altımdaki bir elaman var ağzını burunu dağıtcam onun o canımı sıktı... lan ben yöneticisiyim bana efeleniyor. şutlucam başka departmana
esleeemmm canımmmmmmmmmm taze anneeeeeeeeeee maşallahhhhhamaaann elını kana bulama eylulum..
bak eslem geldı sınırını almaya
esleeeemm naaaptın?????
eslem aklıma gelmişken ve sende gelmişken bir soru sorim sanaaaa...
şu yumurta geliştirici iğne varya ben adetin 2ci günü başladım göbekten vurmaya. dün adetin 6ci günüydü ve iğneninde 5ci günü wcde yumurta akı kıvamında sıvı geldi bide yoğundu yanı. her wcye gittiğimde leen ben erken mi çatladım yoksaaaaaaaaaaaaaaaa.. sende de oldu mu.. sen kurumuydunnn
Ahh canımmmm içim nasıl rahatladı saol kuşum cevabın için...
Yok bebişim merak etme yumurtlama ilacı kullandığından ötürü yumurtluon o akıntı ondan bende de öle olmuştu merak etme..yumurtaların oluşuyor ..
Neyse kıslar ben çıkıyorum yarın kan testim var inş yükselmiştir bakalım ikiz olup olmadığınıda söylicekmi doktor..
Hadi hepinizi öpt..
Millan kıs sende git kaynanana bişey olmaz hazır balık ediyor sana ..ne güzel işte..bak benimki hiçbişeden anlamaz bende balıkdan anlamam kim balık pişircek leyyn bana..şu kadın zaten hayatımda bi kere işe yarasa şaşarım..
o kadar yüklenme istersen
benim dr um günde 2 defaya kadar içebilirsin dedi
korktuğumdan idare ediyorum ben
Dayannn canım dayannnn azıcık daha sabır. Seninde hayallerin gercek olacak ins.evli, mutlu, çocuklu olmak istiyoruummmmmmmmmmmmmmmm
amaan balik balik dediniz oduuzerinamandir istiyodu buzluktan cikardim son baligi bunuda yapim artik eve sokmam konserve alsin kendineyaninda brokolide edem yeter sago et et bize dua et
oluuuum tam doktora gıdecegım zamanımı buldu bunlar yaaaaaaaaaa
bıde benım evımın önundekı calısmadan bahsedıyor dırek:S
tum merkezde kesılcekmıs..naapcam ben yaaa..
kaynanamda suan akıyosada kesılmesı yakındır..
gıttıgımde akıyosa valla banyomu orda yaparım gıder gıtmez:S
yaaa ooof yaaa
bilemedim ki canım şimdi benim ilk 3 ay kanamalar oldu ya hep adet dönemlerimde oysa hamileydim ama sanki adet oluyodum. üstüne falan mı görüyosun ki. ya da ekşını sık yapınca zorlandı mı azcık o da olabilir sanki rahimde yara falan bişeyin yok dimi?
saol kuuzm Allah razı olsun sendennnnnDayannn canım dayannnn azıcık daha sabır. Seninde hayallerin gercek olacak ins.
Kız ben dogururken hepinize dua edicem. Gece liste yapayım kimseyi unutmayayım dedim kendi kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?