Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ayy çok güzel nası yapcaz kız bunları ne alcaz nerden alcaz tuhafiyelerde varmıdır. bende yapım izne çıkınca

vardır cnm nie olmasın ihtiyacın olan kumaş dantel, boncuk, bide içine badem şekeri falanda koyarız zor gibi görünmüo bu hafta sonu bi deneme yapim ewdeki malzemelerle ona göre gider alırım bişiler bakalım...

sen başlada yönlendirisin bizi ne diye alcaz malzemesini falan kumaşa benzemiyo dışındakiler. içi nası acaba kafasımı var sadce. doldurcazmı

ayy bayıldımm..malzemelerini siparişmi ediyoruz....arkasınada şeker koysak bebek şekeri olurmu??? ( şu an doğmamış bebeğe don biçen insan profili görüyosunuz çaktrmayın)

hehehe oyyy kıyamam malzemeleri tuhafiyelerde çok kolay bulunan şeyler cnm tabi şeker konuur bende öle düşündüm bide kağıda ismini doğum tarihini yazıp iğneledikmi al sana bebek şekeri daha nolsun

Son düzenleme:

benim doğum foto.larımı çekicek olan kadının doğumdan sonraki bebek çekimleri böyle kıyafetlerle çekim yapıyor çok şeker dimi

birde burada bir arkadaş bir site linki vermişti..bebek şekeri malzemelrini gönderiyolar evde yapıyosun..baya ucuzdu ama hatırlamıyorum siteyi..

aaaa süpermiş cnm bunu ticarete bile dökersin izinli olduğumuz süre içersinde yapar yapar satarız hemen bi koşu google amcaya soruğ geliyim

aynen öyle canım ayda 1-2 tane çekim olsa al sana 1 maaş işte.

Geçmiş olsun yaa işte çalışırken o zorluğu var gerçekten

Eki Görüntüle 609319

benim doğum foto.larımı çekicek olan kadının doğumdan sonraki bebek çekimleri böyle kıyafetlerle çekim yapıyor çok şeker dimi
benımde esımın arkadası var profesyonel fotocu,unlulerle cekım yapıyor..
bızım bebegıde dogum sonrası bu sekılde cekecekmıs..hadı bakalımmmmm nasıl olcak acep..

birde burada bir arkadaş bir site linki vermişti..bebek şekeri malzemelrini gönderiyolar evde yapıyosun..baya ucuzdu ama hatırlamıyorum siteyi..
yaa ne guzel bende kendım yapmak ıstemıstım ama burdakı satan dukkanlara sorunca..
kendın yapsan yada onlara yaptırsan aradakı fıyat farkı cok azdı..
oyuzden hıc kendım yapmaya kalkmadım

benimkini kardeşim üstlendi,,
doğsun şekerleri süsü püsü benden dedi..
o zaten benden de ince eler,en şirinini bulur...teyze olmak kolay değil..

bende boncuğa benzettim
sorma ya bende çok gaza geldim neler var. ama erken daha benim için izne çıkınca inşallah

güzel oluyor ya. benim hamilelik çekimimi eski iş arkadaşım yaptı. doğumu ve bebeği bu kadın çekcek sonra ben onu albüm yapcam.

bende hazır aldım sayılır ama içlerine şekeri ben doldurcam. hastane için olanları hazırladım zaten sepette duruyor. mevlüt içinde sonra yapcaz. bi de magnet yapcam ben bebeğin ilk foto.larından buzdolabına falan koyar herkes

benimkini kardeşim üstlendi,,
doğsun şekerleri süsü püsü benden dedi..
o zaten benden de ince eler,en şirinini bulur...teyze olmak kolay değil..

aayyy bı ogunlerı görsek..
bebekler dogsada sekerlerını dagıtsak..
cıcılı bıcılı aldıklarımızı bı gıydırsek..
bı koklasak oooohhh miiisss..
ele avuca gelse beraber bıcı bıcı yapsak

aynen öyle canım ayda 1-2 tane çekim olsa al sana 1 maaş işte.

Geçmiş olsun yaa işte çalışırken o zorluğu var gerçekten

yaaaaaaaaa bayıldım çok güzel fotoğraflar. ilkinde çok acemiydim. hiç bişey yapamadım çocuğa. ne şeker ne kapı süsü ne fotoğraf. diğerlerini önemsemiyorumda fotoğraf çok içimde kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…