Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Allah razı oLsun cnm..Bende durup durup ağlıyorum manyak gibiyim şu anda..

Ne yapacağımı bilmiyor gibiyim..Şimdi perşembeyi sabırsızlıkla beklicem inş değerim güzel katlanır ve inş hayırlısıya ikizdir : )

Şu anda bi tek eşim doktorum ve siz biliyorsunuz gerçeği : )

Ve evet ilk öğrenen de sumisali oldu arkamdan sen gelicen demekki : )

normol bıdanem bı aglaman bı gulmen :)))) senın hormonlar sapıtıo suan :))))))))))))) ayyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))))
katlanır canım deger ıkıye uce bese:))) sen hıc bunu dusunme:)) sen bol bol elını karnına koy ordakı kuzuya dekı sen bı dog ben senın totonu ısıracam deeeeeeeeee:)))))))
dualarını et,,mevlaya sıgın gerısını dusunme canım :)))
dur hele bı persembeyı de atlat sonra dersın herkese nazara gelırsın Allah korusun
ya hepımız gelırız ınsallah arkandan hamıle kalıp mevlam her ısteyene nasıp etsın kuzularını :))))))

gun guzel bıttı:))
eslemın kuzuları gelıo nerdesınızzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))))
yarın sabah herkes cıglık atacakkkkkk,,,,,,,,,,,,
eslem hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hele bi doğsun ya da doğsunlar : ) popolarını pişirecem ömrümü yediler ömrümüüüü..

Valla cnm şu 12 günü sürekli elim karnımda dualarla geçirdim ve hep pozitif düşündüm onlarla konuştum ..Hep kuran okudum onlara..Sonra hergün elimi karnıma koyup esmaül hüsna okudum..ne bilim hiç boş durmadım..bunların etkili olduğunu düşünüyorum tabiki en başta Rabbim oL demiş..Ol demesi içinde çok yalvardım kabul etti çok şükür..

Bak ben yaklaşık 3buçuk sene sonra bu mutluluğu yaşadım..Hiç isyan etmeden ..Hep vardır bi hayır vardır bi zamanı diyerek..Sizde sabredin RAbbime sığının o hiçbirimizin kucağını boş bırakmayacak inş..

Ya bi de benim bugün adet günümdü ve o lanet karın ağrısı hafif hafif vurup gidiyodu aha dedim geliyo galiba kırmızılar..

Tuvalete gidip gelip stres olmaktansa erkenden yapalım dedik de kurtulalım..

Demekki benim o çamaşırı sırılsıklam yapan su gibi foşurt diye dökülen akıntım gebelik belirtisiymiş..Normal bi akıntı değildi zaten şüphelenmiştim..Bende hiç akıntı olmazdı çünkü..

Ya ben bi de hasretini çektiğim o iki çizgiyi görmek istiyorumm eşime dedim git eczaneden gebelik testi al çift çizgi görelim ALLahın izniyle nasıl bişeymiş o duyguyu da tadalımm

demekkı suanmıs senın zamanın,,dedıgın gıbı Rabbım suan ol dedı ,,,onun ıznıylede hayırlısı ıle kucagına nasıp olcak saglıkla sıhhatle:))
zaten ısyan ettıgımızde sadece sacmalamıs oluyoruz ıkı dakka sonra Allahım affet ben ısyan etmek ıstemedım deyıp tovbe edıoruz pısman olup :))
bundan sonrada ıyı dusun guzel dusun,takılma yok deger artcakmı falan dıe gerek yok , boyle dusuncelere ,,,hersey guzel olcak :))))))))))))

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahıııııııııııım sana gelıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm
ooooohhh yaaaaaaaaaaaaaa oooh ohhhhhh ohhhhhhhh

Ewt güzel bi sürpriz olacak hepsine : ) CAnlarımm iyiki varsınız hep sizin desteğinizle ayaktaydm..

Ay eslem hamile yazısını okuyunca bile bi değişik oluyorum..

Ben en iyisi gidip biraz daha ağlayım kendime geleyim..

Eşimde gelmek üzeredir..kaçayım..

Hepinizi çok seviyorumm..

