Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

mimoza zülfiye dimi kızlar :)
şu beynim almıyor artık..francesca zülfiye ye yazmışta 14 .30 ta bebek geliyor diye...

bende bildiğnz regl durumundayım.cumartesi kontrolde inşallah bişey çıkmaz..

hayirli ngunler bacilar
insallah mimoza saglikla bebegine kavusur
ecem hakkimizda hayirlisi uzme kendini canim tmm mi
benimde bugun yine randevum var doktora gitcez gene

selam kızlar. bugün kontrole gittim bebek ters duruyormuş yani dik ayakta başı yukarıda ayaklarıda aşağıda. eşide ilkindeki sezaryen dikişine yapışıkmış. kan idrar tahlili falan istedi doktor. şeker yüklemesi yaptılar. birde doppler çekilcem 3,30 da. sezaryen olacağı kesin ama o bile biraz risk yaratacak. eşinin dikişe yapışık olmasından..bakalım inşallah dopplerde bir sorun çıkmaz. sonuç çıktıktan sonra haber veririm artık.

yook kız nstye baglancam dıye stres yapmadım..
ıkıncı baglanısım sonucta..ilkinde ne oldugunu bılmedıgım bısey oldugu ıcın heyecanlıydım..
ama dun gayet rahattım..
gercı bana sırtustu yatmak ıyı gelmıyorkı..o nst de herturlu benım sonuclarım kotu cıkar yaniii
söyle soluma dönsem gayet rahat olurum..
gercı kız sonlara dogru sola dönduruyor..bebekte hemen sola döununce harekete gecıyor..
sırtustu olunca oda hıc hareket etmıyor
bu arada hala basasagı duruyor..dahada ters donmez herhalde ınsallah..
kılomuzda 3kg olmus..ama adam boyunu bıle soylemeyı unuttu..benı yatmaya ıkna etmeye calısmaktan

sımdı yıgenlerım ve annem geldı..yemek yıyelım pesıne dısarı cıkarız zaten yuruyuse..

aynen öyle canım ya. bi ara haberlerde çıkmıştı kadın kocasıyla birlikte olmuş kocasını işe uğurlamış sevgilini almış ikiz bebekleri olduydu. meğer biri kocasından biri sevgilisindenmiş. adam kendinden olmayanı kabul etmedi yurda vermişlerdi galiba onu kadında kaçmıştı. aynı gün iki farklı kişiden ikiside tam isabet pes valla.

geçmiş olsun millancım dikkat et kendine. çok stres falan yapma yormada kendini. az kaldı bak. doğduktan sonra istediğini yaparsın.

bu arada bebeğin gelişim iyi ama kilosu falan az sanırım. bu ilki gibi değil neden dedi. dopplerde daha ayrıntılı çıkacakmış. doğum fiyatlarınıda öğrendim bu arada. 380 normal doğum tabi beni ilgilendirmiyor 525 sezaryen. 107 lirada doppler için aldılar. kan idrar şeker tahlilleri için bişey almadılar.

mimoza zülfiye dimi kızlar :)
şu beynim almıyor artık..francesca zülfiye ye yazmışta 14 .30 ta bebek geliyor diye...

bende bildiğnz regl durumundayım.cumartesi kontrolde inşallah bişey çıkmaz..

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, bunda da vardır bir hayır. İnşallah bi sıkıntın olmazda kürtaj olmak durumunda kalmazsın. ve gelecek ay inşallah tekrar hamile kalabilirsin canım

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, bunda da vardır bir hayır. İnşallah bi sıkıntın olmazda kürtaj olmak durumunda kalmazsın. ve gelecek ay inşallah tekrar hamile kalabilirsin canım
inşallah canım...
şu yönden bakıyorum iyi ki daha büyükken olmamış,daha çok üzülürdüm..
kimyasal gebelikte korunma vermiyolar diye biliyorum..verse de 1 aydan fazla korunmak istemem..

duygucum geçmiş olsun canım..umarım sezeryanında sorunsuz geçer..
millan senin kız sinyal vermeye başlamış,,herşeyini hazır tutmakta fayda var..
muzmuş sağlıklı haberlerle dön canım..

