Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım benim baya baya sıkıo bazen pijama karnımı hatta bazen lastik izleri karnıma bile cıkıo. Onun agrisı baskı gibi oluyor ader agrısı gibi degil.
Doktorum karnının sertlesmelerine dikkat et dedi bana ama onu mu sayıyor gercek sancıdam cozemedim ben.
Oyle adet gibi agrılar bende de oluyor ara sıra

günaydınlar
sagocum bende de adet ağrısına benzer ağrılar oluyor
bi defa soluğu hastanede aldığım için korkuyorum tekrar hastaneye gidip "bu yalancı sancı" denilip geri gelmeye
karnım taş gibi oluyor kasık ve bel ağrısı oluyor
ama yalancı sancı mıdır değil midir bilmiyorum
bugün de kaburgalarım ağrıyor mesela

pijama sıkmış olabilir miyopi
biraz daha bol şeyler giymeye çalış
ben ilk hamileliklerimi 24 haftadayken almıştım
senin de hamilelik alma zamanın gelmiş olabilir

Benim karnimin sertligi bir iki gundur gecmio zaten hep tas gibi. Sırtımda agrılar oluyor adet agrısına benzer sancı cekiorum ama cok onemsemedim
bebek baskı yapıo diye. Sabah kalktıgım da agrı vardı baya bir ilacımı ictim azaldi simdi. Doktora nişanım geldi dedim bebek asagıyı zorluyor ondan gelmistir dedi.
Anne ben geliorum hazırlıklı ol dio sana dedi.

Ben hamile pijamSı almadım kendime pazara gitmistik annemle dökmece alt pijamaları satıolardı üc milyona onun en buyugundan aldım benim ev baya sıcak oluyor uzerimede yazlık eskiyen bol bir tisört uydurdum butun hamileligim onunla gecti walla hehehe

Pijamalarım öle dar pijamalar diil, ben pijamaları hep büyük alırım zaten. Ama iççamaşırım da sıkmış olabilir.
Peki sırt üstü yatınca öle bir ağrıyla karşılaştınızmı? Bu gecede olursa ben yarın doktora giderim zaten. Canım sıkıldı, şimdide böle ara ara sancı gibi oluyor.
Aslında muhtemelen rahim büyümesinden kaynaklı da olabilir ama bakalım devam ederse giderim.
Bİ yerde magnezyum eksikliğinden falan bahsetmiş, doktor bana magnezyum için bişi vermedi belkide onun için oluyordur?

canım şimdikinden örnek veremiycem ama ilkinde ben hiç doğum sancısı çekmedim doğuma gittiğim gün hariç. ama dayanılmaz bi ağrı belin kırılıyor sanki. doğum yaklaştıkça daha sıklaşıyor yani öncede arası saatler sürüyorsa doğum başladığında dakikalara belki saniyelere düşüyor. ama şu an benimde bel ağrım var. doğum sancısı değil tabiki. doğum sancısı olsa ayırabilirsin sanırım.

Cnım rahim buyudugu icinde olabilir doktorunu ara bir konus istersen.
Magnezyumu kasılmalar icin verio doktorlar aman onu ihmal etme doktodun verdigi zamam. Ben onemssmedim icmedim zamamında keske icseymisim.

ne zamak ediyorum,dogurcaz acaba merak ediyorum:)

sago sana catı muaynesi falan yaptılar mı? merys sana? benim bu cumartesi catım var, hem rapor alcam hem muayene korkuyorum yaw..

merys demişssin ya ayagım teki sisiyo diye benim de oyle sol ayagım daha cok sisiyo

son zamanlarda karın sertleşmesi sık oluyor sago
çocuk mu yapıyor rahim mi sertleşiyor bilmiyorum ama
oğlanda huzursuz oluyor
sonra çarpıntı başlıyor bende.
sırt ağrısı 30 haftadan beri hiç geçmiyor zaten

çok şanslısın valla
işyerinde dar kıyafetlerle oturulmuyor
üstümdeki tunik bile iki beden büyük
erkeklerle bi şekilde karşılaşıyorum
bazı hamileler gibi karnımı gere gere gezmeye utanıyorum açıkçası
bol olsun rahat olsun yeterki

