yaa ben cok mutlu oldum eslemmmmm:)))
sankı suan ben hamıleyım varya :))
delı aksam aksam aglattın benı,,,
ama bu gercekden sevınc aglaması yanı cok ıstedın cok bekledın ya ben gercekden cok mutlu oldum
Mevlam ınsallah hayırlı bı hamılelık gecırmenı ,,bebeklerıne kavusmayı nasıp eder canım
cok sukur ya cok sukur mevlam yaaaaaaaa
Allah razı oLsun cnm..Bende durup durup ağlıyorum manyak gibiyim şu anda..
Ne yapacağımı bilmiyor gibiyim..Şimdi perşembeyi sabırsızlıkla beklicem inş değerim güzel katlanır ve inş hayırlısıya ikizdir : )
Şu anda bi tek eşim doktorum ve siz biliyorsunuz gerçeği : )
Ve evet ilk öğrenen de sumisali oldu arkamdan sen gelicen demekki : )
normol bıdanem bı aglaman bı gulmen :)))) senın hormonlar sapıtıo suan :))))))))))))) ayyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))))
katlanır canım deger ıkıye uce bese:))) sen hıc bunu dusunme:)) sen bol bol elını karnına koy ordakı kuzuya dekı sen bı dog ben senın totonu ısıracam deeeeeeeeee:)))))))
dualarını et,,mevlaya sıgın gerısını dusunme canım :)))
dur hele bı persembeyı de atlat sonra dersın herkese nazara gelırsın Allah korusun
ya hepımız gelırız ınsallah arkandan hamıle kalıp mevlam her ısteyene nasıp etsın kuzularını :))))))
Hele bi doğsun ya da doğsunlar : ) popolarını pişirecem ömrümü yediler ömrümüüüü..
Valla cnm şu 12 günü sürekli elim karnımda dualarla geçirdim ve hep pozitif düşündüm onlarla konuştum ..Hep kuran okudum onlara..Sonra hergün elimi karnıma koyup esmaül hüsna okudum..ne bilim hiç boş durmadım..bunların etkili olduğunu düşünüyorum tabiki en başta Rabbim oL demiş..Ol demesi içinde çok yalvardım kabul etti çok şükür..
Bak ben yaklaşık 3buçuk sene sonra bu mutluluğu yaşadım..Hiç isyan etmeden ..Hep vardır bi hayır vardır bi zamanı diyerek..Sizde sabredin RAbbime sığının o hiçbirimizin kucağını boş bırakmayacak inş..
gun guzel bıttı:))
eslemın kuzuları gelıo nerdesınızzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))))
yarın sabah herkes cıglık atacakkkkkk,,,,,,,,,,,,
eslem hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahıııııııııııım sana gelıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm
ooooohhh yaaaaaaaaaaaaaa oooh ohhhhhh ohhhhhhhh
Ya bi de benim bugün adet günümdü ve o lanet karın ağrısı hafif hafif vurup gidiyodu aha dedim geliyo galiba kırmızılar..
Tuvalete gidip gelip stres olmaktansa erkenden yapalım dedik de kurtulalım..
Demekki benim o çamaşırı sırılsıklam yapan su gibi foşurt diye dökülen akıntım gebelik belirtisiymiş..Normal bi akıntı değildi zaten şüphelenmiştim..Bende hiç akıntı olmazdı çünkü..
Ya ben bi de hasretini çektiğim o iki çizgiyi görmek istiyorumm eşime dedim git eczaneden gebelik testi al çift çizgi görelim ALLahın izniyle nasıl bişeymiş o duyguyu da tadalımm
Ewt güzel bi sürpriz olacak hepsine : ) CAnlarımm iyiki varsınız hep sizin desteğinizle ayaktaydm..
Ay eslem hamile yazısını okuyunca bile bi değişik oluyorum..
Ben en iyisi gidip biraz daha ağlayım kendime geleyim..
Eşimde gelmek üzeredir..kaçayım..
Hepinizi çok seviyorumm..
Yarın grşz inş..
yaaaaa ıcımden bı ses topıge gır eslemden belkı haber vardır dedı..
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben coookkkkkkk sevındım bu habereeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa..
oooh yaaaaa eslem ınsallah anne olcan bebısıııııımmm..
allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsalllaaaaaaaaaaaaahhh..
hamılelık takvımı görmek ıstiyroum ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaaaa ıcımden bı ses topıge gır eslemden belkı haber vardır dedı..
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben coookkkkkkk sevındım bu habereeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa..
oooh yaaaaa eslem ınsallah anne olcan bebısıııııımmm..
allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsalllaaaaaaaaaaaaahhh..
hamılelık takvımı görmek ıstiyroum ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKızLaaaaaaaaar HamiLeyimmmmmmmmmmmmmmmm:118:
Allahım bana bu duyguyu yaşattığın için binlerce şükürler oLsunnn...Tüpüm tutmuşş kısssssslarr !! : )
Kızlar deminden beri ağlıyorum eşimle sarılarakokadar ihtiyacımız vardıki bu habere anlatamam..
şim sevincinden yerinde duramıyor..Hemen ikimizde şükür namazı kıldık..
Şu an şoktayım aptal gibiyim..İlk aklıma siz geldiniz size haber vermeye koştum..Gerçi şansıma bu saatte topicde kimse olmaz ama neyse : )
Normalde test günüm yarındı..Bende bugün annemlerden dönüyodum hastanedenin yanından geçiyoduk aradık sorduk bugün yaptırsak olurmu diye olur dediler ama değer düşük çıkar..
Neyse kanı verdik eve geldik başladı stres ha aradı ha aradılar derken dudaklarımı yemekten bi hal oldum..
Sonra en son beklenen telefon geLdi..Eşim açtı tabi ben konuşamam dedim..Baktım eşim çok şükür diyip sevinip bağırmaya başladı bende koyverdim gitti
Değerim 241 miş..İkiz mi dedik onu perşembe buraya geldiğinzde testi tekrarladğınızda bakıcaz dedi..
Ya işte böyle kıslar ..umarım sorunsuz bi şekilde devam eder
Ay hala inanmıyorum yaaa..müthiş bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ..
KızLaaaaaaaaar HamiLeyimmmmmmmmmmmmmmmm:118:
Allahım bana bu duyguyu yaşattığın için binlerce şükürler oLsunnn...Tüpüm tutmuşş kısssssslarr !! : )
Kızlar deminden beri ağlıyorum eşimle sarılarakokadar ihtiyacımız vardıki bu habere anlatamam..
Şu an şoktayım aptal gibiyim..İlk aklıma siz geldiniz size haber vermeye koştum..Gerçi şansıma bu saatte topicde kimse olmaz ama neyse : )
Normalde test günüm yarındı..Bende bugün annemlerden dönüyodum hastanedenin yanından geçiyoduk aradık sorduk bugün yaptırsak olurmu diye olur dediler ama değer düşük çıkar..
Neyse kanı verdik eve geldik başladı stres ha aradı ha aradılar derken dudaklarımı yemekten bi hal oldum..
Sonra en son beklenen telefon geLdi..Eşim açtı tabi ben konuşamam dedim..Baktım eşim çok şükür diyip sevinip bağırmaya başladı bende koyverdim gitti
Değerim 241 miş..İkiz mi dedik onu perşembe buraya geldiğinzde testi tekrarladğınızda bakıcaz dedi..
Ya işte böyle kıslar ..umarım sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğim..
Ay hala inanmıyorum yaaa..müthiş bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ..
KızLaaaaaaaaar HamiLeyimmmmmmmmmmmmmmmm:118:
Ya işte böyle kıslar ..umarım sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?