Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

tansiyondan olabilir miyopicim. takip ediyormusun tansiyonunu. genelde ilk 3 ay tansiyon düşmesi çok olur

Tansiyonumu takip etmiyorum ama bende muhtemelen ondan sebeptir diye düşünüyorum. Çünkü hep böle aç saatlerimde denk geldi. Ya şekerim düşüyor o etkiliyor yada tansiyon. Acaba tansiyonumu takip etmek için eve tansiyon aleti alsammı, gerek olurmu sence?

çok sevindimmm eslemcimmmmmmm yaaa. durdun durdun. ikisini bi arada çıkarcan inşallah hayırlısıyla. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. çok sıkıntı çektin ama bundan sonra yüzün güler inşallah

ilk aylar özellikle sebamed al canım daha sonra nivea dalin falan deneyebilirsin.

iyi olur canım bende çok düşük tansiyonluyum. aldım bi tane medisananın internette çok güzel kampanyalar oluyor. ama koldan ölçenlerden al. aslında her eve lazım. tansiyon ciddi bişey.

bende sebamed alacam sagocum.
daline güvenmiyorum kuzucuk büyüsün sonra bakarım

günaydınnn bacılarıımmm bi sebamed muhabbeti dönüo sanırım ben öneriorm kızlar chicodan sebamedin şampuanını aldım ben de şimdilik 500 gr'lık indirimdeydi 20 küsüre aldım herkes tavsiye edio diğer ürünlerinide alıcam takipteyim

Son düzenleme:

ya ben daha hiç bişi almaya başlamadım. Millet siz nezamanlarda almaya başladınız? Sanki bana daha erkenmiş gibi geliyor ama son andada koştur koştur olmak istemiyorum

ya ben daha hiç bişi almaya başlamadım. Millet siz nezamanlarda almaya başladınız? Sanki bana daha erkenmiş gibi geliyor ama son andada koştur koştur olmak istemiyorum

bende ağırdan alanlardanım. ama tavsiyem ne kadar erken alışverişi bitirirsen o kadar rahat edersin
30 haftadan sonra bel ağrısından yürüyemiyorsun bile.
sen şimdiden başla tavsiyemdir.

birde ayaklarım falan çok şişiyor benim
aile hekimine gittiğimde 12/7 çıktı tansiyonum
ebem yüksek oldğunu söyledi
hergün aynı saatte aynı pozisyonda ölç dedi
hamileler için tansiyon yüksekliği tehlike dedi
onun için eve aldık tansiyon aleti.
masabaşında çalışınca çıkıp dolaşmak da pek fayda etmiyor
ama evde olduğum günlerde hiç şişmedi

cnm erken değil arada bi çık gez bi şöyle mesela çok güzel indirimler oluo onları kaçırma ... büyük şeyleri sona bırak onları bende almadım beşik araba gibi şeyleri önümüzdeki ay alıcam herhalde... ama ufak şeyleri almaya çalışıorum her hafta sonu geçen hafta fermuarlı battaniyesini aldım arabaya koymaya, al açma aldım, yenidoğan bezler indirimdeydi 2 paket aldım, şampuanını , ağız mendillerini, hastane çıkışlarını falan hep aldım cnm... mesela bulunduğun şehirde kipa varsa tekstil ürünlerinde %70 indirimler var 4 tl'ye tişörler aldım, 10 tl ye 2 li altlar aldım, zıbınlar falan çok güzeller bitane kırmızı kaşe mont aldım 50 tl den 24e düşmüştü böle şeyleri kaçırma mesela

Bende ayaklarımın şiştiğini farkettim bu hafta. Doktora giderken başka bi ayakkabı giyeyim diyince anladım. Yoksa habire çizme giymekten anlamamıştım. Ama onda bile kalın çorap giydiğim zaman sıkmaya başladı. Neyse şu kış kıyameti atlataydık, giyecek ayakkabı işini de hallederdik.

