dimeh kesın dogurmustur..39 uncu haftasında olmalı cunku suan..
seray ne alemde acaba..
iyi insan lafının üzerine gelirmişhalen doğurmadım canım. zaten ben doğurursam facede görürsünüz doğum fotografçısı foto. ekliyor hemen
iyi insan lafının üzerine gelirmişhalen doğurmadım canım. zaten ben doğurursam facede görürsünüz doğum fotografçısı foto. ekliyor hemen
Selam kıslaar..
Bugün çok şükür son kez doktor işini hallettik..Transferim yapıldı...
Şu anda karnımda 2 tane bebek vaaaaaar : )))))
Ama biraz sıkıntılı geçti..Ön görüşmeyi yaptık önce doktor herşeyin çok güzel olduğunu bebeklerinde çok kaliteli olduğunu onlar için 4-4lük bi hasta olduğumu %80lik bi başarı beklediğini vss..anlattı..
Transfer işin en kolay kısmı dedi hiç bişe anlamicaksın artık yolun sonuna geldik falan..Neyse beni giydirdiler yatırdılar..Sonra idrarımın sıkışık olması için alttan bişey verdiler idrar kesesini doldurmak için heralde..1snyede çişden patlamak üzere hale geldim..Neyse buraya kadar sıkıntı yok acı veren işlemler değiller..Sonra bişey taktı vajinaya o ince borucuğu rahimden sokmaya başladı önce bakalım geçişte bi sıkıntı var mı diye ..anaaam bi yerde takılı kalıyor geçmiyor !
Oldumu sana 5 dklık transfer nerdeyse 20 dk ! Ama hayatımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum..Doktor alttan başladı o dar olan tıkalı gibi kısmı genişletmeye ama baya uğraştı ..sonra bi yandan karnımdan ultrasona bakio hemşire o aleti bastırıyor karnıma zaten çişten patlicam bi de üstüne alttan sıkıntılı bi durum var..canım çıktı nerdeyse..nasıl terler döküom anlatamam..neyse son kez bi daha deneyelim dedi doktor olmadı hastayı dinlemeye alalım..çünkü ben kas katı kesildim kasılmaktan ..
Ve son kez denediğinde çok şükür giriş oldu onlarda bi nefes aldılar panik olmuşlardı çünkü bende bu zamana kadar hiç bi sıkıntı olmamıştı..Hatta dedik nazara geldik galiba..Gülüştüler : ) Rahim içi çok güzel,rahim kalınlığı çok güzel,bebekler çok güzel herşey yolunda bu da nazarlıkmış dedik..
Şimdi benim korkum inş bu zorlamadan bi sıkıntı olmamıştır bebeklerime bişe olmamıştır : ( Gerçi doktor ondan bişey olmaz önemli olan rahim içinin bebeği tutması ve tabiki Allahın takdiri dedi ama yinede içime dert oldu ..
He bu arada normalda doktor bi bebek istedi ..Biz biraz ısrar edince 2 koydu
ıyı ozaman gören kızlar haber verır..
çunku ben o faceyı özel bı durum olmadıkca acmıyorum hıc..
ama aklımda dogumu yakın olanlarda kalıyor..
acaba dogurdu mu dıye
senınde az kaldı ne guzel yaaa
kac kılo aldın seray?
seraycım bu doğum fotoğrafları kaça çıkıyor bende düşünüyorum ama hiç araştırmadımda
gerçi ilden ile farkederde fikrim olsun
merys kanda bakmadı doktor..iki defa düzenli artış olduğunu duyunca bakmadı..
kanım o kadar sulanmıski bacağımda minik bi hani kıl dönmesi yarası olur ya ondan vardı kaşırken kanadı umursamadım..2 dk sonra pijamamda sulu bişey değdi bi baktım nasıl kanıyor..benim yaraya kanmaya dikkat etmem lazım...
bir de kızlar azcık tuzlu bişey yesem başım fıldır fıldır dönüyor..daha önce böyle olmamıştı...tansiyonum normal çıkıyor ama...
benim oğluşumda iyi teyzesi minnak kurbağam benimCanım iyiyim sağol sen nasılsın? Oğlumda iyi çıkış için sabırsızlanıyor artık
Senin bebişin nasıl? Sende hemen peşimizden geliyorsun valla çok az kaldı
dikkat et ecem, aspirin kullanıyordun değil mimerys kanda bakmadı doktor..iki defa düzenli artış olduğunu duyunca bakmadı..
kanım o kadar sulanmıski bacağımda minik bi hani kıl dönmesi yarası olur ya ondan vardı kaşırken kanadı umursamadım..2 dk sonra pijamamda sulu bişey değdi bi baktım nasıl kanıyor..benim yaraya kanmaya dikkat etmem lazım...
bir de kızlar azcık tuzlu bişey yesem başım fıldır fıldır dönüyor..daha önce böyle olmamıştı...tansiyonum normal çıkıyor ama...
