evet oda görünmüyorrrr naptı acaba??
hahahha aynen yaaa :))) inşallah iyidir...o bızden 4 hafta önden gıdıyor..dogurmadıysa da yoldadır bebek..
sımdı ne panıktır o
gel gel bekleriizzzzzzzzzzzz :) ben kuruyucam burda :) hepiniz 2ciye 3cüye hamile kalırsınız ben burda sizi beklerim artık :)onları bilmiyorum da ben dogursamda gelirim herhalde:)
o bızden 4 hafta önden gıdıyor..dogurmadıysa da yoldadır bebek..
sımdı ne panıktır o
Ayy bacım ya canım sıkılıyor, iş de yapamıyorum benim yine ilk zamanlarki gibi oldu hep uykum var(
millan senin de öyle mi? bi de göbegimi kasımamak için kendimi zorluyorum bi de kac lierac kullandım neyseki catlamadım simdilik
gel gel bekleriizzzzzzzzzzzz :) ben kuruyucam burda :) hepiniz 2ciye 3cüye hamile kalırsınız ben burda sizi beklerim artık :)
öle aslında ama ben onu saymıom hamilelikten :))) ümidini yitirenler hemen hamile kalıyor bende ümidimi yitirmeye çalışıyom çaktırmaaa :))eylüüüüüüüüüüüllllllllllll kız sanki gecen ay hamile olan sen değildin, geliyo senin bebek inş:)
yaaa ben bile panigim:) bizim suyumuz gelirse ustumuze ne giyip gitcez alelacele o halde mi gitcez napcaz offf kafamda hiç net değl yasayacaklarım
Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhaynen bende hep o durumları dusunuyorum..
evde suyumuz gelırse ıyı..cunku bı anda bosalıyormus zaten..
sonra ustumuzu degısır gıderız herhalde..
zaten ılk gebelıkte suyun gelmesı ve sancıların baslamasından sonra 6ıle 10 saat vakıt varmıs dogurmak ıcın..
ıkıncı ve ucuncu gebelıklerde gıt gıde bekleme suresı kısalıyormus..
yanı vaktımız olcak sanırım hazırlanmaya..
yanı ınsallah
aynen bende hep o durumları dusunuyorum..
zaten ılk gebelıkte suyun gelmesı ve sancıların baslamasından sonra 6ıle 10 saat vakıt varmıs dogurmak ıcın..
yanı ınsallah
aynen bende hep o durumları dusunuyorum..
yanı ınsallah
Ya angel hakkında hep kötü şeyler getırmeyın aklınıza
hem kotu bısey olsa annesıne gıderdı ordan gırerdı
belkı kafasını dınlemek ıcın gırmıyordur okuyordur cıkıyordur ziyaretci olarak bazen bebek dusuncesınden ayrı kalmak ıstemıyormu ınsan hatırlatan herseyden uzaklaşmak ıstıyor
kızım bırakın bu işlerı yaa suyunbosalınca ustum basım battımı dıye dusuneceksın yoksa allahım sağ salim bebısımı kucagımı alayım dıye hastaneye kosturmak mı
benım kuzenımın karısı yemek yerken ramazanda restorantta bosaldı suyu hastaneye kendı sürdü arabayı yanında şöför yoktu düşünün hem o kanla karısık bı su degılkı ustunuz batsın bıldıgın su gıbı bıse işemiş gibi olcanız sadece üstünüze
yook kız ben sanmıyorum bebek dusuncesınden uzak durmak ıcın gırmedıgını..
veya zıyaretcı olsa onu merak ettıgımız zamanlarıda okurdu..
gırer merak etmeyın derdı..
hem o kafasına fazla takmaz ya hıcbıseyı,gucludur o..
kötu bıse olsada gelır soylerdı aslında..
belkı bılgısaya bıse olmustur bılmıyorum..
kaynana ve kayınpeder katılı olmamıstır dımı
dogum cantamda tam hazır deiil surekli eksik cıkıyo kafam hep dagınık anlıcagn diorum su arlar dogurcak olsam daha cantaya esya koymakla ugrasıyo olcagmacaba direk gecelik mi giyip gitsek su gelince? zaten alttan surekli muayene etmicekler mi acılma var mı diye of biilemedim
tamam da yine de insan dusunuyo pisliğinden değil de oralarda zorlanmamak maksatlı dusunuyorum ben hangisi rahat olur diye
tamam da yine de insan dusunuyo pisliğinden değil de oralarda zorlanmamak maksatlı dusunuyorum ben hangisi rahat olur diye
benim ilk işe başladığımda yanımdaki personel 36 haftalık hamileydi sancı gelmiş gitti doktora yırtığı oldugu için serum yedi geciktirdiler. ama pantolonu vardı bluzunu sıyırmışlar nst bağlanmış yatıordu. sonra suyu geldi 3 hafta sonra yanına çıktık yine bluzu sıyrılmış nstde baglı yatıodu. diğer kontrollerden sonra bebegin kakasını yaptığı anlaşıldı ve sezeryana alındın. hemen doğuma girmionuz yani suyunuz gelsede :)))bende canta hazırlamadım sureklı ertelıyorum nıyeyse..
ne gıyıp gıdersen gıt,orda ustunu cıkarıyomussun..amelıyat önlugu mu ne gıyıyomussun..
duygu olsa anlatırdı sımdı..
ama ya yalancı sancı cıkarsa..
demekkı gıysılı bı kontrolden gececez..
e sureklı gıy cıkarmı yapcaz..
zaten zor gıyınıyorum beeennn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?