Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya mıyopicim evı salıpta kocamın agzına lafda vermek ıstemıyorum kendısı tıtız<dır çünkü ev hep duzgun olacak her daım mısafır gelmeye hazır
ama ne yapım yaaa olmuyo ıste
ne kadar eve erken gelsem de gun ıcınde yoruluyorum
ıkı gundur geldıgınde evde uyuyo buluyo benı
çaktırmıyo ama farkındayım rahatsız
zaman zaman gelıyo bu hıs bana
hep uyumak uyumak ıstıyorum
ama ev işi yapmak ıstemıyorum

yok yoook ben onlardan gelecek altını bıle ıstemem..
nefret edıyorum o kızdan..aılemın ıcıne sokmak ıstemıyorum..
benım dukkanda yuzume bakmayan,babam olunce bas saglıgı dılemeyen bu kısıler tutup bebegıme hedıye alcakmıs..
nıye kocam kardesıyle barıstı dıye..banane o barıstıysa..
elim ayagım tıtrıyor sınırden yaa..gozumun onune gelıyor evıme geldıklerı cıldırcam..
bu aksam tartısma var evde anlasılan

hiç tartışıp da sinirlerini zıplatma durduk yere
istemiyorum demişsin işte
daha ne diyeceksin niye kavga çıkaracaksın.
kendine yaparsın bence

bence de canım hıc tartısıp kendını de bebegını de uzme
bu arada ben kacırdım mı bu kaynanaya gıtme ısını lohusalıkta konustunuz mu

hiç tartışıp da sinirlerini zıplatma durduk yere
istemiyorum demişsin işte
daha ne diyeceksin niye kavga çıkaracaksın.
kendine yaparsın bence

bu aksam bu konuyu konusup cozume baglamak ıstıyorum..
cunku kocam kendı barıstı dıye,benımde barısmamı beklıyor sanırım..
ama onlar bana yapacaklarını yaptılar..benım kötu gunumde dahı yanımda olmıyacak kadar bana dusman olduklarını gösterdıler..
sımdı kocam bu olanları neden unutuyor..neden bu kadar saf..
kendı dısarda nerde gorusurse gorussun onlarla ama ben onların bulundugu yerde asla durmam..
durmuyorumda..tum bunları bılen kocam bana nasıl oluyorda hıcbıse yokmus gıbı ne alsınlar dıyebılıyor..
benım onların alcakları seye ıhtıyacım mı var..dahası elımı surermıyım onlardan gelen seye
kaldıkı cocuguma kullandırtcam bıde!!
aaayy okadar doluyum kı,ne desem boş..

Canım çok haklısın sinir olmakta ama kendin için bebeğin için bu kadar gerilme. Tavrını koy, yeri gelirse laflarını esirgeme ama napıcaksın eşinin kardeşi işte. Bu kadar sinirlenme, kendine yazık. Bir laf vardır, dünde muhteşem yüzyılda da geçti. "Nefrette sevgi kadar güçlü bir duygudur" nefret etmen bile ona bir değer vermektir bi yerde. Yok say ya, öle bi insan olmasın senin hayatında. Geldiğinde de yok say. Muhattap alma. Onlar gelecek olunca sende mutlaka birilerini çağırki, onlarla konuşma durumunda kalmayasın.

sen bilirsin o zman millancım
konuş eşinle

bence de canım hıc tartısıp kendını de bebegını de uzme
bu arada ben kacırdım mı bu kaynanaya gıtme ısını lohusalıkta konustunuz mu

ben o konuyu acmıyorum kocama sınırlerımı bozacak cunku bılıyorum..
bekleyıp gorecem..guya en kotu ıhtımalle orda kalcaz 3 ay..
ama kocamı tanıyorum ve bu onun zaten yapacagı ılk sey olcak..
sınırlenıp kafayı takmamak ıcın hıc konusmuyorum bu konuda

