aynen benımkıde suanda taş gıbı..
sankı karnımı yırtıp cıkacak..
benım hastanede nst 5 lıra
fakır hastasıne mı gıdıyom ben ne
herseyı ucuz
Aynen walla cnm hic onemsemedigim sey basima dert oldu. Su meselesine gelince bende cozemedom onu daha arada yatarkende islaklik hissediorum ama anlamadim nedir ne degildir.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
dogalgaz faturası geldı azonce vanayı kapatasım geldı bı an440 tl dumanı ustunde
ewet ya gerceken cok gelmis faturalari benim evde kaloroferli ama ben hic fatura odemiyom bizde elektirik su dogalgaz hepsi kiraya dahil harca harcayabildigin kadarnaptınız kız öyle köşkte mi oturuyonuz. bize kasım-aralıkta 49 gelmişti. şimdide 150 falan hesapladım daha gelmedi aralık-ocak faturası.
hayirli sabahlar canlar
nassiniz bakemewet ya gerceken cok gelmis faturalari benim evde kaloroferli ama ben hic fatura odemiyom bizde elektirik su dogalgaz hepsi kiraya dahil harca harcayabildigin kadar bi tek internet faturasi var oda sabit
oooooo kocan fabrikator olsa yetismez kizanaaaa ne guzel iş ooohhh..
bızede dogalgaz 500 cıvarı geldı..ve ev ısınmıyor 4 de yakıyoruz yoooooook
elektrıkte 200 gelıyor..
kıra 600..
su 50..
dıgıturk 100
butun teller + ınternet 200
arabanın taksıdı 600
yanı bız hıc para yuzu göremeden paralar yok olup gıdıyor..oyuzden belımız hıc dogrulmuyor:S
yaz gelsede az ferahlasak barı:S
market masrafı ve dıger ust bas faturalarını,kredı kartını saymadım henuz:S
millan oyle bisey olursa ilk musteri olarak ben varimkızlar yaaaa gecen gun eşimle bebek sekerını ve kapı susunu,altın takılacak olan yastıgını ve sekerlerı koyma sepetını aldık..
yaa ama dukkan okadar guzeldı kı,içimden dedım benı burda bedavaya calıstırsalar valla calısırım
gecen aksamda eşim geldı bana dıo,ya şu bebek sekerı ısı ne guzel dımı? acacan oyle bı dukkan aslında..
anaaam bırden okadar mutlu oldumkı,tam benlık iş..
heryer pembiş pembişhayal dunyası gıbı
keşke kocam oyle bı dukkan acsada bende hep seker yapıp dursam..
du bakalım nisanda babasından ayrılcak,belkı bu işe atlar..
Kizlar ben geldim ama sizler yoksunuz tabi baya bisey konusmussunuz.
Ben hic iyo degilim walla bugün moralim cok bozuk kafamdan kurup kurup aglıorum moralimi bozmamam lazım biliorum ama yavrumun resmini gordukce icim sizlio. Bir cocuga sahip cikmayi beceremedim nile dogunca nasıl bakıcam. Yogun bakimda yatacak dogumca kucagima alıp emziremeyecegim bile herseyi dusunmekten cıldiricm sonunda herhalde. Hamilelik depresyonuna giricm. Kendimi cok uzdum bugun cok bunaldim evde olmaktan kasiklarim daha cok agrio bugun. Kimse beni anlamio hissettiklerimi hissetmio odunum bile okadar takmio kafsina
kızlar ben kocamı kaldırmaya gıdııım..
bugun lahana sarcam,cok usenıyorum..
bı yandan yaprakları yıkımde barı o aradan cıksın..
duygu 2 gunluk gecmıs,oku oku bıtmez anneeeeemm
oooooo kocan fabrikator olsa yetismez kizbiz rahatiz o konuda sukur burada genelde oylemis biz evde tisortle geziyoz genelde kolariferler en ust derecede toplam benim bildigim tl hesabi 1100 veriyoz buna garajda dahil tabi bu ay zamlandi oda yoksa 850 falan veriyoduk..arabalarda ucuz turkiyede 25 bin lik arabayi burda 8 bine aldik simdilik yetiyo bebisler gelirse buyuturuz arabayi insallah kucuk araba bana kalacak otomatik olarak
millan oyle bisey olursa ilk musteri olarak ben varimama once bebegi yapmam lasim oda biraz zor gorunuyo::neyse canim sizde hemen acmiyonuz tukani:
52:
anaaaa ne guzel iş ooohhh..
elektrıkte 200 gelıyor..
kıra 600..
su 50..
dıgıturk 100
arabanın taksıdı 600
yanı bız hıc para yuzu göremeden paralar yok olup gıdıyor..oyuzden belımız hıc dogrulmuyor:S
kız siz ordumu besliyonuz ne bu faturalar benim su 25 i geçsin gözlerim fırlıyor elektrikte 70-80 arası. üstelik 2 aileyiz. evdede her oda yanıyor mecburen 2 yatak odası falan olunca.birde çocuk olunca. Allah yardım etsin valla.
naptınız kız öyle köşkte mi oturuyonuz. bize kasım-aralıkta 49 gelmişti. şimdide 150 falan hesapladım daha gelmedi aralık-ocak faturası.
anaaaa ne guzel iş ooohhh..
elektrıkte 200 gelıyor..
kıra 600..
su 50..
dıgıturk 100
arabanın taksıdı 600
mıllan topıgın en masraflı hatunları bızız:)))
bızdede dogalgaz 440 geldı
elektırık 80 falan gelır,
su 50 falan,
kıra vermıos cok sukur
arac kredısı 1000 ,
teller ınternet 100
kredı kartı 450 falan
bıde taksıtler var ıste 300 de o
halıyle cok bıse kalmıo bızede ,,aslında kocam arabayı deısıp sıfır almasaydı rahattık,o yuzden ıkıncı ışe gıdıo mecbur yoksa olan maasla hayatta gecınemeyız ,,,kredı oldugu ıcın,,neysekı 2 sene kaldı arabanın borcunun bıtmesıne,
bızımde 4 sene kaldı bıtmesıne araba taksının..
sızın masraflar bızımkıyle bırebırmıs nerdeyse..
dıger ınsanlara nasıl hersey az az gelıyor anlamıyorum bende..
bızım evde 9.katta..en usteyız..önumuz falan acık,çok ruzgar alıyoruz..
ev her cepheye bakıyor oyuzden heryerden gunesıde yakalıyoruz ama yook ısınamıyoruz..
bıde kombı yogusmalı mıymıs neymıs..bı sönuyo 2 saat sonra yanıyor..
sönup yanıyo,sönup yanıyo..bu nasıl bıse anlamadım:S
bızımde ek gelırımız var,dukkan kırası alıyoz..
işte o kıra sırf bu faturalara gıdıyor..
eşimin maasıda dıger eksıklerımıze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?