Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

nişan ceviz kadar bi pıhtı sagocum. devamıda geliyorsa başlamış olabilir. rahim ağzı hemen açılmayabilir. gerçi nişan geldiyse .bu saatlerde doğurmuşsundur heralde artık.

Kızlar günaydınnnn.
yeni topic eski topic dolandım geldim yazdıklarıma baktım neler konuşmuşuz onları inceledim dokuzdan sonrada doktorumu arayıp konuşacağım bakalım ne diyecek. Yazdıklarımı sizinlede paylaşayım bana akıl verin ona göre.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/526397-kendini-ay-hamile-sananlar-buraya-1058.html#post25044271

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...hamile-sananlar-buraya-1274.html#post25140106

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/537259-kiskananlar-catlasin-topigi-51.html#post25168950

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/537259-kiskananlar-catlasin-topigi-317.html#post2543290
kızlar bat öncesi sonrası önemli gördüklerim bunlar. şimdi ben kaç haftalık hamileyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nişan ceviz kadar bi pıhtı sagocum. devamıda geliyorsa başlamış olabilir. rahim ağzı hemen açılmayabilir. gerçi nişan geldiyse .bu saatlerde doğurmuşsundur heralde artık.

yok tatlım daha doğurmadım evdeyim.
ilk geldiğinde akıntımla karışık geldi daha sonra peçeteye ne kadar çıkarsa okadar işte.
saat 5den beri gelen bişey yok. ara ara sancı vuruo ama sonradan geçio o kadar sık değil kasılmalarım fazla war zillim taş gibi içimde. birde mide bulantım war acayipde bir tat gelio ağzıma ara ara. saat 2 gibi uyumuşum 5de kasıklarımda ki sızlama ile uyandım hala ayaktayım. Sırtım ağrıyo biraz işte.

bir ay uzun bir zaman canım doktorun bunu anlardı. yani günü bile farkediyorlar ben bir kaç gün erkenden 24 haftalık desem o 23 hafta diyor. senin 1 ay var. o zaman gelişimi 3-4 hafta geri diye endişelenmesi gerekiyordu.

bir ay uzun bir zaman canım doktorun bunu anlardı. yani günü bile farkediyorlar ben bir kaç gün erkenden 24 haftalık desem o 23 hafta diyor. senin 1 ay var. o zaman gelişimi 3-4 hafta geri diye endişelenmesi gerekiyordu.

canım doktorlara ben hep 14 haziran dedim son adet tarihimi. e öyle olunca da bebek gelişimi hep önden gitti benim ya 1 hafta ya 2 hafta.
ben doktorlara deseydim ki benim son adet tarihim mayıs daydı diye ona göre diyeceklerdi bana senin bebek gelişimi geriden diye.

linkleri açamadım face yönlendiriyor ama en son mayısta olduysan sat ın o tabiki. öndede gidiyordu diyosun. geriye 2-2,5 hafta gibi bir fark kalıyor. ama onuda düzgün bir doktorun mutlaka fark etmesi gerekiyorudu. yada önemsemedi belki. doktorunla konuşunca herşey ortaya çıkacak artık mecburen sagocum. ama en azından tarih gerçekten yanlışşa bebişin pek te erken gelmemiş olacak ki bu iyi bişey gelişimini daha çok tamamlamış olacak.

canım zaten bende ilk gittiğim doktora ondan okadar sinirliyim yaa zaten. bana 18 haziranda diyorki fölükül war ilişkiye gir geç döllenme olursa hamile kalırsın adetinde geçmiş zaten.
sonra temmuz 9da test yapıyor ben diyorum ki adetim 14 haziranda başladı bana demiyor ki senin 18 haziranda adetli olman gerekiyordu bu işte bir yanlışlık var falan demedi.
Hadi ben salaktım çözemedim o an aklım ona gitti. o altı sene boşuna mı okumuş ozaman bu kadar dikkatsizlik olmaz ki yaaa

ben netten hesapladım canım 20 mayısda adet olduysam 27 gibi bitmiş olur. haziranın 5inden sonrada yumurtlama başlıyor
döllenmesi falan derken hesaplar tutuyor ozaman.
kafamı karıştıran tek sorun temmuz dokuzda çıkan sonuç son adet tarihine göre mi yoksa döllenmeye göre mi hesaplanıo acaba. döllenmeye göreyse 18 haziranda ilişkiye girdiğimizde hamile kalmış oluyorum ozaman hersey doğru çıkıo.
amannnn baya karışık anlattım heeee.

valla şimdi ultrasonlar teknoloji çok iyi günü gününe biliyorlar yani 2-3 hafta ileride olsa geride olsa. anlaması lazımdı diye düşünüyorum.

