Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sabahları midem kötü oluyor sanki yıllardır hiçbirşey yememişim midem delinmiş açlıktan ama ağzıma lokma koymak istemiorum. öyle garip bi hal içindeyim.yemek yiyince de çarpıntı oluyor.:44:

sabahları midem kötü oluyor sanki yıllardır hiçbirşey yememişim midem delinmiş açlıktan ama ağzıma lokma koymak istemiorum. öyle garip bi hal içindeyim.yemek yiyince de çarpıntı oluyor.:44:
yemeginizi yiyin bebekleri ac bırakmayınnnnnnn

Amin amin.öle düşünüyoruz bizdeee ama malesef ramazandan sonra çıkabilcez izin durumunu öle ayarlayabildik belki kısmet 3 kişi çıkabiliriz hahaha umut işte :)

biliyor musun biz nisanda bodruma gittik orda olmadı bebiş :) sonra bu ayın 16 sında karadeniz turu ayarladık. taa gürcistana kadar gittik. bende mayısta eşime dedim ki bari 1 ay korunalımda hamile kalırsam tatile gidemeyiz belki. o da tamam dedi. sonra bir rüya gördüm. uçakta kusuyordum hamileymişim. rüyadan etkilenince boşver korunmayalım dedim ve tatile 3 kişi gittik :) nasip işte

kızlar fatma ananın eli diye bi bitki varmış hiç duydunuz mu:44:

Merhaba kızlar,

Canım sen sorunca bende merak ettim google amcaya sordum. Doğumu kolaylaştırdığına dair yazılar buldum. Kaynatılıyormuş, sancı gelince içiliyormuş falan. Ama çevremde hiç duymadım, nedir bilmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…