Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

esooşşş hayırlı olsun canım benim..hayırlı evlatların olsun inşallahhhh lar deim ikz mi acabaa
ik yumurtaysa hadi ikizide geçtim birtanesini tutturma şansından daha fazla şansın
bu arada kahve yi erkek içmeli diye biliyorum

canım benim bakalım hayırlısı. saten kocama içiriyorum bebemmm ben sevmem :)

kızlar doktora gıttım ve o kadar moralım bozuldu kı
anladıgım kadarıyla doktorum sezeryanın yolunu yapmaya calısıyor..
bebek iriymiş,suan 3.500 grammıs..
bu ırılıkle normal dogum bıraz zor olurmus vaktı gelene kadar kılosu cok artarmıs cunku..
bı bebek 1 haftada 500 gram alabılırmı yaaa..
gecen hafta 3 kıloydu..
naapcam ben sımdı..normal dogurtan bı doktor nerden bulcam

Son düzenleme:
canım sıkma canını serayında durumu seninkiyle aynı onunda bebegi iri oldugu için sezeryan olabilir demiş doktoru ... Allah hayırlısın versin ikinizede canımmmmmmmm

Ben normal doğum yapmak istiyorum dedinmi doktora? Sonuçta ultrasonda yanılma payı var 300-500 gr. Bence başka bi doktora daha git eğer illa normal doğum yapmak istiyorsan. Çevrende normal doğuma yönlendiriyor denilen doktor duyduysan bi git onada muayene ol. Oda derse sezaryen gerekli diye, ozaman sezaryen ol. Ama çokda kafana takma, Rabbim hayırlısını versin

iyi bir mide ilacıdır canım hamileliğe zararı yoksa kullan

kız niye moralini bozuyorsun
Rabbim kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de
biz iyileşir kalkarız ayağa
doğumda bebeğini kaybedenleri falan okuyunca çok moralim bozuluyor
Rabbim hayırlısını versin öncelikle
ama ultrasonda bebeğin kilosu son haftalarda yanılabiliyormuş
başka dr lara da git,çocuğun kilosuna ne diyorlar, normal doğum yapıp yapamayacağını öğren
inşallah istediğin gibi normal olur doğum
ama moralini bozma
küçük kızını da üzme annesi

slm kızlar,,,

dalayım dırek konuya ,,
mıllan bende mıyop gıbı dusunuorum,sonucta ulturasondakıyle kucagınıza alcagınız bebenızın kılosu farklı oluyo ,,ulturason teknık olarak kılo soyluyo,,yanı baska bı doktora gıt mutlaka,,hıc deme ıste doktor sezaryan dedı kılosu su falan dıe,,de doktorum sehır dısındaymıs sızı onerdı cevrem bende sıze geldım dıe doktora bırak o desın bebegın kılosu bu normal olur sezaryan olur dıe,,ama mutlaka gıt baska bı doktora,,hem bı bebe bı haftada 500gr alması cok zor hatta ımkansız bıle bence ,,,

sen nasılsın gelemedım kac gundur ,,bıttı mı kanaman falan ? korun dedımı doktor?

selamun aleykum canlarrr
nabersiniz benim bugun isim cok hamur yogurdum burma acicam mayalanana kadar geleyim bir bakayim dedim amaaan millan daha cok olmadi allahim evlat nasip etcek mi diye dusunuyodun simdi dogum seklini begenmiyon akisina birak nasibinde hangisi varsa onu yapcan bu kadar sikma kendinide bebiside azcik rahat ol

hosgeldınnnnnnnnnn:))) anam burma dedıgın baklava mı oluyo:)) kocam duymasın adam hala baklava deyıp duruo:)))))))))))))))
dun kızarttım ıclı koftelerı cok guzel oldu,,belkı kalır dıe 3 tane kızarttım dıgerlerınıde buzluga attıydım kocam yedı yok mu baska dedı dedım yok 3 tane mı yaptın yok dedım yaptım da yemezsın dıe buzluga koydum dedım ,,hee keske ıkı uc tane daha kızartsaydın dedı:)))))))))son zamanlarda yedıgım en guzel ıclı kofteydı dedı:)))))))))

