Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız yazdıklarını öyle heyecanlı okudumkı dogurdun sandım..korktum yaa..
anaaa sankı dogurmaman gerekıyor nıye o kadar korktuysam vaktın geldı artık sonucta
doguranlar hep ogun ıshal oluyormus ya..benımkıde azcık cıvık cıksa yusufluyorum
seraaay boyle belırsız bı gunu beklemek cok kotu yaa..
herseyı dogurmaya yoruyor ınsan..
ama senınkının elı kulagında artık..
en fazla 1 haftan vardır:18::18:
bunu dıyıp 1 hafta sonra ben dogurmaya kalkmam ınsallah

bişey olmaz sagocum idare ederler artık bizimki napsın hamile kaldığımdan beri kanama falan yasaktı zaten e şimdide risk devam ediyor eşi falan aşağıda diye. sonra zaten iyic eben ağırlaşcam. bide lohusalık falan 1 seneyi bulacak. sonrada 2 çocuk arasında ne kadar fırsat bulursan.

günaydım kızlarrrr. hayırlı cumalar... dün itibariyle grip olmuş bulunuyorummmmm burnum yara oldu silmektenn.

Günaydın kızlar; Bugün herkes erkenden mesaiye gelmiş

kızlarrr ilk fotoğraflarımız bakalım anlayabilecekmisiniz. elini hep yüzüne kapatmıştı doktor dürte dürte zor çektirdi elini.

Duygu ya ben hiçbişi anlamıyom bu ultrasondan, önceki randevuda görmüştüm böle, aa dedim insan kendinde olunca anlamaya başlıomuş dedim ama bu randevuda hiçbişi anlamadım. doktor bu ayakları diyo hıhıhı diyorum ama bişi anlamıyorum

günaydım kızlarrrr. hayırlı cumalar... dün itibariyle grip olmuş bulunuyorummmmm burnum yara oldu silmektenn.

buarada geçmiş olsun, haftasonu bol bol dinlen, annen iyi baksın sana

Canım okuyunca bende millan gibi şu an hastanedesin doğurdun yada bekliyosun sandım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, geçmiş olsun buarada. Süper yazmışın ama heyecan dorukta

kızlarrr ilk fotoğraflarımız bakalım anlayabilecekmisiniz. elini hep yüzüne kapatmıştı doktor dürte dürte zor çektirdi elini.
ben pek anlamıyodum bu görüntülerden ama sanki seninkinin yüzünü farkettim allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canım çoook güzel rabbim bizede yaşatsın bu günleri tez zamanda
odunun gözleri parladı haaaa bende çok güldüm okuyunca.. allah muhabbetinizi arttırsın bu dönemde muzmutum iki yumyumunda çatlasın ikizlerin gelsin inşaaaaaaaallaaaaah

seraycım öyle bi anlatmışsın ki bende millan gibi doğurdun doğurcan haber verion sandım geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım sağ salim kolaylıkla doğur inşallah hayırlısıyla kuzunu

mimozanın oğluşunu bende gördüm çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına çok canım çekti beaaa

geçmiş olsun canım benim de eşim grip çok kötü bana bulaştırması yakındır oof

bu arada herkese günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

sağol miyopicim senin daha erken zaten normal ultrasonu bende pek çözemiyorum. aynen hı hı diyorum doktora bi omurgasını falan tam anlayabiliyorum. doppleride ilk defa çektirdim.ilkinde istememişti. ama bu renkli olduğu için diğerinden daha iyi anlaşılıyor.

amin yağmurcum inşalllaaaaaaaaaaah. Rabbim en kısa zmanda sizede verir bebişlerinizi. zor geçiyo valla ilaçta kullanamayınca

valla bende herkes gibi sandım seraycım. doğurduda ne çabuk geldi topiğe diye az kaldı ama dikkat et kendine yinede

Gelecek kontrolde benimde ayrıntılı ultrason olacak dedi. O renkli mi? Seninki gibimi olcak?

saglıklı beslenmeye karar verdım..bı dahakı doktor kontrolum ıyı gecsın..
simdi yesıl mercımek haslıyorum..ıcıne yesıllıklerı dograyıp..lımonlu tuzsuz salata seklınde yıyecem..
dunde lahana ve soganı dograyıp pişirdim..onuda lımonlu yedım..
lımonlu olunca tuzsuz oldugu anlasılmıyor..
oyuzden lımonlu seyler yemeye calısıcaaaamm..
ama reklamlarda domates soslu makarna görmesem eyiydi bee

ya benimde acıkınca gözümün önünde hamurişleri uçuşuyor. börek, poaça bilumum şeyler. Ama ben spesifik şeyler istiyorum Mesela poaça değilde annemin yaptığı fırından yeni çıkmış poaça, hani öle gittim simitçiden aldımla olmuyor ya

