Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

tebesir tozu ic ortmenimmm atesler icinde yat sen evde hastasin dimi eskiden ogrenciler icerdi dunya tersine donuyo gircekten

Kız yok bende oturdum dusundum gecen kimler ceyrek takar falan diye sonra kendi kendime me kadar hainim dedim

tebesir tozu ic ortmenimmm atesler icinde yat sen evde hastasin dimi eskiden ogrenciler icerdi dunya tersine donuyo gircekten

okula da gıdemem o zaman amaaa
şimdi artık tebesırler de kalkıyo yavas yavas yazı tahtası kullanıyoruz
halbuki bayılırım ben o renk renk tebeşirlere

okula da gıdemem o zaman amaaa
şimdi artık tebesırler de kalkıyo yavas yavas yazı tahtası kullanıyoruz
halbuki bayılırım ben o renk renk tebeşirlere

bende cok severim onlari yawn sole 1-2 tane ayir annenler sizdeyken okuldanda kurtulursun kiz bence bir tasta 2 kus

bende cok severim onlari yawn sole 1-2 tane ayir annenler sizdeyken okuldanda kurtulursun kiz bence bir tasta 2 kus

off ütülerım benı beklıyo ama hiçç yapasım yokkk tebeşir olaydı kocişimi kandırırımdım bu aksamm
eve gelınce sorcak ne yaptın butun gun
eee hım şeyyyyyy bozdolabını temızledım erzak dolabını temızledım çamasır yıkadım astım o kadarrr

Slm kizlar birazdan misafirler grlecek gelmeden telden yazayim dedim maalesef benim kirmizilar az once geldi
uzuldum ama elden bisey gelmez.Rabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah..
Rabbim senden gelen herseye raziyim.

slm kızlarrr bugün kontrole gittim..tostiğim 1.350 kg. olmuş boyuda 35 cm.. normal doğum pozisyonunda duruo dedi... sizce kilosu nasıl ayına göre?:44: bide doğum fiyatlarını söledi normal doğum 1000 tl - sezeryan 1200 - epudral 1300 dedi tırt yani hiç veremem okadar parayı boşa devlette doğurcam valla şubatta devlete gitmeye başlıcam kontrollere gidiyim kendime iyi bi doktor buluyım

Slm kizlar birazdan misafirler grlecek gelmeden telden yazayim dedim maalesef benim kirmizilar az once geldi
uzuldum ama elden bisey gelmez.Rabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah..
Rabbim senden gelen herseye raziyim.

uff uzuldum yaaaaaaa
keske gelmeyeydı ya o kırmızılar
ınsallah bu ay nasıp olur,,

O Araba derdi bizde de var canım. Bende anneme baya bir kırılmıstım. Aslında annemin sucu yok kesin babam vermemıstir arabayı.
Bir yere gitmek icin annemlerden arabayı istedik basta tamam dediler bakarız sonra isimiz var bir yere gidicez dediler tamam dedik. Sonradan gitmemisler ogrendik. Daha sonra misafirligw gittik bir yere orda acıktım yemek isteyemedim anneme biz dısarı cıkıp yemek yiyip gelelim dedim oralı olmadi cok moralim bozuldu aç açına gece bire kadar bisey yemeden eve geldim.
Sonrada esime dedim ki ben kimseden araba istemem bundan sonra bileziklerimi al git araba al dedim.
Simdi araba bakıoruz dogumdan sonra alicaz ins.
Sen moralini bozma kimseye bisey diyemioruz bu gibi durumlarda insana ne warsa kocasından war. Anne baba bile el oluyor zamanla.[/QUOTE]

Ah kızlarr bizde de benzer bir dert var malesef benimde moralim bozuk. annemlerin bize borcu var. ben tüm bileziklerimi onlara vermiştim babamın ihtiyacı vardı. hatta ben değil eşim verdi resmen. kendi anneleriyle yolladı düğünden sonra. 3.5 yıl oldu annemler ödeyememişti. şimdi durumları toparlandı. babamla kardeşimde birlikte çalışıyorlar. bizde araba alcaz şimdi eşimde şirket arabası var fakat rahat kullanamıyoruz diye. şimdi kardeşime araba alıyorlar ki arabası var 2008 model. sıfır alıcaklarmış 52 milyara ayırtmışlar. annem diyo taksitle ödücekler ne var. ayy eşime diyemedim valla

