Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kiz varya okudum nasil duygulandim coook sevindim cok haketmisti canim arkadasimizda hamileeeeee ohh beee bu haber cok iyi geldiii.. darisi bize insallahhhhhhhhh aminnn

Esssslleeemmmmmm hamileeee teyzeee oluyoruzzz teyzeeeeeeeeeeeeee.... masalllahhhhh masallahhhhhhhhhhhhhh calsin davullarrrr oynasinnnnnnnn kiskanalar catlasin topigiiiiiii... hadi hep beraberrr hayayini cekiyoruzzzz... Rabbimmmm cook sukur sana....

Esssslleeemmmmmm hamileeee teyzeee oluyoruzzz teyzeeeeeeeeeeeeee.... masalllahhhhh masallahhhhhhhhhhhhhh calsin davullarrrr oynasinnnnnnnn kiskanalar catlasin topigiiiiiii... hadi hep beraberrr hayayini cekiyoruzzzz... Rabbimmmm cook sukur sana....

Tutmayın beniiiiii Allahhhh Allahhhhhhhhhhhhhh....... tey tey teyyyyyyyyyy

Aaaaaaaaaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhiiiiiimmmmmmmmmmm saana cccccoooooooooookkkkkkks ssssuuuukkkkkuuuurrrr dualarını kabul ettin dünyayı bize verdin eslem allah saglikla kucağında almayı nasip etsin insallahiçime doğdu telden girdim iyki girmisim

Son düzenleme:

canım eslemim nasıl sevindim bilemezsin..cokkkkkkkk mutlu oldum yaa karsımda annem babam olmasa aglayacagım valla
Rabbim saglıkla sıhhatle güzel bir hamilelik gecirmeni nasip etsin arkadasım kucagına almayıda nasip etsin..
RABBİM SABRININ MÜKAFATINI VERDİ BOL BOL ŞÜKRET KUZUM

Kizlar banada dua edin canlar. Bildiginiz uzre ben igne tedavisine basladim persembe son ignemi vurcam ve sabah doktora gitcem kontrol edecek insallah hersey yolunda gider de benim de size mujdeli haber vermeyi nasip eder rabbim. Prolaktin icin tekrar ilac yazdi doktorum duserde gelir melegim insallah Allahin izniyle...

herkes kocasının ailesinden çekiyor ama seninde kendi ailen azcık düşüncesizlik yapmış. ne diycen işte herkesin var çektiği birileri. neyse altın değerini pek kaybetmez diycektimm. sanki düşüyormu bu aralar. annene falan bi dokundursan sıkıştık falan gibisinden yanlış anlarmı ki[/QUOTE]

bişey demedim susuyorum şimdilik bakalım ne yapcaklar. annem bugün eşime dedi sadece araba bakıyorlar onlarda galeriden aramışlarda bilmem ne diye. yol yaptı yani. o da hiç seslenmedi bende. diğer arabası eskidi tabi onuda sıfır almışlardı içine etti :) hiç bilmez bişeyin kıymetini. ama alırlarsada söylücem. sonuçta bize diyebilirlerdi siz elinizdeki parayla alın üzerini biz ödeyelim madem taksit taksit ödeyebileceksiniz. bize borçları 15 falan tutuyor diye tahmin ediyorum. önce bizi düşünmeleri gerekiyordu o çok zoruma gitti. sonuçta bizimki ihtiyaç. onun arabası var idare ediyor zaten.

