Canım bakalım bir daha gelirse arayacam doktoru zaten carsamba gunu kontrolumuz var catı muayenesi yapacak.
Ozamana kadar dogurmam herhalde diye dusunuyorum. Netten baktim nisan gelmesi herkeste farklı oluyormus zaten
Kızlar hayatımin en buyuk hatasini yaptigimi fark ettim suanda ve kendime sinirimden butun gece uyuyamam herhalde.
Gecen gun can sıkıntısından gecmis sayfaları okudum haziran ın 19 unda adetim bes gun gecti diye yazmısım bu durumda mayısın 14 gibi adet olmus oluyorum ama ben doktorlar son adet tarihimi her sorduklarında 14 haziran diorum. Yani Tam bir mallık yapmısım. Ne yapacagım bn simdi. Eger mayısım 14 ise sat ben suan otuz yedi haftalık hamile oluorm. Ayyy cıldırıcam biriniz gelin su topigeeeeeeeeee
Serayyyyyy yardım et bana azıcık akıl ver aglamaktan helak ettim kendimi. Nasıl yaparım boyle bir hatayı
Canım kasıklarımda sızlama var ara ara ama dayanılmayacak gibi degil. En buyuk derdim sat ı yanlıs hatırlamam cıldırmak uzereyim. Ne halt edicem bencanım nasılsın nasıl durum?
Seray03ade23088 .!.:off canım emin misin? ağlama durrr
Canim haziranin 19 unda adetim geceli bes gun oldu yazmisim.
Doktorlar son adet tarihimi sorunda hep on dort haziran dedim simdiye kadar
Hamile oldugumu da temmuzun dokuzunda ogrendm ozam uc haftalıktı
Canım benim soyledigim tarihe gore hep ya bor hafta yada iki hafta ilerde gidiyordu gelisimi o yuzden fark etmemistir doktorlar.yani bebeğin sandığından daha büyük şuhagelişimi haftasına göre nasıl? ama bunu dr.un anlaması lazım değil miydi en başta baktığında? üzerine gördüğünden falan şüphelenmesi gerekiyordu.
Canım benim soyledigim tarihe gore hep ya bor hafta yada iki hafta ilerde gidiyordu gelisimi o yuzden fark etmemistir doktorlar.
Suan benim soyledigim tarihe gore 33 haftalık ama gelisimi on gun onde gidio
nişanım iEger demişsin canım dr.unu arayamıyor musun sen? konuşsan bi
Bu saatte arayıp rahataız etmek istemedim canım. Tuvalete gidiorum kahverengi bir akinti gelio bende nisandır diye dusunuorum.
Kasıklarımda da batmalar oluyor. Sat ı yanlıs hesaplamamdan dolayı aslında bebisim erken gelmio 37. Haftadayız suan
eee ne yapmayı düşünüyorsun? nişanın geldiyse doğum başlıyor demek. yanında kim var senin? diyorum ya bunda da bi hayır var demek ki öyle düşün. kaç kg. şuan bebişin?
slm kızlarrr bugün kontrole gittim..tostiğim 1.350 kg. olmuş boyuda 35 cm.. normal doğum pozisyonunda duruo dedi... sizce kilosu nasıl ayına göre?:44: bide doğum fiyatlarını söledi normal doğum 1000 tl - sezeryan 1200 - epudral 1300 dedi tırt yani hiç veremem okadar parayı boşa devlette doğurcam valla şubatta devlete gitmeye başlıcam kontrollere gidiyim kendime iyi bi doktor buluyım
Slm kizlar birazdan misafirler grlecek gelmeden telden yazayim dedim maalesef benim kirmizilar az once geldi
uzuldum ama elden bisey gelmez.Rabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah..
Rabbim senden gelen herseye raziyim.
O Araba derdi bizde de var canım. Bende anneme baya bir kırılmıstım. Aslında annemin sucu yok kesin babam vermemıstir arabayı.
Bir yere gitmek icin annemlerden arabayı istedik basta tamam dediler bakarız sonra isimiz var bir yere gidicez dediler tamam dedik. Sonradan gitmemisler ogrendik. Daha sonra misafirligw gittik bir yere orda acıktım yemek isteyemedim anneme biz dısarı cıkıp yemek yiyip gelelim dedim oralı olmadi cok moralim bozuldu aç açına gece bire kadar bisey yemeden eve geldim.
Sonrada esime dedim ki ben kimseden araba istemem bundan sonra bileziklerimi al git araba al dedim.
Simdi araba bakıoruz dogumdan sonra alicaz ins.
Sen moralini bozma kimseye bisey diyemioruz bu gibi durumlarda insana ne warsa kocasından war. Anne baba bile el oluyor zamanla.
kız masalbera altında yazan bılgıyı okudunmu???
gercı ben bılıyordum oyle oldugunu ama okuyunca heyecan bastı bırden
Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Åu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 33-36 cm. civarında ve ağırlığı yaklaşık 2500-2800 gr. aralığında.
yanı ıkı hafta sonra dogurma sansımız yuksek..
bebeklerın sadece %5i 40.haftada dogarmıs..
cok az bı kısmıda 41 de..
o azınlıktan olmazsak 2 hafta sonra glır bızımkılerde haberın olsun..
kız bu arada dogum tarıhıyle mı oynadın cocugun..aynıydık ama sen sımdı 1 gun öndesın..
gercı senın tarıh dogru olan..
normalde her sıte dogum gunu olarak 23ü gösterıyor
ben de cok heyecanlandım okuyunca ya benim karnım cok asagıya indi görenler ne oldu diyolar,indi ya ne zaman gelir ki? arastırdım net bişey bulamadım sen de var mı bi değişiklik
, amannnnn dogsun istiyorum bir an once hehe, yuzde beslik kısımdan olmasam bari,sen nası istiyorsun:))
evet tarihi değiştirdim ya dogru olan 23 ü, sat 19 mayıstı benim.senin de oyleydi sanırım bakalım ne zaman gelcek bizimkiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?