mimozanın bebeği şu an gelmiş olabilir :)

selam kızlar nasılsınız.. bugünlerde ruhen iyi hissetmiyorum kendimi herşey batıyo sanki bana :26: içimde garip sıkıntılar var anlatamadığım :44:kendimi amaçsız ve yanlız hissediyorum nedense

ecem senınkı kımyasal mıymıs? yoksa sen öyle mı kurdun kafanda?

bu arada duygu bende dun dogum fıyatlarını sordum
fıyatı duyunca kalbınıze ınmesın..
bu fıyatın altından nasıl kalkacaz bılmıyorum ama normal 200..sezeryan 400..kaldıgın gun 90 tl..
bu kadar belese doguracagımı tahmın etmezdım

selam kızlar nasılsınız.. bugünlerde ruhen iyi hissetmiyorum kendimi herşey batıyo sanki bana :26: içimde garip sıkıntılar var anlatamadığım :44:kendimi amaçsız ve yanlız hissediyorum nedense

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr,,,

yagmurum gel yamacıma bıdanem bende aynıyım :))) boyle dalmak ıcın yer arıom :)) genelde de kocama dalarım :))))))

mimoza inşallah sağlıcakla almıştır yavrusunu kucağına darısı tüm bekleyenlerin başına

ecemcim üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki kusum inşallah en yakın zamanda sorunsuz sağlıklı bi hemilelik yaşarsın ve kavuşursun sende bebeğine

millan sen ve merys masalberra hee tabi bi de seray her an hazır olun artık sürpriz yapabilir bebişler hayırlısıyla gelsinler inşallah

bu arada dimeh de doğurmuştur bu zamana kadar naptı nasıl acaba inşallah iyidir sağlıklıdır bebişide kendide

eylül de gözükmüyo bu ara nedense

yuhhhhhhhh dıorum one beeeeee en kazık yere ben mı gıdıom beeeeeeeeeee
muayen ucretım 90 lıra, normal dogum 2.500 sezaryan 3.750
bıde bu sıgortalılara olan ucretı

yagmurum gel yamacıma bıdanem bende aynıyım :))) boyle dalmak ıcın yer arıom :)) genelde de kocama dalarım :))))))
aynen sumisalim adam her dediğimi tamam deyince bile niye her dediğime tamam diyorsun beni dinlemiyorsun geçiştiriyorsun diye patlıyorum

bu arada dimeh de doğurmuştur bu zamana kadar naptı nasıl acaba inşallah iyidir sağlıklıdır bebişide kendide

eylül de gözükmüyo bu ara nedense

cıddden hee dımeh ızne cıkdı burdanda ızne gıttı sankı:))
eylul fırarda yogunluk varsa ıs yerınde,,,
muzmutta doktora gıtcekdı ,,

aynen sumisalim adam her dediğimi tamam deyince bile niye her dediğime tamam diyorsun beni dinlemiyorsun geçiştiriyorsun diye patlıyorum

evet ya sınır oluyom zaten ben kavga etmek ıstedıgımde etsın benle kavga yok o bakar boyle hee tmm hatun der,,ben bu sefer gozlerımden alevler cıkar sen benı iplemıon mu ezıkmıyım lan bennnnnnnnnnn dıe baslıom
ıyı oluyo ya stres atıom :))))))))))))

hahaha sen çok yaşa emi ama bana bu da yetmiyo daha da kuduruyom hızımı alamıyorum valla bazen

bı yandan sacımı yapıyorum oyuzden gec yazıyorum kızlar..
havada guzel sız nıye bunalım takılıonuz

yaa ben hıc umıtlı degılım 38.haftadan once gelcene..yanı öyle hıssedıyorum
ama doktorum dahıl,herkes heran dogurcam havasına gırdı nıyeyse

yuhhhhhhhh dıorum one beeeeee en kazık yere ben mı gıdıom beeeeeeeeeee
muayen ucretım 90 lıra, normal dogum 2.500 sezaryan 3.750
bıde bu sıgortalılara olan ucretı

o ne ogluuum..
allahım bılıo ya bızım fakır oldugumuzu,yuzumuze guluyor ıste
kampanya varmıs benım hastanede..oyuzden fıyatlar dusmus
bıde onceden sezeryan yaptırdıysan fıyat 300e dusuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…