ayy çok güzel nası yapcaz kız bunları ne alcaz nerden alcaz tuhafiyelerde varmıdır. bende yapım izne çıkınca
vardır cnm nie olmasın ihtiyacın olan kumaş dantel, boncuk, bide içine badem şekeri falanda koyarız zor gibi görünmüo bu hafta sonu bi deneme yapim ewdeki malzemelerle ona göre gider alırım bişiler bakalım...
ayy bayıldımm..malzemelerini siparişmi ediyoruz....arkasınada şeker koysak bebek şekeri olurmu??? ( şu an doğmamış bebeğe don biçen insan profili görüyosunuz çaktrmayın)
sen başlada yönlendirisin bizi ne diye alcaz malzemesini falan kumaşa benzemiyo dışındakiler. içi nası acaba kafasımı var sadce. doldurcazmı
birde burada bir arkadaş bir site linki vermişti..bebek şekeri malzemelrini gönderiyolar evde yapıyosun..baya ucuzdu ama hatırlamıyorum siteyi..ewt cnm biraz keçeyede benzio olsun keçe daha kolay olur işlemesi deneyim bakalım atarım fotosunu
birde burada bir arkadaş bir site linki vermişti..bebek şekeri malzemelrini gönderiyolar evde yapıyosun..baya ucuzdu ama hatırlamıyorum siteyi..
bencede seraycım iyiymiş bi kaç saat çekim yap.sonrasını evde halledersin zaten madem eğitiminde var. ne güzel bizim gibi sabah git akşam gel mesai saymazsın. benim oğluşum hastaymış şimdi. grip oldu galiba tlfda anne benim ateşim vayyy diyo ama ben gidemiyom. yalnızım çünkü. diğer arkadaş izin almıştı dünden o da yok.
benımde esımın arkadası var profesyonel fotocu,unlulerle cekım yapıyor..Eki Görüntüle 609319
benim doğum foto.larımı çekicek olan kadının doğumdan sonraki bebek çekimleri böyle kıyafetlerle çekim yapıyor çok şeker dimi
yaa ne guzel bende kendım yapmak ıstemıstım ama burdakı satan dukkanlara sorunca..birde burada bir arkadaş bir site linki vermişti..bebek şekeri malzemelrini gönderiyolar evde yapıyosun..baya ucuzdu ama hatırlamıyorum siteyi..
kıslarrr bakın ne buldumm ewde çok rahat yapılır yani ben annemle şimdiden başlıyım bari anca biter mevlüte kadar minik minikpembişlerinden yapcam çok şekerler dimi amaaa
Eki Görüntüle 609299
bunlar kurabiye mi?
benimkini kardeşim üstlendi,,benımde esımın arkadası var profesyonel fotocu,unlulerle cekım yapıyor..
bızım bebegıde dogum sonrası bu sekılde cekecekmıs..hadı bakalımmmmm nasıl olcak acep..
yaa ne guzel bende kendım yapmak ıstemıstım ama burdakı satan dukkanlara sorunca..
kendın yapsan yada onlara yaptırsan aradakı fıyat farkı cok azdı..
oyuzden hıc kendım yapmaya kalkmadım
kııııızzz bende bunlara bayıldım..çok guzeller yaaaaaaaa..
malzemem olsada yapsam sımdı keske..
aşka geldım
içindekı yuvarlaklar neki ama?????
seker dııl cunku yapıstırma ıslemı yapmıs oraya boncuk mu kı:44::44:
benımde esımın arkadası var profesyonel fotocu,unlulerle cekım yapıyor..
bızım bebegıde dogum sonrası bu sekılde cekecekmıs..hadı bakalımmmmm nasıl olcak acep..
yaa ne guzel bende kendım yapmak ıstemıstım ama burdakı satan dukkanlara sorunca..
kendın yapsan yada onlara yaptırsan aradakı fıyat farkı cok azdı..
oyuzden hıc kendım yapmaya kalkmadım
benimkini kardeşim üstlendi,,
doğsun şekerleri süsü püsü benden dedi..
o zaten benden de ince eler,en şirinini bulur...teyze olmak kolay değil..
aynen öyle canım ayda 1-2 tane çekim olsa al sana 1 maaş işte.
Geçmiş olsun yaa işte çalışırken o zorluğu var gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?