Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen benımkıde suanda taş gıbı..
sankı karnımı yırtıp cıkacak..
benım hastanede nst 5 lıra
fakır hastasıne mı gıdıyom ben ne
herseyı ucuz

ben 3 sene önce her gidişime 10 lira veriyodum valla. şimdi noldu acep .bu gidişimde sorayım bakayım hem onu hem doğum ücretlerini

Aynen walla cnm hic onemsemedigim sey basima dert oldu. Su meselesine gelince bende cozemedom onu daha arada yatarkende islaklik hissediorum ama anlamadim nedir ne degildir.

sagocum artık büyüdüğü için belki idrarınıda kaçırabilirsen ama sanırım suda bazen kaçak yapabiliyor. benimki patlamadı hatta doktor patladttıda .suyun durumunada bakıyorlar ya muayenede suyun azalmış çocuk susuz kalmış gibisinden. sen ihmal etme bi görüş doktorla

hayirli sabahlar canlar
nassiniz bakem
naptınız kız öyle köşkte mi oturuyonuz. bize kasım-aralıkta 49 gelmişti. şimdide 150 falan hesapladım daha gelmedi aralık-ocak faturası.
ewet ya gerceken cok gelmis faturalari benim evde kaloroferli ama ben hic fatura odemiyom bizde elektirik su dogalgaz hepsi kiraya dahil harca harcayabildigin kadarbi tek internet faturasi var oda sabit

anam ne yazmışınız ya, merakımdan okuyim dedim, oku oku bitmedi. Maşallah.

Neyse ben geldim, hava soğuk üşüyorum, ayaklarım buz çuvalında sanki. İnşallah hasta olmam, kocam grip oldu, uzak duruyor benden kaç gündür ama öncesinde durmadı hiç uzak. Bulaştırdıysa savaşıyor içimde mikroplar

Yarın doktora gidicem, bebişimi görcem. Şimdi bende 17 hafta bitti ya beni ayrıntılı ultrasona alcakmı? Neler olacak bi anlatın bakim hamileler?

Buarada özgecim kaynanada ne diyelim ya, Allah senden uzak etsin mümkün mertebe. Ne kadar paragöz, mal düşkünü kadınmış ya, veremedi gitti şu evi. Neyseki senin ailen yardmınıza koşmuş, Allaha şükür durumlarıda müsait. Şimdi aslında bir nevi kaynananların evinin bi kısmı senin ailenin olmuş oluyor. Lan kaynanan için bundan daha kötü bir durum varmı acaba arada bir bunun lafını etseniz ya. Ama işte onlar gibi değilizki, ne kadar üzsede seni yapamazsın bunu. Ama yapsan haketmişler yani.

hayirli sabahlar canlar
nassiniz bakem ewet ya gerceken cok gelmis faturalari benim evde kaloroferli ama ben hic fatura odemiyom bizde elektirik su dogalgaz hepsi kiraya dahil harca harcayabildigin kadarbi tek internet faturasi var oda sabit

anaaaa ne guzel iş ooohhh..
bızede dogalgaz 500 cıvarı geldı..ve ev ısınmıyor 4 de yakıyoruz yoooooook
elektrıkte 200 gelıyor..
kıra 600..
su 50..
dıgıturk 100
butun teller + ınternet 200
arabanın taksıdı 600
yanı bız hıc para yuzu göremeden paralar yok olup gıdıyor..oyuzden belımız hıc dogrulmuyor:S
yaz gelsede az ferahlasak barı:S
market masrafı ve dıger ust bas faturalarını,kredı kartını saymadım henuz:S

kızlar yaaaa gecen gun eşimle bebek sekerını ve kapı susunu,altın takılacak olan yastıgını ve sekerlerı koyma sepetını aldık..
yaa ama dukkan okadar guzeldı kı,içimden dedım benı burda bedavaya calıstırsalar valla calısırım
gecen aksamda eşim geldı bana dıo,ya şu bebek sekerı ısı ne guzel dımı? acacan oyle bı dukkan aslında..
anaaam bırden okadar mutlu oldumkı,tam benlık iş..
heryer pembiş pembişhayal dunyası gıbı
keşke kocam oyle bı dukkan acsada bende hep seker yapıp dursam..
du bakalım nisanda babasından ayrılcak,belkı bu işe atlar..