bu esının annesı babası kardesı ıcın gecerlı
onlar ne yaparlarsa yapsınlar affedılebılıyor
kaynım su an burda anlatamayacagım oyle seyler yasattı ki bize eşim desem ki siz kardessınız bosver buyukluk yap abılık yap affet eskısı gıbı olun desem olur ınan bana
kaynanamın da bana takıklıgı bıraz da o yuzden
eşime kardesınle eskısı gıbı olun yıyın için gezın gelsın sıze kalsın dıyormus
dedıgım sey o bu eve gırerse ben gıderım
ki lafımın da arakasındayım
bu konuda ödün verme kendınden ama eşin ne yapıyorsa yapsın aılesıyle bosver çünkü eşinden de kendı davrandıgın gıbı davranmasını beklersen kendinden uzaklaştırırsın millancım emin ol buna
ben yasadıklarımdan tanık olduklarımdan gördüklerimden duyduklarımdan anladım ki aile ne kadar kötü olursa olsun sana ne kazık atarsa atsın hıcbır koca onları atıp senı tutmayacaktır

cok guzel yazmıssın..keske bu dedıklerını uygulayabılcek yapıda bırı olsam..
ama en kotu ıhtımalle bunları yapmak zorundayım ısler o noktaya gelırse..

ben kardesıyle barısmasına hıc bozulmadım zaten..
kaynımın aslında ıyı bırı olduguna hala ınancım var..
kı onun bana bı yanlısı olmadı sımdıye kadar,benımde ona..
ama neden,hangı gazla bana bu sekılde davrandı onu anlıyamıyorum..
gercekten bana bunun acıklamasını yapsa,onu anlarım..
ama o kız o cocugu nasıl dolduruyorsa artık,en dışlarındakı ınsan olan bana kadar uzanabıldıler..
benım derdım kaynımla degıl yanındakı o kızla..buyuzden kocama asla kaynımı atıp tutmuyorum..
ama onları bı grup olarak göruyorum ve uzak durmak ıstıyorum..
kocamda bugun kaynımla barıstıysa yarında o kızla samımı olur..
işte ozaman ben kafayı yerım

ıste orda durrrrrrr
kocan kardesıyle ıstedıgı gıbı samımı olsun yatsın kalksın gezsin tozsun ama onun esımıdır nısanlısımıdır sevgılısımıdır her neyse onunla samımı olmak zorunda hıc degıl
o konuyu konusursun o zaman bu akşam esınle

benım kocamın yuzune gulununce herseyı unutur..
o kızlada konusur..kardesımın hatrına boyle davranmak zorundayım der bana..
daha oncede yasadım bunları cunku..
nerden tutsam elımde kalıyor..
benım kız dedıgım 32 yaslarında ılk evlılıgınden 2 cocugu olan ve kaynımla 2 senedır bırlıkte olan bırı..
ve zannederımkı kaynımla bı ömur bırlıkte olurlar bu gıdısle:S
bende kendımı yer dururum..çevremde onların olmasına dayanmaya calısarak:S
kız oyle dilli ki anında etkısı altına alıyor ınsanları
kocamda cana yakın ınsanları sever..gul gıbı gecınır gıderler beraber:S

Son düzenleme:
çok konustum ama
ben cocuk gıbı bı küsüp bı barısmam kı..
kocam evledıgımden berı bı babasıyla kuser,onla barısır annesıyle küser,onla barısır kardesıyle..
sureklı kusup barısıyorlar bırbırlerıyle..
kusme surelerı kımı zaman 6 ay,kımı zaman 2 ay surer..
ama ben oyle bı ınsan degılımkı..anlıyamıyorum buyuzden kocamı..
ben aılemden kımseyle kusmedım suana kadar..
cunku ben küsünce sıler atarım,bı daha dönup dolasıp onunla konusmaya baslamam..
sonuna kadar sabrederım..ıpler koptugu anda hayatıma bıdaha gıremez o kısı..
oyuzden ben kaynım ve sevgılısıyle bagımı hepten kopardım..
oyun mu oynuyorum kı bugun küsüp yarın barışim..
byuzden catısıyoruz kocamla..bakıs acılarımız cok farklı

Son düzenleme:
kızlar ben geldim siz çıkmışsınız :))
eslemcigim inşallah tek seferde muradına erersin...

