Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

altımdaki bir elaman var ağzını burunu dağıtcam onun o canımı sıktı... lan ben yöneticisiyim bana efeleniyor. şutlucam başka departmana

amaaann elını kana bulama eylulum..
bak eslem geldı sınırını almaya

esleeeemm naaaptın?????

Bi selam çakıp gidecem yavrular nabersiniz

Geç bile kaldım şu anda ama yazmadan edemedim hazırlanıp çıkmam lazım anaaa ilk hamile gezmemi yapcaaam kıııs

Ama bunu kimse bilmicek tabi : ) böylesi daha zevkliymiş be

Dün akşam da kaynanama gittik ooooh canıma deysin onada söylemedik en son o duysun inş

eslem aklıma gelmişken ve sende gelmişken bir soru sorim sanaaaa...

şu yumurta geliştirici iğne varya ben adetin 2ci günü başladım göbekten vurmaya. dün adetin 6ci günüydü ve iğneninde 5ci günü wcde yumurta akı kıvamında sıvı geldi bide yoğundu yanı. her wcye gittiğimde leen ben erken mi çatladım yoksaaaaaaaaaaaaaaaa.. sende de oldu mu.. sen kurumuydunnn

Son düzenleme:

Yok bebişim merak etme yumurtlama ilacı kullandığından ötürü yumurtluon o akıntı ondan bende de öle olmuştu merak etme..yumurtaların oluşuyor ..

Neyse kıslar ben çıkıyorum yarın kan testim var inş yükselmiştir bakalım ikiz olup olmadığınıda söylicekmi doktor..

Hadi hepinizi öpt..

Millan kıs sende git kaynanana bişey olmaz hazır balık ediyor sana ..ne güzel işte..bak benimki hiçbişeden anlamaz bende balıkdan anlamam kim balık pişircek leyyn bana..şu kadın zaten hayatımda bi kere işe yarasa şaşarım..

Ahh canımmmm içim nasıl rahatladı saol kuşum cevabın için...

ikizlerin olur inşallahhh :)

yakın olsak ben sana yapardım balıkkkkkkk kuzum

amaan balik balik dediniz odunda ne zamandir istiyodu buzluktan cikardim son baligi bunuda yapim artik eve sokmam konserve alsin kendineyaninda brokolide edem yetersago et et bize dua et

Kızlarrrrrr aksama bende balık var isteyen buyursun gelsin. Ben hepinize bakarım kuzularım. Bana bakanlar sizede bakar... .
Benimde canım istediydi anlasılan bugun balık gunu hehehehe

amaan balik balik dediniz oduuzerinamandir istiyodu buzluktan cikardim son baligi bunuda yapim artik eve sokmam konserve alsin kendineyaninda brokolide edem yetersago et et bize dua et

Doguma giderken dogum duası varmis onu kagida yazip uzerinde tasırsan dogimum kolay oluyormus o kagida sizinde isimlerinizi yazıcam canim insallah Rabbim kabul eder....

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, İlkadım ilçesinde 35 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı.

SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel yaptığı açıklamada, İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi Saitbey Köprüsü üzerindeki içme suyu ana ishale hattındaki bakım, onarım çalışmaları nedeniyle İlkadım ilçesinde 30 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 13.00’ten, 31 Ocak 2013 Perşembe günü gece saat 00.00’a kadar 35 saat içme suyu kesintisine gidileceğini ifade etti.

oluuuum tam doktora gıdecegım zamanımı buldu bunlar yaaaaaaaaaa
bıde benım evımın önundekı calısmadan bahsedıyor dırek:S
tum merkezde kesılcekmıs..naapcam ben yaaa..
kaynanamda suan akıyosada kesılmesı yakındır..
gıttıgımde akıyosa valla banyomu orda yaparım gıder gıtmez:S
yaaa ooof yaaa

Annenin oraya gidemezmisin, ordadamı kesiktir? Sen bencede banyonu yap k.validende eğer annene gidemiyorsan

slmm kızlar,,
dunku yogun lekelenme yerını hafıf lekenmeye bırakdı,,,gece bı ara gıtcekdık ,sonra doktoru aradım dedım boyle oluyo eksın yapıosun dedı,,karıya yakında doguruom dıcem karı hala eksın yapın dıcek sapıkmıdır nedır
off off sanırım anneme cekmısım anneme sorum sabah kızım bende aynıydım dedı heh dedım bundada sana benzedım ya wallah helal bana
can sıkıntısından ıclı kofte yaptım ınsallah guzel olur,,,burdan aldım tarıfı ,,,:26::26:

ustune gorcegımı sanmıom 2 kez gebe kaldım hıc ustune gormedım ,he her gebelık aynı olcak dıe de bıse yok tabı,,ama hamıle deılımdır cunku bu ayın 18. hormon testı oldum betahcg ye de baktı doktor 19.da da adet oldum,,gercı adetım normalde 7 gun surerdı ama bu sefer 5 gunde terkettıı benı ayarsız:)))) ama yogun kanamalı oldum oyle accuk deıl yanı ,,,
yanı gecen ay doktor muayenede rahımın temız yaran beren yok dedı ,,ılıskı sıklıgıda ıkı gunde bır yada bıgun yapıp ertesı gun yapmıoruz hanı oyle cok zorlancak eksın hayatımız yok yanı normal gayet ,,,ya genelde de bu yumurtama zamanı oluorum ama bunun farkı daha akıskan kan seklınde olmasıydı ,,,sımdı ıse lekenme tarzı yıne ıdarardan sonra gelıo ,,,yakında tıp kıtaplarına gececem bu kadar kanı vucut attıgı halde yıne kan oranım yuksekdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…