keşke hamile kalabilsekte anlasak siziii dimi kız özgeeeee ama kalamıyoz bacım hahaha :) anlamıyoz sizi :))) kınıyımde başıma versin hamile kalim :)bunlar bı hamıle kalsında ben görecem..
oglum bız fil gıbı olduk..zaten gıymeye bıseyımız kalmadı..
orda da sureklı gıy cıkar mı yapcaz ınsan bılmek ıstıyor..
zaten zorlanıyoruz herseye aaaaa
anlamıolar bızı
benim ilk işe başladığımda yanımdaki personel 36 haftalık hamileydi sancı gelmiş gitti doktora yırtığı oldugu için serum yedi geciktirdiler. ama pantolonu vardı bluzunu sıyırmışlar nst bağlanmış yatıordu. sonra suyu geldi 3 hafta sonra yanına çıktık yine bluzu sıyrılmış nstde baglı yatıodu. diğer kontrollerden sonra bebegin kakasını yaptığı anlaşıldı ve sezeryana alındın. hemen doğuma girmionuz yani suyunuz gelsede :)))
heee yani bilmiom etek giyin sizde :)) lastikli basma etek :)) hahahahama acılma varmı dıye alttan bakcaklar daha..onu dıyoz bız
bunlar bı hamıle kalsında ben görecem..
oglum bız fil gıbı olduk..zaten gıymeye bıseyımız kalmadı..
orda da sureklı gıy cıkar mı yapcaz ınsan bılmek ıstıyor..
zaten zorlanıyoruz herseye aaaaa
anlamıolar bızı
Yani demek istediğim panik korku normal doğumu sezeryana cevırıyo
ıkıncı doğumundada ablam spinal oldu belden uyusmalı sezeryan ondada panık oldugunda anı tansıyon degısımınde acil normal sezeryana gecılecektı doğumda bunlar önemli
nolsun çene çalıoz neredesin sen geldi mi kırmızılar hmmmnooooooooluyoooooooooooo burda bakiiiiiiiiiiiiiiiiim
heee yani bilmiom etek giyin sizde :)) lastikli basma etek :)) hahahah
heee yani bilmiom etek giyin sizde :)) lastikli basma etek :)) hahahah
aynen yaa herseyi dusunuyo insan bi de ben okuldayım her sandalyeden kalktıgımda suyum geldi mi diye dusunmeye basladım niyeyseama gercekten normal kıyafetle gitcez o zaman sonra gerekirse bavuldan geceliği giycez oyleyse: ayyyyyyyyy ben doguruvercem sanki bebegim sanki genital bolgemdeki kemiğimde yasıyo bastırdıkca bastırıyo sanki asagılarda hep :.88
wwuuu hersey yolunda gıder ve ben kesın panıkten sezeryan olurum..
ozaman varya kendımı intihar ederim
gecen nst ye baglanırken bıle kesın tansıyonum fırlamıstır..
bakma caktırmadım kımseye..
sankı cok onemlı bıse yapıyorlar
oda verecekler tatlım önce yatış işlemlerini yaptırırsınız zaten :) sen muayenedeyken kocan yatış işlemini halleder :)eylül kızzzzzzzz yaz gunu olsa elbise giyer giderdik kıs gunu ne giycez mesele iste aslında biraz da kıs olması:) ayagıma bot giysem ayır dert en iyisi kıslık ayakkabı giymek yaz olsa ne giysek olurdu:)) biz orda doguma gidince hemen bize o da ayarlancak mı? yani bizim arabamız yok taksiyle gitcez kocisim bavulla oırtalarda mı dolanacak
benımkı de dogum pozısyonuna gırmıs cok sukur ama ben hala kasıklarımda baskı hıssetmıyorum..
ınadına gögus kafesımı tekmelıyor..
eskıden kafasıyla bombe olustururdu mıdemde sımdı kesın onu poposuyla yapıyor..
yanı hala kaburgalarımla derdı bıtmedı bu kızın
eşortman giyin bacım yapacak bişey yok :) sıcak sıcak gidersiniz :)eylül kızzzzzzzz yaz gunu olsa elbise giyer giderdik kıs gunu ne giycez mesele iste aslında biraz da kıs olması:) ayagıma bot giysem ayır dert en iyisi kıslık ayakkabı giymek yaz olsa ne giysek olurdu:)) biz orda doguma gidince hemen bize o da ayarlancak mı? yani bizim arabamız yok taksiyle gitcez kocisim bavulla oırtalarda mı dolanacak
yok canım henüz gelmediler bilirsin benim kırmızılar çok nazlıdırnolsun çene çalıoz neredesin sen geldi mi kırmızılar hmmm
ateşine baktım gayet güzel kan testi yaptır :)yok canım henüz gelmediler bilirsin benim kırmızılar çok nazlıdır
bi kaç gün daha bakayım hala gelmesse o zaman yaptıriiim diye düşünüyorum canımateşine baktım gayet güzel kan testi yaptır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?