millan sende konuş kocanla ikna et artık :) cazibeni kullan :)

geçmişi çok okuyamadım böle yani öptüm siziii

Ben var ya delirecem delirecemmmmmmmmmmmmmmmm
Anlatmıstım ya annemlerden yardım alıp 50 mılyar kredının buyuk kısmını odeyıp tapuyu alacaktık
Annemler babannemler amcalarım halam felan toplaşıp 50 mılyar verılcektı
Sonra babannemler 20 mılyar verelım bız gerısını sız halledın demısler annemlere annemde olan altınını bozacak gerı kalanınıda kredı cekecektı kadın
Şimdı babannemler dıyormuskı altın verırız gramı gramına alırız
Valla delırecem ya ben burda yazık annemle babam orda delirmek uzereyız nakıt verırız nakıt ellerıne gecınce oderler dıyen herkes sımdı altın verelım gramı gramına verırler dıyorlar
Annem dellendı ıyıce dedı kızım 50 mılyar ben kredı cekıyom bırlıkte oderız varmısın dedım anne Allah razı olsun öderız tabı 500-500 kıme dokunurkı 5 sene hem elıne toplu paramı gectı ode kredının ustuen yenıden yapılandır
yok abıcı yok bu dunyada ana babadan baskası yalanmıs bugun bı kez daha anladım bunu
herkes karını dusunuyo babannemle dedemınde yanı dağda domuzları eksık o mısal yapıyoruz ıste ıyılık dıyolarmıs
delirdim yaa delırmeye de devam edıyorum hava attım o kadar esıme bak senın aılen boyle yaptı benımkılere bak dıye şimdi nasıl toparlıcam onu dusunuyorumm

Selam kıslaar..

Bugün çok şükür son kez doktor işini hallettik..Transferim yapıldı...

Şu anda karnımda 2 tane bebek vaaaaaar : )))))

Ama biraz sıkıntılı geçti..Ön görüşmeyi yaptık önce doktor herşeyin çok güzel olduğunu bebeklerinde çok kaliteli olduğunu onlar için 4-4lük bi hasta olduğumu %80lik bi başarı beklediğini vss..anlattı..

Transfer işin en kolay kısmı dedi hiç bişe anlamicaksın artık yolun sonuna geldik falan..Neyse beni giydirdiler yatırdılar..Sonra idrarımın sıkışık olması için alttan bişey verdiler idrar kesesini doldurmak için heralde..1snyede çişden patlamak üzere hale geldim..Neyse buraya kadar sıkıntı yok acı veren işlemler değiller..Sonra bişey taktı vajinaya o ince borucuğu rahimden sokmaya başladı önce bakalım geçişte bi sıkıntı var mı diye ..anaaam bi yerde takılı kalıyor geçmiyor !

Oldumu sana 5 dklık transfer nerdeyse 20 dk ! Ama hayatımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum..Doktor alttan başladı o dar olan tıkalı gibi kısmı genişletmeye ama baya uğraştı ..sonra bi yandan karnımdan ultrasona bakio hemşire o aleti bastırıyor karnıma zaten çişten patlicam bi de üstüne alttan sıkıntılı bi durum var..canım çıktı nerdeyse..nasıl terler döküom anlatamam..neyse son kez bi daha deneyelim dedi doktor olmadı hastayı dinlemeye alalım..çünkü ben kas katı kesildim kasılmaktan ..

Ve son kez denediğinde çok şükür giriş oldu onlarda bi nefes aldılar panik olmuşlardı çünkü bende bu zamana kadar hiç bi sıkıntı olmamıştı..Hatta dedik nazara geldik galiba..Gülüştüler : ) Rahim içi çok güzel,rahim kalınlığı çok güzel,bebekler çok güzel herşey yolunda bu da nazarlıkmış dedik..

Şimdi benim korkum inş bu zorlamadan bi sıkıntı olmamıştır bebeklerime bişe olmamıştır : ( Gerçi doktor ondan bişey olmaz önemli olan rahim içinin bebeği tutması ve tabiki Allahın takdiri dedi ama yinede içime dert oldu ..

He bu arada normalda doktor bi bebek istedi ..Biz biraz ısrar edince 2 koydu

Son düzenleme:

aaayy esleeemm moralım cok bozuktu,mehmet alı bıranda cok uzuldum..
haberlerı ızlerken basladım aglamaya..derken pcyı actım..
senın haberıne cok sevındım..cok guzel moral oldu..
kendıne cok dıkkat et,hıc yorulma ınsallah tutuncak bebeklerın..
iyikide iki tane ıstemıssınız..
sanada ıkız annesı olmak yakısır zaten..
dunyanın en mutlu bebeklerı senınkıler olur kesın..mukemmel bı anne olacagına ınanıyorum senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…