Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Günaydın kızlarrrr been geldimmm. Gelirken biraz ilk sayfaları okudum nostalji yaptim geldim. Daha kimsede dogdu duzgun bebis yok ozaman...
Ayyy duygulandım sabah sabah

eeyy gıdı gunler haaa..
valla sıkıntılı falandı ama bende cok ozluyorum o gunlerı..
ozamanlar 1 gunde 100 sayfa ılerlerdık nerdeyse..
oyuzden bu topıge gecmemızın ıkıncı veya ucuncu gunu ben hamıle kalmıstım
ama sayfa sayısı yuzunden gerılere denk gelıyor
ne guzel gunlerdı o gunler yaaaaaa..
hepımız burdaydık hergun..

Elaugur birde owner diye arkadaslar warmıs ozaman ama artık yoklar. Niye terk ettiler bizi acaba

ama yıne yukarda duruyor benımkı..
yururken falan hıc oyle alttan pırtlıcak hıssı olusmuyor..
sadece bu hafta o degısık hareketlerı yapmaya basladı..
valla huylanıyorum o kadar asagılarda olmasından,
ama hem huylanıyorum,hem sevınıyorum..
bende hep pırtlıcak gıbı hıssetmek ıstıyorum artık yaaaaaaa..
ama benımkı anca oyma yapıyor..yerını mı acıyor ne alttan alttan..

eskı topıgın sahıbı zeynepılkede baska bı topık acmıs kendıne..
subat annelerının bölumunde..
onunda dogumu yakın..benden 1 hafta önce olarak görunuyordu..
ammaa o bızı zaten hıc sevmemıstı..
bıze sahıp cıkmamıstı

Gelir canım gelir ozamanlarda gelir. Vaktinde gelsinde benimki gibi aceleci olmasın.
Neredeyss sizden once dogurucam.
Aksan odunuma gosteriyorum bak onumuzde bes kisi war dogurması gereken ama biz onlari gecicez kızımla diye. Simdiden cocugu rekabete alıstırıo diyor bana esek kafalı.

yoook yoook sen vaktınde dogurcan..oyle hıssedıyorum..
sen sezeryan mı olcan acaba?

Ayyy adetim gecmis test yapmayacam diye tutturmusum ne karıyım heeee... birde hastanede calısıodum sanki cok zordu test yapmak. Yavrusum ozamanlar varmısda bnm haberim yokmus ayyy duygulandım yaaa şincik...

aynısı canım bende de var, korkuyorum ayaga falan kalkıyorum:)) dogsun istiyorum tobe est.:)) 28 gun var innşş

yoook yoook sen vaktınde rcan..oyle hıssedıyorum..
sen sezeryan mı olcan acaba?
Kız ben marta kadar yatarsam kafayı yerim ne diyo senin agzın. Simdiden bunalıma girdim zaten...
Saka bir yana gerekirse yatıcaz zaten. Doktorum cok buyuk ihtimalle sezeryan dedi canım. Eger zilli bu hızla devam ederde marta kadar beklerse kuxuk bir tosuncuk olacaj doktor oyle olursa belini zorlayamayız sezeryana alırız dedi fıtıkdan dolayı ama suan icin nasıl doguracagımda muamma

Ne oldu bacım hayırdır

babama kırıldım küstüm konusmuyorum... annemler baska sehirde yasıyolar ama bizim burdada evleri var buraya gelmişlerdi bu hafta, doguma malum az kaldı annem artık burda kalcak, bizim arabamız yok babam arabayı bırakacaktı bırakmayacakmıs en kıymetlisi arabasını..neyse istemiyorum artık araba falan hastaneye filan goturecekti annem, dogumda da kolay olur demiştik neyse taksiyle gideriz bizde... RABBİM KİMSEYE MUHTAC ETMESİN

Eşime de babam bırakacak arabayı demiştim, ne dicem simdi? esim bunu ilerde aileme karsı kullanacak... cok arada kaldım, kırıldım.

BirOTE=masalberra;28500989canım. Bemdema kırıldım küstüm konusmuyorum... annemler baska sehirde yasıyolar ama bizim burdada evleri var buraya gelmişlerdi bu hafta, doguma malum az kaldı annem artık burda kalcak, bizim arabamız yok babam arabayı bırakacaktı bırakmayacakmıs en kıymetlisi arabasını..neyse istemiyorum artık araba falan hastaneye filan goturecekti annem, dogumda da kolay olur demiştik neyse taksiyle gideriz bizde... RABBİM KİMSEYE MUHTAC ETMESİN[/QUOTE]

O Araba derdi bizde de var canım. Bende anneme baya bir kırılmıstım. Aslında annemin sucu yok kesin babam vermemıstir arabayı.
Bir yere gitmek icin annemlerden arabayı istedik basta tamam dediler bakarız sonra isimiz var bir yere gidicez dediler tamam dedik. Sonradan gitmemisler ogrendik. Daha sonra misafirligw gittik bir yere orda acıktım yemek isteyemedim anneme biz dısarı cıkıp yemek yiyip gelelim dedim oralı olmadi cok moralim bozuldu aç açına gece bire kadar bisey yemeden eve geldim.
Sonrada esime dedim ki ben kimseden araba istemem bundan sonra bileziklerimi al git araba al dedim.
Simdi araba bakıoruz dogumdan sonra alicaz ins.
Sen moralini bozma kimseye bisey diyemioruz bu gibi durumlarda insana ne warsa kocasından war. Anne baba bile el oluyor zamanla.

