ayy canım walla bende bilmiyorm kii iyice kafam karıştı walla kala kaldım burda böyle doktorum beni anlamadı tlfda ben onu anlamadım. 14 haziranda adet olmadım ki bennn. acaba kan testinde neye göre çıkıo gebelik haftası
anaaammm ben kahverengi akıntım geldi demeyi unuttum adamaaaaa....
neyse şimdi arayamam bir daha utanırım wallasancım gelirse gider doğururum çatır çatır ne yapayım. 3 saatlik uykum war bu gece suan gözümde hala gram uyku yok.
ayy canım walla bende bilmiyorm kii iyice kafam karıştı walla kala kaldım burda böyle doktorum beni anlamadı tlfda ben onu anlamadım. 14 haziranda adet olmadım ki bennn. acaba kan testinde neye göre çıkıo gebelik haftası
maşallah canım tosun galiba gerçekten. benim daha 650 gr 4 hafta var aramızda. doğum fiyatlarıda yüksekmiş biraz bende düşünüyorumda biraz sorunlu gidiyor ya cesaret edemiyorum. bizim sezaryen 520 zaten
neyse şimdi arayamam bir daha utanırım wallasancım gelirse gider doğururum çatır çatır ne yapayım. 3 saatlik uykum war bu gece suan gözümde hala gram uyku yok.
kan testinde döllenmenin olduğu zamana göre çıkan değerlerini. normal olması gereken haftalardaki değerlerle karşılaştırıyorlar
Canım bence sen bugün doktora git. Bekleme çarşambayı. Ben adet tarihimi karıştırmışım hep, uzun süre hamilelik çıkmadığı için, ben haziranda adet olmadım en son mayısta oldum de. ama seninki bariz olarak geç döllenme bence, çünkü ikili testte riskin yüksek çıkarıd. Bizim bi tanıdık öle oldu, gerizekalı doktoru ikili teste gel dediğinde aslında zamanı geçmiş, riski yüksek çıkmış, down sendromu demiş. Sonra başka doktora gitmişte o senin üçlü test zamanın geldiği için yüksek çıkmıştır demiş, 1 hafta sonra 3lü test yaptırmış bi sıkıntı olmamış.
Çıkardı yani. Takma kafana, ama bugün doktora git mutlaka
kan testı yapılmadan öncede son adet oldugun tarıh soruluyor..
yanı her tarafa senın son adet gördugun tarıh işlenıyor..
ben doktor degıstrınce gıdıyorum masasına oturuyorum,
adam pcden bakıyor en son 19 mayısta adet olmussun dıyor..
ordan da haftan cıkıyor yanı her yerde..
gunaydın ,,,
he sımdık okudum gecmısı de,,yanı olsun canım yanlıs hesaplama sonucda doktor sana bı ıkı hafta onde gıdıosun zaten demıs o zaman yanlıs hesaplama olsa dahı aslında suan olman gereken zamandaasın,,bebek saglıklı,tekmelıo,kılo alıo,,yanı sen nıe bu kadar kendını uzuon kı
mıllanın dedıgı gıbı doktora gıdınce son adet tarıhını de ,,mısal 15 ocakda en son adet oldum gıbı ,,,yada 15 ocakda adetım bıttı gıbı,gerısını bosver,,aradakı durumlar suan ıcın onemsız,,,onemlı olan son adet tarıhın,,,
hem carsambayı neden beklıosun,? madem lekenmen var suan gıt ,,,yanı carsamba ıle bugun arasında bebekde aman aman bıse deısmez,,,ama suan gıdersen lekenme olayını konusursun belkı bı ılac verır belkı bugun hastanede kal der yada evde yat dınlen falan der,,,
cnm senin sadece leke geldi dimi...su falan gelmedi??? bnm akrabam lekesi geldi hastaneye gittiler hemşireler lekeden korkma suyun gelene kadar dediler..ister ewe git ister yatıralım dediler.. oda ewe gitti ertesi gün sabaha karşıda suyu geldi doğuma gittiler cnm
cnm senin sadece leke geldi dimi...su falan gelmedi??? bnm akrabam lekesi geldi hastaneye gittiler hemşireler lekeden korkma suyun gelene kadar dediler..ister ewe git ister yatıralım dediler.. oda ewe gitti ertesi gün sabaha karşıda suyu geldi doğuma gittiler cnm
canım ilkten akıntı ile karışık geldi ben önemsemedim pek bilmiyordum çünkü sonra bir kaç kez daha geldi dün gecede saat 5 gbi geldi sanırım emin değilim ona bir daha gelmedi bişey.
