Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Yani demek istediğim panik korku normal doğumu sezeryana cevırıyo
ıkıncı doğumundada ablam spinal oldu belden uyusmalı sezeryan ondada panık oldugunda anı tansıyon degısımınde acil normal sezeryana gecılecektı doğumda bunlar önemli

keşke hamile kalabilsekte anlasak siziii dimi kız özgeeeee ama kalamıyoz bacım hahaha :) anlamıyoz sizi :))) kınıyımde başıma versin hamile kalim :)

ama acılma varmı dıye alttan bakcaklar daha..onu dıyoz bız

aynen yaa herseyi dusunuyo insan bi de ben okuldayım her sandalyeden kalktıgımda suyum geldi mi diye dusunmeye basladım niyeyse ama gercekten normal kıyafetle gitcez o zaman sonra gerekirse bavuldan geceliği giycez oyleyse: ayyyyyyyyy ben doguruvercem sanki bebegim sanki genital bolgemdeki kemiğimde yasıyo bastırdıkca bastırıyo sanki asagılarda hep :.88

wwuuu hersey yolunda gıder ve ben kesın panıkten sezeryan olurum..
ozaman varya kendımı intihar ederim
gecen nst ye baglanırken bıle kesın tansıyonum fırlamıstır..
bakma caktırmadım kımseye..
sankı cok onemlı bıse yapıyorlar

heee yani bilmiom etek giyin sizde :)) lastikli basma etek :)) hahahah

koptum lannnnn
millanım yavru kuşum rahatlatmaya calışıyoz yaranamıyozzz
ben de kınayacam ahandaaa kınıyorummmm siziiii
millanım yavrum size stres yasakkkkkkk ayolll helede bu kadar doğum yaklaşmışken
bu arada kocam ani baskın yaptı ama wc ye gırdı bıraz fazla kalcakmıs peşin peşin söyledi baştan

heee yani bilmiom etek giyin sizde :)) lastikli basma etek :)) hahahah

eylül kızzzzzzzz yaz gunu olsa elbise giyer giderdik kıs gunu ne giycez mesele iste aslında biraz da kıs olması:) ayagıma bot giysem ayır dert en iyisi kıslık ayakkabı giymek yaz olsa ne giysek olurdu:)) biz orda doguma gidince hemen bize o da ayarlancak mı? yani bizim arabamız yok taksiyle gitcez kocisim bavulla oırtalarda mı dolanacak

benımkı de dogum pozısyonuna gırmıs cok sukur ama ben hala kasıklarımda baskı hıssetmıyorum..
ınadına gögus kafesımı tekmelıyor..
eskıden kafasıyla bombe olustururdu mıdemde sımdı kesın onu poposuyla yapıyor..
yanı hala kaburgalarımla derdı bıtmedı bu kızın

yazık yavrum ablacım nerdeyse 10 aylıkken mecbur sezeryan oldu oyle normal ıstedıkı rabbım nasıp etmeyınce olmuyor ıste
bu sefer ıkıncıde mecbur sezeryan oluyo o yuzden spınal oldu Allah bılıyoya o ıkıncıye doğumdayken korkmasın dıye hep dua ettım normal sezeryan ılkınde cok kotu olmustu kalkamamıstı kac gun yataktan spinalde doğumun ıkıncı gunu kalktı benle korıdorda gezdı hemde hıc tutunmadan dusun

oda verecekler tatlım önce yatış işlemlerini yaptırırsınız zaten :) sen muayenedeyken kocan yatış işlemini halleder :)

heeeeeeee denk getiremedimdi kelimeleri millan ay cook baskım var hele ayaga kalkınca normal mi bunlar?? yıgılıyo sanki asagıya kaburgalarıma da dayanıyo sag tarafıma oksuyorum seviyorum biraz hareket ediyo oyle yapınca tavisye ederim:)

eşortman giyin bacım yapacak bişey yok :) sıcak sıcak gidersiniz :)

allahım basınıza versınde görun..
bırınızın bı soru sordugunu görurum daha burda..
o nooolcak,bu nooolcak dıye..
bunlar kac kez dogum yaptıysa artık..sade dıyolar o işler problem degıl,hersey hallolur..
bız bılınmeyen yola gırmek ıstemıyoruz..
aha safak yaklastı,ınsan her anını dusunuyor artık..
ben mesela dogumdan sonra hemen ayaklanabılcemmı onu dusunuyorum bu aralarda
tabı sızın ıcın bı mahsuru yoksa bunu dusunmemın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…