Canım ben uygun fiyata anlaştım. Normalde en düşük 500 tl. ben 350 vercem doğum sonrasıda bebeği çekcek. Onun stüdyosunda değişik bebek kıyafetleri falan var. Ama ben grafiker olduğum için foto.ları ham halleriyle alcam photoshop albüm vs. işlerini kendim yapcam o yüzden.
benim oğluşumda iyi teyzesi minnak kurbağam benim
öyle valla peşpeşe doğuracaz sanırım
bende izne ayrılmak için gün sayıyorum 1 şubat milad :)))
ne güzel az kilo almışsın
ben 15 oldum daha da alırım gibime geliyor
iştahımda artış falan yok dikkat da ediyorum ama alıyorum arkadaş :)))
kuzucuğum sağlıklı doğsun da gerisi hikaye
aynen öyle onlar sağ salim gelsinde önemli olan o :)
Burda 6 şubat yazıyor beklenen doğum tarihi ama bana en son 2 şubat dedi. pazartesi ne dicek merak ediyorum. Çok az kaldı yaa nasıl olcak ne yapcam ne etcem hiç bilmiyorum. Normal doğum istiyorum ama doğurmayı bilmiyorum nasıl doğurcam benn ıkın dicekleri nasıl ıkıncam onu bile bilmiyorum. keşke şu hamilelik kurslarına falan gitseydim
vayyyyyyyy süpermiş yaaa.. yani senin yapma kısmın.. fotoğrafçıda nerdeyse doğum kadar istemişneyse ben burda araştırayım bi bakım. olmazsa veririm eşimin eline makineyi falan. çeksin.. sana gönderirim bizimkileride photoshoplarsın dimiiii
günüm geçeli 3 gün oldu....hayırlısı inşallah olur bu defa..bu arada doğum konusunda kursa gitmedim diye endişelenme,duygunun dedği gibi kimsenin doğumu uymuyor birbirine..annemin 1 dikişi olmuş,,egzersiz flan takılan arkadaşımınki biraz zor olmuş 6 dikiş olmuş..inşallah bir nefeste kurtarırsınOlcak olcak sen hiç merak etme :) kanında sulanması çok iyi kan ne kadar sulu olursa bebek o kadar iyi besleniyormuş. Benim dr.um öyle demişti. Senin bat geçti mi canım şimdi?
çok dikkat ediyorum,,ağrım olursa hemen yatıyorum....inşallah bebeği de görürüz hayırlısıyla..benim oğluşumda iyi teyzesi minnak kurbağam benim
öyle valla peşpeşe doğuracaz sanırım
bende izne ayrılmak için gün sayıyorum 1 şubat milad :)))
ne güzel az kilo almışsın
ben 15 oldum daha da alırım gibime geliyor
iştahımda artış falan yok dikkat da ediyorum ama alıyorum arkadaş :)))
kuzucuğum sağlıklı doğsun da gerisi hikaye
dikkat et ecem, aspirin kullanıyordun değil mi
o yüzden kanın sulanmış olabilir
düzenli artış varsa inşallah kesende birkaç haftaya görünür
öğrenirsin o an gelince merak etme canım. ıkın diyolar. ıkınıyosun. zaten ebeler yönlendiriyo. doktorunda yardımcı oluyo. hiç endişelenme sen.
kıslarrr bakın ne buldumm ewde çok rahat yapılır yani ben annemle şimdiden başlıyım bari anca biter mevlüte kadar minik minikpembişlerinden yapcam çok şekerler dimi amaaa
Eki Görüntüle 609299
Valla doğuma bile girer çekim yaparım sorun yok. Bende doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum bu işi kızlar. Fotografçılık eğitimim var zaten okuldan bi prof. makine aldım mı tamam. Çok para kazanıyorlar. Bebek olunca çalışmıcam ya bari bi uğraş olur benim içinde diye düşünüyorum.
ayy bayıldımm..malzemelerini siparişmi ediyoruz....arkasınada şeker koysak bebek şekeri olurmu??? ( şu an doğmamış bebeğe don biçen insan profili görüyosunuz çaktrmayınkıslarrr bakın ne buldumm ewde çok rahat yapılır yani ben annemle şimdiden başlıyım bari anca biter mevlüte kadar minik minikpembişlerinden yapcam çok şekerler dimi amaaa
Eki Görüntüle 609299
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?