Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hahaha sen çok yaşa emi ama bana bu da yetmiyo daha da kuduruyom hızımı alamıyorum valla bazen

yanlız varya bu durumda boyle kocamın sapsal sapsal bı bakısı var hanı saskın ne dıyecegını bılmedıgı gozlerı fal tası gıbı actıgı kopuorum var ya gulmekden
bosver kızım senın ıcınde durup senı yıyecegıne o sınır dısarı cıksın ofken kocan ugrassın
yanlız varya kocam sınırlıyse hıc sesımı cıkarmam sut dokmus kedı gıbı olurum

ya aslında ben bi de neye takıldım bu ara biliyon mu. eşim vınn aldı eve boş bulduğu her dakka çocuk gibi oyun oynuyo nette. benle ilgilenmiyo diye kızıom bende bişe söylüyom tamam aşkım diyo gözü oyunda. bişe anlatıyom cevap yok oyuna dalmış oluyor. bende bozuluyorum tabi. ben söylendikten sonra kapatıp geliyo sarılıyo ilgileniyo ama iş işten geçiyo. ondan bunaldım sanırım ben bu adam bi tercih yapmalı zannımca ya ben ya pc-oyun (imdi düşündümde ne saçma derdim varmış yaauuv)

Son düzenleme:

ne edıon sacına boyuyon mu tost mu edıon oruyon mu :)))))))))))
hee ne bılım oyle esıo adet bıttı yaa yıne stres basladı
gercı ben kafaya koydum mayısa kadar oldu oldu olmadı asılama edecem

kızım sabancının ogluyla mı evlıyım lan ben de haberım yokkkkkkkkkkkkkk
cıdden bura pahalı bıde medıstate gıdıom ben ama doktor ıyı ıste ,,ıyı olmasa hayatta gıtmem ,,tahlıllerı devlet hastanesınde yaptırıom o yuzden ,,belkıde hamıle kalınca degısırım hastaneyı,,
gecen beklıom sıramı yanıma bırı oturdu meraba dedı meraba dedım dıom ben bu karıyı bıyerden tanıomda nerden bı turlu cıkaramadım sonra bı kacgun gectı tvde kanalları gezerken bunu gordum astrologmus ,,bellı oldu dedım bu hastane nıe pahalı ,,,

heee cıdden sacmaymıs :))))))
ama ınsan surekklı karsındakı bıseyle ılgılenınce sınırlenıo ,,,benım kocamda bı ara bu alısverıs sıtelerıne sardıydı Allahım gun gece ayakkabı saat kemer pantalon bakıo ama seytan dedı kafasına gecır laptobun:)))))))))))) bundan once almaya basladım laptobu sureklı ben bakmaya basladım bu bı oflamakar bı poflamalar gelıo sarılıo falan dedım hadı canım hadı :))) anla nasıl oldugunu ,,,sonra sen dedı ınadına edıon ben yapıodum boyle ne hıssettıgımı anla dıe yapıon dedı hee anladın cok sukur dedım ,,artık daha abartmıo arada bakıo sonra bırakıo :))))))))))))))))))))
zafer benım ya laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sacımı duzlestırıyorum yaa banyodan cıktımda..
sabah kocam ölü gıbı gördu benı,aklı bende kaldı..sanıyoo bugun dogurcam dakka bası arıyor..
halbukı sadece makyajsızdım anlamadı
dedım barı karsılamayı guzel yapım..ondan sacımı yapıom..