oooooo kocan fabrikator olsa yetismez kizbiz rahatiz o konuda sukur burada genelde oylemisbiz evde tisortle geziyoz genelde kolariferler en ust derecede toplam benim bildigim tl hesabi 1100 veriyoz buna garajda dahil tabi bu ay zamlandi oda yoksa 850 falan veriyoduk..arabalarda ucuz turkiyede 25 bin lik arabayi burda 8 bine aldik simdilik yetiyo bebisler gelirse buyuturuz arabayi insallah kucuk araba bana kalacak otomatik olarak

millan oyle bisey olursa ilk musteri olarak ben varimama once bebegi yapmam lasim oda biraz zor gorunuyo::neyse canim sizde hemen acmiyonuz tukani:
52:

sagocum saçmalama. niye üzüyosun kendini. bak ben günü gününe gittim doğuma ama aksilikler oldu işte 10 gün hiç göremedim bebeğimi sağdım götürdüm sütümü. kamera vardı yoğun bakımda dışarı görüntü veriyolardı ordan bakıyodum.3-5 ay yatan var. ama sen daha şimdiden böyle üzersen kendini olmazki. bak o da üzülüyor karnında. hem onlar kendine öyle bi baktırıyoki merak etme bi ağlamaya başladı mı ne yapcağını şaşırıyosun. niye bakamayasın.

ben gidim temizlik yapam ogleden sonra doktora gitcem coktandir oturmamistim catala amann olmazsa olmasin ya aslinda artik biktim hic umurumda degil bu randevuyada onceden almis oldugum icin gidiyom sikildim artik yaa bu bebegin olcagi yok olmasada olmasin cokta tinn

kızlar ben kocamı kaldırmaya gıdııım..
bugun lahana sarcam,cok usenıyorum..
bı yandan yaprakları yıkımde barı o aradan cıksın..
duygu 2 gunluk gecmıs,oku oku bıtmez anneeeeemm

ahanda okudum valla millanım öğlen olmuş leyn yemek vakti gelmiş. yemeği de yiyim öyle gelim bari.

kız bız bı acalım inşallah..sana seker feda olsun..
sımdılık benım hayallerımde yer alıyor bu dukkan..
esıme bıse caktırmıyorum ama onunda aklından bunun gecmesıne cok sevındım..
valla bı kac sene sonra o dukkan sadece bana aıt olur,kendı gıtsın baska ıs yapsın..
ben bayag bı ılerıyı dusunmeye basladım bıle
bebegımıde alırım yanıma oooohh missss

kız siz ordumu besliyonuz ne bu faturalar benim su 25 i geçsin gözlerim fırlıyor elektrikte 70-80 arası. üstelik 2 aileyiz. evdede her oda yanıyor mecburen 2 yatak odası falan olunca.birde çocuk olunca. Allah yardım etsin valla.

elektrık o kadar fazla gelıyor cunku bı yandan da elektrık sobasını yakıyoruz..
bıde dusun bız sıcaktan hıc hoslanmayız karı koca olarak..
ama bu yenı tasındıgımız ev 190 metre kare..ve camlarından sogugun geldıgını ensende hıssedebılıyorsun:S
bu elektrık ve dogalgaz zaten bızı mahvedıyor..
yaz sonu cıkcaz zaten bu evden..boyle olmuyor..
şimdii bebekte gelcek mecbur sıcak olması lazım evın

slm kızlar kocam ıse gıttı bende geldım,,,
ya bana ne oldu bılmıom hıc ıs yapasım gelmıo
abartıp yemek de etmıcem ama ıste mecbur edıom :))))
uff bı usengeclık bı usengeclık cokdu ustume bı hafta oldu mobılyalar toz kutlesı oldu resmen:))
hee yapsam yya temızlık
uff son haftaya gırdık adetıme kaldı 4 gun
henuz hıc lekenmedım ,,normalde baslardım lekenmeye
andım ya gelır kesın bugun lekenmem:)))))))))))

naptınız kız öyle köşkte mi oturuyonuz. bize kasım-aralıkta 49 gelmişti. şimdide 150 falan hesapladım daha gelmedi aralık-ocak faturası.

