Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet canım ya peşpeşe hamile kalmıştık :)))
biz sıramızı savdık peşimizden gelin hemen
hamile listemiz hiç boş kalmasın inşallah
sen nasılsın neler yapıyorsun

evet canım ya peşpeşe hamile kalmıştık :)))
biz sıramızı savdık peşimizden gelin hemen
hamile listemiz hiç boş kalmasın inşallah
sen nasılsın neler yapıyorsun

iyiyim bende cnm işte..kendi çapımda ovulasyon testleri falan onlarla ugrasıyorum
bende mart nisan gibi tüp yaptıracagım ozamana kadar bi şansımı deniyorum

hamile bayanlara bir sorum olacak. Geçen haftadan beri ara sıra kulak çınlaması problemi yaşıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu? Rahatsız edecek dereceye varabiliyor? Acaba tansiyon düşmesi falan oluyorda o yüzdenmi oluyor sizce? Şuan var mesela, öğle arasında yemek yeme olayını biraz geciktirdim ozaman başladı, hala devam ediyor

ooooy anam oooyy..butun işlerımı halledım öyle gelım dedım..
dün vodkayı eve bıle sokamadım balkonda yattı garıbım..
ruzgardan bacalardakı kurumlar hep balkona gelmiş..
bızımkı olmus karabaş..bugun onu yıkadım..onu yıkayınca mecbur bende yıkandım pesıne..
banyoyu yıkadım..gıttım balkonu yıkadım..
anca bıttı işim..ayaklarım dondu..sımdı onları ısıtıyorum

mıyopı kulak cınlamasıyla ılgılı bıse yasamadım ben valla

Keşke bu kadar yormasaydın kendini canım ya. Ayaklarına da dikkat et, bugün bence başka bir iş yapıp da kendini yorma canım.

Bende öğle arasında eve gittim, 2 gündür beni bekleyen işlerin büyük kısmını hallettim Allaha şükür. Bİr tek oturduğum oda dağınık kaldı, onun dışında bulaşık makinasını boşalttım, kirlileri koydum, yatak odamı topladım, çamaşırlarım vardı katlanacak onları hallettim. Sora bi baktım öğle arası bitiyor, salata istiyordu canım onu hazırladım, koştur koştur yiyemeden evden çıktım, neyseki işyerine varınca yedim ama oda yetmedi galiba acıktım şimdi. Pöff ki ne pöfff. Ne yiyecemki ben şimdi

yok daha bugun baska bı ıs yapmıcam..
yemek bıle yapmıcam..kocama dedım dısardan bıseyler getırcek..
ben okadar iş yaptım,benımkıde karnımda kudurdu durdu..
oda temızlık yapıo herhalde
hafta sonuda arkadaslarımız gelcek..artık hafta bası gıbı koltukları sılmeye baslarım..
nerdeyse dogurcam hala sılmedım sunları yaaaa..
sende dısardan bıseyler söyle kendıne doymadıysan..
ben az once kahvaltı yaptım,masadan kalktım ama hıc doydugumu hıssedemedım

He ya nolcak bizim bu halimiz. Benim iştah açıldı artık bu hafta, artık ara öğünlerde ne bulupta yicem ve karnımı doyurucam ben. Yoğurt falan getireyim en iyisi. işe yarar bişiler yiyim istiyorum ben. hep dışarıdan hep dışarıdan ne söylicemki hem

yaaaa şimdi belimden kasıklarıma dogru sıddetlı tuhaf bı sancı geldı..
anaaam dogurmaya falan kalkmam dımı yaaa
inşallah devamı gelmez:18::18:

selam kıslaaaaar nasılsınıııız

hosgeldın yagmur,nasıl olalım..hep açız

sen kendıne sefer tası yap en ıyısı
dısarda faydalı bıse olmaz cunku..
şimdilık meyvelı yogurt falan al..
artık buyuk kutularda satılanları var onların..yogurt kutusu gıbı..
bızı anca o paklar

bende ara ara oluyordu canım. ama dr falan sormadım hiç
çınlamanın yanında başka şikayetlerinde oluyorsa dr una söyle
ve çınlama olduğu zaman tansiyonunu ölçtür.

