aayyy bı ogunlerı görsek..
bebekler dogsada sekerlerını dagıtsak..
cıcılı bıcılı aldıklarımızı bı gıydırsek..
bı koklasak oooohhh miiisss..
ele avuca gelse beraber bıcı bıcı yapsak
az kaldı canım Allahın izniyle hepsini yaşarsın inşallah gerçekten çok güzel anlar rabbbim herkese tattırsın
son yarım saattir yazılanları okuyorum sessiz sessizalahım bigün bende bu tatlı telaşa kapılabilecekmiyim.. bu hayallere kapılıp bu duyguları tadacak mıyım çok canım çekti valla keşke şu an bende bebeğime kavuşmaya gün sayıyor olsaydım ne güseeeeel hamileliğin ilk gününden doğuma kadar hepsi bi mucize sanki... sonra büyümesi.. her gün biraz daha değişmesi.. evlat gerçekten bambaşka bişey allahım ne olur bizede nasip et tez zamanda kimsenin kucağını boş bırakma
son yarım saattir yazılanları okuyorum sessiz sessizalahım bigün bende bu tatlı telaşa kapılabilecekmiyim.. bu hayallere kapılıp bu duyguları tadacak mıyım çok canım çekti valla keşke şu an bende bebeğime kavuşmaya gün sayıyor olsaydım ne güseeeeel hamileliğin ilk gününden doğuma kadar hepsi bi mucize sanki... sonra büyümesi.. her gün biraz daha değişmesi.. evlat gerçekten bambaşka bişey allahım ne olur bizede nasip et tez zamanda kimsenin kucağını boş bırakma
sağol canım benim allah razı olsunamin canımmm allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. doğumda hepinize dua etcem söz. artık sıra sizde biz sıramızı savıyoruz :) olcak tabi neden olmasın.
Eki Görüntüle 609330 Eki Görüntüle 609329 Eki Görüntüle 609331
bunlarda benim şekerler. bunları hastanede dağıtcaz gelenlere. ha birde bardak süslerim var kızlar onlarıda çekeyim hemen durun
pofff gene beni sıkıntı bastı. Ağlayasım var, dışarı çıkasım var ama karnım aç. Off saat 6 olsada mesai bitse. Yine uykum geldi
mıyopı oyle bı yazmısın kı aglamana ve dısarı cıkmana karnının açlıgı engel oluyor sankı
az kaldı dayan 18 dak..
ac karna uyunmaz zaten onu unut..
aglama durumuda havalardan mı acaba..
bende pek bı buhranlardayım
Eki Görüntüle 609342 Eki Görüntüle 609343 Eki Görüntüle 609345 Eki Görüntüle 609344
çok net çekemedim ama söyle bunlarla logusa şerbeti ve mevlütte şerbet dağıtcaz. sepetide eltim hediye yaptı içinde birsürü kıyafet var.ama tersinden çekmişim diğer tarafı daha süslü hehe. bende onun kızına yapmıştım o da bana yaptı :)
Şu durumda beni yine güldürdün, Allah senden razı olsun millanBugünlerde çok oluyor bana bu, gittiğim yerde sıkıntı basıyor, gitmek istiyorum o olmayınca ağlama hissi geliyor, ağlasam ortam olmuyor. bu böle sürüp gidiyor işte, nedeni ne bilmiyorum ya da sanırım hamilelik başlı başına neden
bende cıkım artık..ortalıgı toplıım..
gecmısı sılııım oyle bekliim kocayı..
aaa bayıldım herseyıne..
guzel gunlerde kullanın ınsallaaah..
hele sepet bı harıka..
kız sen herseyı dusunmussun yaaa..
benım hıc aklıma gelmez lohusa serbetı
eltınede bayıldım..boyle eltıler cogalır ınsallaaaaaaahh
sen sımdı dakka bası bebısın odasında alıyosundur solugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?