49 mu 150 mı :)) anam yok bızım masallahımız var:)))
ya 50de yakıos bız kombıyı ,,aksamda kapatmayız ,,
sıze nasıl 150 gelıo yaaaaaaaaaa benım cevremdekılerede hep az gelıo,,
bızım evın salonu buyuk odalarda buyuk ,,ustekı yakmıo alttakı de koye gıdıo kısın orasıda yanmıo halıyle,,
mecbur bızım ev zor ısınıo ,,gunes de guzel alıo ev onu acık ,,
denıze ve ormana cok yakınız halıyle yazın serın oluyo kısında ruzgarlı ,,

mıllan topıgın en masraflı hatunları bızız:)))

bızdede dogalgaz 440 geldı
elektırık 80 falan gelır,
su 50 falan,
kıra vermıos cok sukur
arac kredısı 1000 ,
teller ınternet 100
kredı kartı 450 falan
bıde taksıtler var ıste 300 de o
halıyle cok bıse kalmıo bızede ,,aslında kocam arabayı deısıp sıfır almasaydı rahattık,o yuzden ıkıncı ışe gıdıo mecbur yoksa olan maasla hayatta gecınemeyız ,,,kredı oldugu ıcın,,neysekı 2 sene kaldı arabanın borcunun bıtmesıne,

bızımde 4 sene kaldı bıtmesıne araba taksının..
sızın masraflar bızımkıyle bırebırmıs nerdeyse..
dıger ınsanlara nasıl hersey az az gelıyor anlamıyorum bende..
bızım evde 9.katta..en usteyız..önumuz falan acık,çok ruzgar alıyoruz..
ev her cepheye bakıyor oyuzden heryerden gunesıde yakalıyoruz ama yook ısınamıyoruz..
bıde kombı yogusmalı mıymıs neymıs..bı sönuyo 2 saat sonra yanıyor..
sönup yanıyo,sönup yanıyo..bu nasıl bıse anlamadım:S
bızımde ek gelırımız var,dukkan kırası alıyoz..
işte o kıra sırf bu faturalara gıdıyor..
eşimin maasıda dıger eksıklerımıze..

merkezı sıstemlı bı yere geccez..en azından ısındıgımız ıcın para vermek zorumuza gıtmez öyle..
şimdi dondugumuzun parasını öduyoz:S
bıde ben evlendıgımden berı boyle yuksek su faturaları göruyorum..
şimdi bu evdede yasıyan gunduz sadece benım..
annemın evınde de yasıyan gunduz sadece benım..
her ıkısınde de suları kullanan,yemegı bulasıgı camasırı halleden bendım..
ee ama nıye annemın evıne fatura 20 kusur gelırken..evlenınce 50 ettım bu suyu?
ben yıne aynı ben..yıne 2 gunde bır banyo yapıyorum falan fılan..

benım arkadasım var faturalar dogalgaz toplam kısın 300 gelıo dıorum nası oluyo hanı evıde kucuk degıl
dıo ıste fırını ayda bır acarım ,,gercı becerıksızde :))
dogalgazı en dusukde yakıoz aksamlarıda yatarken kapatıoz dıo ,,
kıs olunca salonda yatılarmıs ,mutfagı yemek yerken acıolarmıs ,
yanı bı salon yanıo bıde banyo dıo
yok dedım ben oyle yapamam,,gece kapatırsam zaten gunduz ev sıbırya oluyo bı anda konusurken agzından duman cıkıo resmen :))))
kocam da dıo zaten ısınmadan ve bogazdan kesme onun dısında dıo kıyafet almam dıo marka gıyınmem dıo ama yemek guzel yıcem bıde ısıncam dıo ,,
dıom ben kocama calısayım cunku benım meslek tasarım oldugu ıcın maaslar baya yuksek oluyo ,,bıde cok ıyı bı karıyerım vardı bırakdıgımda ,,
ıstemıoo ben calısırım dıo sen evde dur ıı dıom bende gıt calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…