Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

dimeh kesın dogurmustur..39 uncu haftasında olmalı cunku suan..
seray ne alemde acaba..

iyi insan lafının üzerine gelirmiş halen doğurmadım canım. zaten ben doğurursam facede görürsünüz doğum fotografçısı foto. ekliyor hemen

kızlar ebebek.com da güzel indirimler var sebamedin falan bi bakın

benim mailden alıntı yapmıştım büyük ihtimal siz açamıycaksınız az önceki adresleri en iyisi direk girin bakın bi güzel şeyler var.

Son düzenleme:
iyi insan lafının üzerine gelirmiş halen doğurmadım canım. zaten ben doğurursam facede görürsünüz doğum fotografçısı foto. ekliyor hemen

ıyı ozaman gören kızlar haber verır..
çunku ben o faceyı özel bı durum olmadıkca acmıyorum hıc..
ama aklımda dogumu yakın olanlarda kalıyor..
acaba dogurdu mu dıye
senınde az kaldı ne guzel yaaa
kac kılo aldın seray?

seraycım bu doğum fotoğrafları kaça çıkıyor bende düşünüyorum ama hiç araştırmadımda
gerçi ilden ile farkederde fikrim olsun

Eslem canım hayırlı olsun inşallah transferin. Şuan hamilesin yani :) seninde karnında da iki tane bebişin var. İkiside tutcak bak görürsün. Dedim ya benim içime öyle doğuyor. İnşallah yakında güzel haberlerini alcaz burdan.

Ay evet bende hep doğuran var mı diye merak ediyorum :) ben 12 kg. aldım canım daha2 kg. alırım sanıyorum çünkü ödem arttı iyice ayaklarım falan şişiyor artık. Pazartesi gitcem dr.a bakalım o ne dicek. Normal doğum beklemek çok zormuş kızlar yaa çevremdeki herkes sezeryan oldu eltim gelinimiz falan şimdi hep tetikte bekliyoruz.

seraycım bu doğum fotoğrafları kaça çıkıyor bende düşünüyorum ama hiç araştırmadımda
gerçi ilden ile farkederde fikrim olsun

Canım ben uygun fiyata anlaştım. Normalde en düşük 500 tl. ben 350 vercem doğum sonrasıda bebeği çekcek. Onun stüdyosunda değişik bebek kıyafetleri falan var. Ama ben grafiker olduğum için foto.ları ham halleriyle alcam photoshop albüm vs. işlerini kendim yapcam o yüzden.

Olcak olcak sen hiç merak etme :) kanında sulanması çok iyi kan ne kadar sulu olursa bebek o kadar iyi besleniyormuş. Benim dr.um öyle demişti. Senin bat geçti mi canım şimdi?

Burda 6 şubat yazıyor beklenen doğum tarihi ama bana en son 2 şubat dedi. pazartesi ne dicek merak ediyorum. Çok az kaldı yaa nasıl olcak ne yapcam ne etcem hiç bilmiyorum. Normal doğum istiyorum ama doğurmayı bilmiyorum nasıl doğurcam benn ıkın dicekleri nasıl ıkıncam onu bile bilmiyorum. keşke şu hamilelik kurslarına falan gitseydim

Canım iyiyim sağol sen nasılsın? Oğlumda iyi çıkış için sabırsızlanıyor artık

Senin bebişin nasıl? Sende hemen peşimizden geliyorsun valla çok az kaldı
benim oğluşumda iyi teyzesi minnak kurbağam benim
öyle valla peşpeşe doğuracaz sanırım
bende izne ayrılmak için gün sayıyorum 1 şubat milad :)))
ne güzel az kilo almışsın
ben 15 oldum daha da alırım gibime geliyor
iştahımda artış falan yok dikkat da ediyorum ama alıyorum arkadaş :)))
kuzucuğum sağlıklı doğsun da gerisi hikaye

dikkat et ecem, aspirin kullanıyordun değil mi
o yüzden kanın sulanmış olabilir
düzenli artış varsa inşallah kesende birkaç haftaya görünür

vayyyyyyyy süpermiş yaaa.. yani senin yapma kısmın.. fotoğrafçıda nerdeyse doğum kadar istemiş neyse ben burda araştırayım bi bakım. olmazsa veririm eşimin eline makineyi falan. çeksin.. sana gönderirim bizimkileride photoshoplarsın dimiiii

öğrenirsin o an gelince merak etme canım. ıkın diyolar. ıkınıyosun. zaten ebeler yönlendiriyo. doktorunda yardımcı oluyo. hiç endişelenme sen.

kıslarrr bakın ne buldumm ewde çok rahat yapılır yani ben annemle şimdiden başlıyım bari anca biter mevlüte kadar minik minik pembişlerinden yapcam çok şekerler dimi amaaa

Valla doğuma bile girer çekim yaparım sorun yok. Bende doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum bu işi kızlar. Fotografçılık eğitimim var zaten okuldan bi prof. makine aldım mı tamam. Çok para kazanıyorlar. Bebek olunca çalışmıcam ya bari bi uğraş olur benim içinde diye düşünüyorum.

Olcak olcak sen hiç merak etme :) kanında sulanması çok iyi kan ne kadar sulu olursa bebek o kadar iyi besleniyormuş. Benim dr.um öyle demişti. Senin bat geçti mi canım şimdi?
günüm geçeli 3 gün oldu....hayırlısı inşallah olur bu defa..bu arada doğum konusunda kursa gitmedim diye endişelenme,duygunun dedği gibi kimsenin doğumu uymuyor birbirine..annemin 1 dikişi olmuş,,egzersiz flan takılan arkadaşımınki biraz zor olmuş 6 dikiş olmuş..inşallah bir nefeste kurtarırsın
çok dikkat ediyorum,,ağrım olursa hemen yatıyorum....inşallah bebeği de görürüz hayırlısıyla..

kıslarrr bakın ne buldumm ewde çok rahat yapılır yani ben annemle şimdiden başlıyım bari anca biter mevlüte kadar minik minik pembişlerinden yapcam çok şekerler dimi amaaa

Eki Görüntüle 609299

ayy çok güzel nası yapcaz kız bunları ne alcaz nerden alcaz tuhafiyelerde varmıdır. bende yapım izne çıkınca

bencede seraycım iyiymiş bi kaç saat çekim yap.sonrasını evde halledersin zaten madem eğitiminde var. ne güzel bizim gibi sabah git akşam gel mesai saymazsın. benim oğluşum hastaymış şimdi. grip oldu galiba tlfda anne benim ateşim vayyy diyo ama ben gidemiyom. yalnızım çünkü. diğer arkadaş izin almıştı dünden o da yok.

Eki Görüntüle 609299
ayy bayıldımm..malzemelerini siparişmi ediyoruz....arkasınada şeker koysak bebek şekeri olurmu??? ( şu an doğmamış bebeğe don biçen insan profili görüyosunuz çaktrmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…