eslem canımm çok sevindim gerçekten. inan okuyunca tüylerim diken diken oldu allah sağ salim ikisinide kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben halen ikiz hissediyorum :)

inşallah canım sen moralini yüksek tut biz sana dua ederiz merak etme

kızlarr bende gittim bugün dr.uma. haftasonuda doğurmazsan pazartesi gel demişti :) perşembeye kadar beklicez yine olmazsa sezeryana alcak artık. tosunum 3850 çıktı bugün. diyor ki en minimumu 3650 bu bebeğin. annem vardı yanımda annemde dedi biraz daha beklesek normal istiyoruz falan diye. dr.umda ben sezeryandan yana bir dr. değilim zaten öyle olsam 37-38 de alırdım bu bebeği bugün bile size yarın gelin alalım derdim ama 4 ü bulcak bu haftada bitince riske atamayız dedi. yani 2-3 güne paşamın keyfi gelirde gelirse ne ala olmazsa sanırım cuma ya da cumartesi bende doğururum :) dua edin banada normal olsun yaa...

yarında kayınvalidemler geliyormuş çok sinir oldum. şehirdışında oturuyorlar. zaten bugün tlf.da sinir etti beni. dedim olmazsa sezeryana alcak. diyo dr.un kolayına öyle geliyor özelde öyle yapıyorlar sizde çok meraklısınız kendinizi kestirmeye. ayy delirdim. napim dr.a güveniyorum başka çarem mi var? eşimde akşam yemeğinde annemler yarın geliyor dedi. ona sardım sinirden ağlamaya başladım. annemde bizde kalıyor birkaç gündür. ama o da evi toparlıyor sürekli, yemek falan yapıyor. kayınvalidem bişey ellemez bi de herşeye karışır. ayrıca evimiz çok büyük değil tek tv. var ben neredeyse bütün gün ya yatıyorum ya yayılıyorum kayınpederim gelince nasıl rahat etcem hiç düşünmüyorlar. gerçekten otururken bacaklarımı bile kapatamıyorum :) habire karnımı açıp krem sürüyorum kaşınıp duruyorum. annemin kocamın yanında rahatım doğal olarak. kayınpederin yanında sütyensiz bile gezemiyor insan. off ki of yani. eşimde diyor annemleri istemiyorsun. ben kendi rahatımı istiyorum. gece 2 de 3 te yatıyorum 11-12 de kalkıyorum. ama onlar oldumu erken yatcam uyuyamıcam sabah 9 da 10 da dalar yatakodasına hadi günaydın diye

Son düzenleme:

eslemcim canımmm çok sevindimmmmmmm. bak benide ağlattın sabah sabah.. dikkat et kendine iş falan yapma sakın.inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

esleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem çok şükür kusum yaa çok sevindim allahım yavrularına sağ salim kavuşmak büyütmek nasip etsin canım benim darısı hepimizin başına inşallah

Allah yardımcn olsun seraycım
sen böyle yazınca ben bile gerildim

bişey demedim susuyorum şimdilik bakalım ne yapcaklar. annem bugün eşime dedi sadece araba bakıyorlar onlarda galeriden aramışlarda bilmem ne diye. yol yaptı yani. o da hiç seslenmedi bende. diğer arabası eskidi tabi onuda sıfır almışlardı içine etti :) hiç bilmez bişeyin kıymetini. ama alırlarsada söylücem. sonuçta bize diyebilirlerdi siz elinizdeki parayla alın üzerini biz ödeyelim madem taksit taksit ödeyebileceksiniz. bize borçları 15 falan tutuyor diye tahmin ediyorum. önce bizi düşünmeleri gerekiyordu o çok zoruma gitti. sonuçta bizimki ihtiyaç. onun arabası var idare ediyor zaten.[/QUOTE]

haklısın seraycım ama napcan işte insanlar birbirine karşı düşünceli olsalar hiç sorun olmaz. kimi evlat ailesinden çeker kimi aile evladından. üzme sen şimdi kendini. bi doğurda hayırlısıyla.

