7 ay oldu niye bulamadi bu denge anlamiyom onceleri atletik fit kendimi cok saglikli hissederdim simdi tirt hissediyom isin kotusu troid ve pkos yuzunden metabolizmam cok yavasladi deli gibi spor yapsamda ayda bir kilo bile veremiyom eskiden istedigim zaman ayda 5-6 kilo verirdimgencligimi ozledim
ahh canımm bende bekliyorum ama benimki koca kıçını kaldırıp çıkamadı bi türlüyarına kadar bekliyorum olmazsa sezeryana alcak dr.um çünkü bebek iri 4 kiloyu buldu. zaten 4 kg.ı geçerse size sormam sezeryana alırım demişti. bakalım yarın ne dicek. pazartesi 3.850 gr. dı. sanırım 4 ü bulmuştur bu ara çok hızlı aldı. hayırlısı artık ne diyim normal çok istedim ama
Günaydın hanımlar
Benim midem yanmaya başladı dünden beri. Akşam okadar çok yandıki, önce süt içtim, içerken iyi geldi gibi ama fayda olmadı. Sonra elma, ayva iyi gelir diye onları yedim. Yerken geçmiş gibi oluyor sonra tekrar başlıyor. Bİr süre daha dayandım sonra gittim yattım, neyseki gece uyandırmadı beni demekki geçti.
Bu durumlarda siz neleri yemekten kaçındınız yanma olmaması için, olduğu zaman çözüm olarak ne yaptınız?
günaydın bacım,
valla o yanma şikayeti bende bol bol mevcut özellikle sabahları bazı peynir,zeytin,susamlı şeyler yakıo o yüzden midemi yakmıycak salamura olmayan şeyleri yiyiorum...bide her akşam meyve ymeye çalışıorum ama muz midemi acayip kaynatıo özelliklede yiyip yattıysam işkence gibi oluo maden suyunu içip vuruyorum kafayı... askında doktor rennymiydi neydi ondan verdi ama daha hiç içmedim
kızlar günaydın doktora gittim ben şimdi indim aşağıya ...adetin 8ci günü bugün yumurtam 1den fazla olmuş. küçük küçük birden fazla 14-14 ve 14-13 olmak üzerede 2 tane yumurtam varmış. doktorada soramadım nolcak die. estradiol kan tahlili verdi. saat 2de çıkacakmış. çıkınca tekrar doktora gitcem. ona göre 1 tane iğnem kaldı vuryada vurma dicek bilmiyorumbana korunun derse korunmam ya çoğul olsun :)))) napcam ben ya???:18:
amin canım ben ikizde istiyorum zaten sağlıklı olsunlarda... ay bir anda çoğul konuştum. doktor tahlil sonucun çıkınca gel dedi. bakalım hayrlısı. doktorun yanında soacaklarımı unutuyorum ya oda sölemiyorCanım ya ne güzel işte çifte şansın var, hadi inşallah bu ay tutar. Bence çok kafaya takma, ikizmi olur diye, fazladan şans olarak düşün sen bunu, birini yakalayamazsan öbürünü yakalarsın. Yine doktorada sor döllenme olursa kesin ikizmi olur diye. Rabbim hayırlısını versin Eylülüm
Ya ben dün poaça yedim akşamüstü, ondan sonra başladı, eve gidincede salak gibi cips yedim az bişi. Yatıyordum Allahım nasıl yanıyor boğazım, yemek borum. Birde bnm hiç mide sıkıntım olmadı bugüne kadar, hamilelikte oluyor diye biliyorum ama hep sandımki zaten böyle şikayetleri olan insanlar daha çok hissediyor, benim öle bi problemim yok ya pek sıkıntı yaşamam diyordum.
Muzu hiç tahmin etmemiştim bende aksine rahatlatır diye önce muz yedim, bi etkisi katkısı olmadı. Sonra millan soğuk sütten bahsediyordu ya, süt içtim o biraz iyi geldi ama sonradan yine başladı. Bu sefer elma ayva iyi gelir dedi eşim onlardan yedim. Yerken geçmiş gibi hissediyorum sonra tekrar bi yanma oluyor Allahtan şiddeti bayaı azaldı. Sora biraz daha sabrettim gittim yattım. Gece uyandırsaydı bi bardak daha süt içecektm, sıkıntı olmadı. Sabahta tost yedim ondan sonra biraz yandı ama şuan bi sıkıntım yok.
