cnm aramızda 4 hafta varsa seninde normal benim 4 hafta önce 703 gr.dı seninkininde maşallahı var... malesef doğum fiyatları tek özel hastane olduğu için yüksek ama bizim burdaki devlet hastanesi ondan iyi bitek doktorumu çok sewiodum ona üzülüorum ama yapcak bişi yok bulurum iyi bi doktor daha kendime inş... senin ne sorunlu cnm?
aaayyyy sagoo öldum heyecandan okudukca..
kızım bence ultrasondan bebegı ınceleyıp haftasını ona göre soylemıyolar..
cunku ben 40 doktor degıstırdım ve kımısı yataga yattıgım gıbı,makıneyı dayamadan haftamı söyledı..
yanı sanırım bızım bılgılerımız otomatık olarak pc ye düşüyor..
dusun saglık ocagına gıttıgımde dahı haftam cıkıyor..
anaaa ben bu habere hıc uzulmedım..normal dogum zamının bıle gelmıs yaniii..
sadece bebegın kılosu az..kalan gunlerınde bol bol faydalı bıseyler ye
ayyy kızlarrrr doktoru aradım ama anlaşamadık telefondaaaa yaaaa....
14 haziranda son adet tarihinse 9 temmuzda 3 haftalık hamile oluyorsun diyo bana.
14 haziranda adet olsam 18 haziranda folükül vardı diyorum adetli değildim diyorum tamam bir sıkıntı yok dio ayy çıldırıcam ben yaaa çok kafan karıştıysa gel yüzyüze konuşalım dedi ama çarşamba randevum var gelince konuşuruz dedim.
kızlarrr ben bebiş erken gelmesin diye günde 3 kere ilaç içiyordum onu bırakmam gerekir dimi şimdi gebeliğimi engellio.
kasıklarımda ağrı vardı ilacı içtim agrı falan kalmadı bende :) sırtımın sızlaması falan geçti hep.
annemle konuştum faceden babanın kahvaltısını vereyim olmadı gideriz doktora dedi.
ilacı içmemem lazım bnm şimdi :)
ya kızlar deli deli konuşmayın
siz adet tarihini söylersiniz ama
ultrasonda kenarda bebeğin haftası yazıyor
dikkat ettiniz mi hiç
benim sat 19 mayıs
ona göre 38 haftada olmam lazım
ama ultrasonda bebeğim 36 haftasında.
2 hafta geride yani
geç döllenme
sago sende bi an önce git dr a
hem lekelenmen var hem aklının karışıklığı gitsin
bugün git muhakkak
ya kızlar deli deli konuşmayın
siz adet tarihini söylersiniz ama
ultrasonda kenarda bebeğin haftası yazıyor
dikkat ettiniz mi hiç
benim sat 19 mayıs
ona göre 38 haftada olmam lazım
ama ultrasonda bebeğim 36 haftasında.
2 hafta geride yani
geç döllenme
sago sende bi an önce git dr a
hem lekelenmen var hem aklının karışıklığı gitsin
bugün git muhakkak
ilk 3 ay epey kanamam oldu düşük tehlikesi vardı. şimdi kanamalar kesildi ama eşi ilkinde olduğum sezaryen dikişine yapışıkmış. aşağıda yani mecburen yapışık olunca. zaten karnımda doğum yapcam gibi aşağıda hiç yukarı çıkmadı. doktorumda buraların en iyilerinden . aslında normal seyretse bende devlet hastanesinden yanayım. bi sürü insan doğuruyor. zaten sezaryen günü tarihi belli olcak. ama bi sorun olursa diye korkuyorum işte. geçen kontrole gittiğimdede çocuk dik duruyor dedi. zaten hep ayakları kasıklarımı tekmeleyip duruyor. sanki elimi uzatsam ayaklarını yakalıycam gibi
Canım benim bildiğim kadarıyla ultrason dediğin şey, bebeğin ölçülerine bakıp o seyirde haftasını söylüyorlar. Kilosu boyu, kafa çapı falan. o ölçümlere göre haftasını söylüyor ama senin adet tarihinle de kontrol ediyor.
