hahahasen çok yaşa emi ama bana bu da yetmiyo daha da kuduruyom hızımı alamıyorum valla bazen
ya aslında ben bi de neye takıldım bu ara biliyon mu. eşim vınn aldı eve boş bulduğu her dakka çocuk gibi oyun oynuyo nette. benle ilgilenmiyo diye kızıom bendeyanlız varya bu durumda boyle kocamın sapsal sapsal bı bakısı var hanı saskın ne dıyecegını bılmedıgı gozlerı fal tası gıbı actıgıkopuorum var ya gulmekden
bosver kızım senın ıcınde durup senı yıyecegıne o sınır dısarı cıksın ofken kocan ugrassın
yanlız varya kocam sınırlıyse hıc sesımı cıkarmam sut dokmus kedı gıbı olurum
bı yandan sacımı yapıyorum oyuzden gec yazıyorum kızlar..
havada guzel sız nıye bunalım takılıonuz
yaa ben hıc umıtlı degılım 38.haftadan once gelcene..yanı öyle hıssedıyorum
ama doktorum dahıl,herkes heran dogurcam havasına gırdı nıyeyse
o ne ogluuum..
allahım bılıo ya bızım fakır oldugumuzu,yuzumuze guluyor ıste
kampanya varmıs benım hastanede..oyuzden fıyatlar dusmus
bıde onceden sezeryan yaptırdıysan fıyat 300e dusuyormus
ya aslında ben bi de neye takıldım bu ara biliyon mu. eşim vınn aldı eve boş bulduğu her dakka çocuk gibi oyun oynuyo nette. benle ilgilenmiyo diye kızıom bendebişe söylüyom tamam aşkım diyo gözü oyunda. bişe anlatıyom cevap yok oyuna dalmış oluyor. bende bozuluyorum tabi. ben söylendikten sonra kapatıp geliyo sarılıyo ilgileniyo ama iş işten geçiyo. ondan bunaldım sanırım ben bu adam bi tercih yapmalı zannımca ya ben ya pc-oyun (imdi düşündümde ne saçma derdim varmış yaauuv )
ne edıon sacına boyuyon mu tost mu edıon oruyon mu :)))))))))))
hee ne bılım oyle esıo adet bıttı yaa yıne stres basladı
gercı ben kafaya koydum mayısa kadar oldu oldu olmadı asılama edecem
kızım sabancının ogluyla mı evlıyım lan ben de haberım yokkkkkkkkkkkkkk
cıdden bura pahalı bıde medıstate gıdıom ben ama doktor ıyı ıste ,,ıyı olmasa hayatta gıtmem ,,tahlıllerı devlet hastanesınde yaptırıom o yuzden ,,belkıde hamıle kalınca degısırım hastaneyı,,
gecen beklıom sıramı yanıma bırı oturdu meraba dedı meraba dedım dıom ben bu karıyı bıyerden tanıomda nerden bı turlu cıkaramadım sonra bı kacgun gectı tvde kanalları gezerken bunu gordum astrologmus ,,bellı oldu dedım bu hastane nıe pahalı ,,,
valla az kaldı bende geçircem laptopu başınaheee cıdden sacmaymıs :))))))
ama ınsan surekklı karsındakı bıseyle ılgılenınce sınırlenıo ,,,benım kocamda bı ara bu alısverıs sıtelerıne sardıydı Allahım gun gece ayakkabı saat kemer pantalon bakıo ama seytan dedı kafasına gecır laptobun:)))))))))))) bundan once almaya basladım laptobu sureklı ben bakmaya basladım bu bı oflamakar bı poflamalar gelıo sarılıo falan dedım hadı canım hadı :))) anla nasıl oldugunu ,,,sonra sen dedı ınadına edıon ben yapıodum boyle ne hıssettıgımı anla dıe yapıon dedı hee anladın cok sukur dedım ,,artık daha abartmıo arada bakıo sonra bırakıo :))))))))))))))))))))
zafer benım ya laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sacımı duzlestırıyorum yaa banyodan cıktımda..
sabah kocam ölü gıbı gördu benı,aklı bende kaldı..sanıyoo bugun dogurcam dakka bası arıyor..
halbukı sadece makyajsızdımanlamadı
dedım barı karsılamayı guzel yapım..ondan sacımı yapıom..
sen hamıle kalınca bırak o hastaneyı..o kadar meshur adamın arasında senın ne ısın var..haddını bıl
istanbulda varmı buyuk anadolu hastanesi? benımkı o..
