Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin millaaan

hee ayaga kalkınca baskı yapması normalmıs,sık sık tuvaletınde gelcek,gelıyodur..
bende genelde oturunca daralıyorum,ozaman mıdemde sıslık yapıyor..
sola yatınca rahatlıyorum asagıyamı kayıyor ne ozaman..
ama yemek yerken ve pc basındayken halım harap..
anaa benımde hep kaburgamın sagına dayanıyor..
bende bıraz ıttırerek sevıyorum azcık acıl yavrum dıye

aminn aminnn :) kız sen düşünme hemen ayağa kalkarsın içli köfte yapıp ev temizleyip balkon bile yıkarsın :)

yagmurcum sen herturlu soruyu sorabılırsın hamıleyken..
bunlar gıbı bıze gulmedın sen..
allah benim de başıma versin tez zamanda inşallah saol bacım sorcam zaten yapışcam yakanıza her türlü tecrübe sizde sonuçta bakma sen onların dediklerine üstadımızsınız saygılarrrrr

allah benim de başıma versin tez zamanda inşallah saol bacım sorcam zaten yapışcam yakanıza her türlü tecrübe sizde sonuçta bakma sen onların dediklerine üstadımızsınız saygılarrrrr
oy oy oyyy tabi onlar bizim üstadımızzzz

ben az makyaj yapim..
belkı kocamı boynumdan yukarsıyla tavlarım bu gece
15 dakkaya anca gelırım valla..

bu ay adetim bittiğinden beri 2güne bir ekşın yaptık :):26:
hamile kaldığım ayda öle yapmıştık inşallah tutar bu ayda

bu ay adetim bittiğinden beri 2güne bir ekşın yaptık :):26:
hamile kaldığım ayda öle yapmıştık inşallah tutar bu ayda
bizde bu ay ole yapmıştık sadece ayin23-24 ünde yapmadık kaynim bizdeydi meğer ozaman dimirtlamisimne güzel kaynatmissinix gene

bizde bu ay ole yapmıştık sadece ayin23-24 ünde yapmadık kaynim bizdeydi meğer ozaman dimirtlamisimne güzel kaynatmissinix gene
kızım kaynın olsun nolcak sen kapını kapat :) yap ekşınını :)))) ben gecen hamile kaldığımda annemler bizdeydi 1 hafta kalmışlardı :)) onlar gitti 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…