Benide hastaneye yatırınca serum takmıslardı canım dort litre damardn sıvı aldım dakika başı tuvalete gidiyordum.
Yansiyon meselesi onemli sakın ihmal etme ben hastaneye yattıgımda 15-9 du tansiyonum bir hafta devamlı olctum cok dengediz tansiyonum. Biri yuksekse digeri aksine cok dusuk oluyor
selam bacilarrrcıddden hee dımeh ızne cıkdı burdanda ızne gıttı sankı:))
eylul fırarda yogunluk varsa ıs yerınde,,,
muzmutta doktora gıtcekdı ,,
oleyy oley oleyyy :)) dogum iznine cıkıyorum bu hafta cok mutluyum inş dinlenicem:))
millan yavas yuru kız niye tempolu yuruyosun kac kilo tasıyoruz ustumuzde, hiç hızlı yuruyemem
selam bacilarrr
geldim doktorda\n doktor bakti gene seyime
yarin en gec ertesi gunu dimirtliyorsun yeterli buyukluge gelmis dedi yarin ve devaminda bol bol eksin edin dedi bi yumurtan kivaminda bi tane daha var o biraz kucuk 1 haftaya kadar onuda yumurtlaya bilir ondan bol bol eksin edin dedi odunun gozleri parladi resmen
he kusmem kusmemben kussemde o kusmez diyo bana macun hazirla iceriginide veriyo bak diyoki:mango hurma findik ceviz incir kaju badem pekmez bal ne varsa karistir macun yap bana diyo dedim ecelime susamadim
biliyok biliyok sen merak itmeanaaa ne tatlıııııı
bız hasret kaldık,doya doya eksın yasamaya..
hep aynı pozısyon,hep aynı posızyon..
adam dıyo;yaw artık bı dogurda..eskı atraksıyonlu eksınlarımıza gerı dönelım
cocuk varken onlarıda nasıl etcez,onuda bılmıyom yaa
oyuzden bugunlerın kıymetını bılın
inşallah canım...
şu yönden bakıyorum iyi ki daha büyükken olmamış,daha çok üzülürdüm..
kimyasal gebelikte korunma vermiyolar diye biliyorum..verse de 1 aydan fazla korunmak istemem..
duygucum geçmiş olsun canım..umarım sezeryanında sorunsuz geçer..
millan senin kız sinyal vermeye başlamış,,herşeyini hazır tutmakta fayda var..
muzmuş sağlıklı haberlerle dön canım..
mimozanın bebeği şu an gelmiş olabilir :)
ecem senınkı kımyasal mıymıs? yoksa sen öyle mı kurdun kafanda?
bu arada duygu bende dun dogum fıyatlarını sordum
fıyatı duyunca kalbınıze ınmesın..
bu fıyatın altından nasıl kalkacaz bılmıyorum ama normal 200..sezeryan 400..kaldıgın gun 90 tl..
bu kadar belese doguracagımı tahmın etmezdım
aynen sumisalim adam her dediğimi tamam deyince bile niye her dediğime tamam diyorsun beni dinlemiyorsun geçiştiriyorsun diye patlıyorum
Canım uzme kendibi herseyin bir cozumu var artık. Teknoloji cok ilerledi.
Hersey guzel olacak Allah'ın izniyle
gozler8471545 .!.:selam bacilarrr
geldim doktorda\n doktor bakti gene seyime
yarin en gec ertesi gunu dimirtliyorsun yeterli buyukluge gelmis dedi yarin ve devaminda bol bol eksin edin dedi bi yumurtan kivaminda bi tane daha var o biraz kucuk 1 haftaya kadar onuda yumurtlaya bilir ondan bol bol eksin edin dedi odunun gozleri parladi resmen
Bu gece dogurmazsam daha dogurmam zatem canm aksam ustu yemek hazırladim kimse yoktu acıktım. Bekleyeyim dedim ama icerden tekmeleri yiyince insan kotu oluyor. Karnım suan gerilmis davul gibi nefes bile aldırmıosağol sagocum. bu arada rüyamda seni doğurmuş gördüm. dikkat et kendine canım
anaaa ne tatlıııııı
bız hasret kaldık,doya doya eksın yasamaya..
hep aynı pozısyon,hep aynı posızyon..
adam dıyo;yaw artık bı dogurda..eskı atraksıyonlu eksınlarımıza gerı dönelım
cocuk varken nasıl etcez,onuda bılmıyom yaa
oyuzden bugunlerın kıymetını bılın
kızlarrr ilk fotoğraflarımız bakalım zamanlarındaekmisiniz. elini hep yüzüne kapatmıştı doktor dürte dürte zor çektirdi elini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?