Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben kk ya yeni üye oldum kendi profilimi bile bulamıyorum 3 aylık bi oğlum var burdan destek alırım dıye üye oldum ama çok karışıkmış :)

ay iyimiş yaaa ben hep normal doğum yapma derdindeyim eğer tutturabilirsek :)
süper olur walla unutmamak lazım :)

bu bitki sadece medinede yetişiyormuş,doğum sancıları başlayınca hamile kadın yada bi akrabası suya atıyormuş, suyundan bi yudum içip hastaneye gidiyormuş.
bitki suyun içinde el gibi açılınca doğum çok kolay bi şekilde bitiyormuş, sudan çıkınca yine yumru gibi oluyrmuş resmi de vardı hatta

bende bi sitede rastlamıştım bunu yaptım çok kolay doğum yaptım falan diye. acaba bu da mı hurafe:44:

bende bi sitede rastlamıştım bunu yaptım çok kolay doğum yaptım falan diye. acaba bu da mı hurafe:44:

Valla bu linkte mevcut. Suyundan içip kolay doğum yaptıklarını söylüyorlar, ama nekadar doğru bilemiyorum. Belki zaten kolay olacaktı, belkide etkisi vardır. İİce araştırılmadan yapılması tavsiye edilmez bence. Zaten sancı gelince yazmış. Annemlerede bir sorarım bakalım onlar duymuşmu. Birde hurma yiyince kolay oluyrmuş doğum. Allahın hikmeti işte. Normal doğum yapmak isteyenlerin aklında bulunsun. Hatta hepinizin aklında bulunsun zorda kalmadıkça sezeryana yönlenmeyelim

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/189958-fatma-anamizin-eli-otu.html

doğumiçin bukadar gözünüzü korkutmayın telaşlanmayın sezaryanla doğum yapmış biri olarak hastanede bır gece kaldım ve eve geldiğimin ertesi günü hastanede giydiklerimi yıkayıp ütüleme derdındeydım birgün bile yatmadım aslında nazlanacak bır annem olsaydı yatardım belki ama yine lafın kısası herşey olucana varıyo çok stres yapmayın allah herkeese kolay doğumlar nasip etsin

Bencede şimdiden onun stresine girmeye gerek yok. Bizim bi akraba 6-7 ay önce doğum yaptı. Çok nazlı, herşeyden korkan, çekingen bir kızdı. Hatta uzun süre sezeryan diye diretti, sonradan normal doğum yapmış diye duydum ben. Bebişini görmeye gittiğimde ben normal doğum yaptıysam herkes yapar diyordu. Bence çok dert etmeyin, bir sorun yoksada normal doğum yapmaya çalışın. Ben doktor ararken bile onu sordum öncelikle. Normal doğumamı yönlendiriyor yoksa sezeryanamı?

zor yada kolay doğum derdinde değiliz henuz :)) okuduğum şeyin doğruluğunu sordum arkadaşlara.
rahimden kist aldırmış biri olarak benim iyileşme sürecim epey yavaştı, iki ameliyatı birden oldum safra kesesi ve over kist.
bünyeden bunyeye değişir ama benimki çok zor geçti. normal doğum yapmak isterim açıkçası.

aminnn canımmm aminnnnn

bizim arkadaşta varmış şimdi söyledi doğuma giderken yapmışlar ona

dün gece rüyamda kızlar gelinlik giymişim ünivdeki sevgilimin yanına gidiorumm yanmda eşimde var. ailesini falan hepsini gördüm morali çk bozuktu ayy çk etkilendim insan ne olursa olsun üzülüoorr umarım iyidirr rabbm ona iyi baksınn sizle paylaşayım istedim...

saol cnm :) ama bu stressle bnm çoçuk olmaz gece eve dilim dışarda gidiorumm resmenn çalışmalar devam edior ama bakalım nasip varmı güzel hberler sende???

Yok canım biz şuan bekleme durumundayız. Kürtaj olmuştum ay başında. Doktor beklemeye gerek yok dedi ama ben en azından 2 kere adet oliim öle denemek istiyorum. Kocama kalsa hasta olduktan sonra başlayalım hemen diyor ama ben biraz toparlanmak istiyorum. Bakalım hayırlısı, gene ikna eder beni heralde. Rabbim hayırlısını versin.

Sende stres yapma. Sağlığın senin hayatın işinden daha önemli. İş dediğin makam dediğin gelir geçer. Rabbim kolaylıklar versin.

canım ben zaten sezeryan doğumu hiç anlamıyorum ozaman doğum yapmış olmuyorsun ki resmen ameliyat oluyorsun. Allah çk zor durumda bırakmadıgı sürece normal doğum istiyorum ben annemin beni doğururken çektiği acıyı duyguyu anlamak istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…