Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ilk 3 ay epey kanamam oldu düşük tehlikesi vardı. şimdi kanamalar kesildi ama eşi ilkinde olduğum sezaryen dikişine yapışıkmış. aşağıda yani mecburen yapışık olunca. zaten karnımda doğum yapcam gibi aşağıda hiç yukarı çıkmadı. doktorumda buraların en iyilerinden . aslında normal seyretse bende devlet hastanesinden yanayım. bi sürü insan doğuruyor. zaten sezaryen günü tarihi belli olcak. ama bi sorun olursa diye korkuyorum işte. geçen kontrole gittiğimdede çocuk dik duruyor dedi. zaten hep ayakları kasıklarımı tekmeleyip duruyor. sanki elimi uzatsam ayaklarını yakalıycam gibi

ya kızlar deli deli konuşmayın
siz adet tarihini söylersiniz ama
ultrasonda kenarda bebeğin haftası yazıyor
dikkat ettiniz mi hiç
benim sat 19 mayıs
ona göre 38 haftada olmam lazım
ama ultrasonda bebeğim 36 haftasında.
2 hafta geride yani
geç döllenme

sago sende bi an önce git dr a
hem lekelenmen var hem aklının karışıklığı gitsin
bugün git muhakkak

sen bırakma hemen ilacı ama bi doktoora git artık. 37 haftalıkta olsan doğumun geçmiş değil sonuçta. bi şeyi kaçırmıyosun yani. doktor derse madem iyi yeter bu kadar o zaman bırakırsın.

evet meryscim benim doktorda muayeneden sonra bana çocuğun kaç haftalık olduğunu söylüyor o 23 hafta dedi ben adetime göre 24 dedim mesela.evet haklısın birkaç gün sonra 24 olcak dedi. ama onlar dolmadan söylemiyor haftayı. bizim acelemiz var ya ileri atıyoz hep haftaları aksi durum olursada söylüyor ama gelişimi biraz ileride yada geride diye. yani onlar önce ultrasona göre konuşuyor. muayneneden kalktıktan sonra doğum ne zaman demiştik falan deyip. ultrasonla kıyaslıyor.

Canım benim bildiğim kadarıyla ultrason dediğin şey, bebeğin ölçülerine bakıp o seyirde haftasını söylüyorlar. Kilosu boyu, kafa çapı falan. o ölçümlere göre haftasını söylüyor ama senin adet tarihinle de kontrol ediyor.

Sagonunki geç döllenme bence, öle oluncada 1 ay değilde 1-2 hafta ileride diye doktor fazla takılmamıştır. Yoksa 1 ayı mutlaka farkederdi. Derdi senin tarihinde bi yanlışlık var diye

oy kıyammam onaa benn olsun cnm hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah...bencede sen kendi doktoruna devam et nolur nolmaz... bnmkinin ayaklar hep kaburgamda boyu uzadıkça daha da içeri gidio yakında azımdan çıkcak ayakları sıpanın

aynen öyle miyopi
dr un böyle bi şeyi atlamasına imkan yok bencede
bi iki hafta belki farkedemedi diyelim
ama bir ayı farketmemesine imkan vermiyorum

benimde ilki öyleydi doğuma girdim hala yukarı tırmanıyordu. kaburgalarımı tekmeleyip duruyordu . şimdide tam tersi. iyice ağzında sanki. korkuyorum bazen tuvaletti falan düşecek diye. ama bi sorun yok dedi doktor dik ayakta durduğu için sen o kadar fazla aşağıda hissediyorsun. inşallah zamanını bekler benim kuzucuğumda.

maşallah maşallah lilyum
daha dur boyu uzadıkça göreceksin
benimki böbreklerime doğru çalışıyor artık
karın bölgemi aştı arkaya doğru dolanıyor
ama karnım aşağıya inmedi benim millan ve masalberra gibi :44:
hem kızlar çatlağınız oldu mu sizin :44:

bekler inşallah cnm ... zaten doğuma kadar daha kaç şekle girer döner bence... doktor demedimi döner falan die?