Sagonunki geç döllenme bence, öle oluncada 1 ay değilde 1-2 hafta ileride diye doktor fazla takılmamıştır. Yoksa 1 ayı mutlaka farkederdi. Derdi senin tarihinde bi yanlışlık var diye
oy kıyammam onaa bennolsun cnm hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah...bencede sen kendi doktoruna devam et nolur nolmaz... bnmkinin ayaklar hep kaburgamda boyu uzadıkça daha da içeri gidio yakında azımdan çıkcak ayakları sıpanın
maşallah maşallah lilyumoy kıyammam onaa bennolsun cnm hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah...bencede sen kendi doktoruna devam et nolur nolmaz... bnmkinin ayaklar hep kaburgamda boyu uzadıkça daha da içeri gidio yakında azımdan çıkcak ayakları sıpanın
benimde ilki öyleydi doğuma girdim hala yukarı tırmanıyordu. kaburgalarımı tekmeleyip duruyordu . şimdide tam tersi. iyice ağzında sanki. korkuyorum bazen tuvaletti falan düşecek diye. ama bi sorun yok dedi doktor dik ayakta durduğu için sen o kadar fazla aşağıda hissediyorsun. inşallah zamanını bekler benim kuzucuğumda.
maşallah maşallah lilyum
daha dur boyu uzadıkça göreceksin
benimki böbreklerime doğru çalışıyor artık
karın bölgemi aştı arkaya doğru dolanıyor
ama karnım aşağıya inmedi benim millan ve masalberra gibi :44:
hem kızlar çatlağınız oldu mu sizin :44:
dizlerimin arkasında olmuş canım yahehe sağol cnm seninkinede maşallahkara kuşakla çıkcak bizimkiler herhalde uykumdan uyandırıo tekmelerken kaburgamı kırcak velet bnmde yukarıda cnm kasık tarafım dümdüz midem basketbol topu yutmuşumda orda tıkalı kalmış gibi görünüo çatlağım yok çok şükür gerildikçe bebe yağı sürüyorum zaten sünger gibi emio bide çok beyaz tenliyim ben o yüzdende belli olmuo olabilir çatlamışsada bildiğin teneke peyniri kıvamındayım sende varmı cnm çatlak?
dizlerimin arkasında olmuş canım ya
başka bi yanımda şimdilik yok çok şükür
moralim bozuldu kaç gündür
kırmızı küçük küçük çizikler şeklinde
varsa farketmemen imkansız yani
benim yıllar yıllar önceden vardı çatlaklarımcnm ama çatlaklar beyaz oluo boydan boya geniş geniş beyaz yarıklar gibi... kırmızı çizgiler varis başlangıcı olabilir... derinin gerilmesinden dolayı kılcal damarların da ortaya çıkmış olabilir ama onlar çatlak değil bence bi doktorada sor istersen :44:
cnm ama çatlaklar beyaz oluo boydan boya geniş geniş beyaz yarıklar gibi... kırmızı çizgiler varis başlangıcı olabilir... derinin gerilmesinden dolayı kılcal damarların da ortaya çıkmış olabilir ama onlar çatlak değil bence bi doktorada sor istersen :44:
kız merys bende farklı bıse demedım kı..
mıyopıyı desteklıyon benı nıye desteklemıyon
bı bızım gercek haftamız var,son adet tarıhımıze göre olan..
bıde bebegın gelısım haftası var..
ama son adet tarıhımızle,bebegın gelısımı uyar yada uymaz..
onuda zaten doktor belırtıyor,bebegın su kadar hafta önde veya gerıde gıdıyor dıye..
lılyum o catlaklar aynen fotodakı gıbı ılk basta kırmızı cızgı seklınde oluyor..
daha sonra beyazlıyor..suan sende kırmızı cızgı yoksa catlagın yok demektır zaten..
benım göguslerımın halkasının altı aynen resımdekı gıbı oldu:s
beyazlasa barı dıye beklıyorum..
bu arada benımde karnım dımdık hala..
hıc dogurcam gıbı degıl malesef..
alttan baskı hala yoooooooook
yururken bıle zorlamıyor..sadece ayaktaysam hep bı işeme hıssım var
benim yıllar yıllar önceden vardı çatlaklarım
çocukluk zamanı olmuştu
bunlarda aynı malesef
ilk önce kırmızı çizgiler şeklinde oluyor sonra beyaza dönüyor
dr a gidince muhakkak soracam
şu resimdeki gibi dizlerimdekiler((
Eki Görüntüle 618121
kız merys bende farklı bıse demedım kı..
mıyopıyı desteklıyon benı nıye desteklemıyon
bı bızım gercek haftamız var,son adet tarıhımıze göre olan..
bıde bebegın gelısım haftası var..
ama son adet tarıhımızle,bebegın gelısımı uyar yada uymaz..
onuda zaten doktor belırtıyor,bebegın su kadar hafta önde veya gerıde gıdıyor dıye..
lılyum o catlaklar aynen fotodakı gıbı ılk basta kırmızı cızgı seklınde oluyor..
daha sonra beyazlıyor..suan sende kırmızı cızgı yoksa catlagın yok demektır zaten..
benım göguslerımın halkasının altı aynen resımdekı gıbı oldu:s
beyazlasa barı dıye beklıyorum..
bu arada benımde karnım dımdık hala..
hıc dogurcam gıbı degıl malesef..
alttan baskı hala yoooooooook
yururken bıle zorlamıyor..sadece ayaktaysam hep bı işeme hıssım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?