Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ayy cnm bnm geçmiş olsun çkk rabbm sana sağlık versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin herşey zamnı gelince oluyor sakın üzme canını tmmı eşinde emnm anlayışlı olacaktır bu dnmde hırpalanmıştır vücudun kıyamamm cnmmm çk geçmiş olsunnn cnmmm

canım kendini gelinlikle gören kişi eğer evliyse hamile kalır die biliyorum. İnşallah doğru biliyorumdur. :)

canım kendini gelinlikle gören kişi eğer evliyse hamile kalır die biliyorum. İnşallah doğru biliyorumdur. :)

inşllhh cnm yaa çk etkilendim ama biz onunla çk sevmiştik birbirimizz tam 7 yıl birlikteydik ama ailemi üzmek istemedim ve ağlaya ağlaya vazgeçmiştim ondan hatta sonra üzüntüden beyin ameliyatı geçirdim ve 1 hafta komada kaldığımda tek söylediğim onun ismiymiş masal gibi ama gerçek güzeldi geçti bitti sadece rüymn etkisi işte.. gelinlk öyle ise ayy süper olur eşimde dün gece ay görmüş rüyasında 3 tane.. hayırlısıı

canım gerçekten masal gibiymiş dediğin gibi herşeyin hayırlısı artık. Umarım dediğim gibidir umarım göbişe bebiş gelir canım ;:)

Herşeyin hayırlısı tatalım bazı rüyalar günlerce etkisinde bırakıyor insanı...

Herşeyin hayırlısı tatalım bazı rüyalar günlerce etkisinde bırakıyor insanı...

aynenn öyle cnm hayırlara vesile olsunn... nys ablasıyla görüşmelerim devm edior o kdr şey pylştık kendisi ile irtibatım yok ama ailesini ablasını arar sorarım ara sıra.. aradım bugün nasılsın abla dedim iim cnm sn bnde seni arıyacktım uzun süredir aramayınca merk ettim dedi ii olduğunu bilelim de bna yeter dedii sesi ii geliordu bnde bir şey demedm sormadım da...

Teşekkür ederim canım.

kızlar bn hala ovulasyon gnümü hesaplayamadım.. biri hesaplayabilir mi?? karşılaştıralım..
batlarım; 16 mayıs - 16 haziran - 16 temmuz olurum olursam tabi

kızlar bn hala ovulasyon gnümü hesaplayamadım.. biri hesaplayabilir mi?? karşılaştıralım..
batlarım; 16 mayıs - 16 haziran - 16 temmuz olurum olursam tabi
yumurtlama belirtileri yaşıyorsan daha kolay tespit edersin cnım ovulasyonunu.
28/6 ile 08/07 arasını değerlendirin bence.ama en kesin tespit belirtiler unutma

hayrlı olsun hande hoşgeldin

nelerdesin eslemcim. yüznü gören cennetlik

: ))

hayat hep koşuşturma bacım takılıoz ordan oraya kendimi daha möhöm işlere adadım : )))

Hafta sonları annemlerde oluoz zaten giremiom..

Onun dışında bi iki gündür arkdaşlara bebek görmeye gittim : ) imtihanımı vermeye : )

Sen daha gitmedinmi umreye ?

Fazla kişide kalmamış herkescikler tatildemi len

yumurtlama belirtileri yaşıyorsan daha kolay tespit edersin cnım ovulasyonunu.
28/6 ile 08/07 arasını değerlendirin bence.ama en kesin tespit belirtiler unutma

yumurtlama belirtileri nedir cnm?? bahsedersen sevinirimm
değerlendirme zaten bizim işimiz inşllh bu ay olacakk inşallhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…