Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

vaaaay su misali icli kofte ha bende makinesi bile var ama yinede yapmasi eziyet geliyo bizim dukkanda ben yapiyodum fotosunu cekde gorem birde tarifi nerden aldin ben annemden aldimonunkinden baskasini pek sevmiyomdakendiminki dahilkanaman gidiyomus iyi bari demek kan yapici seyler yiyon yoksa nerden arakliyon bu kadar kaniii

ya sıtede yarısma var oraya yazmıs bı arkadas ordan aldım,,gayette guzel oldu aksam kocama kızarttıgımda cekerım resmını koyarım,,bıde sutle yapılan var onuda merak etttım denıcem patates yokdu evde usendım dısarı cıkmayı o yuzden onu daha yapmadım ama onuda merak edıorum,,
ya yok bızde aslında cok ıstenen bıse deıl yanı kocam cok duskun deıldır ama ben severım bıde mısafır geldıgınde guzel oluyo,,
lekenmem azaldı cok cok az gelıo hatta gelmıo desek bıle yerı ama dun korkdum cıdden:))
ya aslında oyle pekmez falan yıyen bırı deılımdır yada bal falan yemem ,,ete duskunde deılım ama sebze ve marul cok yerım yada mor lahana falan onlarda kan yapar mı bılmıom acıkcası sanırım genetık bıse babamında kan oranı yuksek,,

su misali senin yuzunden balik akimi basladi topiktee

hee okudum balık kalmıcak memlekette :))))))))))))))
ya dun yaptım ya balık ben yemedım tabı gec geldı esım bende erken yedıydım yemegımı,,fırında pılakı seklınde ettıydım,,kocamda dedı ben bu balıgı sevmıom dıe o da yemedı bı tek kayınpeder yedı ama bozuldu hanı ıkımızde yemeyınce ,,kaynımda gec gelcekmıs eve o yuzden o da yokdu,,bosuna ugrasdım senın anlıcagın dun :)))

heee aferim hamarat hanim sabrina ve hamaratligina hayranimbendede coktu kan bagisi bile yapardim evlenmeden once ama bu dusukten beri bi turlu tamamlanamadi dengem pozuldu

heee aferim hamarat hanim sabrina ve hamaratligina hayranimbendede coktu kan bagisi bile yapardim evlenmeden once ama bu dusukten beri bi turlu tamamlanamadi dengem pozuldu

ya yok hamaratlıkdan deıl can sıkıntısından:)) dusun yemek yapmadım dıe bugun ıclı kofte yaptım bıde ıspanak goz kırpıodu bana onu da pısırdım sevıom ben ıspanagı cok:))
ya dusukler etkılıo tabı kan degerını ,,benım dusuklerın ustunden 2 yıl gecdı o yuzden degerler duzene gırdı ılk baslarda degerlerım benımde dustuydu ama sonra tekrar toparladı ,,senınde eskıye doner ama zaman gecmesı lazım

7 ay oldu niye bulamadi bu denge anlamiyom onceleri atletik fit kendimi cok saglikli hissederdim simdi tirt hissediyom isin kotusu troid ve pkos yuzunden metabolizmam cok yavasladi deli gibi spor yapsamda ayda bir kilo bile veremiyom eskiden istedigim zaman ayda 5-6 kilo verirdimgencligimi ozledim

ya hemen duzene gırmesını bekleme sonucda ben ıkıncı dusukden sonra doktor degerlerım hanı oncekılere gore dusuk ama normal degerlerde olmasına ragmen kan ılacı verdı doktor ,,2 ay ıcdıydım,,esım zorla bana sabahları pekmez yedırıodum ama cıdden zorla sevmem ben ,,teyzesı ettıydı pekmezı koyde susuzdu buram buram uzum kokuodu:)))
yada ıncır falan hurma yıyodum hergun esım yanımda duruodu yerken yemem dıe :)) 2 yıl gecdı gecen bakıldı ıste eskı degerlerıme donmus ama zamanda gecdı ustunden,,
senın daha 7 ay olmus ,,,beklıcen sonucda o degerler hemen artmıo ,,
ya Allahdan bende tıroıd yok normal degerler arasında ama cok degısır degerlerı doktor onemlı deıl dedı degerler arasında kalıosa sorun yok dedı,,
ee dereotunu tuketıomusun tıroıdlere faydalıymıs

Canım çok sevindim valla. Son zamanlar sende benim gibi kilo almasın diye bakarsın

seray ya dogurma nıyetın var mı
kızım son haftaya gırmısın dogursana yaaaaaaaa
gercı erkek cocuklar gec dogarmıs

ahh canımm bende bekliyorum ama benimki koca kıçını kaldırıp çıkamadı bi türlü yarına kadar bekliyorum olmazsa sezeryana alcak dr.um çünkü bebek iri 4 kiloyu buldu. zaten 4 kg.ı geçerse size sormam sezeryana alırım demişti. bakalım yarın ne dicek. pazartesi 3.850 gr. dı. sanırım 4 ü bulmuştur bu ara çok hızlı aldı. hayırlısı artık ne diyim normal çok istedim ama

ama cıdden masallah tam bı tosuncuk olmussssss oyy ooyy oyyyyy
olsun canım ya hem senın saglıgın hem onun saglıgı onemlı normal olmaz sezaryan olur ,,sonucta dogum olayı bu planlı olmuyo ,,,
ama beben cok guzel buyumus

Ayaklarım o kadar şişki görmeniz lazım yani. resmen balon gibi. dün kayınvalidemler geldi ya doğru düzgün oturamadım acaip telaş oluyor. bugün saat 4 gibi eltime gittiler bakalım ne zaman gelirler tekrar bana. sabah kahvaltı yaptık mutfağı topladık yardım etti bana. sonra dedi ki ben odaya gidiyorum bi kahve içerim artık. baba kahve içmez kendi keyfine kahve istedi benden sinir oldum.zorla yürüyorum görüyor ama keyfinden de geri kalmıyor kadın. kendi annem benden 1 bardak su istedi geçen gün ki mutfağa gidiyordum gelirken getirir misin dedi. sonra diyo hakkını helal et hamile kadından bişey istenmezmiş. ama kaynana seni düşünür mü nerdeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…