iyiyim bende cnm işte..kendi çapımda ovulasyon testleri falan onlarla ugrasıyorum
bende mart nisan gibi tüp yaptıracagım ozamana kadar bi şansımı deniyorum
dene canım dene ne kaybedersin
Rabbim gönderecek kuzunuzu inşallah

ben beslenme çantası yapıyorum evde :))))
iki üç tane meyve getiriyordum
çekmecemde ceviz badem ve küçük paketlerden sütlerim vardı
al koy sende kenara

gelmez gelmez sakin ol önce millan
ayaklarını uzat biraz dinlen
ayaklarından üsüdüysen sabaha kadar karnın çok ağrır daha
ne işin varsa şu havada balkon yıkamayla falan

hoşbulduuuuuum canım aaay millan bende açıııııııııııııııııııım siz hamilesiniz yine ama ben ne zaman adet olsam o zaman doymak bilmiyooom

ne çok konuşmussunuz ben yokken yaaa

merys haklı millan ne işin varsa bu soğukta balkon falan sıcak tut kendini canım muhtemelen üşütmüşsündür ondandır.. uzat ayaklarını dinlen dikkat et kendine. bi daha doğurana kadar da balkonla falan uğraşma

aaayyy cok sınırlerım bozuldu sımdı..
kocam tel actı..kaynım ve o ımam nıkahlı sevgılısı bızım bebege hedıye alma derdındelermıs..
ne eksıkse sen soylede barı ıse yarar bıse almıs olsunlar dıyo..
bende dedım;ben ıstemıyorum onlardan gelecek hedıyeyı..
onun ıcın evıme gelmeye kalkmasın dedım..
yaa napiim kovım mı dıyo kocam..
banane ben o adamla bı araya gelmem dedım kapattım telı..
bız arabamızı aldıgımızda,arabaya 1.000 lıralık bıse almıstı kocamın kardesı hedıye olarak..
sonra kusunce bunlar,o 1.000 lıralık taksıtle aldıgı seyın parasını ödemeyınce kocamı aramıslar ödenmıyor dıye..
kocam annesıne soylemıs,ödemıceklerse ben öderım..
yok neyse odemeye devam ettıler,kocamda altta kalmamak ıcın barı bunların yenı evlerının bıseyınıde ben alim dedı..
annesıyle haber göndertti,onların evınde klıma yokmus,
su klımayı alsınlar dıye haber yolluyolar kaynanamla..klımanın degerı 2.000 lıra:S
yanı sımdı bızım bebege bıse almaya kalkcaklar..yarın oburgun fazlasıyla bızden gerı alcaklar:S

Ben geldimmm
Bi haftadır hep uykum var ya benımde sankı siz değil ben hamıleyım adette bugun bıttı artık yenı ay yenı umutlar
Ayyyy içimden hıc iş yapmak gelmıyo keşke işten geldem hersey hazır benı beklese bugun çocuklar çizgi film izlerken ben de bunu düşünüyordum
Bugün eşime sinemaya gıdelım dedım genelde her hafta gıdıyoruz ama eve geldim ağırlık çöktü yine şu olaylar stres sıkıntı benı acayıp yordu kendımı 5 yaş yaşlanmıs hıssedıyorum

Çekmeceler dolu zaten ama onlarla doymazmışım gibi geliyor Neyse bende meyve ceviz falan yiyim birazdan

Canım o zaman ben bişi istemiyorum demişsin zaten. Aklı olan gitsin bi çeyrek alsın, yada daha üstü bişi oluyorsa gönlünden ne geçiyorsa onu alsın. Anası babasıda onu ihtiyaçlarına göre kullanır. Ben şimdiden düşünüyorumda ben olsam bende istiyemem kimseden. Annemler bişiler yapıyor zaten. Onun dışındada kıyafet alır uzak tanıdıklar, daha yakınlarda getirsin altın taksın canım. Ben senin bütçeni nerden bilimde ne istiyim dimi ama

Özgecim yorgunda hissetsen bence gidin sinemaya. Ben kendimden biliyorum o yorgunluk hiç bitmiyor. Uyuyorda uyuyorum bu ara. İşler kalıyor hep, yapmamak için uykum geliyor sanırım. Bugün öğlen hallettim bakalım, bugün akşam ne bahaneyle uykum gelecek

ayyy kız kaynının sevgılısı de sana sırnaşıyo mu
ben 1,5 yıldır felan kaynımla konusmuyorum eşimde meraba meraba
Kaynım ne zaman bı kızla cıksa eve getırır hemen kaynanam gerızekalı bı kadın oldugundan rahat rahat takılırlar evde
kızlar da bana sırnasır
tövbe yarabbım gecen senekı kız küçümsemiyorum tövbe haşa manikürcüymüş kuaförde
tutturdu bana gel özge kaşlarını alim yok manikür yapım istemem dıyorum kız kıcımdan ayrılmıyo bıde benden 7 yas kucuk özge demez mi nasıl ayar olmustum
tabı benım kaynana beleş mezar olsun yerleşecek kızı aylarca kullandı kaş bıyık manıkur pedikürsonra kaynım saldı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…