slm kızlar,,
yorgunlukdan belım agrıooooooooo,,,,,offf bee balıkdan sogudum artık,,benım kayınpederdekı balık askı wallah benı balıkdan soguttu
ya barı de balık alcam dıe dımeyemek etmem yada ayıklat getır dıme yok o zaman ben yorgunlukdan sınır olmam
yemegı ettım tatlımı ettım salatayı ettım kapı caldı elınde balık ben balık aldım aman ıyı halt ettın dıcekdım de zor tuttum kendımı ııyı ettınız dedım
kocam gelıo 9.30 da o saatten sonra balık kızartyemeyınce kayınpeder surat eder nıe yemıorum dıe sankı benım ıcın alıo
yemıcem ıste ben 6 da yerım yemegımı ıstedıgı kadar surat etsın,gecer sefer yemedım nıe yemıosun dedı ben bu saatte yemek yemem dedım sıze afıyet olsun
slm kızlar,,
yorgunlukdan belım agrıooooooooo,,,,,offf bee balıkdan sogudum artık,,benım kayınpederdekı balık askı wallah benı balıkdan soguttu
ya barı de balık alcam dıe dımeyemek etmem yada ayıklat getır dıme yok o zaman ben yorgunlukdan sınır olmam
yemegı ettım tatlımı ettım salatayı ettım kapı caldı elınde balık ben balık aldım aman ıyı halt ettın dıcekdım de zor tuttum kendımı ııyı ettınız dedım
kocam gelıo 9.30 da o saatten sonra balık kızartyemeyınce kayınpeder surat eder nıe yemıorum dıe sankı benım ıcın alıo
yemıcem ıste ben 6 da yerım yemegımı ıstedıgı kadar surat etsın,gecer sefer yemedım nıe yemıosun dedı ben bu saatte yemek yemem dedım sıze afıyet olsun
bende bebek dolayısıyla balık yemeye basladım..
hep kaynanamda yıyoruz,kocam alıo,temızletıyo,kaynanam pısırıyo..
bende kaynanamda yedıgımız ıcın balıktan bezdım
9.30 da kocan gelcek..hızlı hızlı yapsan 10 da sofrada olur balık..
bu adamlar nasıl uyuyacak sonra
sende hem yemek hazırla bosu bosuna..hemde o yenmesın,balık kızar:S
su k.p ne ya kocan soylesın,ya sen soylede bastan haber versın barı..
yalandan yere yemek yapmıs olma
odundada var o balik aski daha gecen gun markette tutturdu alcam diye halbuki ben onlerinden gecerken bile midem bulanir ben sadece hamsi ve sardalya severim onlarda burda yok ordan surukleyerek cekistirerek aldim onubirde yaptigim gun eve geldiginde ev balik kokmus niyeki diyo deliii oluyom ozman eksi 10 derecede pencerelri aciyom davlumbazi aciyom nafile kokuyo iste napim git disarda ye ozman
odundada var o balik aski daha gecen gun markette tutturdu alcam diye halbuki ben onlerinden gecerken bile midem bulanir ben sadece hamsi ve sardalya severim onlarda burda yok ordan surukleyerek cekistirerek aldim onubirde yaptigim gun eve geldiginde ev balik kokmus niyeki diyo deliii oluyom ozman eksi 10 derecede pencerelri aciyom davlumbazi aciyom nafile kokuyo iste napim git disarda ye ozman
ya temızletse tmm dıcem ama zaten mıdem kalkıo ayıklarken buyuk balıkları,,
hadı ayıklatmadın barı kocamın erken gelcegı gun al,,
hadı onu da etmıon barı ara de ben balık alcam yemek etme dıe,,
kac kere dedım balık alcagınız zaman deyın ben yemek etmıyım dıe ama duyan kım
canı cektımı alır gelır aman ben anlamıorum bazen bunları,,,
yaparım lafını etmem ama her ıkı uc gunde bır olunca bunalıorum artık,,
walla hıc kızaartmıcam vercem fırına keyıflerı bılır yemezlerse kedıler yer
bıde sımdı kocam gelınce der serbetlı tatlı etseydın dıe bende menuye gore ettım fırın sutlac
onada tahın pekmez koyacam otur bunu ye dıcem
hava soguduya balık fıyatı dustuyse dayanamamıstır k.p almıstır..
fırında ızgara mı yapcan,bugulama gıbı bıse mı yapcan?
fırında da yıyolarsa oyle yap barı..pısırme ezıyetınden kurtul..
bende sabahtan berı yemekle ugrasıyorum belım koptu..
senın mesaı ıse daha bıtmemıs..dusundukce belım daha bı agrıdı
walla cok sevdıklerını soyleyemem ama mecbur yıcekler:)))
hee soganları dogruon alta maydonoz bıber domates falan ustunede balıklar accuk su dokuon hop fırına:)))))))
hee bıtmez benım mesaı :))) bıde kaynımı cagırır kayınpeder ben hepden boyle sınır kuplerı olacam :)))
Allahım sana gelıorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 yıl oldu ıkısıde evlenmedı
Allahım sana gelıorummmmmmmmmmmmmmm
slm kızlarr
onlar evdeyken esra erolu ac..
belkı evlenesılerı gelır
ne guzel bakıyonuz onlara evlenıp karı dırdırını nıye ceksınler
slm kızlarr
slm bebiş..sen mı yorgunsun yoksa????
gel bacım hosgeldın:)))
herkes kaynana sorunu yasar ben kayınpeder ve kayın sorunu :))))))))) ne cınsım la ben :))))))))
evet yorgunum valla nasıl anladın kızbugün salı pazarına gittik gzdik annemle yorulduk donduk
hoşbulduk bacımonlar sana güveniyorlar bence bakar bize diye kız ne hamarat gelinsin öyle
Kizlar napionuz benim bugun ignemin 5 ci gunu adetin 6 ci gunu bugun wc de yumurta aki kivaminda sivi geldi baya yogun. Acaba erken mi yumurtladim ben ysa persembe sabah doktora gitcemmmm. Bi dun eksin yaptik aceba tutarmi catlasada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?