Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bende bebek dolayısıyla balık yemeye basladım..
hep kaynanamda yıyoruz,kocam alıo,temızletıyo,kaynanam pısırıyo..
bende kaynanamda yedıgımız ıcın balıktan bezdım

9.30 da kocan gelcek..hızlı hızlı yapsan 10 da sofrada olur balık..
bu adamlar nasıl uyuyacak sonra

sende hem yemek hazırla bosu bosuna..hemde o yenmesın,balık kızar:S
su k.p ne ya kocan soylesın,ya sen soylede bastan haber versın barı..
yalandan yere yemek yapmıs olma

odundada var o balik aski daha gecen gun markette tutturdu alcam diye halbuki ben onlerinden gecerken bile midem bulanir ben sadece hamsi ve sardalya severim onlarda burda yok ordan surukleyerek cekistirerek aldim onubirde yaptigim gun eve geldiginde ev balik kokmus niyeki diyo deliii oluyom ozman eksi 10 derecede pencerelri aciyom davlumbazi aciyom nafile kokuyo iste napim git disarda ye ozman

ya temızletse tmm dıcem ama zaten mıdem kalkıo ayıklarken buyuk balıkları,,
hadı ayıklatmadın barı kocamın erken gelcegı gun al,,
hadı onu da etmıon barı ara de ben balık alcam yemek etme dıe,,
kac kere dedım balık alcagınız zaman deyın ben yemek etmıyım dıe ama duyan kım
canı cektımı alır gelır aman ben anlamıorum bazen bunları,,,
yaparım lafını etmem ama her ıkı uc gunde bır olunca bunalıorum artık,,
walla hıc kızaartmıcam vercem fırına keyıflerı bılır yemezlerse kedıler yer

bıde sımdı kocam gelınce der serbetlı tatlı etseydın dıe bende menuye gore ettım fırın sutlac
onada tahın pekmez koyacam otur bunu ye dıcem

benım kocamda balık hastası..
denızden babası cıksa yer,tum o böcek tıplı seylerı bıle yer
allahtan ben balıktan anlamıyom dıye bana hıc yaptırmadı sımdıye kadar..
ama eskıden eve alıp geldıgınde 2 gun kokusu cıkmazdı evden:S
halbukı kımı yerlerde balıgı alıyosun,temızletyosun.sonrada orda pısırtıp eve getırıyosun..
oylesı daha ıyı yaaaaaaa
bende kucuk balık yıyemıyorum..buyuk balıklarında derısını falan hep temızletıp oyle yıyorum..
yanı yedıgım seyın balık oldugunu anlamamam lazım
bıde hangı balık olursa olsun..lımona boguyorum anca oyle yıyorum

ya kucuk balıkları ayıklıorum hamsı falan ama buyuk balık olunca mıdem bulanıo benımde :))
ben bı tek cupra severım o da fırında ,,kızartma yıyemıorum mıdemden dolayı ,,
ya ne edersen et o koku 1 hafta gıtmıo ,,ben neler etmıom sırkelı su kaynatıom kahve kavuruom ama nafıle camlar kapandı mı yıne her yer kokuo ,,
balkonda kızartıyım dıom hadı sıkı gıyındık dıelım ama kucuk tup bırıncı tavadan sonra azalıo atesı yag cekıo bu sefer balıklar ,,
en ıyı gıtcen balıkcıda yıcen
benım kocam bı hamsıyı dısarda yemek ıstemez onun dısında canı cekse balık hadı gel balıkcıya deer sende rahat rahat ye dıo ,,

hava soguduya balık fıyatı dustuyse dayanamamıstır k.p almıstır..
fırında ızgara mı yapcan,bugulama gıbı bıse mı yapcan?
fırında da yıyolarsa oyle yap barı..pısırme ezıyetınden kurtul..
bende sabahtan berı yemekle ugrasıyorum belım koptu..
senın mesaı ıse daha bıtmemıs..dusundukce belım daha bı agrıdı

walla cok sevdıklerını soyleyemem ama mecbur yıcekler:)))
hee soganları dogruon alta maydonoz bıber domates falan ustunede balıklar accuk su dokuon hop fırına:)))))))
hee bıtmez benım mesaı :))) bıde kaynımı cagırır kayınpeder ben hepden boyle sınır kuplerı olacam :)))
Allahım sana gelıorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 yıl oldu ıkısıde evlenmedı
Allahım sana gelıorummmmmmmmmmmmmmm

onlar evdeyken esra erolu ac..
belkı evlenesılerı gelır
ne guzel bakıyonuz onlara evlenıp karı dırdırını nıye ceksınler

off kadınlar pazarda kendini kaybediyo zaten bi girince cok kalablıktı aama cok gezdik iyide oldu özlemişim yaz gelse keske dedim

ben kaçım kızlar..
kocam 6 da eve usta getırcek..kalorıferler calısmıyoo..
ortalıgı topliiim..vodkayı balkona şutliim..
gözumden uyku akıyor yaaaaaa..nıye boyle oldum ben..
yarın görusuruk

hoşbulduk bacım onlar sana güveniyorlar bence bakar bize diye kız ne hamarat gelinsin öyle

ya benım eve gelen dıemez kı ac kaldım ,,yanı elımden geldıgınce de gusel etmeye calısırım yada evımı temız tutmaya calısırım,,
ama bazzen bende yoruluorum kımseyı goresım gelmıo,
esıme desem babanı ıstemıom dıger oglu bekar zaten ordan buraya geldı kavga ettıydıler,
tek basına oturcak obur daırede kayınpeder zaten yenı evlıydık daha 2 haftalık sabah aksam bızdeydı,
bı yatmaya gıdıodu dıer ogluna,
kavgada edınce hepden geldı,,yanı tmm bende yaslancam gelsın kalsın ,ama ne bılım bazen yoruluorum hanı evde sureklı tepeden tırnaga gıyınık ol,
uzanma yapamıon ,yada hadı yemek yok bugun kahvaltılık yıyelım deme sansım yok,
yanı wc de bıle acıkcası rahat olamıon evdeyken ,gerısını artık anla,,
annem anlatırdı da derdım ben hayatta oturmam aynı evde dıe cok mu buyuk konusmusum ne

Kizlar napionuz benim bugun ignemin 5 ci gunu adetin 6 ci gunu bugun wc de yumurta aki kivaminda sivi geldi baya yogun. Acaba erken mi yumurtladim ben ysa persembe sabah doktora gitcemmmm. Bi dun eksin yaptik aceba tutarmi catlasada )

Kizlar napionuz benim bugun ignemin 5 ci gunu adetin 6 ci gunu bugun wc de yumurta aki kivaminda sivi geldi baya yogun. Acaba erken mi yumurtladim ben ysa persembe sabah doktora gitcemmmm. Bi dun eksin yaptik aceba tutarmi catlasada )

ee dun adetlı deılmıydın?? bugun adetın 6 .gunu demısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…