Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

özge sıkma canını..kocana oyle demezsın canım sende..
annem babm kendılerı kredı cekmeye karar vermısler..
sadece onlara borcumuz olsun ıstemısler dersın..
illa babanemler boyle boyle yapıyolar dıye anlatma olayı..
cunku bıgun karsına gelebılır bu konu..
bak senınkılerde bıze bunu yapmıstı dıyebılır kocan

o

of delırecem yaaa valla akıl sağlığımdan şüphelıyım
butun bunların hepsı o pıslık kadın yuzunden Allah onu ıslah etsın ne dıyımm çıkarmasın bı daha karsıma
Eslemm canım benımm çok sevındım adına ayy ne guzel inşallah guzel haberlerı alıcazz hadı sen sevındır bızı bu aralar herkesın bı sıkıntısı var Allahım hayırkara çıkarsın

eslemce hakkında hayırlısı olsun inşallah adına çok sevindim gerçekten bugün çok mutlu bir haberim insallah 12 gun sonra halayini birlikte cekecegizz... bugun aldigim engüzel haber mutlu haberlerini tekrar bekliyoruz öptüm

canım hayırllı olsun Allah tamamına erdirsin ,sag salim ikisini de kucagına al inşş:)) cok sevindimmmm

eslemcim cok sevindim cnm benim inş bebeklerinin ikiside tutar cnm bugün aldıgım en güzel haber benimde
bugün gelirsin diye bekledim seni..son bi şansımı denim diye girmiştim ki gördüm yazını
Allahım sabrının karsılıgını versin inş canım.. cok sevindim yaa

Eslemmm cnm cok a sevndm adına ins bundan sonrasida sorunsuz gecer de bebislerinin seninle kalır. Guzel haberlerini bekliyoruz cNm bnmmmmm

Eslem coook sevindm cnmmm adıma.

Canım coooooook sewindm adıma ins bundan sonrada hic nir

çocuğu olmayan bir hanım Allah u Teala nın " YA MUSAVVİR" (Celle Calalühü) ismi şerifini güneş battıktan sonra 7 gün 21 defa okursa Allah u Teala nın izni ile evlat sahibi olması istenir.

esleeeeeeeeeeeem çok sevindim canım ya insallah sorunsuz bi hamilelik geçirir kavusursun kuzularına allah sağ salim kucağına almayı, huzurla büyütmeyi nasip etsin kusum güzel haberlerini bekliyorum allahım seni ve kuzucuklarını korusun

ayy ayyy ayyyy topiğimizin ikizleri de gelmiş maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaalllahhhhhhhhhh

RAbbim yar ve yardımcınız olsun eslemcim gerçekten çok sevindim
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip kuzucuklarını kucağına alacaksın canım

Eslemmmm canım çok mutlu oldum bunu okuyunca. İnşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder bebeklerini. Ayyy şu 12 günü güzelce geçirip sonunda eylülün de dediği gibi halayını beraber çekelim inşallah. Yavrum hiçbişi yapmıyorsun dimi buarada 12 günü beklerken.

Buarada günaydın ve hayırlı cumalar

Kızlar aklıma gelmisken sorayım size ben zillimin bebek yagini sampuanini falan daha almadim. Sebamedin urunlerini almak istiorum ama siz ne dersiniz nasildir bebek urunleri. Ben yeno hamile kaldigimda doktor bana kasıntı icin sebamedin sabununu vermisti o bitkisek kullanabilirsin demisti.
Ben johnsons baby nin urununu kulladm kendi sacıma denemek icin kazik gibi yapti saclarimi

kıslarrrrrrrrrrr günaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınızzzz ben günaydın demeyi unuttum sizeeeeeeeeeeeeeee eslem ve ikizleri aklımı aldı ona odaklanmışım sadece

Son düzenleme:

Ben çok bilmiyorum ama burda başka bi hamile arkadaş daha var. Oda ilk aylarda, ilk kullanım için sebamed almayı düşünüyor, daha sonra dalin yada johnson's babye geçerim diyor. Geçende bende bi yerde okudum sabun olarak da komilinin zeytinyağlı bebek sabunu varmış, blogcu annede yazıyordu, almış kullanmış tavsiye ediyordu. Sende bi bak istersen.

Senin saçların kazık gibi etmiştir ama bebişin ne kadar saçı olcakki, kazık gibi olmaz annesi

tansiyondan olabilir miyopicim. takip ediyormusun tansiyonunu. genelde ilk 3 ay tansiyon düşmesi çok olur

badem ceviz üzüm kayısı gibi kuruyemişler al işyerine arada onları atıştır hem bebişe faydası olur hem sana kilo aldırmaz. dışarıdan yeme çok..yada müsliler var ya arada onlardanda yiyebilirsin.

yaaaa şimdi belimden kasıklarıma dogru sıddetlı tuhaf bı sancı geldı..
anaaam dogurmaya falan kalkmam dımı yaaa
inşallah devamı gelmez:18::18:

o kadar yorarsan kendini olacağı budur ne zorun var bu kadar. kotuk falanda silcen daha. dikkat et canım. bi iş yapcam diye erken doğuma sebep olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…