benim yıllar yıllar önceden vardı çatlaklarım
çocukluk zamanı olmuştu
bunlarda aynı malesef
ilk önce kırmızı çizgiler şeklinde oluyor sonra beyaza dönüyor
dr a gidince muhakkak soracam
şu resimdeki gibi dizlerimdekiler((
Eki Görüntüle 618121
olabilir canım sonradan beyazlaşıyorayy kıyamam cnm yaa dizlerinde nasıl olduki ya şişmi çok bacakların ? ben beyaz halini görmüşüm demekki :44:
inşallah düzelir bacımm aman bee ne zor şey kadın olmak paffssbnm karında dik kasıklarım dümdüz doğuma doğru inen varmı acaba yoksa bu sezeryan olacağımızın göstergesimi??
Kızlar dert etmeyin zamanı gelince inio asagı. Ben zillimin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum. Bazen okadar baskı yapıo ki tuvalete gidip duruoruminşallah düzelir baczilli bee ne zor şey kadın olmak paffssbnm karında dik kasıklarım dümdüz doğuma doğru inen varmı acaba yoksa bu sezeryan olacağımızın göstergesimi??
selamun aleykum canlarrrr
genetikmiş sagoBenim karnım aynı bu kadının karnı gibi haritaya dondu walla.
olabilir canım sonradan beyazlaşıyor
senin daha bayaaaa bi yolun var lilyum
şimdiden karnın niye insin kız
bebişin bi büyüsün zamanı gelince iner merak etme
daha bizimki inmedi hem
öncelik bizim :)))
sora sora öğrenecez artık :)))yok bacım öğreneyim die soruom işte ölemi oluo die
uuuuuuuuuuuy yiiiiiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ben onuuuayy anam bu kızan içimde bateri falanmı çalıo yaa çoştu eller ayaklar ayrı oynuo oynak gızan
selam kızlar nasılsınıııııııııııızaaaay valla okurrken heyecandan öldüm ahanda sago doğuruyo dedim ve gülgüzelinin de dediği gibi anladım ki siz doğuma giderken biz burda dokuz doğurcaz
sagocum lütfen uyumayı kahvaltı yapmayı oyalanmayı bırak ve bi an önce doktora git kusumhem kendi içini hem bizim içimizi rahatlat şu aklımızdaki soru işaretlerinden kurtulalım sağlıcakla güzel haberlerini bekliyorum canım
gülüm güzelim. kırmızılar gelmiş maalesef ama napalım sağlık olsun canım. önümüzdeki maçlara bakcaz artık inşallah bu ay gelir bebişin
uuuuuuuuuuuy yiiiiiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ben onuuulilyum akşam tv de bi velet vardı daha 7-8 aylık galiba gangam stly oynuyo allahım ne şekerdi görmen lazım.. senin kızan şimdiden başlamış anlaşılan baksana
Kızlar doktora gitmekten vazgectim yarın gidicem bu gece bekleyecem ilacı da sancım olmadikca icmeme kararı aldım. Yarinda doktora gidicem. Randevumu yarına alicam. Zaten kahve rengi akintimda daha gelmio. Artık hakkımda hayırlısı. Eski calıstıgım hastanedeki laborantı aradım beta hamile kaldıgın zamandan hesaplar adet tarihine bakmaz dedi. Eger sen eminsen mayısta adet gordugunden oyledir dedi gec döllenme olmustur dedi.
ya kıslar bişe sorcam sanki adet olcak mışım gibi kasıklarım ağrıyo çok kötü :26: acaba yumurtluyorum ondan olabilir mi :44:en son 15 ocakta adet olmuştum hiç böle olmazdı bende
KızLaaaaaaaaar HamiLeyimmmmmmmmmmmmmmmm:118:
Allahım bana bu duyguyu yaşattığın için binlerce şükürler oLsunnn...Tüpüm tutmuşş kısssssslarr !! : )
Kızlar deminden beri ağlıyorum eşimle sarılarakokadar ihtiyacımız vardıki bu habere anlatamam..
şim sevincinden yerinde duramıyor..Hemen ikimizde şükür namazı kıldık..
Şu an şoktayım aptal gibiyim..İlk aklıma siz geldiniz size haber vermeye koştum..Gerçi şansıma bu saatte topicde kimse olmaz ama neyse : )
Normalde test günüm yarındı..Bende bugün annemlerden dönüyodum hastanedenin yanından geçiyoduk aradık sorduk bugün yaptırsak olurmu diye olur dediler ama değer düşük çıkar..
Neyse kanı verdik eve geldik başladı stres ha aradı ha aradılar derken dudaklarımı yemekten bi hal oldum..
Sonra en son beklenen telefon geLdi..Eşim açtı tabi ben konuşamam dedim..Baktım eşim çok şükür diyip sevinip bağırmaya başladı bende koyverdim gitti
Değerim 241 miş..İkiz mi dedik onu perşembe buraya geldiğinzde testi tekrarladğınızda bakıcaz dedi..
Ya işte böyle kıslar ..umarım sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğim..
Ay hala inanmıyorum yaaa..müthiş bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?