Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

valla işin zor kuzum Allah yardım etsin sna aynı evin içinde hep diken üstünde olur insan
hadi bende kactım kocişim gelyormuş kib kızlarr

Galiba büyük konuşmuşun başına gelmiş. Ama hayranım ben sana bu konuda. Ben bu kadar sabırlı olamazdım heralde. Hani atadır mecbur bakardım evden gitsin diyemem ama hergün okadar yemek yapabilirmiyim bilmiyorum. Tatlısından salatasına kadar maşallah herşeyi yapıyorsun, birde yemeğin üstüne adam balık getiriyor onuda yapıyorsun. Mesela neden bugün yemek hazır yarın yapıcam demiyorsun? Balık bi gün dolapta durmazmı? Belki ozaman anlar illa o gün istiyorsa almadan önce ben balık alıcam yemek yapma bugün demeyi.

Bugün konusu geçtide biz kadınlar erkekleri de bizim gibi düşünüyoruz. Bİz herşeyi düşünyoruz akıl ediyoruz ya, onlarda öle sanıyoruz, anlamalarını bekliyoruz. Ama erkekler öle değilki bazı şeyleri öğretmen gerekiyor işte. Bence birde böle denesen?

Kizlar napionuz benim bugun ignemin 5 ci gunu adetin 6 ci gunu bugun wc de yumurta aki kivaminda sivi geldi baya yogun. Acaba erken mi yumurtladim ben ysa persembe sabah doktora gitcemmmm. Bi dun eksin yaptik aceba tutarmi catlasada )

Hadi bakalım tutar inşallah. Bu akşamı da değerlendirin mutlaka, pas geçme bak. İşler yoğun senin heralde, bu sıra pek gelemiyon? Özledik seni

Haydi hayırlı akşamlar herkese

Evet csnim baya yohunum bu aralar. Arada kacamak girip okuyom sadece :) bende ozledim siziii

annemde zaten bana basına geldıgınde gorurum senı dıodu dıom ben cok buyuk konusmusum dıe
ya dedıgın gıbı bugun deılde yarın yapma sansım yok cunku yarın gec gelcekmıs ısten calısıo,,
bıde annem bana evlencegım zaman dedıydı kızım bak kaynanan yok kayınpederın ne getırırse pısır koy onune sonucda adamın canı ceker alır gelır ama karısıda olmadıgı ıcın dıyemez sana canım cekdı yap dıe dedı o yuzden annemın lafı kulagıma kupe olmusdur ,,,

Kusum adetim 4gun surdu. Bugun 6ci gunu yani.

ne kadar az surmus adetın ,,,alalal hep boyle mı oluon sen? anam benım kı 7 gun surer,,
hım yanı adet bıttıgı gıbı yapıskan akıntı gelmıo bıldıgım kadarıyla 5 veya 6 gun sonra gelıo hanı yumurta olusuo falan ya ,,
ama sen sımdık ıgne oldun ıcın bıse dıemıom,,ehh sen yıne eksına devam :)))

biz korunmayı bıraktığımızdan beri böle az oluyorum 10 aydır :) doktora sordum normal dedi. ayy bacım bilmiom valla böle yarım avuç kadar geldi akıntı yumurta kıvamındaydı. neyse hayırlısı artık :) erken adet olurum erken tedaviye başlarım tekrar ona göre doz verir :))) dün ekşın yaptık yarında yaparız öle iyi olur :) zaten perşembe günü randevum var sabah 9da :)

ya kızlar fıkrı olan yazsın ben gelıp okıcam,,

ya benım cuma gunu adet bıttı,bılıonus ben genelde yumurtlama zamanı lekenıom ,adet bıtelı 5 gun oldu sabahdan berı lekelenıodum ama boyle ıdrardan sonra bıraz gelıodu kahverengı,,ama son bı saattır acık pembe gelıo ve cıddı cıddı pedım bulasıo sankı adetın 4.gunu gıbı ,,bacaklarıma agrı vuruo belım kopuo agrıdan ,,ben bu durumdan hıc bıse anlamadım ,,sanırım gece kesın acıle gıtcem ben ,,off yaa yasayan varsa yazsın
tmm lekenmem oluodu ama dusunun ped koymaya basladım ,,off yaa off ne sımdık eksın yapcakmıyız bız? doktor lekenme olsa da devam dedı bu lekenmeyı gectı hafıf kanama oldu ,,,,,,,,

Kizlar napionuz benim bugun ignemin 5 ci gunu adetin 6 ci gunu bugun wc de yumurta aki kivaminda sivi geldi baya yogun. Acaba erken mi yumurtladim ben ysa persembe sabah doktora gitcemmmm. Bi dun eksin yaptik aceba tutarmi catlasada )
acaba iğnelerden mi oyle oldu ki eylül :44:
ben hiç anlamam bu yumurtlama belirtilerinden
dr a tlf aç sor bence

bilemedim ki canım şimdi benim ilk 3 ay kanamalar oldu ya hep adet dönemlerimde oysa hamileydim ama sanki adet oluyodum. üstüne falan mı görüyosun ki. ya da ekşını sık yapınca zorlandı mı azcık o da olabilir sanki rahimde yara falan bişeyin yok dimi?

Kızlar gunun ilk sorusu benden bu dogum sancısı denen meret nasıl bisey yaaa hakkında fikri olan var mı ben bir agrı cekiorum ara ara ama dogum sancısımı yoksa bebegin baskısı mi cozemiorum.
Doktorum dun sen bel fitıgı agrisi ile dogum sancısını karıstırabilirsin senin isin diger gebelerden daha zor dedi.
Belim agrıo ara ara ama bem fıtık agrısına benzetiyorum gercekten.
Siz yasamıo musunuz yalancı dogum sancısı.

Hee dun gece ruyamda birini hamile gorsum topictem ama kim oldugumu dusunuyorum dusunuyorum bulamıorum.
Birde mezarlık gordum yanından selale akıo. O ne demek acaba.

Benden de bir soru gelsin. Gece boyunca adet ağrısına benzer ağrıyla uyandım bayağı bi sefer. Sol tarafa yattığımda azaldı ağrım, sırtüstü yatmaktan sebep olabilirmi?

Birde sago sen demiştin daha önce pijamam sıktı bütün gece ağrım oldu diye, o adet ağrısına benzer bi ağrımıydı? Böle bişi yaşayan varmı, sebep nedir sizce? Karnımın büyümeside sebep olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…