cnm yediğiniz şeylere dikkat edin tuz oranına gerekirse tuzsuz yiyin turşu, salamura yiyecekler, cipsler, zeytin mesela diyet zeytinlerden yiyin tuz çok şişirio vücutta su toplanmasına neden oluo aman dikkat edin bende elimden geldiğince kısmaya çalışıorum ama arada kaçırıorm cnm isteyince çok şükür yok şişliğim hemşirede kontrol etti

yemeklerden tuzu tamamen kestim ben.
üç beyazdan ikisini hiç kullanmıyorum :)) bi de ekmeği tamamen kessem benden iyisi yok
benim şişlikler çalışmayla alakalı, haftasonları olmuyor mesela
mevsimlik ayakkabılarla gidip geliyorum işe
diğer ayakkabılarım botlarım çoktandır olmuyor
şubatın birine kadar hava güzel gitse de bi daha bot almak zorunda kalmasam diye dua ediyorum :)))

30 uncu hafta benim için dönüm noktası oldu lilyum
vücutta tuz tutan şeyleri tüketmiyorum. zaten mide yangınım var canım hiçbi şey yemek dahi istemiyor
ne kadar az tüketirsen o kadar iyi, hem senin hem bebeğin için

merys 12\7 olan tansıyon nasıl yuksek oluyor yaaa..
normal ınsan tansıyonu o..benımde hep oyledır..
14,15,16...vs yuksege gırıyor..

bu arada alısverıs yapcak olan kızlaaarrr..
yavastan ufak seylerı gördukce alın..
onlar aradan cıksın..sonra sıkısıklıkta bıde onlar ıcın kosusturmayın hıc..
son aylarda harbıden yurumek ezıyete dönusuyor,haberınız olsun..

bu arada benım ayaklar ve bacaklarda fena şiş..
ayagım zaten aynı hava basılmıs amelıyat eldıvenıne benzıyor..
parmaklarım kucucuk kaldı:S
umarım dogurunca kısa surede normale döner bu durum..
yoksa artık tayt bıle gıyemıcem..resmen şişko bacaklı oldum:S

bu arada yenı doganlar ıcın ılk kullanımda sebamedı onerıyorlar hep

hayirli cumalar canlar rabbim cumlemizin duasini kabul etsin insallah

eslemmmm cok sevindim rabbim devaminida kazasiz belasiz nasip etsin insallahayyyy ayin 29 na kadar zaman nasil gececek...ccoook dikkat et canim allaha emanet olun sen ve bebisleriniz

hava bu sekılde devam etcekmıs bı sure merak etme..sabah fatıh portakal oyle didi
sık dısınıde alma hıcbıse bence..ben hıcbıse almamaya calısıyorum..yazık olcak sonucta 1 ay ıcın almıs olcaz..
hem sende ızne ayrılmıcan mı yakında..

benim tansiyon hep düşüktür canım kendimi bildim bileli 9-5 falan
şişlikleri görünce birde 12-7 çıkınca bu çok dedi
preeklamsi diye bi şey var okumuşsundur muhakkak
gebelik zehirlenmesi diye geçiyor,
belirtileri tansiyon yüksekliği ve şişlik dedi
küçük tansiyonun 9u geçerse hemen hastaneye başvur dedi

aynen bu saydıklarını ben hıc yemıyorum..
ama ısteyerek yemıyorum,canım hıc yemek ıstemıyor onları..
bı ıkı yemıs bulundum,yandım susuzluktan..iç iç yoook kesmıyor..
dünde yemek yapmadım dıye lahmacun soyledık..
sagolsun kocam hep ıcıne sogan marul doldurup doldurup yasladı bana..
gece 1 damla gözumu kapatamadım susuzluktan:S
o sogan benı mahvettı

bir şubattan itibaren izne ayrılacam millan
doğum yapan arkadaşlarım bi kaç şişliğin inmez bot al diyorlar
kafam karışık o yüzden, bi de doğuma giderken ayakkabılarım kayar da düşersem
oracıkta bırakıveririm çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…