Ama birde salata; marul, havuç, brokoli birde limon ve bol elma sirkesi

oooff sen bıde iştesın..canın bıse cekse hemen telafıde edemıcen..
gercı ben evdeyım ama yınede kendıme hakım olmak zorundayım..
bıze avuc yalamak düşer anca..

boyle burda canımın bıse cektıgını konusunca aklıma hep dımehın mercımek köftesı dıye tutturması gelıyor
eyy gıdı gunler
onun yuzunden benımde canım cekmıstı,hemen yapıp yemıstım

oooff sen bıde iştesın..canın bıse cekse hemen telafıde edemıcen..
gercı ben evdeyım ama yınede kendıme hakım olmak zorundayım..
bıze avuc yalamak düşer anca..

İşte olmak daha iyi bir nevi işte bu açıdan. Yoksa giderim anamın evine, poaça yaparım, pasta börek, ondan sonra kalsın o kilolar bana, bebişe faydalı bişi yok Ama sorun şuki erkenden acıkmaya başladım, hani evde olsam daha erken bi saatte yemek yapıp yiyebilirim ama eve gidene kadar açlığım tavan yapıyor hazır yemekte yoksa hiçbişi yapasım gelmiyor
Akşamları güzel beslenemiyorum yani

boyle burda canımın bıse cektıgını konusunca aklıma hep dımehın mercımek köftesı dıye tutturması gelıyor
eyy gıdı gunler
onun yuzunden benımde canım cekmıstı,hemen yapıp yemıstım

bak şimdi sen deyince benimde canım istedi, nasıl yapılıyor o, yarın yapıp yerim bende Malzemeleri bugünden halledek, zira evde bişi kalmadı, kaç gündür markete gitmek lazım yaaa

bak şimdi sen deyince benimde canım istedi, nasıl yapılıyor o, yarın yapıp yerim bende Malzemeleri bugünden halledek, zira evde bişi kalmadı, kaç gündür markete gitmek lazım yaaa

1 bardak kırmızı mercımegı hasla..ocagı kapatıp 1 bardak ınce bulguru ustune dok..
az bı karıstır..tencerenın kapagını kapat..bulgur sissin bı 15 dak..
soganla salcayı kavur..
sonra yesıl sogan,maydonoz..lımon ve baharatlarını kat yogur..
afıyet olsun
canım cektı yaaaaaaaaaaa sımdı

aksam guzel beslenemıyon..
gunduz iştesın..kahvaltı yapabılıon mu?
öglen ne yıyosun?
sen yemek yıyon mu yaaaaaaa

aksam guzel beslenemıyon..
gunduz iştesın..kahvaltı yapabılıon mu?
öglen ne yıyosun?
sen yemek yıyon mu yaaaaaaa

sabah kahvaltı yapıyorum, süt yumurta yiyorum ama bugün yiyemedim geç kaldım.
Öğlen eve, anneme falan gidiyorum yiyorum ya, en iyi öğlen besleniyorum zaten.
Akşamları dandik geçiyor işte. bazen salata falan yiyorum, arada dışarıda yiyoruz bazende canım şunu istedi deyip kocamıda anama sürüklüyorum İlk başlarda ama hiçbişi yiyemiyordum yemek namına, çorba çorba, her akşam anamdaydık nerdeyse.

valla bende herkes gibi sandım seraycım. doğurduda ne çabuk geldi topiğe diye az kaldı ama dikkat et kendine yinede

hayirli cumalar kizlarrr
seray bende dogurdun sandim
duygu gecmis olsun canim
millan limonlu yesilliklerini ye unut kofteyi
miyopi duzenli beslenmeye dikkat et
bende uykusuzluktan cildirmak usreyim

hayirli cumalar kizlarrr
seray bende dogurdun sandim
duygu gecmis olsun canim
millan limonlu yesilliklerini ye unut kofteyi
miyopi duzenli beslenmeye dikkat et
bende uykusuzluktan cildirmak usreyim

yaptım yıyorum suan ne ediiimmm..
bu mercımek bende cok gaz yapıyor..
umarım kocam duymaz gece zortlamalarımı

aynen bende cok uykusuzdum 2 de yattım 7 de kalktım..
ama gunduz uyuma huyum yok..oyuzden aksam erkenden nakavt olcam kesın:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…