Benim belim hep agrıo zaten cokkkk siddetli gelmesi lazımki ben onu anlayayım yoksa kesin anlamam.
Adet sancısına gelince eger onun gibi bir agriysa bu sancı ondan da korkum kalmadi ozaman cunku ben evlenmeden once cok sancı cektim duvarları yumruklardım agridan. Bir kere aglayıp bagırmama ucuncu kattan komsu gelmisti ne oluyor diye. Dogum sancisıda rahat olur benim icin hehehe.
Ama dun doktorum belinden dolayı seni zorlayamam sezeryana alırım dedi bakalim ne gelecek basimıza.
Artk hayırlısı.

miyopicim artık sırt üstü ve sağa yatmalar batabilir. tabi lastikli pijamalar falanda rahatsız ediyor gerçekten. gece kramp falan giriyormu bacaklarına. magnezyum ve kalsiyumu genelde kramplar başlayınca veriyorlar. bende daha yeni aldım. bebek aşağıda ya benimde kasıklarımı çok zorluyor belki faydası olur diye verdi. bu gidişinde sen de isteyebilirsin. ama ağrıların olacak elbet hamilelik bouynca bunlara alışmalısın. eğilmen zorlaşacak. endişelenme yani her ağrıda. rahim büyüyor organlara baskı yapıyor. geçmiş olsun canım

O Carpıntıdan fenalık geldi zaten bana sanki kalbim yerinden cıkıp ucacak gibi oluyor. Doktorun en son verdigi ilactan sonra biraz azaldı ama geliyor yinede.
Karnımız buyudukce saklamak zorlasıo zaten canım Allah tan evdeyim bende oyle sorunlarım yok. Doktora giderkende bir panço giyiyodum olduda bitti masallahhh

Günaydın kızlar bende de dünden beri fena bir çarpıntı olmaya başladı dün gece uyuyamadım bir türlü rahat edemedim sizce normal mi ?

Canım batma yada bıçak ağrısı saplanması gibi değil. Bildiğin adet olmadan önce karnın ağrır ya öleydi. Sancı, batma şeklinde değildi. Ya sırt üstü yatmaktan oluyor yada bilemedim işte. Sırt üstü yatmıyorum zaten ama gece dönüyorum.
Zaten Bu gecede olursa yarın doktora giderim diye düşündüm

Günaydın kızlar bende de dünden beri fena bir çarpıntı olmaya başladı dün gece uyuyamadım bir türlü rahat edemedim sizce normal mi ?

Bebege giden damarlarda kan basıncı fazla oldugu icin carpinti normal canim.
Ama bzen gebeliklerde taşıkardi diye bir hastalık olusuyor. Doktorunla konusursan sana detaylı bilgi verir zaten.
O kadar dert ediecek bisey degil derin derin nefes al oyle oldugu zaman seni rahatlatacaktır. Birde eger imkanın varsa o durumlarda tansiyonunu olc yuksek cikarsa doktoruna soylersin

Canım gebelikte adet donemi yaklastıkca oyle agrılar oluyor belki ondan oluyordur seninde.

Teşekkür ederim :))

Kizlar ben haftada bir sise mide ilacı bitiriorim cocuga zararı olmaz ins. Doktor istedigin zamN icerbilirsin demisti ama ben durumu abartıorum sankiii

Canım gebelikte adet donemi yaklastıkca oyle agrılar oluyor belki ondan oluyordur seninde.

Benimde geldi aklıma ama ben en son adet olduğum ay 12sinde oldum. yani tarih uymadı o teoridede. pöffff çıkamadık işin içinden sagocum ya. İnşallah sıkıntı verecek bişi değildir.

Benimde geldi aklıma ama ben en son adet olduğum ay 12sinde oldum. yani tarih uymadı o teoridede. pöffff çıkamadık işin içinden sagocum ya. İnşallah sıkıntı verecek bişi değildir.

Yok yok sıkıntı verecek bisey degildir merak etme. Rahim buyuyor o yuzden oluyordur kesin. Doktora soylersen buyuk ihtimalle magnezyuma baslatacaktir.
Bana basta magnom vermisti doktor o bagirsaklarimi bozdu sonradan degistirdi. Sana da magnezyu,u vrince rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…