Benden de bir soru gelsin. Gece boyunca adet ağrısına benzer ağrıyla uyandım bayağı bi sefer. Sol tarafa yattığımda azaldı ağrım, sırtüstü yatmaktan sebep olabilirmi?
Birde sago sen demiştin daha önce pijamam sıktı bütün gece ağrım oldu diye, o adet ağrısına benzer bi ağrımıydı? Böle bişi yaşayan varmı, sebep nedir sizce? Karnımın büyümeside sebep olabilirmi?
sagocum bende de adet ağrısına benzer ağrılar oluyorKızlar gunun ilk sorusu benden bu dogum sancısı denen meret nasıl bisey yaaa hakkında fikri olan var mı ben bir agrı cekiorum ara ara ama dogum sancısımı yoksa bebegin baskısı mi cozemiorum.
Doktorum dun sen bel fitıgı agrisi ile dogum sancısını karıstırabilirsin senin isin diger gebelerden daha zor dedi.
Belim agrıo ara ara ama bem fıtık agrısına benzetiyorum gercekten.
Siz yasamıo musunuz yalancı dogum sancısı.
pijama sıkmış olabilir miyopiBenden de bir soru gelsin. Gece boyunca adet ağrısına benzer ağrıyla uyandım bayağı bi sefer. Sol tarafa yattığımda azaldı ağrım, sırtüstü yatmaktan sebep olabilirmi?
Birde sago sen demiştin daha önce pijamam sıktı bütün gece ağrım oldu diye, o adet ağrısına benzer bi ağrımıydı? Böle bişi yaşayan varmı, sebep nedir sizce? Karnımın büyümeside sebep olabilirmi?
günaydınlar
sagocum bende de adet ağrısına benzer ağrılar oluyor
bi defa soluğu hastanede aldığım için korkuyorum tekrar hastaneye gidip "bu yalancı sancı" denilip geri gelmeye
karnım taş gibi oluyor kasık ve bel ağrısı oluyor
ama yalancı sbeneğil midir bilmiyorum
bugün de kaburgalarım ağrıyor mesela
pijama sıkmış olabilir miyopi
biraz daha bol şeyler giymeye çalış
ben ilk hamileliklerimi 24 haftadayken almıştım
senin de hamilelik alma zamanın gelmiş olabilir
günaydınlar
sagocum bende de adet ağrısına benzer ağrılar oluyor
bi defa soluğu hastanede aldığım için korkuyorum tekrar hastaneye gidip "bu yalancı sancı" denilip geri gelmeye
karnım taş gibi oluyor kasık ve bel ağrısı oluyor
ama yalancı sancı mıdır değil midir bilmiyorum
bugün de kaburgalarım ağrıyor mesela
pijama sıkmış olabilir miyopi
biraz daha bol şeyler giymeye çalış
ben ilk hamileliklerimi 24 haftadayken almıştım
senin de hamilelik alma zamanın gelmiş olabilir
Kızlar gunun ilk sorusu benden bu dogum sancısı denen meret nasıl bisey yaaa hakkında fikri olan var mı ben bir agrı cekiorum ara ara ama dogum sancısımı yoksa bebegin baskısı mi cozemiorum.
Doktorum dun sen bel fitıgı agrisi ile dogum sancısını karıstırabilirsin senin isin diger gebelerden daha zor dedi.
Belim agrıo ara ara ama bem fıtık agrısına benzetiyorum gercekten.
Siz yasamıo musunuz yalancı dogum sancısı.
Cnım rahim buyudugu icinde olabilir doktorunu ara bir konus istersen.Pijamalarım öle dar pijamalar diil, ben pijamaları hep büyük alırım zaten. Ama iççamaşırım da sıkmış olabilir.
Peki sırt üstü yatınca öle bir ağrıyla karşılaştınızmı? Bu gecede olursa ben yarın doktora giderim zaten. Canım sıkıldı, şimdide böle ara ara sancı gibi oluyor.
Aslında muhtemelen rahim büyümesinden kaynaklı da olabilir ama bakalım devam ederse giderim.
Bİ yerde magnezyum eksikliğinden falan bahsetmiş, doktor bana magnezyum için bişi vermedi belkide onun için oluyordur?
son zamanlarda karın sertleşmesi sık oluyor sagoBenim karnimin sertligi bir iki gundur gecmio zaten hep tas gibi. Sırtımda agrılar oluyor adet agrısına benzer sancı cekiorum ama cok onemsemedim
bebek baskı yapıo diye. Sabah kalktıgım da agrı vardı baya bir ilacımı ictim azaldi simdi. Doktora nişanım geldi dedim bebek asagıyı zorluyor ondan gelmistir dedi.
