adam oglen gidiyo ikindi geliyo hele cocukda olursa kovsamda gitmez
ben yemegini yediririm gerisini o halletsin artikama tabi odun disindakilerede elletmem zaten burda elleyecekde kimse yuk
aaayy ben kruvasan hıc sevmem normalde..reklamı ızleyıncede hıc canım cekmezdı ama sımdı yıne ızledım..
anaa bı canım cektıkı..sımdı bende benımkıne gelırken al desem..o zaten abur cubur hastası..aynen senınkı gıbı kafayı yer bulamazsa
odun diyo bu coktan beri var ben yedim kac yil once bende bilmiyordum tadi o kadar guzel degilmis ama kuru ve sogan olsa simdi yok demezdim
benimkide taktıgına takar gecen taa carfura götürdü beni orda vardır diye ahahaa ordada bulamadı smdi küfür etcem diyoboşver yoksa naaplım diyorum cocuk gibi taktı Allahtan su gnlerde unuttuda söylemiyo
öyle her sınyal adet sınyalı olmuyor..
bızde adet görcez sandık ama gelen gıden olmadı o ay..
o adet sancısını hamıle olsanda cekecen,olmasanda yaniiiii
oyuzden sımdıden gelcek gözuyle bakma..
bu tup olayı benımde kafama yattı yaa..
para varsa valla hemen yaptır..
anında tak fişi bitır işi..
tak fişi bitir işi deyince hahaahaha ilk baştaki muhabbet aklıma geldihaklısın birde okumuşsundur belki gecen ay ovülasyon aletiyle jel aldım hamilelik jeli güyaa..adam da bana 20 tane gebelik testi göndermiş hediye..artık telden test delisi sandı heralde bol bol test cözüyorum yani bişey cıkmadı bellide olmaz ama bakalım bekleyip görecegiz
martta günüm var işte temizlik hazırlık falan onu atlatırım sonra yaptırırm dinlenirim bol bol diye düşünüyorum bakalım
ya adet bitiyo diyelim öyle bir iki istekli oluyor ama ondan sonraları hep bebek düşüncesiyle millan
ya adet bitiyo diyelim öyle bir iki istekli oluyor ama ondan sonraları hep bebek düşüncesiyle millan
bak bende hep oyleydım..hep aklımda bebek oluyordu..
belkı bı ıstekle baslıyordum ama olay anında yıne aklıma bebek gelıyordu..
bı turlu olay anına konsantre olamıyordum..hep bı amac ıcın yapıyordum..
ama sonra nooldu? zart dıye aklımdan cıkarıp attım mı hayır tabıkı
sadece 1 gun sırf kendı zevkım ıcın yaptım..bebek mebek aklıma bıle gelmedı o gece..
tamda yumurtladıgım geceydı sansa..
kocam sagolsun o gece verdı coskuyu
bılmıyorum hamıle kalmamda o gecenın etkısı oldu mu..
ama ben ınanıyorum kadının ıstegınınde bu ısı etkıledıgıne..
ilk kez o kadar ısteklı oldum..pat hamıle kaldım..
akıldan cıkarması zor bılıyorum ama kocanı dusun,
nasıl zevk aldıgını dusun..olay yerınde ol,aklın baska bıseye kaymasın..
bu ayda böyle dene..adet falan olursan..
ınsallah olmazsın tabiii
gercekten cok etkisi olmuştur milan kafadan atmakta zor tam düşünmüyorum o esnada aklıma geliyo mesela ..nasıl atabildin o an sen valla varsa bi püf noktası söyle canım yaa...
ben bi kez asılama yaptırdım biliyosun ilk tanışmaya gittigimizde süleyman beyle reklamları var bu sitede..3 ay geri göndermişti bizi bu degerlerle olur diye vitaminler blık hapları falan vermişti ..olmadı gittik asılama yapmıştı ..yani diyecegim normal olur diye o bile gönderdi ama olmuyo bi kez bile olmadı yaa 3sene oluyo nerdeyse
ooooo formulu aldikyaa utanıyorum soylemeye ama bız o gece bı fılm ızlemıstık..
azcuk erotıkdı..valla aklıma bı kere bıle bebek gelmemıstı o gece
ooooo formulu aldik
Selam kızlarrr...
Dün 4 e kadar uyuyamamıştım sabah 6 da kalktım wcye gittim allahım bi ishal dedim ne oluyoruz. sonra gittim tekrar yattım 5 dk. sonra bi mide bulantısı kalktım deli gibi kusuyorum ama kendimi kaybettim resmen. başım falan döndü eşimde uyuyordu dedim şimdi yığılcam kalcam burda. neyse toparladım kendimi gittim eşimi uyandırdım. hemen dr.umu aradık o da biraz takip edelim olmazsa devlet hastanesine git ben ararım orayı dedi. oranın eski dr.u diye tanıyor herkesi. o arada bi baktım pijamamın ağı baya bi ıslanmış dedim eyvahh suyum gelmiş benim. hemen annemi aradık o geldi ben halen kusuyorum ishal falan. 5-6 kez böyle gittim geldim. devlet hastanesinede gitmeye korktum çatala çıkarıp bakcaklar diye. neyse kusarken çiş kaçırdığımı anlayıncada rahatladımsonra kendi dr.uma gittim bi salgın var o da olabilir dedi ya da yediğin bişey dokundu kesin dedi. şimdi iyiyim şükür. oğluşum 3.650 olmuş sezeryana 400 gr. kaldı. kanalada girmemiş daha 3 günde 200 gr.aldığına göre 4 ü geçicek ve dr. sezeryana alcak beni ama napalım nasip sağ salim gelsinde.
Ecem'cim moral bozmak yok
Milan sende hazır ol canım :)
Haa mimoza kavuşmuş oğluşuna facede gördüm çok şeker maşallahdarısı bizlerin başına
valla ben formulu verdım..ısteyen yapsın..
ben yaptım oldu
gunaydın kızlaaaarrr
bel agrısı uyutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?