Bugünde marketten soda alcaz birde onu denicem. Ama doktora gidip ilacı yazdırim diye düşünüyorum hani hiçbişi geçirmezse son çare içerim ilacı..
amin canım ben ikizde istiyorum zaten sağlıklı olsunlarda... ay bir anda çoğul konuştum. doktor tahlil sonucun çıkınca gel dedi. bakalım hayrlısı. doktorun yanında soacaklarımı unutuyorum ya oda sölemiyorama korunun derse ben korunmucam onu biliyorum :)
kızlar günaydın doktora gittim ben şimdi indim aşağıya ...adetin 8ci günü bugün yumurtam 1den fazla olmuş. küçük küçük birden fazla 14-14 ve 14-13 olmak üzerede 2 tane yumurtam varmış. doktorada soramadım nolcak die. estradiol kan tahlili verdi. saat 2de çıkacakmış. çıkınca tekrar doktora gitcem. ona göre 1 tane iğnem kaldı vuryada vurma dicek bilmiyorumbana korunun derse korunmam ya çoğul olsun :)))) napcam ben ya???:18:
yok cnm mide problemiyle ilgisi bende hiç mide problemi yaşamadım ama bnmkide fena oluo...hep maden suyuyla idare ettim şimdiye kadar bi o iyi geldi...poğçada yakar bak mayalı olduğu için yağsız tuz oranı az baharatı olmayan şeyleri yicez ot yicezcnm maden suyu alırsanda özkaynak yada sırma al sağlık bakanlığınca en temiz en doğal olanlar açıklanmışta sadece ikisi var... ben özkaynak alıorum hep bimden aklında olsun...
tahlilde yumurtanın gelişme durumuna bakacak sanırım :) diyorumki doktor bakarken yumurtan cok olmuş dedi bende direk tüp mü yapsak dedim seste çıkarmadı :))) kcamla 2güne bir başladık zaten denemelere :))) kahve içiriyorum birde 2 saat öncesinden :) hadi hayırlısıcnm hakkında hayırlısı bırak oluruna ne tutarsa artık :) inşallah tutsunda 3'e 5'e bakmayızkan tahlilinde neye bakıcakmış doktorun cnm?
tahlilde yumurtanın gelişme durumuna bakacak sanırım :) diyorumki doktor bakarken yumurtan cok olmuş dedi bende direk tüp mü yapsak dedim seste çıkarmadı :))) kcamla 2güne bir başladık zaten denemelere :))) kahve içiriyorum birde 2 saat öncesinden :) hadi hayırlısı
o ekşın fikriyle yapmama olayı nasıl oluyorsa ben yapamıyorum :) artık zavk almaya çalışım bare :)))))))))Aferin aferin hadi inşallah. Birde sen illa çocuk olacak fikriyle ekşın yapmaktan vazgeç, olaya odaklan ozaman stres olmazsın ve bebişlerde gelir inşallah. Hadi hayırlısı
tahlilde yumurtanın gelişme durumuna bakacak sanırım :) diyorumki doktor bakarken yumurtan cok olmuş dedi bende direk tüp mü yapsak dedim seste çıkarmadı :))) kcamla 2güne bir başladık zaten denemelere :))) kahve içiriyorum birde 2 saat öncesinden :) hadi hayırlısı
amin canım inşallahhh. tahlilden sonra gel konusalım dedi. ne dicek çok merak ediyorum! bakalım hayırlısı... bende sorcam aşılamamı tüp bebekmi önerirsiniz die sorcam. çünkü vakit kaybetmek istemiyorum....aaa nie bişi demediki ilginç belkide gerek görmedi :44: ohhh içir bacım kahveleri dahada hareketlensinler yoğun çalışsın döllesin yımırtaları keratalarhayırlı haberlerini alırız inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?