eve gidip yemek yapasım geldi :)))))
vaaaay su misali icli kofte ha bende makinesi bile var ama yinede yapmasi eziyet geliyo bizim dukkanda ben yapiyodum fotosunu cekde gorem birde tarifi nerden aldin ben annemden aldimonunkinden baskasini pek sevmiyomdakendiminki dahil kanaman gidiyomus iyi bari demek kan yapici seyler yiyon yoksa nerden arakliyon bu kadar kaniii
su misali senin yuzunden balik akimi basladi topiktee
ya sıtede yarısma var oraya yazmıs bı arkadas ordan aldım,,gayette guzel oldu aksam kocama kızarttıgımda cekerım resmını koyarım,,bıde sutle yapılan var onuda merak etttım denıcem patates yokdu evde usendım dısarı cıkmayı o yuzden onu daha yapmadım ama onuda merak edıorum,,
ya yok bızde aslında cok ıstenen bıse deıl yanı kocam cok duskun deıldır ama ben severım bıde mısafır geldıgınde guzel oluyo,,
lekenmem azaldı cok cok az gelıo hatta gelmıo desek bıle yerı ama dun korkdum cıdden:))
ya aslında oyle pekmez falan yıyen bırı deılımdır yada bal falan yemem ,,ete duskunde deılım ama sebze ve marul cok yerım yada mor lahana falan onlarda kan yapar mı bılmıom acıkcası sanırım genetık bıse babamında kan oranı yuksek,,
heee aferim hamarat hanim sabrina ve hamaratligina hayranimbendede coktu kan bagisi bile yapardim evlenmeden once ama bu dusukten beri bi turlu tamamlanamadi dengem pozuldu
7 ay oldu niye bulamadi bu denge anlamiyom onceleri atletik fit kendimi cok saglikli hissederdim simdi tirt hissediyom isin kotusu troid ve pkos yuzunden metabolizmam cok yavasladi deli gibi spor yapsamda ayda bir kilo bile veremiyom eskiden istedigim zaman ayda 5-6 kilo verirdimgencligimi ozledim
Kızlarrr biz geldik yavruşumlaaaaa.....
korkulacak hiç bişey yokkk.. doktorum hesaplamaları yaptı 4 gün falan oynama oluyor şimdiki durumumla.
ben zaten haziranın 10 gibi lekelenme gibi adet olmuştum.
18 haziranda da folükül war demişti doktor dedim işte ozaman tutmuş bu zilli dedi :)
yani son adet tarihimi 10 haziran olarak hesapladı...
2700 gram olmuş zillim. bu gidişle küçük tosuncuk gelecek dünyaya :):): heheh
Bende manti yapcam :))))
Canım çok sevindim valla. Son zamanlar sende benim gibi kilo almasın diye bakarsın
seray ya dogurma nıyetın var mı
kızım son haftaya gırmısın dogursana yaaaaaaaa
gercı erkek cocuklar gec dogarmıs
Kızım süpersin ya, kadını zorla doğuma göndercen. Bebek memnun yerinden demekki daha ayrılmak istemiyor
seray ya dogurma nıyetın var mı
kızım son haftaya gırmısın dogursana yaaaaaaaa
gercı erkek cocuklar gec dogarmıs
Kızım süpersin ya, kadını zorla doğuma göndercen. Bebek memnun yerinden demekki daha ayrılmak istemiyor
ahh canımm bende bekliyorum ama benimki koca kıçını kaldırıp çıkamadı bi türlüyarına kadar bekliyorum olmazsa sezeryana alcak dr.um çünkü bebek iri 4 kiloyu buldu. zaten 4 kg.ı geçerse size sormam sezeryana alırım demişti. bakalım yarın ne dicek. pazartesi 3.850 gr. dı. sanırım 4 ü bulmuştur bu ara çok hızlı aldı. hayırlısı artık ne diyim normal çok istedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?