Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

az kaldı canım Allahın izniyle hepsini yaşarsın inşallah gerçekten çok güzel anlar rabbbim herkese tattırsın

hadi bana müsade kızlar. hafta sonu yokum. pazartesi görüşürüz inşallah. evde internet yok şimdilik. kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın. öpüyorum hepinizi

az kaldı canım Allahın izniyle hepsini yaşarsın inşallah gerçekten çok güzel anlar rabbbim herkese tattırsın

evımıze neşe gelcek 1 ay sonra ınsallaaaahh..
buyuk bı hevesle beklıyoruz karı koca..annane teyze..
babane dede amca demıyorum hiç gıcıklar

ele avuca gelsın hemen dıyorum ama ben aslında hıc buyumesın ıstıyorum yaaaa

son yarım saattir yazılanları okuyorum sessiz sessiz alahım bigün bende bu tatlı telaşa kapılabilecekmiyim.. bu hayallere kapılıp bu duyguları tadacak mıyım çok canım çekti valla keşke şu an bende bebeğime kavuşmaya gün sayıyor olsaydım ne güseeeeel hamileliğin ilk gününden doğuma kadar hepsi bi mucize sanki... sonra büyümesi.. her gün biraz daha değişmesi.. evlat gerçekten bambaşka bişey allahım ne olur bizede nasip et tez zamanda kimsenin kucağını boş bırakma

bende cıkcam bırazdan..
guzel balık bulursak alıp kaynanamda yıcez
yoksa dısarda yıyıp eve gelcez..
kocam arasında cıkım dıye hazırolda beklıyorum suan..
o degılde olan tek sutyenım vardı oda suan felaket sıkmaya basladı:S

esra eroldakı tuba'da lara croft gıbı kız masallah

bunlarda benim şekerler. bunları hastanede dağıtcaz gelenlere. ha birde bardak süslerim var kızlar onlarıda çekeyim hemen durun

Son düzenleme:

amin canımmm allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. doğumda hepinize dua etcem söz. artık sıra sizde biz sıramızı savıyoruz :) olcak tabi neden olmasın.

tabıkı sızde bu gunlerı göreceksınız yagmur yaa..
sonucta hepımız umıtsızdık burda..
derken bı kısmımız patır patır dökuldu yola..
bızım pesımızede ben ınanıyorumkı dıger kızlar hep bırlıkte hamıle kalacaksınız..
bu dunyada ımkansız dıye bıse yok..allahım ol dıcek ve hersey daha guzel olcak sızler ıcın..
tıpkı bızlerde oldugu gıbı..
dusunuyorumda bıgun bunları yazacagım hıc aklıma gelmezdı..
cunku en umıtsızlerden bırıydım ben..
sımdıyse yasadıklarıma sukredıyorum..
allahım sızede yasatacak bu gunlerı emın ol canım benım

aminnnn kuşum Rabbim isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun yawrucaklarına aratmasın hiçbirimizi

amin canımmm allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. doğumda hepinize dua etcem söz. artık sıra sizde biz sıramızı savıyoruz :) olcak tabi neden olmasın.
sağol canım benim allah razı olsun allah hepinize sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin peşpeşe gelecek bebişler az kaldı inşallah sıradaki(yani bizler ) de bi an önce yetişiriz ardınızdan

pofff gene beni sıkıntı bastı. Ağlayasım var, dışarı çıkasım var ama karnım aç. Off saat 6 olsada mesai bitse. Yine uykum geldi

pofff gene beni sıkıntı bastı. Ağlayasım var, dışarı çıkasım var ama karnım aç. Off saat 6 olsada mesai bitse. Yine uykum geldi

mıyopı oyle bı yazmısın kı aglamana ve dısarı cıkmana karnının açlıgı engel oluyor sankı
az kaldı dayan 18 dak..
ac karna uyunmaz zaten onu unut..
aglama durumuda havalardan mı acaba..
bende pek bı buhranlardayım

çok net çekemedim ama söyle bunlarla logusa şerbeti ve mevlütte şerbet dağıtcaz. sepetide eltim hediye yaptı içinde birsürü kıyafet var.ama tersinden çekmişim diğer tarafı daha süslü hehe. bende onun kızına yapmıştım o da bana yaptı :)

Son düzenleme:

Şu durumda beni yine güldürdün, Allah senden razı olsun millan Bugünlerde çok oluyor bana bu, gittiğim yerde sıkıntı basıyor, gitmek istiyorum o olmayınca ağlama hissi geliyor, ağlasam ortam olmuyor. bu böle sürüp gidiyor işte, nedeni ne bilmiyorum ya da sanırım hamilelik başlı başına neden

aaa bayıldım herseyıne..
guzel gunlerde kullanın ınsallaaah..
hele sepet bı harıka..
kız sen herseyı dusunmussun yaaa..
benım hıc aklıma gelmez lohusa serbetı
eltınede bayıldım..boyle eltıler cogalır ınsallaaaaaaahh
sen sımdı dakka bası bebısın odasında alıyosundur solugu

bı tatıl gununde evınde rahat rahat otur agla..bı rahatla yaa..
hafta sonları doldukca bosalt muslukları..
kocana soyle,ben aglıcam sen ustune alınma dıye

bende cıkım artık..ortalıgı toplıım..
gecmısı sılııım oyle bekliim kocayı..

eee ben boşuna gezmiyorum o kadar sokaklarda bende bi anne var offf çok meraklı. bak 1.5 saattir bir magazada beğendiği bir kıyafetin bedeninin diğer şubeden gelmesini bekliyor

bu tüllerde hazır satılıyor hemen kadehin altına geçirip iplerinden büzüyorsun.

bak bu da benim yaptığım sepet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…