yeter aglama kis artik gulme vaktiYaaa kızlar bütn yazdıklarınızı tek tek okudum hepinizden Allah razı olsun sonuç: salya sümük
Okadar içten sevinip okadar içten yazmışsınız ki kimseyle paylaşmama gerek yok sevincimi artık.. siz bana yetersiniz valla : ))
Miyopicim keşke dediğin gibi yakın olsaydık inan bende okadar çok isterdim ki..
Şu anda etrafa daha söylemedik bi süre daha saklamayı düşünüyoruz..
Kız korkuyom nazara geliriz diye : ) Biz normalde nazar alan bi çiftiz bi de hamile olduğumu duyarlarsa sevineceklerin yanında hasetleneceklerinde olduğunu biliyorum..
Oyüzden bi süre daha böyle gitsin bakalım..
Ya eşim dün eczaneye diye çıktı meğer volta atmış gelmiş..Sevincinden napacağını şaşırdı şimdi kendini dışarı atmış
Test almaya da korkuyomuş ya çıkmazsa diye adamda bile benden çok fobi oluştu
Ya diom kapı gibi kan testimiz var onda niye çıkmasın : ) Neyse bugün ne yapıp edicem onuda aldırcam onu o zevki de yaşamak istiyorum..
Şimdi çıkayım ara ara gelirim kıslar malum eşim evde..
Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
hos celdin
benim sanki gecen ay olmustu ama cok az bu ay olmadi sende gene mi oluyo lekenlenmeler?
boşa ümit bizimki canımaynen cnm bnmde hiç umudum kalmadı gelen mektuptan sonra...tbmm'yede baktım sen deyince cnm ama orda hala ilkgünden bu yana komisyonda yazıyo...tamamen medyanın uydurması arada bi çıkartıp çıkartıp haber yapıolar boş yere bizide ümitlendiriolar
hayırlı günler muzmuthayirli gunler canlar
anam okurken gerildim niye öyle anlatıyon sagoKızlarrr günaydınnnnn. Dün gece çok acayip şeyler oldu yatak odamızda. gece yattık saat 3 gibi yatagıma birisi tekme attı aynı anda yatak sallandı deprem oldu sandım kalktım bişey yok.
sonra sancılarım başladı ara ara geldi gitti.
adet agrısı gibi kasıklarımda sızlama oldu çok sıralı şekilde oldu önce sırtımda ağrı oldu sonra karnıma vurdu hafiften en son kasıklarımda baskı oldu.
çamaşırımda da hafif ıslanma wardı suyum sızmıştı yine.
sancılar sıklaşmadığı için yalancı diye düşündüm kimseyi kaldırmadım.
şimdi hafif hafif sızlama war kasıklarımda kahvaltı yapıp doktora gidicem bakalım ne dicek
dua edin bana....
bende davul gibi geziyorumbılmem benımkı hep ıkısı bır sısıyor..
hatta hıc sişlik ınmıyor dıyelım bız ona..
tombul bacaklı oldum..ellerımde aynen öyle..
ınmıyor anam bu ödem..şişlikten dızustu oturamıyorum..kapanmıyor dızlerım
allahtan yuzum gözum,burnum falan sısmedı..
onlarda sısmeden bı pırtlasam ıyı olur
ağlama kızYaaa kızlar bütn yazdıklarınızı tek tek okudum hepinizden Allah razı olsun sonuç: salya sümük
Okadar içten sevinip okadar içten yazmışsınız ki kimseyle paylaşmama gerek yok sevincimi artık.. siz bana yetersiniz valla : ))
Miyopicim keşke dediğin gibi yakın olsaydık inan bende okadar çok isterdim ki..
Şu anda etrafa daha söylemedik bi süre daha saklamayı düşünüyoruz..
Kız korkuyom nazara geliriz diye : ) Biz normalde nazar alan bi çiftiz bi de hamile olduğumu duyarlarsa sevineceklerin yanında hasetleneceklerinde olduğunu biliyorum..
Oyüzden bi süre daha böyle gitsin bakalım..
Ya eşim dün eczaneye diye çıktı meğer volta atmış gelmiş..Sevincinden napacağını şaşırdı şimdi kendini dışarı atmış
Test almaya da korkuyomuş ya çıkmazsa diye adamda bile benden çok fobi oluştu
Ya diom kapı gibi kan testimiz var onda niye çıkmasın : ) Neyse bugün ne yapıp edicem onuda aldırcam onu o zevki de yaşamak istiyorum..
Şimdi çıkayım ara ara gelirim kıslar malum eşim evde..
Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
Allahım bu da anlasıldı dogurana kadar aglıcak:)))))))))))))))
kızzzzzzz aglama deluuuuuuuu:)))
hee ne etsın adamda sasırdı sımdık normal unutması :))))))
ama al testı cıdden o cıft cızgıyı gorunce hee bılıom ben zaten kı dersın:)))
hem demeyın kımseye bende korkuom bu nazardan ya,,bı buyusunler keselerını gor kalp atıslarını duy sonra ,,hatta bebek kıpırdayana kadar dememek lazımmıs ,,
He ya artık kucağına alır Allahın izniyle, aldıkça ağlarYa bende şu sıra çok ağlak oldum hep ağlayasım var. Dün akşam canım sıkıldı ben ne zaman hareketlerini hissedicem, hala niye hissetmedim diyip ağlamaya başladım. Sora akşam biara gene geldiler bana gittim yattım ağladım bi posta, nolcak benim halim Kocam görmesin diye de gizli saklı ağlıyorum bi tam doya doya ağlayamadım birikip duruyor işte, atamıyom
Eslem bencede sölemeyin kimseye bi süre. Özellikle 3 ayı doldursun öle söyleyin. Çok içinde kalıyorsa annenlere söyle yeter. Kimseye sölemesin onlarda.
kıyamam cnm yaa bunun için nie ağlıon artık bundan sonra başlarsın hissetmeye hem yeri daralıcak artık hemde kuvvetlenicek inş. üzme kendini hiç...çok iyi anlıorum seni o haftalarda bende öleydim hareket hissetmediğimden elimde tansiyon aleti steteskopu ile kalp atışı arıyıp duruodum ama nafile
Kızlarrr biz geldik yavruşumlaaaaa.....
korkulacak hiç bişey yokkk.. doktorum hesaplamaları yaptı 4 gün falan oynama oluyor şimdiki durumumla.
ben zaten haziranın 10 gibi lekelenme gibi adet olmuştum.
18 haziranda da folükül war demişti doktor dedim işte ozaman tutmuş bu zilli dedi :)
yani son adet tarihimi 10 haziran olarak hesapladı...
2700 gram olmuş zillim. bu gidişle küçük tosuncuk gelecek dünyaya :):): heheh
duygucumm senin bimere gönderdiğin mektuba cevap geldimi ?? bana geldi ewe postayla çok şaşırdım ama ne yazıkkıi sewinçli bi haber değil eski yasayı yazmışlar bilgilendirme amaçlı...6 ay izin ile ilgili bi çalışmamız yoktur yazmışlar haberler fos çıktı anlıcanız
Steteskopla duyuyomuydun bişi. Ne zaman duymaya başladın bide?
geçen sorduğunda geldi dedim ya canım hatta yazıyı paylaştım. aynen böyle bir çalışmalarının olmadığını ve şu anki haklarımızı yazıp göndermişler...kısmet bakalım. başbakan 4-5 çocuk istiyor belki yapar bi güzellik
yok cnm yaaa duyamıodum işte zaten hareketlerini hissetmeye başlayınca da bidaha dinlemedim belki şuan dinlesem duyarım amaa denemedim...anca o sağlık ocağındaki minik cihazla falan duyuluodu o haftalarda...
duyulmaz canım bende o haftalarda elde steteskop dolandım durdum
sonra panik oluyordum çocuğun kalbi atmıyor diye
ebe aydınlattı sağolsun sırtını döner kalbini duyamazsın panik olursun bırak şu steteskobu dedi
hatta geçen gün aile hekimliğinde kontrolum vardı
orda dinlemeye çalıştı ebe
cihazı karnımda dolandırmadığı yer kalmadı kadının
kalp sesi yok
mikrofonu nereye koyduysa oğluşum bastı tekmeyi
öbür tarafa koydu oğluşum elleriyle itti
kalbini dinlemeye gerek var mı oğlan istemiyor beni diyor ebe
yaklaşık bi 15 dk uğraşın sonunda izin verdi oğluşum da pıt pıt azcık azcık duydum kalbini
Sağlık ocağında ne varki böle dinlemeye yarayan. Bende bu cuma tetanoz aşısını sormak için bi gidicem, neyse benimkini de dinlesinler
minik beyaz bi el aleti doppler mi ne diolar cnm hemşireye sölersen mutlaka vardır...
mikrofon var canımSağlık ocağında ne varki böle dinlemeye yarayan. Bende bu cuma tetanoz aşısını sormak için bi gidicem, neyse benimkini de dinlesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?