Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bide oyle deneyek bariyeni millan formulu birde bizi kandiriyo hali sildim koltuk sildim diye asil formulu versene
kız bak ben o ay ne yaptıysam farklı soyledım zaten
bı bunu dıyememıstım
-temızlık yapmayı hıc sevmem..tuttum halı sıldım,cam sıldım
-sogan kurunu yaptım..
-yasın okumaya baslamıstık..ben arada bıde kenzul arşı okudum..
-bıde tam gununde o fılmı ızleyınce..eksık bıse kalmamıs oldu herhalde

Bende uyuyamadım dun gece canım sinirlerim bozuldu sag tarafıma hic yatamıorum. Cok agrım oluyor. Sonra agla agla uyumusum zaten hehehe

aahh sago aahh..su uyumak bıle okadar problemlı kı..
herkes dıyor,bı dogsun ozaman dıceksınkı keske hep karnımda kalsaydı..
ama suan hersey ezıyete dönustu ıyıce..uyku yok,hareket edemıyoruz..hep bı yerlerımız agrıyor
kendımızı tasıyamıyoruz vs vs..dogsunlar valla da bı kendımıze gelelım

Banada yat yat fırsatın varken dogunca yatamayacaksın diolar ama cektigim cileyi bir ben biliorum walla dogsun gıkım cıkarsa namerdim. En azından rahat rahat uyurum o uyuyunca dısarı cıkabilirim. Dogdu mu dogacak mı ne kadar daha bekleyecem diye dertli dertli dusunmem

kızlar ben ckııyorum görüşürüz kendinize iyi bkın..
bebişli olanlarda bebişlerinede iyi baksın görüşürüz

saglıklı olsunlarda allah baska dert vermesın..
varsın yıne uyuyamıyım..ama en azından bebegım gözumun onunde olsun,o uyusun..
sadece vaktı gelsınde artık sag saglım dogsunlar..
valla benımde gıkım cıkmıcak..
boyle karnının ıcınde olup onu göremeyınce,kafanda hep acabalar oluyor..
acaba yasıyo mu,1 saattır hareket etmedı..bıse mı oldu acaba..
onu beslıyebılıyor muyum..
sorular,sorulaaaar..hersey bı bılınmez su haldeyken

Katılıorum cnm sana walla boyle gormeden daha zor. Oyle en azindan gorucez dokunucaz hissedicez.

slm kızlar giremedim uzun zamandır özledim siziii....

bugün doktora gittim. prolaktinim yükselmiş 33tü 39 olmuş. doktor dostinex verdi 2 hafta kullan yeterli dedi. birde gonalf 450 ml iğne verdi. 75 ml 7 gün vurulucak karından. ilkini vurdurdum kaldı 6 :) prolaktinimde düşerde bu ay inşallah bir mucize olup gelir bebegim inşallahhh... dua edin olur mu?

mimozanın bebegi çok tatlı maşallahhh allah analı babalı büyütsün sağlıkla...

merak eden arkadaşlarım için haber verim dedim di :) işler yoğun ben çıkıyorum öptüm...

bu arada esemde hep aklımda....

Son düzenleme:

yani çocuktaki cesarette pes valaaa

hadi bakalım canım inş. sende kavuşursun bebişine biran önce.

yaaaa hic sorma tam 2 saate yakin ben uiyumaya calistikca onlar beynime indirdi balyozu gerizekalilar odun beni tutmasaydi cikacakti ben polonyada polyana olamk istemiyomcocuk olunca odun dusunsun ben uykumdan taviz viremem

2 saatte bir süt diye viyaklayınca görürüm ben seni uyku kalıyomu

selam kızlar öyle vallaa sağlıklı olsunlarda herşeyi çekmeye rağzıyız ben mart annelerindenim bizde 2 tane erken gelen bile oldu(30 ve 32. haftalarda) inşallah gerisi bari zamanını bekler zamanı gelince sağlıkla sıhhatle ve kolayca gelir inşallah yavrularımız aynen banada öyle diyolar uykuların haram olucak falan diye şimdiden zorlanıyoz ama uyumaya sağa desen yatamıyon sırt üstünüde tavsiye etmiyolar sol yanımız çürüycek bu gidişle doğsalar rahatça istediğimiz yana her fırsat bulduğumuzda yatarız artıkın

bende mart annesiyim canım ama benim zillim de erkencilerden şuan yatarak doğumu durdurmaya çalışıyoruz. buyuk ihtimalle subatın 12sinden sonra gelecek :)

ooo bu mart ayının bebıslerı hızlı cıktı anlasılan..
durun bı bebısler daha subattakıler dogmadı yaa

o degılde ben sol tarafıma yatmak ıcın yatagın sagına yatıyordum..
kocamda gıcık ben hep oraya yatınca o taraf kıymete bındı..
şimdi o yatıyor orada..hadı soluna dönse anlıcam ama yatagın ıcıne dogru bakarak yatıyor..
yanı sag tarafına yatıyor
bende soluma donsem bu sefer burun buruna gelıyoruz..öylede hıc uyuyamıyorum..
mecbur sagıma yatıyorum ılk basta..sonra o bana dönuk degılse hemen soluma dönuyorum..
sırt ustu zaten ımkanı yok 1 dakıka yatamıyorum..cok rahatsız oluyorum

yaa bu beyaz lahana vucuttakı yagları ter yoluyla attırıyormus..(zayıflamak ısteyenler ıcın)
ıbrahım saracoglu sıtesınde yazmıs;cıldınız daha yaglı olcak dıye,
ordan bıle anlayabılırsınız yagların vucuttan atılımını demıs..
e bende ödem atmak ıcın lahana yıyorum 2gundur..
ooof cıldım acayıp parlama yaptı yaaaaa yagdan:S
sevmedım ben bu işi haaaaaa dakka bası temızlıyorum gıcık oldum

bien kuru hasan,marketlere gelmısmıdır acaba yaa:44::44:
canım ondan da cektı

buldum millancımmm kilere gelmiş. konuşa konuşa hiç aklımda yokken aklıma düşürdünüz. kilere bi gittim kapı ağzına koymuşlar.1 liradan 0,90 kuruşa düşmüş. yemekten sonra yerim artık.

buldum millancımmm kilere gelmiş. konuşa konuşa hiç aklımda yokken aklıma düşürdünüz. kilere bi gittim kapı ağzına koymuşlar.1 liradan 0,90 kuruşa düşmüş. yemekten sonra yerim artık.

yaa burda kiler yokki amaaaaaaa
ye de tadı nasılmıs soylersın kuru hasanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…