Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım bakalım bir daha gelirse arayacam doktoru zaten carsamba gunu kontrolumuz var catı muayenesi yapacak.
Ozamana kadar dogurmam herhalde diye dusunuyorum. Netten baktim nisan gelmesi herkeste farklı oluyormus zaten

hayırlısı olsun canım oyleyse cok heyecanlı ya bu dogum olayı:))Allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin

Kızlar hayatımin en buyuk hatasini yaptigimi fark ettim suanda ve kendime sinirimden butun gece uyuyamam herhalde.
Gecen gun can sıkıntısından gecmis sayfaları okudum haziran ın 19 unda adetim bes gun gecti diye yazmısım bu durumda mayısın 14 gibi adet olmus oluyorum ama ben doktorlar son adet tarihimi her sorduklarında 14 haziran diorum. Yani Tam bir mallık yapmısım. Ne yapacagım bn simdi. Eger mayısım 14 ise sat ben suan otuz yedi haftalık hamile oluorm. Ayyy cıldırıcam biriniz gelin su topigeeeeeeeeee

canım nasılsın nasıl durum?

Seray03ade23088 .!.:
off canım emin misin? ağlama durrr

Canim haziranin 19 unda adetim geceli bes gun oldu yazmisim.
Doktorlar son adet tarihimi sorunda hep on dort haziran dedim simdiye kadar
Hamile oldugumu da temmuzun dokuzunda ogrendm ozam uc haftalıktı

Canim haziranin 19 unda adetim geceli bes gun oldu yazmisim.
Doktorlar son adet tarihimi sorunda hep on dort haziran dedim simdiye kadar
Hamile oldugumu da temmuzun dokuzunda ogrendm ozam uc haftalıktı

yani bebeğin sandığından daha büyük şuan. peki gelişimi haftasına göre nasıl? ama bunu dr.un anlaması lazım değil miydi en başta baktığında? üzerine gördüğünden falan şüphelenmesi gerekiyordu.

Canım benim soyledigim tarihe gore hep ya bor hafta yada iki hafta ilerde gidiyordu gelisimi o yuzden fark etmemistir doktorlar.
Suan benim soyledigim tarihe gore 33 haftalık ama gelisimi on gun onde gidio

Canım benim soyledigim tarihe gore hep ya bor hafta yada iki hafta ilerde gidiyordu gelisimi o yuzden fark etmemistir doktorlar.
Suan benim soyledigim tarihe gore 33 haftalık ama gelisimi on gun onde gidio

sıkma canını demek bunda da var bi hayır sonuçta erken doğum riskin var ve bebek 37 haftalık falansa hiç sorun olmayacak öyle düşün hatta normal zamanında gelecek. benimde sat 6 mayıs hemen hemen aynı sayılır

nişanım iEger demişsin canım dr.unu arayamıyor musun sen? konuşsan bi

Bu saatte arayıp rahataız etmek istemedim canım. Tuvalete gidiorum kahverengi bir akinti gelio bende nisandır diye dusunuorum.
Kasıklarımda da batmalar oluyor. Sat ı yanlıs hesaplamamdan dolayı aslında bebisim erken gelmio 37. Haftadayız suan

eee ne yapmayı düşünüyorsun? nişanın geldiyse doğum başlıyor demek. yanında kim var senin? diyorum ya bunda da bi hayır var demek ki öyle düşün. kaç kg. şuan bebişin?

Son düzenleme:
eee ne yapmayı düşünüyorsun? nişanın geldiyse doğum başlıyor demek. yanında kim var senin? diyorum ya bunda da bi hayır var demek ki öyle düşün. kaç kg. şuan bebişin?

canım en son gecen hafta salı gittim 2.150 gramdı 45 santimde boyuydu.
kuzenim war canım yanımda.
Mesajını yeni gördüm ekledim ama sen gittin sanırım cnm ksr bkma.

Son düzenleme:
Kızlar dusundukce birsey fark ettim. Benim ilk gittigim doktor gerizekaliymis. Ben hamile oldugumu dokuz temmuzda ogrendm ozaman uc hAftalık hamileydim. Ama doktora sat tarihini 14 haziran dedim.
14 haziranda adet olsam bitmesi 20 haziran desek yumurtlama donemi zaten 10_15 gun sonra oluyor. Eee ben ne ara hamile kaldım dA uc hafta gexti. Bunu adam gibi bir doktor olsa bastan anlaması gerekmez miydi. Eger dgru hesapladıysam benim son adet 14 mayis ile 20 mayıs arasi.
Ben bu gece dusunmekten uyuyamam herhalde boyle dusun dusun kafayı yerim.
Nasık bpyle bir hata yaptım bilmiorum. Allah beni nasıl biliyorsa oyle yapsın.

maşallah canım tosun galiba gerçekten. benim daha 650 gr 4 hafta var aramızda. doğum fiyatlarıda yüksekmiş biraz bende düşünüyorumda biraz sorunlu gidiyor ya cesaret edemiyorum. bizim sezaryen 520 zaten

Slm kizlar birazdan misafirler grlecek gelmeden telden yazayim dedim maalesef benim kirmizilar az once geldi
uzuldum ama elden bisey gelmez.Rabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah..
Rabbim senden gelen herseye raziyim.

çok üzüldüm canım ama dediğin gibi hayırda şerde Allahtan. tabi bazen bize göre şer olan aslında hayır ...hayır olarak gördüğümüzde şer oluyor. yani yine bizim için en doğrusunu Rabbim biliyor

Ah kızlarr bizde de benzer bir dert var malesef benimde moralim bozuk. annemlerin bize borcu var. ben tüm bileziklerimi onlara vermiştim babamın ihtiyacı vardı. hatta ben değil eşim verdi resmen. kendi anneleriyle yolladı düğünden sonra. 3.5 yıl oldu annemler ödeyememişti. şimdi durumları toparlandı. babamla kardeşimde birlikte çalışıyorlar. bizde araba alcaz şimdi eşimde şirket arabası var fakat rahat kullanamıyoruz diye. şimdi kardeşime araba alıyorlar ki arabası var 2008 model. sıfır alıcaklarmış 52 milyara ayırtmışlar. annem diyo taksitle ödücekler ne var. ayy eşime diyemedim valla[/QUOTE]

herkes kocasının ailesinden çekiyor ama seninde kendi ailen azcık düşüncesizlik yapmış. ne diycen işte herkesin var çektiği birileri. neyse altın değerini pek kaybetmez diycektimm. sanki düşüyormu bu aralar. annene falan bi dokundursan sıkıştık falan gibisinden yanlış anlarmı ki

yok kız % 5 ten epey fazladır ben pek duymadım öyle erken doğan bebek. sezaryeni kesin olanları bi kaç hafta önce alıyorlar. doğum riskine girmesin diye. siz hazırlıklı olun ama.kafaya da takma erken olur mu diye. benim ilkinde doktor 9 mart dedi. gerçekten de 8 mart gece 12 yi geçmeden hiç doğurmayacak gibiydim. 12 yi geçince sancı işaret falan öğleni bulmadı doğdu. yani 40 haftası dolmuştu.

e artık inmesi gerekiyor canım çocuk doğum kanalına giriyordur. normali bu yani. vaktinde olur inşallah. ama bu saatten sonra erkende olsa bişey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…