o zaten var yaa firdevsttttt :) anacım ismi bile enteresan :)
sabahları midem kötü oluyor sanki yıllardır hiçbirşey yememişim midem delinmiş açlıktan ama ağzıma lokma koymak istemiorum. öyle garip bi hal içindeyim.yemek yiyince de çarpıntı oluyor.:44:gayet normal canım bende de yok mide bulantısı çok acıkınca bi tuhaflıklar oluyo da hiç kusmadım acıkmaya da bu hafta başladım zaten demekki senin daha erken.mide bulantısı olmasa ne olur daha iyi rahat bi hamilelik geçirirsin
ayy dün survivor de de favorim Nihat kazandı baya sevindim :)
yemeginizi yiyin bebekleri ac bırakmayınnnnnnnsabahları midem kötü oluyor sanki yıllardır hiçbirşey yememişim midem delinmiş açlıktan ama ağzıma lokma koymak istemiorum. öyle garip bi hal içindeyim.yemek yiyince de çarpıntı oluyor.:44:
Amin amin.öle düşünüyoruz bizdeee ama malesef ramazandan sonra çıkabilcezizin durumunu öle ayarlayabildik belki kısmet 3 kişi çıkabiliriz hahaha umut işte :)
sabahları midem kötü oluyor sanki yıllardır hiçbirşey yememişim midem delinmiş açlıktan ama ağzıma lokma koymak istemiorum. öyle garip bi hal içindeyim.yemek yiyince de çarpıntı oluyor.:44:
biz izledik bitti :)ben izlemiyorum izletmiyorum...göz zinası
biz izledik bitti :)
hac hurması doğumu kolaylaştırmıyo mu angelcim :44: doğuma yakın yenmesi iyi olur diye biliyorum ben.hergün hac hurması yiyin hamişler
duygusal bir noktada açtım evim şahaneyi...ahandaaa evim sahane başladı :)
hac hurması doğumu kolaylaştırmıyo mu angelcim :44: doğuma yakın yenmesi iyi olur diye biliyorum ben.
kızlar fatma ananın eli diye bi bitki varmış hiç duydunuz mu:44:
ayy kızlar anca gelebildim köprüde trafik wardı :) hahaha nasılsınız bakemmmmm
ayy kızlar anca gelebildim köprüde trafik wardı :) hahaha nasılsınız bakemmmmm
hoşgeldin kanki camping
hoşgeldin iyiz şükür :)
kızlar fatma ananın eli diye bi bitki varmış hiç duydunuz mu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?