hehe sağol cnm seninkinede maşallah kara kuşakla çıkcak bizimkiler herhalde uykumdan uyandırıo tekmelerken kaburgamı kırcak velet bnmde yukarıda cnm kasık tarafım dümdüz midem basketbol topu yutmuşumda orda tıkalı kalmış gibi görünüo çatlağım yok çok şükür gerildikçe bebe yağı sürüyorum zaten sünger gibi emio bide çok beyaz tenliyim ben o yüzdende belli olmuo olabilir çatlamışsada bildiğin teneke peyniri kıvamındayım sende varmı cnm çatlak?

dizlerimin arkasında olmuş canım ya
başka bi yanımda şimdilik yok çok şükür
moralim bozuldu kaç gündür
kırmızı küçük küçük çizikler şeklinde
varsa farketmemen imkansız yani

cnm ama çatlaklar beyaz oluo boydan boya geniş geniş beyaz yarıklar gibi... kırmızı çizgiler varis başlangıcı olabilir... derinin gerilmesinden dolayı kılcal damarların da ortaya çıkmış olabilir ama onlar çatlak değil bence bi doktorada sor istersen :44:

benim yıllar yıllar önceden vardı çatlaklarım
çocukluk zamanı olmuştu
bunlarda aynı malesef
ilk önce kırmızı çizgiler şeklinde oluyor sonra beyaza dönüyor
dr a gidince muhakkak soracam
şu resimdeki gibi dizlerimdekiler ((

Eki Görüntüle 618121

Son düzenleme:
kız merys bende farklı bıse demedım kı..
mıyopıyı desteklıyon benı nıye desteklemıyon

bı bızım gercek haftamız var,son adet tarıhımıze göre olan..
bıde bebegın gelısım haftası var..
ama son adet tarıhımızle,bebegın gelısımı uyar yada uymaz..
onuda zaten doktor belırtıyor,bebegın su kadar hafta önde veya gerıde gıdıyor dıye..

lılyum o catlaklar aynen fotodakı gıbı ılk basta kırmızı cızgı seklınde oluyor..
daha sonra beyazlıyor..suan sende kırmızı cızgı yoksa catlagın yok demektır zaten..
benım göguslerımın halkasının altı aynen resımdekı gıbı oldu:s
beyazlasa barı dıye beklıyorum..

bu arada benımde karnım dımdık hala..
hıc dogurcam gıbı degıl malesef..
alttan baskı hala yoooooooook
yururken bıle zorlamıyor..sadece ayaktaysam hep bı işeme hıssım var

çnce kırmızı oluyor çatlaklar. sonra beyazlıyor. doğumdan sonra falan zaman geçince yani. ben öyle biliyorum.

sende haklısın millancım
seni de destekliyorum tabikisi
benim oğlanın tekmeleri giderek sertleşiyor
bazen boş bulunup çığlık atıyorum ne oluyor diye
annesinin akıllı oğluşu maşallah kuzuma

ayy kıyamam cnm yaa dizlerinde nasıl olduki ya şişmi çok bacakların ? ben beyaz halini görmüşüm demekki :44:

Kızkar biseyler yicem diye cıktım burdan uyuyup kalmısım. Simdi kahvaltı yapıcm daha. Gece uyumayınca sızıp kalmısım.
Kızlar size bisey daha sorucam ben haziran ın 10 da hafif kanamam oldu diye yazmısım bir yere ama lekelenme gibi gelmisti onu son adet diye sayar mı doktor. Yerlesme kanaması olmuyor o zaten daha ozaman bebis falan yok ortada.

inşallah düzelir bacımm aman bee ne zor şey kadın olmak paffss bnm karında dik kasıklarım dümdüz doğuma doğru inen varmı acaba yoksa bu sezeryan olacağımızın göstergesimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…