ecemde buyuk anadoluya gıdıodu sanırım
yok canım kimyasalmış..2 gündür adet oluyorum..ecem senınkı kımyasal mıymıs? yoksa sen öyle mı kurdun kafanda?
bu arada duygu bende dun dogum fıyatlarını sordum
fıyatı duyunca kalbınıze ınmesın..
bu fıyatın altından nasıl kalkacaz bılmıyorum ama normal 200..sezeryan 400..kaldıgın gun 90 tl..
bu kadar belese doguracagımı tahmın etmezdım
valla az kaldı bende geçircem laptopu başınaben öyle ondan önce alayım desem zaten ofluyo hemen sıkılıyo beyfendi. hevesli diye tutuyom kendimi şimdilik ama bölee devam ederse o laptop havada uçusur valla
yok canım kimyasalmış..2 gündür adet oluyorum..
evet canım ya normal adet görüyorum,leke boyutunu aştık artık...basladın mı kırmızı olarak adet olmaya?
test tekrar yaptırcan mı_
yeni aldı canım evet bende öyle düşündüğüm için ellemiyom şimdilikhee yenı aldıysa dur accuk hevesını alıversın adam,,,o kadar da sıkbogaz etme,,sen de gıt yanına otur oyna onla ,,zevklı olur ,,zevk aldıgı bıseyse onunla onu paylaas ,,,
cok abarttıgında bende kocama dıom bırak sunu dıe ama cogu zamanda gıderım yanına yaslarım ona bakarım onla,,sonucta cok sıkarsakda ters tepeler odunlar:)))
evet canım ya normal adet görüyorum,leke boyutunu aştık artık...
burada da sezercik doğum 400 diye biliorum..bazı fiyatlar çok uçukmuş...su misali seninki bihterin avizeli hastanesinden sanırım
yeni aldı canım evet bende öyle düşündüğüm için ellemiyom şimdilikhevesini alsın azcuk yanına oturuyom arada beraber de ounuyos da çabuk sıkılıyom ben bütün gün internetteyim zaten iş yerinde o yüzden pc görmek istemiom diziler daha cazip gelio akşamları
selam kızlar. bugün kontrole gittim bebek ters duruyormuş yani dik ayakta başı yukarıda ayaklarıda aşağıda. eşide ilkindeki sezaryen dikişine yapışıkmış. kan idrar tahlili falan istedi doktor. şeker yüklemesi yaptılar. birde doppler çekilcem 3,30 da. sezaryen olacağı kesin ama o bile biraz risk yaratacak. eşinin dikişe yapışık olmasından..bakalım inşallah dopplerde bir sorun çıkmaz. sonuç çıktıktan sonra haber veririm artık.
kızlar gunaydın..
dun bayag bı yusufladım..
2.30 da doktora gıttım..hemen nst ye baglandım ve ıdrarımı verdım..
ama nst ıcın yataga yatarken anladım bu nstden kötu bııse cıkcak dıye..
cunku karnım cok gerıld..neyse doktorun odasına gectık adam baktı sonuclara,sırf dalgalardan olusuyor..
kasılmadıgım an yok hıc..dedı benım senı 1 gece yatırmam lazım burda..
yoksa bu bebek gelcek..bunu onlememmız lazım..
anaam benım betım benzım attı..ordakı kızda bastan tansıyonumu olcerdı hep..
bu sefer bu konusmalardan sonra tansıyonumu aldı..14\9 cıkmasın mı
ee orda benı mahvettıler tabı oyle cıkar tansıyonum..
ben doktora dıyorum yaa nolur kalmıyım,ben cok ıyıyım..yanı en azından bugun kalmıyım..yarın geliiim yatmaya..
adam benı tekrar nst ye yolladı..orda serum bagladılar bı yandan..
işim bıtınce yıne cıktım odasına..ooohh bu sefer hıc kasılmam olmamıstı..
heh tamam dedı..simdi kalmana gerek kalmadı bak..herseyın normale donmus..
tansıyonumu yenıden olctuler 13\9 cıktı..hala pek ınmemıstı..benımkı genelde 11\8 dır..
neyse hergun tansıyonumu olcturcekmısım 15\9 un ustune cıktıgı an doktora ulascakmısım..
benı o sekılde yolladı sonunda hastaneden..1hafta sonra gel dedı:18:
ınsallah ozamanda yatacan dıye tutturmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?