Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Gunaydin canım yoncamelin facesi var ama resmine girdim baktim dun aksam bebisini daha koymamıs koysaydı diyecektim size hemen.
Bende serayı dusunuyorum walla acaba aldilar mi doguma baygın mı ayıldımi meraklar ixerisindeyim

[QUOTEbenn;28602942]yaaa yoncmelın dogumunu takvımı 20 si olarak gösterıyor..
ve ıkı gun once dogurmus..
bızımkınıde 24u olarak gösterıyor..
yanı yoncamel gıbı dogurursak önumuzde 2 gunumuz kalmıs
yemın edıyorum ben hala dogum cantası hazırlamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
bugun hazırlıcam sööööözz..
dogurma zamanımız gelmıs ya megerrrrrr[/QUOTE]
Bacım benim cantam bile hazır sen daha duruyonmu bugun hazırla bari ne olacagımız belli degil.

Kızlar yi aksam ki maceralarımi anlatayım size. Sun benim icin pekte sakin olmayan bir gundu. Moralim sıfır agla agla cıkartacaktım neredeyse. Aksamda ocak annelerinin dogum hikayelerini okuyup iyice kederlendm. Yataga yattım kasıklarıma bir sancı aneeeemmmm ölüyorum sandım.
Bir kac kere böyle sancılar geldi. Tabi sancı geldikce tuvalet istegi artıo zillimde hic durmuyor icimde tek kale mac yapıo sanki.
Sonra bor ara tuvalete kalktım kalkmösken sut iceyim dedim sutu ictim tam yatıcam hoppp cis gwldi yine.
Tuvalete gittim şar diye bir geldi sanki bes dakka once yapmamamısım sonra kalktıp bacaklardan asagı su gelio.
Sonra bende ne sancı kaldı ne bel agrısı şok gecirdim. En son saat 4 te uyuma calisiordm.
Birde o su gelmesinden sonra karnımın alt kısmı yumusacık pofuduk ayı gibi ustu tas gibi doktoru arayıp soylesem mi bilemedim.

Amannm yine yazmista yazmisim heeee....

Gunaydin canım yoncamelin facesi var ama resmine girdim baktim dun aksam bebisini daha koymamıs koysaydı diyecektim size hemen.
Bende serayı dusunuyorum walla acaba aldilar mi doguma baygın mı ayıldımi meraklar ixerisindeyim

Tamam canım saol, koyarsa bana da at. Seray da aynı şekilde. Beklemedeyim ozaman.

Rabbim seraya kolaylıklar versin. İnşallah bi an önce çıkar ve haberleri verir bize.

Tamam canım saol, koyarsa bana da at. Seray da aynı şekilddBeklemedeyim ozaman.

Rabbim seraya kolaylıklar versin. İnşallah bi an önce çıkar ve haberleri verir bize.

İnsallH canim ikisininda iyi haberlerini alırız. Rabbim korusun onu da melegini de.
Bu arada kızlar ruya tabirlerinden anlayam var mi aramızda.

Kızlar kadının biris topiclerin birine yazmıski suyum geldikten sonra karnımin sisligi indi. Sanki butun o sertlik sudan kaynaklanıomus falan yazmıs.
Tirstım bende simdi karnım dun geceden beri yumusacık ben tuvaletimi yaptim sanarken suyum mu geldi acaba.... ayyy cıldırıcam sonunda su velet bir geleydi hayırlısıyla.

haydi kızlar doguma:))))))) aksam okuyunca yoncameli cok heyecanlandım ya ne guzel dogurmus hem de normal darısı hepimize inş:)) daha erken sankim yahu yarın 37 doluyo :))))))hayırlısı olsun saglıklıca bebeğimizle evimize doneriz inş

çok iyi yapmışsın miyopi
bende gitmek istiyordum ama nasip olmadı
belediye anne çocuk eğitimi kursu açıyor
12 haftalık olması aklımı karıştırıyor açıkçası
doğum yaparsam ki 12 haftaya haydi haydi doğurmuş olurum
kurs yarım kalır diye düşünüyorum

sagocum dr unu ara da bi söyle
ihmale gelmez bu tür şeyler
sen git olmadı bi muayene ol

Canım ya sen arayıp doktora sorsana. Panik yapma, doktorunu bilgilendir bu tür şeylerde mutlaka

Yaaa ara ara sertlestikce su gelir demisti zaten de bu karnimin yumusakligi benide tedirgin etti.
Birde simdi agrın fLan var mi dicek bende hafif bir sırt agrısindan baska bisey yok.
He bu arada alttan kendime baktım vajinamin girisini birsey kPatmıs zillim mi kapattı dersiniz onceden boyle degildi.

Yaaa cekiniorum zırt pırt doktoru aramaya

Allah yardımcısı olsun cok uzuldum, inş sag salim kurtulur anne, rabbim sabırlar versin

benim adet agrısı gibi agrılarım olmaya basladı ve göbegim cok asagıya indi senin de öyle mi?

benim karnım hala yukarda
ara ara sancılar oluyor, akşamları daha çok oluyor ama sık değil.
açıkçası yalancı sancıdır diye pek umursamıyorum

Ayyyy Allah yardimcisi olsun.
Erken dogum mu yoksa dogumda bir sorun olmusta ondan mi oyle olmus cNim.
Rabbim sihhat versin.

hamileliği sıkıntılıymış canım
dr doğsa da yaşamaz demiş galiba
doğumda kaybetmişler işte
Rabbim sabır versin dün geceden beri o kadını düşünüyorum
uyandığı zaman ne diyecekler
inşallah bi an önce kendine gelir çıkar yoğun bakımdan ((

Rabbim basa vermesin cok kotu birsey. Allah yardımcısı olsum.
Benimde en cok korktgum sey o.

Canım bunda çekinecek bişi yok, sıkıntılı bir durumdasın, doktorunda bunu biliyor. Millet neler için arıyordur boşversene sen. Ara sor hiçde çekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…