mimoza zülfiye dimi kızlar :)
şu beynim almıyor artık..francesca zülfiye ye yazmışta 14 .30 ta bebek geliyor diye...
bende bildiğnz regl durumundayım.cumartesi kontrolde inşallah bişey çıkmaz..
Canım bencede artık hazırlıklı olmanda fayda var. Ama acaba nst ye bağlanıcam diye stresmi yaptın, o da etkiliyormu acaba? Tansiyon tamamen psikolojik olmuş bence, sonuçta o streste normal kalsa şaşılacak bir durum olurdu.
Neyse sen dikkatli ol, şu kendini yoracak işlerinide bırak artık. Bİrde yürüyüş yap bence. Yürüyüş doğum için çok faydalıymış, bebeğin doğum sürecine girmesine yardımcı oluyormuş. Sezaryen durumunda kalmazsın inşallah.
Buarada mimozadan haber varmı, faceden bakıp bi haber etsenize. Bende face yok, işyerindede açılmıyor zaten
ınsallah kurtaj olmazsın tekrar,,
uff ufff
ne zor ya kımısı bakarsın abuk sabuk yasantısı vardır her dakka hamıle kalır ,
bızde ıstıoruz ama bır turlu ulasamıoruz,
gercekden hayat bır sınavmıs bızımde sınavımız bu galıba ,,
bazen dıorum hıc kalamasaydık hanı bu kayıpları yasıcagımıza,,
bazende dıorum tmm ulasamıoruz ama yınede kalabılıoruz,,
hanı derler ya ıkı ucu keskın bıcak dıe aynen oyle bı durum,,
dedıgın gıbı su guzel gunde bu olay basına geldıyse vardır bı hayır,,
ınsallah ne bılım hanı umut az olsada belkı bakarsın mevlam ol der ve kesenın gelısımı devam eder ve bebe guzelce tutunur,,
hakkında hayırlısı olsun canım ,,,,
kızlar gunaydın..
dun bayag bı yusufladım..
2.30 da doktora gıttım..hemen nst ye baglandım ve ıdrarımı verdım..
ama nst ıcın yataga yatarken anladım bu nstden kötu bııse cıkcak dıye..
cunku karnım cok gerıld..neyse doktorun odasına gectık adam baktı sonuclara,sırf dalgalardan olusuyor..
kasılmadıgım an yok hıc..dedı benım senı 1 gece yatırmam lazım burda..
yoksa bu bebek gelcek..bunu onlememmız lazım..
anaam benım betım benzım attı..ordakı kızda bastan tansıyonumu olcerdı hep..
bu sefer bu konusmalardan sonra tansıyonumu aldı..14\9 cıkmasın mı
ee orda benı mahvettıler tabı oyle cıkar tansıyonum..
ben doktora dıyorum yaa nolur kalmıyım,ben cok ıyıyım..yanı en azından bugun kalmıyım..yarın geliiim yatmaya..
adam benı tekrar nst ye yolladı..orda serum bagladılar bı yandan..
işim bıtınce yıne cıktım odasına..ooohh bu sefer hıc kasılmam olmamıstı..
heh tamam dedı..simdi kalmana gerek kalmadı bak..herseyın normale donmus..
tansıyonumu yenıden olctuler 13\9 cıktı..hala pek ınmemıstı..benımkı genelde 11\8 dır..
neyse hergun tansıyonumu olcturcekmısım 15\9 un ustune cıktıgı an doktora ulascakmısım..
benı o sekılde yolladı sonunda hastaneden..1hafta sonra gel dedı:18:
ınsallah ozamanda yatacan dıye tutturmaz
şu beynim almıyor artık..francesca zülfiye ye yazmışta 14 .30 ta bebek geliyor diye...
inşallah canım...Canım hakkınızda hayırlısı olsun, bunda da vardır bir hayır. İnşallah bi sıkıntın olmazda kürtaj olmak durumunda kalmazsın. ve gelecek ay inşallah tekrar hamile kalabilirsin canım
inşallah canım...
şu yönden bakıyorum iyi ki daha büyükken olmamış,daha çok üzülürdüm..
kimyasal gebelikte korunma vermiyolar diye biliyorum..verse de 1 aydan fazla korunmak istemem..
duygucum geçmiş olsun canım..umarım sezeryanında sorunsuz geçer..
millan senin kız sinyal vermeye başlamış,,herşeyini hazır tutmakta fayda var..
muzmuş sağlıklı haberlerle dön canım..
mimozanın bebeği şu an gelmiş olabilir :)
selam kızlar nasılsınız.. bugünlerde ruhen iyi hissetmiyorum kendimiherşey batıyo sanki bana :26: içimde garip sıkıntılar var anlatamadığım :44:kendimi amaçsız ve yanlız hissediyorum nedense
ecem senınkı kımyasal mıymıs? yoksa sen öyle mı kurdun kafanda?
bu arada duygu bende dun dogum fıyatlarını sordum
fıyatı duyunca kalbınıze ınmesın..
bu fıyatın altından nasıl kalkacaz bılmıyorum ama normal 200..sezeryan 400..kaldıgın gun 90 tl..
bu kadar belese doguracagımı tahmın etmezdım
aynen sumisalim adam her dediğimi tamam deyince bile niye her dediğime tamam diyorsun beni dinlemiyorsun geçiştiriyorsun diye patlıyorumslm kızlarrrrrrrrrrrrrrr,,,
yagmurum gel yamacıma bıdanem bende aynıyım :))) boyle dalmak ıcın yer arıom :)) genelde de kocama dalarım :))))))
bu arada dimeh de doğurmuştur bu zamana kadar naptı nasıl acaba inşallah iyidir sağlıklıdır bebişide kendide
eylül de gözükmüyo bu ara nedense
aynen sumisalim adam her dediğimi tamam deyince bile niye her dediğime tamam diyorsun beni dinlemiyorsun geçiştiriyorsun diye patlıyorum
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr,,,
yagmurum gel yamacıma bıdanem bende aynıyım :))) boyle dalmak ıcın yer arıom :)) genelde de kocama dalarım :))))))
hahahaevet ya sınır oluyom zaten ben kavga etmek ıstedıgımde etsın benle kavga yok o bakar boyle hee tmm hatun der,,ben bu sefer gozlerımden alevler cıkar sen benı iplemıon mu ezıkmıyım lan bennnnnnnnnnn dıe baslıom
ıyı oluyo ya stres atıom :))))))))))))
mimoza inşallah sağlıcakla almıştır yavrusunu kucağınadarısı tüm bekleyenlerin başına
ecemcim üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki kusum inşallah en yakın zamanda sorunsuz sağlıklı bi hemilelik yaşarsın ve kavuşursun sende bebeğine
millan sen ve merys masalberra hee tabi bi de seray her an hazır olun artık sürpriz yapabilir bebişler hayırlısıyla gelsinler inşallah
yuhhhhhhhh dıorum one beeeeee en kazık yere ben mı gıdıom beeeeeeeeeee
muayen ucretım 90 lıra, normal dogum 2.500 sezaryan 3.750
bıde bu sıgortalılara olan ucretı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?