O Araba derdi bizde de var canım. Bende anneme baya bir kırılmıstım. Aslında annemin sucu yok kesin babam vermemıstir arabayı.
Bir yere gitmek icin annemlerden arabayı istedik basta tamam dediler bakarız sonra isimiz var bir yere gidicez dediler tamam dedik. Sonradan gitmemisler ogrendik. Daha sonra misafirligw gittik bir yere orda acıktım yemek isteyemedim anneme biz dısarı cıkıp yemek yiyip gelelim dedim oralı olmadi cok moralim bozuldu aç açına gece bire kadar bisey yemeden eve geldim.
Sonrada esime dedim ki ben kimseden araba istemem bundan sonra bileziklerimi al git araba al dedim.
Simdi araba bakıoruz dogumdan sonra alicaz ins.
Sen moralini bozma kimseye bisey diyemioruz bu gibi durumlarda insana ne warsa kocasından war. Anne baba bile el oluyor zamanla.[/QUOTE]

annem cok uzuldu, annemlere gtmiştim dun karneleri dagıtınca gitmeseydim keske, telefonun yanına 9-10 tane taksi duragının numarasını yazmıs babam bi dosya.. bu ne dedim? arabayla gitcem ben dedi. orda basladım aglamaya, kendime de kızıyorum niye aglıyorum? bi de diyorum ki tamam esim kullanmayacak arabayı söz veriyorum, her gun otoparka gidip bakıcam kontrol edicem vs.. gurursuz gibi... diger sehirdeki evin garajı kapalı garaj ondan yapıyo burdakinin ustu acık ya mahfolur arabası..

biz gecen yıl takılarla ev aldık hiç birikimimiz yok kredi oduyoruz oyle bi imkanımız yok hayırlısı artık hep aglıyorum cok agrıma gitti...iki de bir dun otomatik vites araba alın diyo neyle alayım soylesene?? konusmuyorum o da benle konusmuyo insan kalbimi almaya calısır.

Eşime de babam bırakacak arabayı demiştim, ne dicem simdi? esim bunu ilerde aileme karsı kullanacak... cok arada kaldım, kırıldım.

Canım sen dert etme. Esine babamın isi varmıs o yuzdn arabayı bırakamamıs falan de.
Walla birina muhtac olmaktansa taksiye binmeyi tercih ederim artık isterse yuz milyon yazsn umurumda olmaz. Araba almasakda kimseden bisey istemem artık

annem de oyle dedi işi cıkmıs de dedi, üzülme dert etme hastaneye gideriz beraber dedi. tasırız bavulları biz biişey olmaz dedi.

eşim bilmiyo mu babamın sirketinin de arabasının oldugunu ihtiyacı olmadıgını kime neyi dicem ki saf ayagına yatca hep birlikte işte..

bende aynen bir daha hiç istemem bişey, evlelince evlatlık mı olduk

Canm biz altinlarimin bir kısmini kredi odemek icim bozdurmustuk simdi kalanı ile alicaz ins. Ev alırsak ilerde arabayı satarızz dedik.
Sen dedigim gibi esine babamın isi varmıs de arada kalmamak icin yoksa bırakacaktı falan de. Kendini bunun icin uzersen esin daha cok hırslanir babana karsı.

Biz cok ince dusunuyoruz ama karsimizdakiler oyle dusunmuyor.
Kendini de bebeginide bunun icin uzdugune degmez. Sen uzulunca oda uzuluyor unutma.
Oooo sokakta bir dunya araba var bacım hepsiii bizim dert etme kendine.

arabaymıs taksiymiş aslında hiç öenmli değil aslında kırıldıgım arabanın benden degerli olması...
üzülmicem diyorum yapamıyorum tabi bi de o kısmı var esim ogrenirse hiç gitmek isemez annemlere, sorun cıkar neyse

dun babamın dogum gunuydu kutlamadım yine suclu benimdir bakma sen, bırakmak zorunda mıyım diyodur eminim iki kişi calsıyolar alsınlar bi araba diyodur, konusmucam ama ilk kez böyle yappıyorum 26 yasımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…