sen nasılsın gelemedım kac gundur ,,bıttı mı kanaman falan ? korun dedımı doktor?
hemen duydum ismimi yettim :)
kanamamın son demlerindeyim.....doktora gittik 5 gün önce falan az daha kürtaj diyodu..ki ben pıhtı halinde düşürdüm diğer kan gibi olan pıhtı dışında farklı bir pıhtı daha düştü..ki daha 5 6 gün geçmiş oluyodu atabilir yani vücut...ama doktorlar opersyon başı para alıyolar ya günahı boynuna ben öyle düşündüm..eşim geldi içeri dediki doktor bey eğer gerek yoksa yapmayalım..ultrasonda baktı rahim normal inceliğie dönmüş aaa gerek yok dedi..ben dedimki doktora artık bende bu kürtajlar yüzünden normal doğum fobisi oluştu..bilseydim anesteziyle yapardım diyor..neyseki kürtaj olmadım...1 ay korun dedi..ankara ya gidicez kaynanam da bir görün diyor..sonuçta pıhtılaşma farklı bir tedavi görmedim ben ama gidelim yinede...bu arada üniversiteden randevu alıp genetik taramada yaptrcam..doktor gerek yok dedi ama doktorlar neye gerek yok dediyse ordan bir sorun çıkıyor. en azından içim rahat olur....
şu veled bi geleydi vücudum bir hoş oldu artık

ıyı ya en azından kuraj olmadın ,,
ama ecem benım anlamadıgım su kımyasal gebelıkde kese olusmuo kı,,yanı tam olusamadan vucut atıo ,,yanı kımyasal dıe doktor mu dedı yoksa sen kendınce mı kımyasal dedın?

Kızlar işte hasretini çektiğim ikiz çizgim : )

Bebişlerimin ilk fotosu : )

Dün yaptım testi adet günümden bi gün sonra yani..yaparken nasıl korkuyom ya çıkmazsa diye sonra baktım mucize hemen belirdi ..

Eşimle iki saat çift çizgimize bakiyoz

deluuuuu
neden cıkmasın ıdrarda kanda cıkmıssssssssss
eee verdın mı kan?? ıkız mı dıe bakılcakdı?

maşallah maşallah darısı da bu ay bize inşallahhhhhhhhhhhh

deluuuuu
neden cıkmasın ıdrarda kanda cıkmıssssssssss
eee verdın mı kan?? ıkız mı dıe bakılcakdı?

Ee napalım kaç sene tek çubukla idare edince iki tane çıkmasını beklemek bi mucize gibi geliyor inanamıyorsn

Kan testine bugün gitcektik normalde ama eşimin işe gitmesi gerekiyordu aradık sorduk burda yaptırsak olurmu kan testini (merkez bi saatlik uzaklıkta bize) olmaz dediler güven sorunu falan..dedik ozmn iki gün sonra gelsek olurmu olur dediler..yani cmrtesi gitcez..

Ama sanırım sadece kan testi yapılcak ikiz olup olmadığı keseler ne zaman gözükürse ozamn ultrasona çağırcak ..ne zaman gözüküyor kese ?

maşallah maşallah darısı da bu ay bize inşallahhhhhhhhhhhh

İnşaLLah cnm darısı sizin başınızda ben inanıyorum ..Yeni kadroyu biz oluşturacaz ha bu karılar doğurup gidecek yerine biz geçicez inş : )

Hep dualarımdasınız zaten..Allahın izniyle hamile kalmayan kalmayacak topicde..

Ya en umutsuz vaka bendim bende ALLahın izniyle hamile kalabildiğime göre hepiniz kalıcaksınız inş

ayyy maşallah barekallah

Rabbim kucağına aldığındaki fotolarını da görmeyi nasip etsin
kan verdin mi ikiz mi tek mi bakıldı mı eslem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…