Yok canım biz şuan bekleme durumundayız. Kürtaj olmuştum ay başında. Doktor beklemeye gerek yok dedi ama ben en azından 2 kere adet oliim öle denemek istiyorum. Kocama kalsa hasta olduktan sonra başlayalım hemen diyor ama ben biraz toparlanmak istiyorum. Bakalım hayırlısı, gene ikna eder beni heralde. Rabbim hayırlısını versin.
Sende stres yapma. Sağlığın senin hayatın işinden daha önemli. İş dediğin makam dediğin gelir geçer. Rabbim kolaylıklar versin.
dün gece rüyamda kızlar gelinlik giymişim ünivdeki sevgilimin yanına gidiorumm yanmda eşimde var. ailesini falan hepsini gördüm morali çk bozuktu ayy çk etkilendim insan ne olursa olsun üzülüoorr umarım iyidirr rabbm ona iyi baksınn sizle paylaşayım istedim...
Ben bebegi bir tutturim de sonra düşüncez artık doğumu felan
canım kendini gelinlikle gören kişi eğer evliyse hamile kalır die biliyorum. İnşallah doğru biliyorumdur. :)
inşllhh cnm yaa çk etkilendim ama biz onunla çk sevmiştik birbirimizz tam 7 yıl birlikteydik ama ailemi üzmek istemedim ve ağlaya ağlaya vazgeçmiştim ondan hatta sonra üzüntüden beyin ameliyatı geçirdim ve 1 hafta komada kaldığımda tek söylediğim onun ismiymiş masal gibi ama gerçek güzeldi geçti bitti sadece rüymn etkisi işte.. gelinlk öyle ise ayy süper olur eşimde dün gece ay görmüş rüyasında 3 tane.. hayırlısıı
Herşeyin hayırlısı tatalım bazı rüyalar günlerce etkisinde bırakıyor insanı...inşllhh cnm yaa çk etkilendim ama biz onunla çk sevmiştik birbirimizz tam 7 yıl birlikteydik ama ailemi üzmek istemedim ve ağlaya ağlaya vazgeçmiştim ondan hatta sonra üzüntüden beyin ameliyatı geçirdim ve 1 hafta komada kaldığımda tek söylediğim onun ismiymiş masal gibi ama gerçek güzeldi geçti bitti sadece rüymn etkisi işte.. gelinlk öyle ise ayy süper olur eşimde dün gece ay görmüş rüyasında 3 tane.. hayırlısıı
canım gerçekten masal gibiymiş dediğin gibi herşeyin hayırlısı artık. Umarım dediğim gibidir umarım göbişe bebiş gelir canım ;:)
Herşeyin hayırlısı tatalım bazı rüyalar günlerce etkisinde bırakıyor insanı...
ayy cnm bnm geçmiş olsun çkk rabbm sana sağlık versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin herşey zamnı gelince oluyor sakın üzme canını tmmı eşinde emnm anlayışlı olacaktır bu dnmde hırpalanmıştır vücudun kıyamamm cnmmm çk geçmiş olsunnn cnmmm
hayrlı olsun hande hoşgeldinarkadşlar nasılsınız??
uzun süredir giremedim şef oldumda çok yoğun çalışıorumm.. nasıl haberlerr
nelerdesin eslemcim. yüznü gören cennetlikSlmm hatunlar
Nabersiniz bakem : )
Bi uğrayım dedim yeni haberler vardır inş
yumurtlama belirtileri yaşıyorsan daha kolay tespit edersin cnım ovulasyonunu.kızlar bn hala ovulasyon gnümü hesaplayamadım.. biri hesaplayabilir mi?? karşılaştıralım..
batlarım; 16 mayıs - 16 haziran - 16 temmuz olurum olursam tabi
kızlar bn hala ovulasyon gnümü hesaplayamadım.. biri hesaplayabilir mi?? karşılaştıralım..
batlarım; 16 mayıs - 16 haziran - 16 temmuz olurum olursam tabi
hayrlı olsun hande hoşgeldin
canım senin ovulasyon günün 3 temmuz
hayrlı olsun hande hoşgeldin
nelerdesin eslemcim. yüznü gören cennetlik
yumurtlama belirtileri yaşıyorsan daha kolay tespit edersin cnım ovulasyonunu.
28/6 ile 08/07 arasını değerlendirin bence.ama en kesin tespit belirtiler unutma
süpersinn 3 - 4 temmuz izin yazıorum hmn kendime stres yok sıkıntı yokk çok saol hesabına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?