- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
ya benım eve gelen dıemez kı ac kaldım ,,yanı elımden geldıgınce de gusel etmeye calısırım yada evımı temız tutmaya calısırım,,
ama bazzen bende yoruluorum kımseyı goresım gelmıo,
esıme desem babanı ıstemıom dıger oglu bekar zaten ordan buraya geldı kavga ettıydıler,
tek basına oturcak obur daırede kayınpeder zaten yenı evlıydık daha 2 haftalık sabah aksam bızdeydı,
bı yatmaya gıdıodu dıer ogluna,
kavgada edınce hepden geldı,,yanı tmm bende yaslancam gelsın kalsın ,ama ne bılım bazen yoruluorum hanı evde sureklı tepeden tırnaga gıyınık ol,
uzanma yapamıon ,yada hadı yemek yok bugun kahvaltılık yıyelım deme sansım yok,
yanı wc de bıle acıkcası rahat olamıon evdeyken ,gerısını artık anla,,
annem anlatırdı da derdım ben hayatta oturmam aynı evde dıe cok mu buyuk konusmusum ne
ya benım eve gelen dıemez kı ac kaldım ,,yanı elımden geldıgınce de gusel etmeye calısırım yada evımı temız tutmaya calısırım,,
ama bazzen bende yoruluorum kımseyı goresım gelmıo,
esıme desem babanı ıstemıom dıger oglu bekar zaten ordan buraya geldı kavga ettıydıler,
tek basına oturcak obur daırede kayınpeder zaten yenı evlıydık daha 2 haftalık sabah aksam bızdeydı,
bı yatmaya gıdıodu dıer ogluna,
kavgada edınce hepden geldı,,yanı tmm bende yaslancam gelsın kalsın ,ama ne bılım bazen yoruluorum hanı evde sureklı tepeden tırnaga gıyınık ol,
uzanma yapamıon ,yada hadı yemek yok bugun kahvaltılık yıyelım deme sansım yok,
yanı wc de bıle acıkcası rahat olamıon evdeyken ,gerısını artık anla,,
annem anlatırdı da derdım ben hayatta oturmam aynı evde dıe cok mu buyuk konusmusum ne
Kizlar napionuz benim bugun ignemin 5 ci gunu adetin 6 ci gunu bugun wc de yumurta aki kivaminda sivi geldi baya yogun. Acaba erken mi yumurtladim ben ysa persembe sabah doktora gitcemmmm. Bi dun eksin yaptik aceba tutarmi catlasada)
ee dun adetlı deılmıydın?? bugun adetın 6 .gunu demısın?
Galiba büyük konuşmuşun başına gelmiş. Ama hayranım ben sana bu konuda. Ben bu kadar sabırlı olamazdım heralde. Hani atadır mecbur bakardım evden gitsin diyemem ama hergün okadar yemek yapabilirmiyim bilmiyorum. Tatlısından salatasına kadar maşallah herşeyi yapıyorsun, birde yemeğin üstüne adam balık getiriyor onuda yapıyorsun. Mesela neden bugün yemek hazır yarın yapıcam demiyorsun? Balık bi gün dolapta durmazmı? Belki ozaman anlar illa o gün istiyorsa almadan önce ben balık alıcam yemek yapma bugün demeyi.
Bugün konusu geçtide biz kadınlar erkekleri de bizim gibi düşünüyoruz. Bİz herşeyi düşünyoruz akıl ediyoruz ya, onlarda öle sanıyoruz, anlamalarını bekliyoruz. Ama erkekler öle değilki bazı şeyleri öğretmen gerekiyor işte. Bence birde böle denesen?
Hadi bakalım tutar inşallah. Bu akşamı da değerlendirin mutlaka, pas geçme bak. İşler yoğun senin heralde, bu sıra pek gelemiyon? Özledik seni
Haydi hayırlı akşamlar herkese
Galiba büyük konuşmuşun başına gelmiş. Ama hayranım ben sana bu konuda. Ben bu kadar sabırlı olamazdım heralde. Hani atadır mecbur bakardım evden gitsin diyemem ama hergün okadar yemek yapabilirmiyim bilmiyorum. Tatlısından salatasına kadar maşallah herşeyi yapıyorsun, birde yemeğin üstüne adam balık getiriyor onuda yapıyorsun. Mesela neden bugün yemek hazır yarın yapıcam demiyorsun? Balık bi gün dolapta durmazmı? Belki ozaman anlar illa o gün istiyorsa almadan önce ben balık alıcam yemek yapma bugün demeyi.
Bugün konusu geçtide biz kadınlar erkekleri de bizim gibi düşünüyoruz. Bİz herşeyi düşünyoruz akıl ediyoruz ya, onlarda öle sanıyoruz, anlamalarını bekliyoruz. Ama erkekler öle değilki bazı şeyleri öğretmen gerekiyor işte. Bence birde böle denesen?
Hadi bakalım tutar inşallah. Bu akşamı da değerlendirin mutlaka, pas geçme bak. İşler yoğun senin heralde, bu sıra pek gelemiyon? Özledik seni
Haydi hayırlı akşamlar herkese
Kusum adetim 4gun surdu. Bugun 6ci gunu yani.
biz korunmayı bıraktığımızdan beri böle az oluyorum 10 aydır :) doktora sordum normal dedi. ayy bacım bilmiom valla böle yarım avuç kadar geldi akıntı yumurta kıvamındaydı. neyse hayırlısı artık :) erken adet olurum erken tedaviye başlarım tekrar ona göre doz verir :))) dün ekşın yaptık yarında yaparız öle iyi olur :) zaten perşembe günü randevum var sabah 9da :)ne kadar az surmus adetın ,,,alalal hep boyle mı oluon sen? anam benım kı 7 gun surer,,
hım yanı adet bıttıgı gıbı yapıskan akıntı gelmıo bıldıgım kadarıyla 5 veya 6 gun sonra gelıo hanı yumurta olusuo falan ya ,,
ama sen sımdık ıgne oldun ıcın bıse dıemıom,,ehh sen yıne eksına devam :)))
acaba iğnelerden mi oyle oldu ki eylül :44:Kizlar napionuz benim bugun ignemin 5 ci gunu adetin 6 ci gunu bugun wc de yumurta aki kivaminda sivi geldi baya yogun. Acaba erken mi yumurtladim ben ysa persembe sabah doktora gitcemmmm. Bi dun eksin yaptik aceba tutarmi catlasada)
ya kızlar fıkrı olan yazsın ben gelıp okıcam,,
ya benım cuma gunu adet bıttı,bılıonus ben genelde yumurtlama zamanı lekenıom ,adet bıtelı 5 gun oldu sabahdan berı lekelenıodum ama boyle ıdrardan sonra bıraz gelıodu kahverengı,,ama son bı saattır acık pembe gelıo ve cıddı cıddı pedım bulasıo sankı adetın 4.gunu gıbı ,,bacaklarıma agrı vuruo belım kopuo agrıdan ,,ben bu durumdan hıc bıse anlamadım ,,sanırım gece kesın acıle gıtcem ben ,,off yaa yasayan varsa yazsın
tmm lekenmem oluodu ama dusunun ped koymaya basladım ,,off yaa off ne sımdık eksın yapcakmıyız bız? doktor lekenme olsa da devam dedı bu lekenmeyı gectı hafıf kanama oldu ,,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?