Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

adam oglen gidiyo ikindi geliyo hele cocukda olursa kovsamda gitmez
ben yemegini yediririm gerisini o halletsin artikama tabi odun disindakilerede elletmemzaten burda elleyecekde kimse yuk

sana şöyle bızım eskı komsunun bebegı gıbı bı bebek rastlasında gör..
cocuk 2 yasına geldı nerdeyse..
ama hala aglıyor..gece gunduz sureklı aglıyor..

ozaman sen kebapların basına gecersın..kocanda pışpış yapar

odun diyo bu coktan beri var ben yedim kac yil once bende bilmiyordumtadi o kadar guzel degilmisama kuru ve sogan olsa simdi yok demezdim

benimkide taktıgına takar gecen taa carfura götürdü beni orda vardır diye ahahaa ordada bulamadı smdi küfür etcem diyo boşver yoksa naaplım diyorum cocuk gibi taktı Allahtan su gnlerde unuttuda söylemiyo

benimkide taktıgına takar gecen taa carfura götürdü beni orda vardır diye ahahaa ordada bulamadı smdi küfür etcem diyo boşver yoksa naaplım diyorum cocuk gibi taktı Allahtan su gnlerde unuttuda söylemiyo

ahahahhahaha aayy cok komık yaaa..
o degılde sen boyle dedıkce,bende alttan alttan takmaya baslıyorum galıba..
aaa ulasılmaz bıse oldu sımdı gözumde ıyıce..
bulunca haber ver..bende benımkıne ozaman aldıriim..
yoksa bızde o duruma duserız

tak fişi bitir işi deyince hahaahaha ilk baştaki muhabbet aklıma geldi haklısın birde okumuşsundur belki gecen ay ovülasyon aletiyle jel aldım hamilelik jeli güyaa..adam da bana 20 tane gebelik testi göndermiş hediye..artık telden test delisi sandı heralde bol bol test cözüyorum yani bişey cıkmadı bellide olmaz ama bakalım bekleyip görecegiz

martta günüm var işte temizlik hazırlık falan onu atlatırım sonra yaptırırm dinlenirim bol bol diye düşünüyorum bakalım

yoo okumadım..
hamılelık jelı de neymıs kı???

ya o jel spermleri daha cabuk ulasmasını saglıyormuş bide yaşamalarını saglıyormuş gittigidiyorda var yaz cıkar pembe olan ..

gulguzelı,burdan nasıl sorcam bılmıyorum ama..
sende yaparken ıstek oluyor mu? yoksa aklında öncelık olarak hamıle kalabılmek mı oluyor yaparken?

ya adet bitiyo diyelim öyle bir iki istekli oluyor ama ondan sonraları hep bebek düşüncesiyle millan

benimde gecen aylar oyleydi bu ay baska sikintilar vardi onla pek mesgul olamadim ama dun doktor eksin yapin deyince ters teptim galiba hiccc yapasim gelmedi odun beni iknaya baya bi ugrastihatta o kadar tinlamiyom ki artik bugun eksindan sonra turku cigiriyodum kendi kendime amaaan olursa olur olmazsada benim canim sagolsun

ya adet bitiyo diyelim öyle bir iki istekli oluyor ama ondan sonraları hep bebek düşüncesiyle millan

bak bende hep oyleydım..hep aklımda bebek oluyordu..
belkı bı ıstekle baslıyordum ama olay anında yıne aklıma bebek gelıyordu..
bı turlu olay anına konsantre olamıyordum..hep bı amac ıcın yapıyordum..
ama sonra nooldu? zart dıye aklımdan cıkarıp attım mı hayır tabıkı
sadece 1 gun sırf kendı zevkım ıcın yaptım..bebek mebek aklıma bıle gelmedı o gece..
tamda yumurtladıgım geceydı sansa..
kocam sagolsun o gece verdı coskuyu

bılmıyorum hamıle kalmamda o gecenın etkısı oldu mu..
ama ben ınanıyorum kadının ıstegınınde bu ısı etkıledıgıne..
ilk kez o kadar ısteklı oldum..pat hamıle kaldım..

akıldan cıkarması zor bılıyorum ama kocanı dusun,
nasıl zevk aldıgını dusun..olay yerınde ol,aklın baska bıseye kaymasın..
bu ayda böyle dene..adet falan olursan..
ınsallah olmazsın tabiii

gercekten cok etkisi olmuştur milan kafadan atmakta zor tam düşünmüyorum o esnada aklıma geliyo mesela ..nasıl atabildin o an sen valla varsa bi püf noktası söyle canım yaa...

ben bi kez asılama yaptırdım biliyosun ilk tanışmaya gittigimizde süleyman beyle reklamları var bu sitede..3 ay geri göndermişti bizi bu degerlerle olur diye vitaminler blık hapları falan vermişti ..olmadı gittik asılama yapmıştı ..yani diyecegim normal olur diye o bile gönderdi ama olmuyo bi kez bile olmadı yaa 3sene oluyo nerdeyse

yaa utanıyorum soylemeye ama bız o gece bı fılm ızlemıstık..
azcuk erotıkdı.. valla aklıma bı kere bıle bebek gelmemıstı o gece

valla ben formulu verdım..ısteyen yapsın..
ben yaptım oldu

Sonunda dogurdum yazısını gorucem sandım walla.
Neyse dikkatvet kendine canım cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…