Günaydın kızlarrrr been geldimmm. Gelirken biraz ilk sayfaları okudum nostalji yaptim geldim. Daha kimsede dogdu duzgun bebis yok ozaman...
Ayyy duygulandım sabah sabah
Benim zillide aynısı canim. Benimkinin kafası dogum yolunda yani kasıklarımdan da asagıda bazen kendini kasıyor zannediorum ki asagıdan pırtlayıp cikacak. Sonra acayip bir his oluyor asagıda hani sistit oluruz da tuvaletimizi yaparken acır yaaa onun gibi. Sonra kasıklarım patlayacak gibi tuvalet hissi oluyor gidiorum iki damla yapıorum. İste ozaman coooookkkk sinir oluyorummm
Bebisin gelmeye hazırlanio annesi yavas yavas tedirgin olma
Elaugur birde owner diye arkadaslar warmıs ozaman ama artık yoklar. Niye terk ettiler bizi acabaeeyy gıdı gunler haaa..
valla sıkıntılı falandı ama bende cok ozluyoacabagunlerı..
ozamanlar 1 gunde 100 sayfa ılerlerdık nerdeyse..
oyuzden bu topıge gecmemızın ıkıncı veya ucuncu gunu ben hamıle kalmıstım
ama sayfa sayısı yuzunden gerılere denk gelıyor
ne guzel gunlerdı o gunler yaaaaaa..
hepımız burdaydık hergun..
Benim zillide aynısı canim. Benimkinin kafası dogum yolunda yani kasıklarımdan da asagıda bazen kendini kasıyor zannediorum ki asagıdan pırtlayıp cikacak. Sonra acayip bir his oluyor asagıda hani sistit oluruz da tuvaletimizi yaparken acır yaaa onun gibi. Sonra kasıklarım patlayacak gibi tuvalet hissi oluyor gidiorum iki damla yapıorum. İste ozaman coooookkkk sinir oluyorummm
ama yıne yukarda duruyor benımkı..
yururken falan hıc oyle alttan pırtlıcak hıssı olusmuyor..
sadece bu hafta o degısık hareketlerı yapmaya basladı..
valla huylanıyorum o kadar asagılarda olmasından,
ama hem huylanıyorum,hem sevınıyorum..
bende hep pırtlıcak gıbı hıssetmek ıstıyorum artık yaaaaaaa..
ama benımkı anca oyma yapıyor..yerını mı acıyor ne alttan alttan..
Gelir canım gelir ozamanlarda gelir. Vaktinde gelsinde benimki gibi aceleci olmasın.
Neredeyss sizden once dogurucam.
Aksan odunuma gosteriyorum bak onumuzde bes kisi war dogurması gereken ama biz onlari gecicez kızımla diye. Simdiden cocugu rekabete alıstırıo diyor bana esek kafalı.
yaa kızlar benım bebıs karnımda tuhaf hareketlere basladı..
cok hareketlı oldugu zaman alttan kafasıyla oymaya calısıyor gıbı hıssedıyorum..
oturdugum yerden bırden acayıp tuvaletım varmıs gıbı hıssettırıyor..
sonra basını ordan cekınce o hıs yok oluyor..
acaba asagıya ılerlemeye mı calısıyor ne??
aay cok huylanıyorum ozaman..bıde arada kasıklarımdan vuruyor onada hıc alıskın degılım..
tikliler gıbı oldum yaa..bebıs olmadık yerlerdeen dürtmeye basladı..
habure hoplatıyor benı
Kız ben marta kadar yatarsam kafayı yerim ne diyo senin agzın. Simdiden bunalıma girdim zaten...yoook yoook sen vaktınde rcan..oyle hıssedıyorum..
sen sezeryan mı olcan acaba?
dünden beri aglıyorum kızlar ya moralim sıfır
Ne oldu bacım hayırdır
BirOTE=masalberra;28500989canım. Bemdema kırıldım küstüm konusmuyorum... annemler baska sehirde yasıyolar ama bizim burdada evleri var buraya gelmişlerdi bu hafta, doguma malum az kaldı annem artık burda kalcak, bizim arabamız yok babam arabayı bırakacaktı bırakmayacakmıs en kıymetlisi arabasını..neyse istemiyorum artık araba falan hastaneye filan goturecekti annem, dogumda da kolay olur demiştik neyse taksiyle gideriz bizde... RABBİM KİMSEYE MUHTAC ETMESİN
Eşime de babam bırakacak arabayı demiştim, ne dicem simdi? esim bunu ilerde aileme karsı kullanacak... cok arada kaldım, kırıldım.
Canım sen dert etme. Esine babamın isi varmıs o yuzdn arabayı bırakamamıs falan de.
Walla birina muhtac olmaktansa taksiye binmeyi tercih ederim artık isterse yuz milyon yazsn umurumda olmaz. Araba almasakda kimseden bisey istemem artık
Canm biz altinlarimin bir kısmini kredi odemek icim bozdurmustuk simdi kalanı ile alicaz ins. Ev alırsak ilerde arabayı satarızz dedik.
Sen dedigim gibi esine babamın isi varmıs de arada kalmamak icin yoksa bırakacaktı falan de. Kendini bunun icin uzersen esin daha cok hırslanir babana karsı.
Biz cok ince dusunuyoruz ama karsimizdakiler oyle dusunmuyor.
Kendini de bebeginide bunun icin uzdugune degmez. Sen uzulunca oda uzuluyor unutma.
Oooo sokakta bir dunya araba var bacım hepsiii bizim dert etme kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?