Ah kızlarr bizde de benzer bir dert var malesef benimde moralim bozuk. annemlerin bize borcu var. ben tüm bileziklerimi onlara vermiştim babamın ihtiyacı vardı. hatta ben değil eşim verdi resmen. kendi anneleriyle yolladı düğünden sonra. 3.5 yıl oldu annemler ödeyememişti. şimdi durumları toparlandı. babamla kardeşimde birlikte çalışıyorlar. bizde araba alcaz şimdi eşimde şirket arabası var fakat rahat kullanamıyoruz diye. şimdi kardeşime araba alıyorlar ki arabası var 2008 model. sıfır alıcaklarmış 52 milyara ayırtmışlar. annem diyo taksitle ödücekler ne var. ayy eşime diyemedim valla[/QUOTE]

seninki de zormus canım ya, aslında hiç bulasmamamk gerekiyomus bu tarz işlere gec oldu anlamam. sen kendin soylesen babana olmaz mı? gerci nası diyeceksin orası da ayrı

gulguzelı cok uzuldum yaa..
hayırlısı olsun naapcan..
önumuzdekı maclara bakcaz artık..
bu ay daha sıkı calıs..
ruyanda gıydıgın gelınlıgın hakkını ver..
hem demıstım bende ruyamda gelınlık görmustum ama ondan bıkac ay sonra hamıle kalmıstım..

kız masalbera altında yazan bılgıyı okudunmu???
gercı ben bılıyordum oyle oldugunu ama okuyunca heyecan bastı bırden

Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Şu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 33-36 cm. civarında ve ağırlığı yaklaşık 2500-2800 gr. aralığında.

yanı ıkı hafta sonra dogurma sansımız yuksek..
bebeklerın sadece %5i 40.haftada dogarmıs..
cok az bı kısmıda 41 de..
o azınlıktan olmazsak 2 hafta sonra glır bızımkılerde haberın olsun..

kız bu arada dogum tarıhıyle mı oynadın cocugun..aynıydık ama sen sımdı 1 gun öndesın..
gercı senın tarıh dogru olan..
normalde her sıte dogum gunu olarak 23ü gösterıyor

ewet gul guzeli rabbim hayirlisini versin hakkinda
esleminde 2 gunu kaldi insallah ondan guzel haber alcaz

kızlarrrr bu bıcak gibi sancı giriordu yaaa benim alttan o yine gelmeye basladı.
birde böyle sıvı gelio sabahtan beri. acayip kokulu bir sıvı akıntı mı yoksa amnion sıvımı onu ayırt edemiorum. bel agrmda basladı biraz uzandm gectı gıbı ama altıma kacırmıs gıbı hıssedıorm hep...
anaaaaammmm b dogurmak ne beter bişey mi paronayak oldum iyice

ben de cok heyecanlandım okuyunca ya benim karnım cok asagıya indi görenler ne oldu diyolar,indi ya ne zaman gelir ki? arastırdım net bişey bulamadım sen de var mı bi değişiklik
, amannnnn dogsun istiyorum bir an once hehe, yuzde beslik kısımdan olmasam bari,sen nası istiyorsun:))
evet tarihi değiştirdim ya dogru olan 23 ü, sat 19 mayıstı benim.senin de oyleydi sanırım bakalım ne zaman gelcek bizimkiler:)

canım bende akıntı yok ama sancılarım var ozellikle geceleri oluyor, uykudan uyanıyorum. dr u ara istersen cunki akıntıda artıs dogumla ilgili ama normal enfeksiyon akıntısı da olabilir

canım bende akıntı yok ama sancılarım var ozellikle geceleri oluyor, uykudan uyanıyorum. dr u ara istersen cunki akıntıda artıs dogumla ilgili ama normal enfeksiyon akıntısı da olabilir

canımm walla aramadım doktoru şimdilik beklemedeyım takip ediorm sırtımın ağrısı azaldı ama karnım tas gıbı kasıklarımda ara ara sancı vuruo ama dayanılmayacak kadar degıl. beklemedeyım suan eger gecmezse ararım artık...

bu arada kızlar kuran okudum dua ettım hepimize doğuracaklara ve hamile kalmaya çalışanlara Rabbim Kabe de edilen dular gibi saysın inş.

Son düzenleme:
K
Kızlar sanırım benim nisan geldi. Dun aksamda kahberengimsi bisey gelmisti peceteye ben cok onemsememistim. Ama ara ara yine kahverengimsi birseyler geldi yine. İyice tırsmaya basladım ben. Aynadan asagı baktım vajinanın girisi kapalı anlamadım kapatan seyin de uzerinde delik var sanırım dogum sırasında o acılmaya baslayacak. Onceki halini bilmedigim icin kıyaslama yapamıorum. ( ayyy ne kadar igrenc bir karı oldum ben )
Kasıklarımda hafif sızlama var ama cözemiorum sırtımda sızlıo bugün yarın dogurucm bn herhalde.

sagocum cok heyecanladım ya:)) bence artık dr ara stres yapma, bizim okulda bi hocanın nişanı gelmiş ama nişandan 3 hafta sonra dogurdum demişti,senin de oyle olabilir:)) haberdar et,

benim agrılarım var bebişim asagıya indi baska da bişey yook ama daha vakti var, temizlik falan yaptırcam işim cok bavulum yarım daha gelmesin hemen pıtırcıgım:))

Canım bakalım bir daha gelirse arayacam doktoru zaten carsamba gunu kontrolumuz var catı muayenesi yapacak.
Ozamana kadar dogurmam herhalde diye dusunuyorum. Netten baktim nisan gelmesi herkeste farklı oluyormus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…