Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yeter aglama kis artik gulme vakti
valla son zamanlarda aldigim en guzel haber eee ne zaman doktora gidiyonuz tek mi cift mi ne zaman ogrencez aceb

hos celdin
benim sanki gecen ay olmustu ama cok az bu ay olmadi sende gene mi oluyo lekenlenmeler?

heee ,,bı gecen ay hıc olmadı,,
bu ay yıne basladı ,,doktora soruom normal dıo,tahlıler falan hersey normal cıkdı,,muayeneden sonra geldıydı doktora dedım boyle boyle dıe oda normal eksına devam dedı hatta o gunlerı es gecme sakın dedı,,bazı kadınlarda oluomus bu ,,ama sınır oluom yaaa sureklı lekenme sınır bozucu,,anneme sordum bende de olurdu dedı,,
sımdık hem bacagıma agrı verıo hem lekenıom,,sancıda var kasıklarda sızı seklınde,, ne arıza karıyım yaaaaaaaa
aralık sonu gıbı doktora gıttıggımde dedıydım ıste lekenıom su zamanlar falan dedım bu da devam dedı o gunlerı kacırmayın dedı ıyıde dedım bız mayısdan berı lekendıgım an bırakıoduk eksını aferın sıze o zaman dedı ,,sonra nıe bebek yok dıe soruon dedı sız kendınız korunma yontemı yapmısınız dedıdedım cok akıllıyızda bız

boşa ümit bizimki canım
çıkarsa bana çok büyük sürpriz olacak o ayrı
hayirli gunler canlar
hayırlı günler muzmut

anam okurken gerildim niye öyle anlatıyon sago
yatağa değilde karnındaki sana tekme atmış olmasın :))
bizim oğlan artık tekmeleriyle babasını uyandırıyor

bende davul gibi geziyorum
bugünde işteyim
ayaklarım davulu aşmış durumdalar :))
anladım ki ayaklarımı sarkıtmaktan oluyor bu şişler

ağlama kız artık gülme vakti
bak hamileliğin nasıl başlarsa öyle bitermiş
sen ağlama ki çocuklarında ağlak olmasın
inşallah keseyi birde kalp atışlarını duyun
gerisi Allah kerim

He ya artık kucağına alır Allahın izniyle, aldıkça ağlar Ya bende şu sıra çok ağlak oldum hep ağlayasım var. Dün akşam canım sıkıldı ben ne zaman hareketlerini hissedicem, hala niye hissetmedim diyip ağlamaya başladım. Sora akşam biara gene geldiler bana gittim yattım ağladım bi posta, nolcak benim halim Kocam görmesin diye de gizli saklı ağlıyorum bi tam doya doya ağlayamadım birikip duruyor işte, atamıyom

Eslem bencede sölemeyin kimseye bi süre. Özellikle 3 ayı doldursun öle söyleyin. Çok içinde kalıyorsa annenlere söyle yeter. Kimseye sölemesin onlarda.

kıyamam cnm yaa bunun için nie ağlıon artık bundan sonra başlarsın hissetmeye hem yeri daralıcak artık hemde kuvvetlenicek inş. üzme kendini hiç...çok iyi anlıorum seni o haftalarda bende öleydim hareket hissetmediğimden elimde tansiyon aleti steteskopu ile kalp atışı arıyıp duruodum ama nafile

Steteskopla duyuyomuydun bişi. Ne zaman duymaya başladın bide?

Kızlarrr biz geldik yavruşumlaaaaa.....
korkulacak hiç bişey yokkk.. doktorum hesaplamaları yaptı 4 gün falan oynama oluyor şimdiki durumumla.
ben zaten haziranın 10 gibi lekelenme gibi adet olmuştum.
18 haziranda da folükül war demişti doktor dedim işte ozaman tutmuş bu zilli dedi :)
yani son adet tarihimi 10 haziran olarak hesapladı...
2700 gram olmuş zillim. bu gidişle küçük tosuncuk gelecek dünyaya :):): heheh

Hadi hayırlı olsun ozaman Sende rahatlamışsındır, bizde rahatladık. Ben korkmaya başlamıştım bilemedim tabi o yüzden doktora git diye ısrar ettim şahsen hadi bakalım, yat dinlen biraz daha sabret

geçen sorduğunda geldi dedim ya canım hatta yazıyı paylaştım. aynen böyle bir çalışmalarının olmadığını ve şu anki haklarımızı yazıp göndermişler...kısmet bakalım. başbakan 4-5 çocuk istiyor belki yapar bi güzellik

ben kaçırmışım herhalde yazdığını cnm... ne bilim hiç umudum kalmadı bnm ... olsada 2-3 seneyi bulur gibi gelio...kısmet 2.çocuğa

miyopicim şimdiden sonra başlarsın duymaya ilk hamilelikte epey zor oluyor zaten ayıramıyor insan bağırsak hareketimi diye. endişelenme geç değil daha.

yok cnm yaaa duyamıodum işte zaten hareketlerini hissetmeye başlayınca da bidaha dinlemedim belki şuan dinlesem duyarım amaa denemedim...anca o sağlık ocağındaki minik cihazla falan duyuluodu o haftalarda...

duyulmaz canım bende o haftalarda elde steteskop dolandım durdum
sonra panik oluyordum çocuğun kalbi atmıyor diye
ebe aydınlattı sağolsun sırtını döner kalbini duyamazsın panik olursun bırak şu steteskobu dedi
hatta geçen gün aile hekimliğinde kontrolum vardı
orda dinlemeye çalıştı ebe
cihazı karnımda dolandırmadığı yer kalmadı kadının
kalp sesi yok
mikrofonu nereye koyduysa oğluşum bastı tekmeyi
öbür tarafa koydu oğluşum elleriyle itti
kalbini dinlemeye gerek var mı oğlan istemiyor beni diyor ebe
yaklaşık bi 15 dk uğraşın sonunda izin verdi oğluşum da pıt pıt azcık azcık duydum kalbini

Sağlık ocağında ne varki böle dinlemeye yarayan. Bende bu cuma tetanoz aşısını sormak için bi gidicem, neyse benimkini de dinlesinler

Sağlık ocağında ne varki böle dinlemeye yarayan. Bende bu cuma tetanoz aşısını sormak için bi gidicem, neyse benimkini de dinlesinler
mikrofon var canım
diğer ucu da karnındaki sesi dışarı veriyor
karnına jel sürüyor sonra da dayıyor mikrofonu karnına.
tüm sağlık ocaklarında var sor muhakkak

slm kızlar,,
yorgunlukdan belım agrıooooooooo,,,,,offf bee balıkdan sogudum artık,,benım kayınpederdekı balık askı wallah benı balıkdan soguttu
ya barı de balık alcam dıe dıme yemek etmem yada ayıklat getır dıme yok o zaman ben yorgunlukdan sınır olmam
yemegı ettım tatlımı ettım salatayı ettım kapı caldı elınde balık ben balık aldım aman ıyı halt ettın dıcekdım de zor tuttum kendımı ııyı ettınız dedım
kocam gelıo 9.30 da o saatten sonra balık kızart yemeyınce kayınpeder surat eder nıe yemıorum dıe sankı benım ıcın alıo
yemıcem ıste ben 6 da yerım yemegımı ıstedıgı kadar surat etsın,gecer sefer yemedım nıe yemıosun dedı ben bu saatte yemek yemem dedım sıze afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…