Yarın grşz inş..

ayyy delı adama test mı aldırdınnnnnnnnnnnnnnnnn
yuhhhhhhhhhhhhhhh
cıdden bak bakalım ya testte ne cıkacak bende merak ettım
yanlız senın ıkız ,,,normalde tek cızgı cıkıo ya senden ıkı cızgı cıkıomusssssssssssssss
ya bugun yaptırmakla ıyı ettın yoksa gece sabah olmazdı
demekkı o akıntı tuttugunun gostergesıydı yanı olabılır ,,,
ayrıca o kırmızılar 9 ay boyunca avucunu yalar artıkkkkkkkkkkkk

yaaaaa ıcımden bı ses topıge gır eslemden belkı haber vardır dedı..
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben coookkkkkkk sevındım bu habereeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa..

oooh yaaaaa eslem ınsallah anne olcan bebısıııııımmm..
allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsalllaaaaaaaaaaaaahhh..

hamılelık takvımı görmek ıstiyroum ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sende ıyıkı varsın canım:) ve ıyıkı senı tanıdık :))) kuzuların anasııııııııııı
ya tamm suyunu cıkarma aglamanın gulsen gulllllllll
gecmısde agladın cok artık aglama gul
Allaha emanet ol

sızın kuzulara arkadas gelıooooooooooooo
teyze oluyon kızım teyzeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende gormek ıstıorum takvımııııııııııııııııııııı

Ay kıslar iyiki varsınız heee..Siz de olmasanız mal mal kendi kendime sevincektim

Bende daha pozitif sonucu alır almaz aklımdan siz geçionuz ayy kocam gitsede onlara haber versem nasıl sevinirler kimbilir diye : )

Neyse şu anda eli kulağındadır girer içeri çıkmak zorundayım..

Hee hamilelik takvimini perşembeden sonra inş : ))

eslem evet ıdrar testını yap evde..
o ıkı cızgıyı görmenın zevkı bambaskaaaaaaaaaa....
hem ıdrar testı hem hamılelık takvımı ıstıyoruuuuuuuuuuuummmmm..

benımde kocam gelmek uzere heran kacabılırım..ama ıyıkı gec gelıyo bugun kocam..
baaakk 2.ogrenen ben olmus oldum..
oooff alllahım sana cok sukur

gun kotu basladı sago bıraz uzdu bızı,,,neysekı lekenmesı durmus o da yarın gıtcek doktora,,,
ama eslem fınalı guzel yaptı cok sukur :)))
mevlam her kadına anne olmayı her erkegede baba olmayı yasatsın hayırlısı ıle :)))
haydın ben gıder :))) Allaha emanet olun :))))

anaaaaaa eylulde mı dogurcan sen sımdı kıııııızzzz..
yanı umarım yanlıs hesaplamadım..
eylulunde haberı olsaydı keske..oda cok sevınırdı yaaaaa..
neyse bende kactım kızlar..yarın doya doya sevınırız artık

eslem bızı yalnız bırakmayıp,bıze yetıstın yaa helal kız sanaaaaaaaaaaaaa
ınsallah ayagını surtersın..devamı gelır bu haberlerın inşalllaaaaaaaaaaahhh

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi gözünüz aydın eslemcimmmmmm
maşallah diyeyim nazarım değmesin
Rabbim sabrınızın mükafatını verdi inşallah
bundan sonra kendini yormak öyle temizlik falan yapmak yok
9 ay boyunca yan yatıp kuzucuklarını besleyeceksin annesi
dualarımız seninle ve kuzucuklarınla

Canımmmmmm cok sevindim rabbim sag saglim kucagıma aldiğın gunleride gostersin insallah.
Yazdıklarını okurken ben agladım seni dusunemiorum bile. Rabbim utandırmasın insallah...
Hepimizin ihtiyacı warmıs bu habere.
Tekrar gozun aydın canım....

Canimmmmm eslemim hayirli ugurlu olsun insalllahhhhhh cok sevindim varya sanki kendim hamile kalmis gibi.... masallahhh tatlim rabbimmm kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhh darisi da bize olsun insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…