıtsem yeter yaaa..
bende sorarım alallalalalaalla :)
allah benim de başıma versin tez zamanda inşallahyagmurcum sen herturlu soruyu sorabılırsın hamıleyken..
bunlar gıbı bıze gulmedın sen..
kuzum şaka bir yana siz sağlıkla hayırlısıyla doğurunda gerisi hallolur
oy oy oyyy tabi onlar bizim üstadımızzzzallah benim de başıma versin tez zamanda inşallahsaol bacım sorcam zaten yapışcam yakanıza her türlü tecrübe sizde sonuçta bakma sen onların dediklerine üstadımızsınız saygılarrrrr
ben hamile kalimde 9 ay boyunca çıtımı çıkartmam :)allah saglıcakla kucagına gelmesını saglasın gerısı muhım degıl eylulcumm..
aha tum sorularının cevabı bebişim
aynı anda yazmışız :)hahhahahha ne guzel agzımdan almıssın lafı bak
inşallah eylül inşallah canım inan kendim kadar istiyorum senin hamile olmanıbu ay adetim bittiğinden beri 2güne bir ekşın yaptık :):26:
hamile kaldığım ayda öle yapmıştık inşallah tutar bu ayda
bizde bu ay ole yapmıştık sadece ayin23-24 ünde yapmadık kaynim bizdeydi meğer ozaman dimirtlamisimbu ay adetim bittiğinden beri 2güne bir ekşın yaptık :):26:
hamile kaldığım ayda öle yapmıştık inşallah tutar bu ayda
kızım kaynın olsun nolcak sen kapını kapat :) yap ekşınını :)))) ben gecen hamile kaldığımda annemler bizdeydi 1 hafta kalmışlardı :)) onlar gitti 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim :)bizde bu ay ole yapmıştık sadece ayin23-24 ünde yapmadık kaynim bizdeydi meğer ozaman dimirtlamisimne güzel kaynatmissinix gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?