Günaydın millet;
Seray şimdi hastanede, inşallah kolaylıkla bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin onada bizlerede. Birde mümkünse normal doğum
Birde bende face yok, face koyarsa banada fotosunu yollayın lan mesajla. Merak ediyom bak. Bİrde yoncamel koymuşmu, varmıydı onun facei?
Yoncamel canım, Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin. Bianda pırtlattın sende heeeİnşallah düşündüğümüz gibi kolay olmuştur. Biara doğum hikayeni yaz, merakla bekliyoruz.
Kızlar buarada bende yarın doğuma hazırlık kursuna başlicam inşallah. Kocam 1 ay sonra diyordu ama ikna ettim bugün
Gunaydin canım yoncamelin facesi var ama resmine girdim baktim dun aksam bebisini daha koymamıs koysaydı diyecektim size hemen.
Bende serayı dusunuyorum walla acaba aldilar mi doguma baygın mı ayıldımi meraklar ixerisindeyim
Tamam canım saol, koyarsa bana da at. Seray da aynı şekilddBeklemedeyim ozaman.
Rabbim seraya kolaylıklar versin. İnşallah bi an önce çıkar ve haberleri verir bize.
Allah yar ve yardımcınız olsun seraycım
mis kokuluna kavuşuyorsun ne güzel
bize de dua etmeyi unutma
arada girip yazarsan, bebeğinin senin sağlığınla ilgili falan çok iyi olur
merakta bırakma bizi
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy maşallah yoncamel kız
ne ara doğurdun nerde ne zaman ben kimim :))
gözünüz aydın bu arada
bizim yerimize de öp kuzuyu
Rabbim bize de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
evet sıradaki gelsin
millan
masalberra
merys
seraaaayy ayyyy ne guzel kavusuyorsun bugun bebegıne..sımdı ne heyecanlısındır
gerı gelıp dogumun nasıl gectı dıye bı ara anlatırsın ınsallah..
inşallah hemen ayaga kalkarsın..bebegınıde saglıcakla kucagına alırsın ınsalllaaaaahh
tosun paşa gelıyor sonunda
kız yoncamel,sen ne ara ettın o işi
yaaa cok sasırdım,cok sevındım..
hemde normal dogurmussun buna ayrıca sevındım..
ama dogum hıkayenıde yaz bı ara noooolur..
şoklardayım şuan
ınşallah bende bıgun zart dıye dogurup buraya suprız haber verırım
merys,masalberra,millan üçlüsü..sıra sızde..
:18::18::18:
Günaydın millet;
Seray şimdi hastanede, inşallah kolaylıkla bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alır. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin onada bizlerede. Birde mümkünse normal doğum
Birde bende face yok, face koyarsa banada fotosunu yollayın lan mesajla. Merak ediyom bak. Bİrde yoncamel koymuşmu, varmıydı onun facei?
Yoncamel canım, Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin. Bianda pırtlattın sende heeeİnşallah düşündüğümüz gibi kolay olmuştur. Biara doğum hikayeni yaz, merakla bekliyoruz.
Kızlar buarada bende yarın doğuma hazırlık kursuna başlicam inşallah. Kocam 1 ay sonra diyordu ama ikna ettim bugün
Kızlar yi aksam ki maceralarımi anlatayım size. Sun benim icin pekte sakin olmayan bir gundu. Moralim sıfır agla agla cıkartacaktım neredeyse. Aksamda ocak annelerinin dogum hikayelerini okuyup iyice kederlendm. Yataga yattım kasıklarıma bir sancı aneeeemmmm ölüyorum sandım.
Bir kac kere böyle sancılar geldi. Tabi sancı geldikce tuvalet istegi artıo zillimde hic durmuyor icimde tek kale mac yapıo sanki.
Sonra bor ara tuvalete kalktım kalkmösken sut iceyim dedim sutu ictim tam yatıcam hoppp cis gwldi yine.
Tuvalete gittim şar diye bir geldi sanki bes dakka once yapmamamısım sonra kalktıp bacaklardan asagı su gelio.
Sonra bende ne sancı kaldı ne bel agrısı şok gecirdim. En son saat 4 te uyuma calisiordm.
Birde o su gelmesinden sonra karnımın alt kısmı yumusacık pofuduk ayı gibi ustu tas gibi doktoru arayıp soylesem mi bilemedim.
Amannm yine yazmista yazmisim heeee....
merys nicin moralin bozuk noılmus o topikte
dün biri doğuma girmişti
bebeği kaybetmişler
anne de yoğun bakımdaymış
Kızlar kadının biris topiclerin birine yazmıski suyum geldikten sonra karnımin sisligi indi. Sanki butun o sertlik sudan kaynaklanıomus falan yazmıs.
Tirstım bende simdi karnım dun geceden beri yumusacık ben tuvaletimi yaptim sanarken suyum mu geldi acaba.... ayyy cıldırıcam sonunda su velet bir geleydi hayırlısıyla.
dün biri doğuma girmişti
bebeği kaybetmişler
Allah yardımcısı olsuncok uzuldum, inş sag salim kurtulur anne, rabbim sabırlar versin
benim adet agrısı gibi agrılarım olmaya basladı ve göbegim cok asagıya indi senin de öyle mi?
Ayyyy Allah yardimcisi olsun.
Erken dogum mu yoksa dogumda bir sorun olmusta ondan mi oyle olmus cNim.
Rabbim sihhat versin.
hamkpği sıkıntılıymış canım
dr doğsa da yaşamaz demiş galiba
doğumda kaybetmişler işte
Rabbim sabır versin dün geceden beri o kadını düşünüyorum
uyandığı zaman ne diyecekler
inşallah bi an önce kendine gelir çıkar yoğun bakımdan((
Yaaa ara ara sertlestikce su gelir demisti zaten de bu karnimin yumusakligi benide tedirgin etti.
Birde simdi agrın fLan var mi dicek bende hafif bir sırt agrısindan baska bisey yok.
He bu arada alttan kendime baktım vajinamin girisini birsey kPatmıs zillim mi kapattı dersiniz onceden boyle degildi.
Yaaa cekiniorum zırt pırt doktoru aramaya
dün biri doğuma girmişti
bebeği kaybetmişler
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada normal doğumla bebeğimm dünyaya geldii 29 ocak günü :) Allahımm hepimizin yavrularını korusun acılarını göstermesinnn aminnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?