Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canim butikbebe.com da indirimli sebamedin urunleri ben alicm ordan sende bak isterseb

ya ben daha hiç bişi almaya başlamadım. Millet siz nezamanlarda almaya başladınız? Sank. Mabana daha erkenmiş gibi geliyor ama son andada koştur koştur olmak istemiyorum

Z

Son zamanlara bırakma canm merys in de dedigi gibi insan cok zorlanio walla. Helede bnm gibi bel fitigin warsa mahvoluyorsun

Kizz saydigin belirtilerin hepsi bende w ar n e olcek simdiii

Leynn bak harbiden ağlioom hee

Siz he benim için öylesiniz karşıgûlmeduygular cnmmm benimm

Yani tutmasa bile şu desteğiniz yeter yaa..

Aneeeeemmmmm karı duygusala bagladı baksanıza... oldu bu kızz oldu hehehehe.
Aglama leynnnn ne aglıon sevinmen lazım simdi senin. Bebislerin aklına geldikce aptal aptal gûlmen lazım...

Canim butikbebe.com da indirimli sebamedin urunleri ben alicm ordan sende bak isterseb

cnm baktım az önce oraya da şampuan pahalı şuan diğerlerini bilmiorumda ben chicodan sabemed şampuna 22 tlye aldım 500 ml bide kapağı öle değil sıkmalı daha güzel ordan alın bence varsa yakınlarınızda

Canım bizim burdaa magazası yok olan yerede ben gidemem zaten odunumu yollasam oda beceremez kesin yine netten almak zorundayım senin anlayacagın

Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur.

Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.

Macun yapılıp tüketildiğinde anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebep olabilir. Macunun yapılışı aşağıdaki linkte ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu - Çörek Otu
Sadece kaynak gösterilerek kopyalanabilir.

bacaklarınıza parmağınızla bastırın bırakınca yerine gelmesi lazım. çökmemeli etiniz. albümin olabiliyor hamilelerde

ben hamile kalmadan önce avuucumla yerdim tuzu hamilelikte azalttım. sonra çocuk 1 yaşına gelene kadar onun çorba yemeklerinede hiç katmadık eşim falan sonradan ekliyordu ama bende onun gibi yemeye devam ettim ve artık alıştım şimdi hiç aramıyorum tuzu. şekeride aynı şekilde çay bardağına yarım kupaya 1 tane çok bile geliyor

sodanın hamilelikte çok içilmemesi gerektiğini duymuştum canım sanırım ödem yapıyormuş bir araştır bence.

süt iyi gelir gerçekten canım babamdada mide rahatsızlığı var o da içer hep. bende sevdiğimden içiyorum hem faydalıda bebişe

selam kızlarr nasılsınız gecmişi okudumda anca geldim duygusala bagladım
eslem benimde canımı istettin kız gidip yaptırasım geldi benimde hemen

madensuyu bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı dr um öyle demişti
4 aylık olduğundan beri sürekli içiyorum ben.

ecem kanda gebeliğe bakmadı mı dr ?
kesenin görünmeyeceğini biliyoruz zaten
kandaki artış önemli

ben nerdeyse 15 senedir şeker kullanmıyorum çayıma falan
meyvelerden alıyor vücut, gerekli olan şekeri
tuzu da sadece gözüm görsün diye atıyorum yemeklere bi fiske

eslemmmmmm kız duygusallığa hiç bağlama
zati ağlamak için yer arıyorum şurda
Rabbimin izniyle kucağına aldığın günleri de görecez burda
şimdi bol bol uzan dinlen.
bırak işin gücün de 12 gün kenarda dursun

Canım hadi inşallah tutacak. Bence transferdeki sıkıntıda da hiçbişi olmamıştır. İçini ferah tut, Rabbim ol derse oluyor biliyorsunki sen. Bizleri hep iyi düşünmeye dua etmeye sevk eden sensin, hadi bakalım söylemeye bile gerek yok sana ama, bol bol dua edicen, güzel düşünücen 12 günün sonunda güzel haberi vericen bize Allahın izniyle. Eşinde çok heyecanlıdır şimdi, ne yapacağını bilemiyordur

selam kızlarr nasılsınız gecmişi okudumda anca geldim duygusala bagladım
eslem benimde canımı istettin kız gidip yaptırasım geldi benimde hemen

gulguzelı valla hamıle olmasam benım bıle canım cektı bu yontemle hamıle kalmayı..
param olsa valla hepınıze tek tek yaptırırdım..
bıde tutundugunu duydugumuzda emınımkı kızların cogu yonelecek bu yonteme..

mıyopı yıne cok dogru bıse yazmıssın esleme..
bızlerı hep ıyı dusunmeye duaya sevk eden sensın dıyerek..
valla benım kötu yanımın bı kısmını bu kızın yazdıgı seyler törpulemıstır..
oyuzden benım gozumde hep en ıyısıne layık..kı hepımızın gözunde de oyle..
allah hepımıze onun gıbı ıyı nıyet asılasın ınsallah

ahaa geldı kaynanazede özge
kız naapıyooon..yıne çıldırmaya devam mı????

merys kanda bakmadı doktor..iki defa düzenli artış olduğunu duyunca bakmadı..
kanım o kadar sulanmıski bacağımda minik bi hani kıl dönmesi yarası olur ya ondan vardı kaşırken kanadı umursamadım..2 dk sonra pijamamda sulu bişey değdi bi baktım nasıl kanıyor..benim yaraya kanmaya dikkat etmem lazım...
bir de kızlar azcık tuzlu bişey yesem başım fıldır fıldır dönüyor..daha önce böyle olmamıştı...tansiyonum normal çıkıyor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…