sen hamıle kalınca bırak o hastaneyı..o kadar meshur adamın arasında senın ne ısın var..haddını bıl
istanbulda varmı buyuk anadolu hastanesi? benımkı o..
ecemde buyuk anadoluya gıdıodu sanırım

valla az kaldı bende geçircem laptopu başına ben öyle ondan önce alayım desem zaten ofluyo hemen sıkılıyo beyfendi. hevesli diye tutuyom kendimi şimdilik ama bölee devam ederse o laptop havada uçusur valla

eee ne etsın sen bı dogurcan adam dokuz :)))))) sımdı yanında oksursen doguruon sanar:)))))))
yok bırakırım kesın ya hele bı kalım da ,,,bıze yakın oldugu ıcın gıdım suan,,arabayla 5 dk yuruyerek gıtsem 15 dk o kadar yakın ,,
anadolu hastanesını bılmıorum bakarım sımdı netten,,,
uc yer daha var burda ama tıp merkezı sureklı doktorları deısıo ,,bı kere gıttım ıkı ay sonra tekrar gıttıgımde doktor deısmıstı herseyı bastan anlatmakdan yoruluorum acıkcası ,,kocamda dıo hele bı kal da hamıle dıo bebek kıpırdasın sonra deısırız dıo,,,

yok canım kimyasalmış..2 gündür adet oluyorum..

valla az kaldı bende geçircem laptopu başına ben öyle ondan önce alayım desem zaten ofluyo hemen sıkılıyo beyfendi. hevesli diye tutuyom kendimi şimdilik ama bölee devam ederse o laptop havada uçusur valla

hee yenı aldıysa dur accuk hevesını alıversın adam,,,o kadar da sıkbogaz etme,,sen de gıt yanına otur oyna onla ,,zevklı olur ,,zevk aldıgı bıseyse onunla onu paylaas ,,,
cok abarttıgında bende kocama dıom bırak sunu dıe ama cogu zamanda gıderım yanına yaslarım ona bakarım onla,,sonucta cok sıkarsakda ters tepeler odunlar:)))

burada da sezercik doğum 400 diye biliorum..bazı fiyatlar çok uçukmuş...su misali seninki bihterin avizeli hastanesinden sanırım

yeni aldı canım evet bende öyle düşündüğüm için ellemiyom şimdilik hevesini alsın azcuk yanına oturuyom arada beraber de ounuyos da çabuk sıkılıyom ben bütün gün internetteyim zaten iş yerinde o yüzden pc görmek istemiom diziler daha cazip gelio akşamları

evet canım ya normal adet görüyorum,leke boyutunu aştık artık...

herseyın hayırlısı dıelım canım,,,

burada da sezercik doğum 400 diye biliorum..bazı fiyatlar çok uçukmuş...su misali seninki bihterin avizeli hastanesinden sanırım

aynen oyle hastanın duvarları tablolu,,vazolar da cıcekler falan,,,lukus bıse ,,sankı bana faydası varda daha beter zararı var cok oduoz,,,helebı hamıle kalım deıscem ,,
hamıle kalana kadar yatırım yapmaya devam hastaneye:))) ya sımdıdende deısırım aslında ama dosyam orda dusukler,tahlıler,operasyonlar falan,,

hee tmm ıste kolayı var:))
sen sarıl ona yanında ol o oyun oynasın sende tvye bak arada yorum yap aa baksana falan dıe :)))

Canım uzme kendibi herseyin bir cozumu var artık. Teknoloji cok ilerledi.
Hersey guzel olacak Allah'ın izniyle

Benide hastaneye yatırınca serum takmıslardı canım dort litre damardn sıvı aldım dakika başı tuvalete gidiyordum.
Yansiyon meselesi onemli sakın ihmal etme ben hastaneye yattıgımda 15-9 du tansiyonum bir hafta devamlı olctum cok dengediz tansiyonum. Biri yuksekse digeri aksine cok dusuk oluyor

öldüüüüüüüümmm...
yuruyuse cıktım guya 1 saat yuruyecektım ama 45 dakka anca dayandım..
tempolu yurudum ve öldüm..tabanlarım agrıyor anaaaaaaamm.
beyaz kelem aldım..tuzsuz onu haslayıp yıcem..ödem attırıyormus..
ama bende ıstah mıstah kalmadı yorgunluktan

oleyy oley oleyyy :)) dogum iznine cıkıyorum bu hafta cok mutluyum inş dinlenicem:))

millan yavas yuru kız niye tempolu yuruyosun kac kilo tasıyoruz ustumuzde, hiç hızlı yuruyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…