doktorda testlerde genelde hep son sat tarihine göre hareket ederler. doktora ilk gittiğinde sat tarihine göre hesaplıyor doğum yapacağın günüde ona göre söylüyor zaten. ayy gerçekten benimde kafam karıştı neyse sonunda kötü bişey yok. erken kavuşcan bebişine . iyi düşünelim. boşver artık düşünüp durma sende. doktorla bi tlf da görüş. muayeneye gittiğindede iyice netleşir zaten.

aynen hep gelişimine göre yaptırdı testleri bana doktor. ama insan istemeden tedirgin oluyor. down sedromunda falan sat ı soruyorlar hep 14 haziran dedim ben salak gibi kendimi hiç affetmeyeceğim bunun için.
doktoru arayacamda daha gelmemiştir vizit gezmesi falan bucukda ararım

Canım çok da kafana takma, ileride olması daha iyi bişi işte. Çokda erken doğmamış olacak. Ultrason dediğin şey zaten boy-kilo- kafa çapı hesabına göre haftasını verir sana bildiğim kadarıyla. 1-2 hafta önden gittiği için doktor bi sıkıntı yaratmamıştır ama yinede farketmesi lazımdı, senin sölediğin tarih yanlış falan diye.

Sen şimdi söyle, ona göre seni rahatlatacak şeyler söylecektir. Canını sıkma, üzüp stres etme, kasılmalarını artırma stresten sebep. Sıkıntı yaratacak hiçbişi yok.

Tarama testlerindede sıkıntı çıkmadıysa sorun yok işte. Normalde de geç döllenme olmuş belliki seninkisi. Yoksa arada çok fark olsa mesela sen ikili testi yaptırırken 3lü test zamanı olması gerekiyor ozamanda değerin riskli çıkmalıydı. Öle çıkmadığına göre sıkıntı yok yani

bakalım canım doktorum ne dicek adamı aramayada utanıorum heeee dicek bu nasıl insan...

kızlar bende felaket bir mide bulantısı war ölüorum bulantıdan ne yapsam ki...

ayyy kızlarrrr doktoru aradım ama anlaşamadık telefondaaaa yaaaa....
14 haziranda son adet tarihinse 9 temmuzda 3 haftalık hamile oluyorsun diyo bana.
14 haziranda adet olsam 18 haziranda folükül vardı diyorum adetli değildim diyorum tamam bir sıkıntı yok dio ayy çıldırıcam ben yaaa çok kafan karıştıysa gel yüzyüze konuşalım dedi ama çarşamba randevum var gelince konuşuruz dedim.

aaayyyy sagoo öldum heyecandan okudukca..
kızım bence ultrasondan bebegı ınceleyıp haftasını ona göre soylemıyolar..
cunku ben 40 doktor degıstırdım ve kımısı yataga yattıgım gıbı,makıneyı dayamadan haftamı söyledı..
yanı sanırım bızım bılgılerımız otomatık olarak pc ye düşüyor..
dusun saglık ocagına gıttıgımde dahı haftam cıkıyor..

anaaa ben bu habere hıc uzulmedım..normal dogum zamının bıle gelmıs yaniii..
sadece bebegın kılosu az..kalan gunlerınde bol bol faydalı bıseyler ye

görüşür görüşmez haber ve rcanım çok merak ettim yaa. evet miyopiye katılıyorum. o zaman testlerdede yanlış bişeyler çıkması lazımdı.

yaa sen adama gıdınce sadece deki;
ben en son şu gun adet olmusum!!!
gerısını bırak o hesap etsın..

ayy canım walla bende bilmiyorm kii iyice kafam karıştı walla kala kaldım burda böyle doktorum beni anlamadı tlfda ben onu anlamadım. 14 haziranda adet olmadım ki bennn. acaba kan testinde neye göre çıkıo gebelik haftası

bakalım canım doktorum ne dicek adamı aramayada utanıorum heeee dicek bu nasıl insan...

kızlar bende felaket bir mide bulantısı war ölüorum bulantıdan ne yapsam ki...

psikolojikte olabilir mide bulantısı çok kafan karıştı stres yaptın ya. dinlen biraz istersen. geçmezse git ama doktora

anaaammm ben kahverengi akıntım geldi demeyi unuttum adamaaaaa....
neyse şimdi arayamam bir daha utanırım walla sancım gelirse gider doğururum çatır çatır ne yapayım. 3 saatlik uykum war bu gece suan gözümde hala gram uyku yok.

bı öncekı yazıma ek olarak yazıyorum

hatta ultrasondan bakınca dıyolarki;
normal haftan şu ama bebegın suankı gelısımı su kadar önde gıdıyor..
yanı once normal haftana bakıyolar bılgılerınden..
daha sonra bebegı degerlendırıyorlar senın haftana göre durumu nasıl dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…