bu arada herkese günaydın

yaaa sabahtan beri eslemin haberini okudum burdan saf saf sırıtıyorum iş yerinde patron dönüp dönüp bana bakıyo boş boş sırıtıyom diye allahım çok şükür yaa gerçekten çok sevindim ben

doktorun biraz haklı canım 4 kiloya yaklaşınca zor oluyor var tabiki 5-6 doğuranda normal yolla ama Allaha emanet. eskiden hastanemi vardı ultrason mu. şansa bi sorun olmazsa yaşıyordu. bi aksilik olursa da kimse bişey diyemiyordu. benimkide iriydi. olmadı işte normal çok uğraştık. sonunda yoğun bakımda yatmak zorunda kaldı. doktorumda öyle dedi. küçük bebekleri bi şekilde ittirip bastırabiliyoruz ama iri de pek bu şansımız olmuyor dedi zarar görme ihtimali daha çok oluyormuş. sen doktorunu dinle bi çok insan sırf keyfinden sezaryen yapıyor.

Esleeeeeem, Rabbim sağlıkla ikisinde kucağına almayı nasip etsin. Valla bu hafta ota boka ağlar oldum, hah tam ağlanacak şey çıktı onda da işyerindeyim Çoooook mutlu oldum ya, ben bu konudaki tevekkülüne hayrandım, eşinde senin gibi maşallah. Çok iyi anne baba olacaksınız. Valla keşke aynı şehirlerde yaşasaydık hepimiz. Şu an bunu okadar çok istedimki, öğle arasında toplaşır seni görmeye gelirdik. Gerçekten şuan senin mutluluğunu gözümle de görebilmeyi o kadar çok isterdimki. Kısmet, yinede sanal da olsa sizin gibi insanlarla karşılaştığım için çok şanslıyım ben :)

Canım artık bırak işleri falan demeye gerek yok sana, eminimki eşin zaten yaptırmayacaktır. Buarada bebekler kısmetleriyle gelirler, eşinin iş durumuda Rabbimin izniyle çözülecek inşallah.

Birde bol bol Ya Musavvir çek canım olurmu. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bİrde o çift çizginin fotosunu istiyoruz buraya

Seraycım zpr bir durum ama şimdi eşine ne söylesen ailesine karşı söylediğini düşünecek. Bİraz sakin ol, onlarda anne babası, görmek istiyorlar işte. Yapacak bişi yok. Haklısın düşünmeleri lazım ama okadar düşünceli olmuyorlar işte. Halbuki sadece kaynanan gelseydi bari. Sen yine eski düzenine devam et, boşver şuan misafir ağırlama konumunda değilsin sendende bunu beklemesinler.

Benimde kocam bi alem canım. Tutmuş bizim orda doğum yapsan, iyi bi doktor buluruz. He dedim iyi doktoru duyduk dedim. Öle bi durum olsa gider kendi memleketimde yaparım ablamın doktoruna dedim, sustu. Doğumdan sonra gidelim ozaman dedi. Ben 40gün biyere çıkmicam dedim. Şimdi batıl inancım pek yok ya, ordan girmeye çalıştı hani öle şeyler yoktu. Öle şey yok zaten dedim, tabikide çıkıcam doktora gidicem oraya buraya ama benim kanamam olcak o yüzden biyere gidemem evimde rahat ederim dedim ama bilmiyorum sonu nolur.

esleemmmmmmmmmmm hayırlı olsunnn, rabbim saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin, cok duygulandım gozlerim doldu:))cok mutlu oldummm, taze anne dikkat et kendine, cok sukurler olsun :))

serayy sen beni mi kendini mi anlattın benimkilerde son zamanda gelecekler, ya bi kere dogumdan once ya da sonra kp in yanında nasil rahat edilir ki? ben takmamaya calısıyorum napim onlar da esimin ailesi diyorum,uzme kendini sakin ve rahat ol, strese gelmememiz gerekiyor, en kısa zamanda en iyi sekilde atlatırsın inş, bak az kaldı kavusacagız artık bebeklerimize, onları dusunup de bu anı unutma

ayyyyy cnm çok şükür çok sewindim yaaaa Rabbim sağlıklı sıhhatlı bi hamilelik,doğum nasip etsin hayırlısıyla bebeişlerini kucağına almayı nasip etsin cnm tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…