yok suyum gelmedi cnm. zaten lekelenme olunca doğum hemen başlamıomuş
he bu arada spermıogram testı ıcın carsambaya gun aldıydık ama 3 gun beklemek gerekıomus 4.gun gıtmek gerekıomus ,,
ama dun pazardı benımde adet bıttıydıyanı oyle sey oldu ıste
aradım hastayenı kız dedı 3 gun olmıcak eksın dıe bızde ıptal ettırdık sımdı 3 gun beklıcez ehh benımde yumurtlama zamanıma denk gelıo nerdeyse,,
dedım en ıyısı adete uc dort gun kala yaptırcaz testı,,,
ayyy bilmiyorum yaa gitsem mi gitmesem miii
utanıyorumda gitmeye walla. akıntıyla karışık bir lekelenme oldu ama duygunun dediği gibi ceviz büyüklüğünde değildi. gece cok sancım wardı şimdi biraz azaldı gibi.
zırt pırt adamı aramaktanda çekiniyorum. ne kadar aptalım ben yaaaaa...... eğer 18 haziranda döllenme olduysa zaten bebeğin 3 haftalık çıkması normal testte.
adam beni süpheye düşürdü yaa nerdeyse diyecem ki ben 14 haziranda adet olmuştum:)
dedimki üye olduğum forum vardı orda 19 haziranda adetim 5 gün geçti yazmışım bana dioki oraya yanlış yazmışsın :):):) sanki ben yalan konuşuom hee
ewt cnm suyun gelene kadar korkma zaten hastanedede olsan bekleticekler seni ama kafam rahat olsun dersen git herşeyin hazırmı çantan falan?
utanıyorumda gitmeye walla. akıntıyla karışık bir lekelenme oldu ama duygunun dediği gibi ceviz büyüklüğünde değildi. gece cok sancım wardı şimdi biraz azaldı gibi.
zırt pırt adamı aramaktanda çekiniyorum. ne kadar aptalım ben yaaaaa...... eğer 18 haziranda döllenme olduysa zaten bebeğin 3 haftalık çıkması normal testte.
adam beni süpheye düşürdü yaa nerdeyse diyecem ki ben 14 haziranda adet olmuştum:)
dedimki üye olduğum forum vardı orda 19 haziranda adetim 5 gün geçti yazmışım bana dioki oraya yanlış yazmışsın :):):) sanki ben yalan konuşuom hee
evet bende okudugum bılgılerde dıyordukı,
nişan gelınce panıklemeyın..
kımının nısanı gelır ve ogun dogurur..
kımının nısanı gelır 2 hafta sonra dogurur..
ama nısan gelmesı demek artık dogum eylemının basladıgı anlamına gelıyormus..
sadece vaktı bellı olmuyormus..
oyuzden nısan gelınce telaşa gerek yok..sadece doktoruna haber ver..
çantam falan hazır canım c.tesi hazırladık görümcemle sadece zilliimin penye battaniyesi yok bir tek o eksik onuda alırız bir yerden artık.
hehe benim oduna yapıldığı zaman bizde 4 gün beklemiştik.
4. günün sonunda akşamı zor etti benim ayuuuu :) seninkide aynısı olur heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?