günaydınnn bacılarıımmmbi sebamed muhabbeti dönüo sanırım ben öneriorm kızlar chicodan sebamedin şampuanını aldım ben de şimdilik 500 gr'lık indirimdeydi 20 küsüre aldım herkes tavsiye edio diğer ürünlerinide alıcam takipteyim
ya ben daha hiç bişi almaya başlamadım. Millet siz nezamanlarda almaya başladınız? Sank. Mabana daha erkenmiş gibi geliyor ama son andada koştur koştur olmak istemiyorum
Kizz saydigin belirtilerin hepsi bende w ar n e olcek simdiiievet gebelık zehırlenmesını bılıyorum..
ama onun bıcok belırtısı varmıs,sadece tansıyon yukselmesıyle olmuyor korkma..
belkı ogun telaslıydın oyle cıktı..
ama el,ayak,yuz göz sısmeye baslarsa..baktıgın yerde yanıp sonen ısıklar olusuyorsa..
bas agrın karın agrın varsa gıbı gıbı seylerın olması lazım..
ama bu hastalık derece dereceymıs..sureklı takıpte olmakta fayda var..
Leynn bak harbiden ağlioom hee
Siz he benim için öylesiniz karşıgûlmeduygular cnmmm benimm
Yani tutmasa bile şu desteğiniz yeter yaa..
Canim butikbebe.com da indirimli sebamedin urunleri ben alicm ordan sende bak isterseb
cnm baktım az önce oraya da şampuan pahalı şuan diğerlerini bilmiorumda ben chicodan sabemed şampuna 22 tlye aldım 500 ml bide kapağı öle değil sıkmalı daha güzel ordan alın bence varsa yakınlarınızda
cnm yediğiniz şeylere dikkat edin tuz oranına gerekirse tuzsuz yiyin turşu, salamura yiyecekler, cipsler, zeytin mesela diyet zeytinlerden yiyin tuz çok şişirio vücutta su toplanmasına neden oluo aman dikkat edin bende elimden geldiğince kısmaya çalışıorum ama arada kaçırıorm cnm isteyince çok şükür yok şişliğim hemşirede kontrol etti
30 uncu hafta benim için dönüm noktası oldu lilyum
vücutta tuz tutan şeyleri tüketmiyorum. zaten mide yangınım var canım hiçbi şey yemek dahi istemiyor
ne kadar az tüketirsen o kadar iyi, hem senin hem bebeğin için
ewt cnm dediğin çok doğru keşke tamamiyle kessek ama olmuo işte ekmeği hele hayatta kesemem açlıktan ölürüm ekmeksiz yesem hamile olmasam sorun değilde şuan ekmeksiz doymam yanimide yanmasınıda özkaynak maden suyuyla hallediorum yiyeceğimden geri kalmıorum hemde mineral kaynağı olunca bol bol içiorum hehehe
anaaam bana ekmek demeyın..
ben hayatımda bu kadar ekmek yedıgımı bılmıyorum..
kı annem bıze hep ekmeksız doymayı ögretmıstır cocukluktan berı
annem cocukken cok kıloluymus,oyuzden bıze hep ekmegı kısıtlı vererek buyuttu..
ama sımdı gel görkı ekmek yoksa hıcbıse yememıs gıbı hıssedıyorum kendımı
oyuzden 20 kılo aldım..3 kılo cocuk dogurcam dıye
ekmekten uzak durmaya calısıyorum ama yoookk ımkanı yoook..hep acım ozaman..
hamılelıgım boyuncada hıc soda ıcemedım malesef..cocugum mıneralsız kaldı belkıde..
cunku hep mıdemı daha kotu yaptı..
benım tek carem süt ıcmek oldu..o süt nasıl bıseyse,yemek borumdan asagıya ındıgı anda kesıyor butun yanmayı..
madensuyu bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı dr um öyle demiştiewt cnm dediğin çok doğru keşke tamamiyle kessek ama olmuo işte ekmeği hele hayatta kesemem açlıktan ölürüm ekmeksiz yesem hamile olmasam sorun değilde şuan ekmeksiz doymam yanimide yanmasınıda özkaynak maden suyuyla hallediorum yiyeceğimden geri kalmıorum hemde mineral kaynağı olunca bol bol içiorum hehehe
ecem kanda gebeliğe bakmadı mı dr ?merhaba kızlar,
2 gün önce doktora gittik..hesap yaptı ultrasonla baksakta bişey göremeyiz dedi..ben yinede bakalım dedim 3 milimlik bişey var ama dedi henüz erken söylemek için dedi..haftaya bidaha gidicem..iğneye devam,aspirinede devam...
kendim vuruyorum 3 4 gündür iğnemi..zor olmuyor şükür..
topicte olay varmı??
ben nerdeyse 15 senedir şeker kullanmıyorum çayıma falanben hamile kalmadan önce avuucumla yerdim tuzu hamilelikte azalttım. sonra çocuk 1 yaşına gelene kadar onun çorba yemeklerinede hiç katmadık eşim falan sonradan ekliyordu ama bende onun gibi yemeye devam ettim ve artık alıştım şimdi hiç aramıyorum tuzu. şekeride aynı şekilde çay bardağına yarım kupaya 1 tane çok bile geliyor
Biri yationmu diye sormuşta unuttum kimdi..
Kız eşim kafayı yedi5 dk bırakmıyor beni ona elleme buna elleme yavaş yürü küçük adım at..durup durup gelip karnımı seviyor konuşuyor konuşuyor ! Daha şimdiden ! Düşünün ALLAh nasip ederse 9 ay halimi : )
Ya bende şu transfer sıkıntılı olmasaydı çok umutluydum ama o kafama takılıyor ya o esnada bebişlere zarar geldiyse diye..
Neyse bekleyip görecez eşime de diyorum fazla kendini kaptırma belkide olmaz..Olmazsa daha iki bebişimiz daha var diyo (dondurulmuş) onlarla devam ederis ..
Artık hakkımızda hayırlısı olsun..yani tutmazsa tek transferdeki sıkıntıdan tutmaz yoksa herşey mükemmeldi dedi doktor..
12 gün de geçmez şimdi
selam kızlarr nasılsınız gecmişi okudumda anca geldim duygusala bagladım
eslem benimde canımı istettin kız gidip yaptırasım geldi benimde hemen
Canım hadi inşallah tutacak. Bence transferdeki sıkıntıda da hiçbişi olmamıştır. İçini ferah tut, Rabbim ol derse oluyor biliyorsunki sen. Bizleri hep iyi düşünmeye dua etmeye sevk eden sensin, hadi bakalım söylemeye bile gerek yok sana ama, bol bol dua edicen, güzel düşünücen 12 günün sonunda güzel haberi vericen bize Allahın izniyle. Eşinde çok heyecanlıdır şimdi, ne yapacağını bilemiyordur
seray nasılsın, bebişin ne yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?