Anne ben geliorum hazırlıklı ol dio sana dedi.
çok şanslısın vallaBen hamile pijamSı almadım kendime pazara gitmistik annemle dökmece alt pijamaları satıolardı üc milyona onun en buyugundan aldım benim ev baya sıcak oluyor uzerimede yazlık eskiyen bol bir tisört uydurdum butun hamileligim onunla gecti walla hehehe
canım şgiinden örnek veremiycem amainde ben hiç doğum sancısı çekmedim doğuma gittiğim gün hariç. ama dayanılmaz bi ağrı belin kırılıyor sanki. doğum yaklaştıkça daha sıklaşıyor yani öncede arası saatler sürüyorsa doğum başladığında dakikalara belki saniyelere düşüyor. ama şu an benimde bel ağrım var. doğum sancısı değil tabiki. doğum sancısı olsa ayırabilirsin sanırım.
Pijamalarım öle dar pijamalar diil, ben pijamaları hep büyük alırım zaten. Ama iççamaşırım da sıkmış olabilir.
Peki sırt üstü yatınca öle bir ağrıyla karşılaştınızmı? Bu gecede olursa ben yarın doktora giderim zaten. Canım sıkıldı, şimdide böle ara ara sancı gibi oluyor.
Aslında muhtemelen rahim büyümesinden kaynaklı da olabilir ama bakalım devam ederse giderim.
Bİ yerde magnezyum eksikliğinden falan bahsetmiş, doktor bana magnezyum için bişi vermedi belkide onun için oluyordur?
son zamanlarda ksiertleşmesi sık oluyor sago
çocuk mu yapıyor rahim mi sertleşiyor bilmiyorum ama
oğlanda huzursuz oluyor
sonra çarpıntı başlıyor bende.
sırt ağrısı 30 haftadan beri hiç geçmiyor zaten
çok şanslısın valla
işyerinde dar kıyafetlerle oturulmuyor
üstümdeki tunik bile iki beden büyük
erkeklerle bi şekilde karşılaşıyorum
bazı hamileler gibi karnımı gere gere gezmeye utanıyorum açıkçası
bol olsun rahat olsun yeterki
miyopicim artık sırt üstü ve sağa yatmalar batabilir. tabi lastikli pijamalar falanda rahatsız ediyor gerçekten. gece kramp falan giriyormu bacaklarına. magnezyum ve kalsiyumu genelde kramplar başlayınca veriyorlar. bende daha yeni aldım. bebek aşağıda ya benimde kasıklarımı çok zorluyor belki faydası olur diye verdi. bu gidişinde sen de isteyebilirsin. ama ağrıların olacak elbet hamilelik bouynca bunlara alışmalısın. eğilmen zorlaşacak. endişelenme yani her ağrıda. rahim büyüyor organlara baskı yapıyor. geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar bende de dünden beri fena bir çarpıntı olmaya başladı dün gece uyuyamadım bir türlü rahat edemedim sizce normal mi ?
Canım batma yada bıçak ağrısı saplanması gibi değil. Bildiğin adet olmadan önce karnın ağrır ya öleydi. Sancı, batma şeklinde değildi. Ya sırt üstü yatmaktan oluyor yada bilemedim işte. Sırt üstü yatmıyorum zaten ama gece dönüyorum.
Zaten Bu gecede olursa yarın doktora giderim diye düşündüm
Bebege giden damarlarda kan basıncı fazla oldugu icin carpinti normal canim.
Ama bzen gebeliklerde taşıkardi diye bir hastalık olusuyor. Doktorunla konusursan sana detaylı bilgi verir zaten.
O kadar dert ediecek bisey degil derin derin nefes al oyle oldugu zaman seni rahatlatacaktır. Birde eger imkanın varsa o durumlarda tansiyonunu olc yuksek cikarsa doktoruna soylersin
Canım gebelikte adet donemi yaklastıkca oyle agrılar oluyor belki ondan oluyordur seninde.
Benimde geldi aklıma ama ben en son adet olduğum ay 12sinde oldum. yani tarih uymadı o teoridede. pöffff çıkamadık işin içinden sagocum ya. İnşallah sıkıntı verecek bişi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?