anneme soyledımm gelmem dıye ama bılemıyorum tabı o gunkü ruh hallerını
dua edımde onlar cagırmasın ama bende buralay yazıyom o karı annemlerı cagıracak kayınpederde kaynanamda hıcbıse olmamıs gıbı davranacaklar annemlere
her zaman boyleydı sonra benım agzıma mıcıyolarr butun sene
annemde sen benım evladım degılmısın ohh bana ıyı davransın senın canını yaksın yok artık oyle dedı dun telefonda
öffff her turlu poklu değnekk ben hasta olim o gun atesler içinde yanimmm
kızlar benım annanem dayımla bırlıkte kalıyorsonrım yengem cocuklar ve annanem..
sımdıbabam vefaat edınce dogal olarak annanemın dedemden olan maasının yarısı annemın hakkı..
ama sımdıye kadar bıse demedı onlara..
bugun yengem demıs,7 aydır paranı yıyoruz,ıste cocugu o parayla okutuyorum..
hakkını helal et..suana kadar 3 bın lırasını yemıs oldular yanı.
neyse annemde helal olsun..okusun cocuk tabıı,benım paraya ıhtıyacım yok demıs..
neyse sımdı benım cocugum dogacak,hele bı bana bıse takmasınlar daha
cok mu cadoloz oldum ne bı anda
tebesir tozu ic ortmenimmm atesler icinde yat sen evde hastasin dimieskiden ogrenciler icerdi dunya tersine donuyo gircekten
okula da gıdemem o zaman amaaa
şimdi artık tebesırler de kalkıyo yavas yavas yazı tahtası kullanıyoruz
halbuki bayılırım ben o renk renk tebeşirlere
bende cok severim onlariyawn sole 1-2 tane ayir annenler sizdeyken okuldanda kurtulursun kiz bence bir tasta 2 kus
Slm kizlar birazdan misafirler grlecek gelmeden telden yazayim dedim maalesef benim kirmizilar az once geldi
uzuldum ama elden bisey gelmez.Rabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah..
Rabbim senden gelen herseye raziyim.
babama kırıldım küstüm konusmuyorum... annemler baska sehirde yasıyolar ama bizim burdada evleri var buraya gelmişlerdi bu hafta, doguma malum az kaldı annem artık burda kalcak, bizim arabamız yok babam arabayı bırakacaktı bırakmayacakmıs en kıymetlisi arabasını..neyse istemiyorum artık araba falan hastaneye filan goturecekti annem, dogumda da kolay olur demiştik neyse taksiyle gideriz bizde... RABBİM KİMSEYE MUHTAC ETMESİN
BirOTE=masalberra;28500989canım. Bemdema kırıldım küstüm konusmuyorum... annemler baska sehirde yasıyolar ama bizim burdada evleri var buraya gelmişlerdi bu hafta, doguma malum az kaldı annem artık burda kalcak, bizim arabamız yok babam arabayı bırakacaktı bırakmayacakmıs en kıymetlisi arabasını..neyse istemiyorum artık araba falan hastaneye filan goturecekti annem, dogumda da kolay olur demiştik neyse taksiyle gideriz bizde... RABBİM KİMSEYE MUHTAC ETMESİN
O Araba derdi bizde de var canım. Bende anneme baya bir kırılmıstım. Aslında annemin sucu yok kesin babam vermemıstir arabayı.
Bir yere gitmek icin annemlerden arabayı istedik basta tamam dediler bakarız sonra isimiz var bir yere gidicez dediler tamam dedik. Sonradan gitmemisler ogrendik. Daha sonra misafirligw gittik bir yere orda acıktım yemek isteyemedim anneme biz dısarı cıkıp yemek yiyip gelelim dedim oralı olmadi cok moralim bozuldu aç açına gece bire kadar bisey yemeden eve geldim.
Sonrada esime dedim ki ben kimseden araba istemem bundan sonra bileziklerimi al git araba al dedim.
Simdi araba bakıoruz dogumdan sonra alicaz ins.
Sen moralini bozma kimseye bisey diyemioruz bu gibi durumlarda insana ne warsa kocasından war. Anne baba bile el oluyor zamanla.
ewet gul guzeli rabbim hayirlisini versin hakkindagulguzelı cok uzuldum yaa..
hayırlısı olsun naapcan..
önumuzdekı maclara bakcaz artık..
bu ay daha sıkı calıs..
ruyanda gıydıgın gelınlıgın hakkını ver..
hem demıstım bende ruyamda gelınlık görmustum ama ondan bıkac ay sonra hamıle kalmıstım..
kız masalbera altında yazan bılgıyı okudunmu???
gercı ben bılıyordum oyle oldugunu ama okuyunca heyecan bastı bırden
Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Åu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 33-36 cm. civarında ve ağırlığı yaklaşık 2500-2800 gr. aralığında.
yanı ıkı hafta sonra dogurma sansımız yuksek..
bebeklerın sadece %5i 40.haftada dogarmıs..
cok az bı kısmıda 41 de..
o azınlıktan olmazsak 2 hafta sonra glır bızımkılerde haberın olsun..
kız bu arada dogum tarıhıyle mı oynadın cocugun..aynıydık ama sen sımdı 1 gun öndesın..
gercı senın tarıh dogru olan..
normalde her sıte dogum gunu olarak 23ü gösterıyor
kızlarrrr bu bıcak gibi sancı giriordu yaaa benim alttan o yine gelmeye basladı.
birde böyle sıvı gelio sabahtan beri. acayip kokulu bir sıvı akıntı mı yoksa amnion sıvımı onu ayırt edemiorum. bel agrmda basladı biraz uzandm gectı gıbı ama altıma kacırmıs gıbı hıssedıorm hep...
anaaaaammmm b dogurmak ne beter bişey mi paronayak oldum iyice
canım bende akıntı yok ama sancılarım var ozellikle geceleri oluyor, uykudan uyanıyorum. dr u ara istersen cunki akıntıda artıs dogumla ilgili ama normal enfeksiyon akıntısı da olabilir
K
Kızlar sanırım benim nisan geldi. Dun aksamda kahberengimsi bisey gelmisti peceteye ben cok onemsememistim. Ama ara ara yine kahverengimsi birseyler geldi yine. İyice tırsmaya basladım ben. Aynadan asagı baktım vajinanın girisi kapalı anlamadım kapatan seyin de uzerinde delik var sanırım dogum sırasında o acılmaya baslayacak. Onceki halini bilmedigim icin kıyaslama yapamıorum. ( ayyy ne kadar igrenc bir karı oldum ben )
Kasıklarımda hafif sızlama var ama cözemiorum sırtımda sızlıo bugün yarın dogurucm bn herhalde.
masalbebi28519913 .!.:sagocum cok dusunuyorum. ya:)) bence artık dr ara stres yapma, bizim okulda bi hocanın nişanı gelmiş ama nişandan 3 hafta sonra dogurdum demişti,senin de oyle olabilir:)) haberdar et,
benim agrılarım var bebişim asagıya indi baska da bişey yook ama daha vakti var, temizlik falan yaptırcam işim cok bavulum yarım daha gelmesin hemen pıtırcıgım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?