kocam yıne kayfeye gitti..
bende bır derdım vara gıdiiimm..
bakim ne entrıkalar dönuyor
gözün aydın sumisali eşin anlayışlı yaklaşmışsoyledım kızlar esıme sperm testı ıstedı doktor dıe ,,o da tamam canım sen randevuyu al yaptıralım dedı
yanı ne bılım boyle tepkı beklemıodum ,,
canım odunummmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın sumisali eşin anlayışlı yaklaşmış
inşalah test sonucunda da bir sorun çıkmaz
yumurta takibi yapacakmış işteevet ya sonucta laz erkegı ,,bu tarz seylerı daha farklı anlıolar,,
yanı cok anlayısla karsıladı hatta yarın gıdıp yapalım testı dedı:))
yok dedım bı kac gun sonra ,,,tmm dedı:))
ınsallah cıkmaz merys bı sorun,,
doktor adetın ucuncu gunu mutlaka gel dedı ovaluasyon takıbıne bakcakmıs neyse o bılemedım,,,
yumurta takibi yapacakmış işte
her yandan kontrol ediyo anlaşılan
Rabbim yardımcnız olsun, böyle dr bulduğun için şanslısınız bence
güvendiğin bi dr bulmanız çok güzel sumisalihım,,,hee desene bana yıne catal yolu gozukuo:)))))))
ya evet doktorumu sevıom rrahatlatıo benı,,kapalı bı doktor,,
sureklı dıo masallah gusel hersey ,,bak mevlam nasıp etcek ınsallah falan dıe:))
tek kotu yanı ucretı bıraz yuksek ama o da gozumuze gelmıo acıkcası,
cunku esımde onu cok dınlıo,,nıe bılmıom ,,ınanıo ona ,guvenıo ,
benım tembel kuzum gelcekde nazlanıo şebegım
güvendiğin bi dr bulmanız çok güzel sumisali
inşallah gelecek kuzucuğunuz yakın zamanda
güveniniz inancınız boşa çıkmayacak inşallah
Canım yumurtalarına bakıcak pırtlıo mu diye. Cok iyi bisey doktorunun yaptıgı ne guzel herseyi goz onunde bulunduruyor. İnsallah esinin test sonucunda da bisey cıkmaz benim odunumda yaptırdıydi.evet ya sonucta laz erkegı ,,bu tarz seylerı daha farklı anlıolar,,
yanı cok anlayısla karsıladı hatta yarın gıdıp yapalım testı dedı:))
yok dedım bı kac gun sonra ,,,tmm dedı:))
ınsallah cıkmaz merys bı sorun,,
doktor adetın ucuncu gunu mutlaka gel dedı ovaluasyon takıbıne bakcakmıs neyse o bılemedım,,,
insalllahhhsen oyle diyince yegenim geldi aklima sabahin korunde gidip annesi opup anne dinaydin aciktim diyip duruyodu
yaa burda kiler yokki amaaaaaaa
ye de tadı nasılmıs soylersın kuru hasanın
soyledım kızlar esıme sperm testı ıstedı doktor dıe ,,o da tamam canım sen randevuyu al yaptıralım dedı
yanı ne bılım boyle tepkı beklemıodum ,,
canım odunummmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaayy cok heyecanlı yaaaa..
kızlar valla yazdığımı tekrar okuyunca ben bile doğurdum sandımson günler çok zormuş yaa öksürsem doğurcam sanıyorum. şükür iyiyim ama. pazartesi tekrar gitcem eşim dr.a söyleyelim sezeryan yapsın diye tutturdu. doktorumda aradı bugün nasıl oldun demek için. haftasonu doğurmazsan pazartesi gelirsin bakarım yine dedi. yani heran doğurabilirim artık :))) hayırlısıyla gelsin inşallah. bugün saçım başım berbat yarın sabah duş alıp kuaföre gitcem. hazır olayım diyorum :)
hamurumsu bişey öyle bisküvi gibi falan değil. milföy hamuru gibi ben karamelli aldım. içinede karamelli marmelat gibi bişey koymuşlar. fena değil ama hani aman amanda bişey değil 1 liraya değecek gibi. yine görünce al içinde kalmasın ama çoook ta merak etme millancım. gerçi herkesin damak zevki farklıdır ama yinede çok farklı bir lezzet değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?