Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız benım hıc tansıyon sorunum olmadıkı..
doktor hem kasılmaları görup hem tansıyonumu bu sekılde ölcunce kötu bıse var sandı..
halbukı senı yatırcam demeden once tansıyonumu ölcmelıydı
bana kotu haberlerı verdı verdı..pesıne tansıyonuma bakıolar
ben zaten hastanede kalmaktan korkarım,ölmedıgıme dua etsın o an

eşim tansıyon aletı almıs bugun gelırken getırcek,bakım kac cıkcak..
bı kart verdı adam,hergunu not etcekmısım..

cıddden hee dımeh ızne cıkdı burdanda ızne gıttı sankı:))
eylul fırarda yogunluk varsa ıs yerınde,,,
muzmutta doktora gıtcekdı ,,
selam bacilarrr
geldim doktorda\n doktor bakti gene seyime
yarin en gec ertesi gunu dimirtliyorsun yeterli buyukluge gelmis dedi yarin ve devaminda bol bol eksin edin dedi bi yumurtan kivaminda bi tane daha var o biraz kucuk 1 haftaya kadar onuda yumurtlaya bilir ondan bol bol eksin edin dedi odunun gozleri parladi resmen

oleyy oley oleyyy :)) dogum iznine cıkıyorum bu hafta cok mutluyum inş dinlenicem:))

millan yavas yuru kız niye tempolu yuruyosun kac kilo tasıyoruz ustumuzde, hiç hızlı yuruyemem

yaylanarak yuruyunce ıse yaramaz dıye dusundum..
çunku o sekılde evın ıcınde de yuruyorum..
oyuzden tempolu yurudum
ben yurudum mu tam yururum

hee hem gozlerı parlar..hemde ıkı gune kalmaz kusersınız yıne
aaz ıyı gecın kocanla,degerlendır su gunlerını kız

he kusmem kusmemben kussemde o kusmez diyo bana macun hazirla iceriginide veriyo bak diyoki:mango hurma findik ceviz incir kaju badem pekmez bal ne varsa karistir macun yap bana diyo dedim ecelime susamadim

he kusmem kusmemben kussemde o kusmez diyo bana macun hazirla iceriginide veriyo bak diyoki:mango hurma findik ceviz incir kaju badem pekmez bal ne varsa karistir macun yap bana diyo dedim ecelime susamadim

anaaa ne tatlıııııı
bız hasret kaldık,doya doya eksın yasamaya..
hep aynı pozısyon,hep aynı posızyon..
adam dıyo;yaw artık bı dogurda..eskı atraksıyonlu eksınlarımıza gerı dönelım
cocuk varken onlarıda nasıl etcez,onuda bılmıyom yaa
oyuzden bugunlerın kıymetını bılın

biliyok biliyok sen merak itme

birazdan gelir odun ben cikarsam anla yane allaha emanet kalin bacilarrrr

amin canım inşallah teşekkür ederim

benimkinden ucuzmuş valla millancım şanslısın

kızlarrr ilk fotoğraflarımız bakalım anlayabilecekmisiniz. elini hep yüzüne kapatmıştı doktor dürte dürte zor çektirdi elini.

Eklentiler

• $foto-0023.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $foto-0024.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf0145.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf0146.webp
    30 KB · Görüntüleme: 48

Odunun gozleri parladı yazisini okudum kahkaham tavan yaptı

sağol sagocum. bu arada rüyamda seni doğurmuş gördüm. dikkat et kendine canım
Bu gece dogurmazsam daha dogurmam zatem canm aksam ustu yemek hazırladim kimse yoktu acıktım. Bekleyeyim dedim ama icerden tekmeleri yiyince insan kotu oluyor. Karnım suan gerilmis davul gibi nefes bile aldırmıo

Kız birde benim kocayı dusunun bizde bir aydır tık yok neredeyse doktor bisey demedi ama biz cesaret edemioruz. Birde dogumdan sonrası war tabi kırk gun adam düz duvara tırmanacak yakında heheheheheheheh beter olsun öküzümmm

Selam kızlarrr...

Dün 4 e kadar uyuyamamıştım sabah 6 da kalktım wcye gittim allahım bi ishal dedim ne oluyoruz. sonra gittim tekrar yattım 5 dk. sonra bi mide bulantısı kalktım deli gibi kusuyorum ama kendimi kaybettim resmen. başım falan döndü eşimde uyuyordu dedim şimdi yığılcam kalcam burda. neyse toparladım kendimi gittim eşimi uyandırdım. hemen dr.umu aradık o da biraz takip edelim olmazsa devlet hastanesine git ben ararım orayı dedi. oranın eski dr.u diye tanıyor herkesi. o arada bi baktım pijamamın ağı baya bi ıslanmış dedim eyvahh suyum gelmiş benim. hemen annemi aradık o geldi ben halen kusuyorum ishal falan. 5-6 kez böyle gittim geldim. devlet hastanesinede gitmeye korktum çatala çıkarıp bakcaklar diye. neyse kusarken çiş kaçırdığımı anlayıncada rahatladım sonra kendi dr.uma gittim bi salgın var o da olabilir dedi ya da yediğin bişey dokundu kesin dedi. şimdi iyiyim şükür. oğluşum 3.650 olmuş sezeryana 400 gr. kaldı. kanalada girmemiş daha 3 günde 200 gr.aldığına göre 4 ü geçicek ve dr. sezeryana alcak beni ama napalım nasip sağ salim gelsinde.

Ecem'cim moral bozmak yok
Milan sende hazır ol canım :)
Haa mimoza kavuşmuş oğluşuna facede gördüm çok şeker maşallah darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…