Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Aha geldiler bu karıya yine

özge samsunda bacım..bı notun varsa ben ıletiiimm
kızlar benımkıler gelıyor (annemler)..bırazdan gıderım buralardan,uzak dıyarlara

tmm canım ,,,
saat uc oldu 1 saat yurucem dısarda ,,,uykumda acılır ay cok mıskınım bugun beeeeeeeeee
ama aksama burdayım kesın kocam ıste ,kayınpederde abısınde kalcakmıs ,,,
ıstersenız sabaha kadar muhabbet ederız
ama sımdık cıkayım ,,,,sonra cıkamam yurume bandında yurumıyım malum dun eksın vardı ,,,
optumsssssssssssssssssssssssss

ben kilo alimini asgari duzeye dusurmeye calistigim icin her markete gittigimizde hazirladigim listeye sadikkalmaya calisiyorum ama oduna engel olmak cok zoroluyo cekistire cekistire goturuyom ama evet bizde hic sikilmiyoz cokegleniyoz

ben kaçar kardeşim gidiomuş onu yolcu edicem...
eslem valla bak senle ilgisi yok

Hainler gidin gidinn bakalımm benimde kocişin pazar izinleri olacak elbet ozaman görecem ben sizi hıh

Bende arkadaştan haber bekliom çıkacam merak etmeyin bende sizi kandırıyom

ama görmcesi baskın yapmş çıkmasını bekliyoruz : )

ben kaçar kardeşim gidiomuş onu yolcu edicem...
eslem valla bak senle ilgisi yok

anlasmis gibi hepbirden nereye beyaaa eslemi hakli cikardiniz

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr...
bir kaç gündür sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. çok fazla internete girmeme kararı aldım çünkü doğumla ilgili bişeyler okudukça daha çok panik olduğumu fark ettim.
İki gündür çok iyiyiz Allah'a şükür karnımda hiç kasılma olmadı böyle giderse Mart'a kadar bekleyecek zillim.
Bugün babasıyla beşiğini kurduk kıyafetlerini falan yerleştirdik ama daha alınacak eksiklerimiz war tabi.
Neyse ara ara girer bakarım yine ne war ne yok diye.
bu arada Seray'ın yavruşu çok tatlı maşallah. Rabbim uzun ömürler versin...
bizede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
hadin öptüm hepinizi byyyyy

çok canım sıkkın,hayata küstüm gibi
annem anlatıyor; bugun bı arkadasını görmus..
ona sormus 'sen hamıleyken kaç kılo aldın' dıye
oda demıs 23 falan..annemde demıs 'benım kızda 28 almıstı herhalde':S
anneme dedım 'anne ben 20 kılo aldım ya,ne 28i'
kardesımde demesın mı aman sankı cok az aldın..
ha 20,ha 28..

(tabı kendısı hamılelıklerınde sadece 9 kılo aldıgı ıcın,onun havasında)
yıne kılomu yuzume vurdu kardesım yanii..
yaa nıye bu kadar patavatsız,hanı onlar boyle konusurken ben gülüp gecıyorum dıyemı acaba
cok canımı sıktı çooooook..gittiler benı karamsarlıga gömüp

ehh be yuh kardesıne yanı ,,,nıe dıokı oyle seyler ,,,
ya canım sen nıe kendını uzuosun kı ben onu anlamıorum ,,,
sonucta son aydasın belkı 1 kılo daha belkı alırsın belkı almazsın
ne olmus 20 kılo aldın da ,,zaten bunun 10 kılosu dogumdu ,kırkın cıkmasıydı derken kaybetceksın,,
gerıı kalan 10 kıloyuda emzırdıkce 3 veya5 ayda verırsın canım ,,
dusunme bunları ,,
walla 20 ıle 28 arasında cokkkkkk fark var kardesın bunu fark edemıo sanırım,,,
sen bu kadar kucuk seylere takılan bırı deılsın kı ,,uzme kendını sacma sebepden dolayı canım,,
bence kardesın senın guzellıgını kıskanıo benden soylemesı

Son düzenleme:

millancım böle şeyler düşünüp üzme kendinide bebegide. boş ver kilo aldın desinler... sonucta bebeginde sağlıklı maşallah sende sağlıklısın. doğumda en az 10 kilo gidio. kalan 5 kilo ödem oda gider 2 güne. sonra 5 kilo kalır geriye onuda her türlü emzirirken verirsin.
ne kadar küçük şeylere üzülüyorsun. bundan 9 ay önce bebegin olmuyor die üzülüyordun rabbim nasip etti. 30 kilo al nolcak meleğin geliyor.... maşallahhhh

yai şuan 100 kilo olsamda bir bebegim olsa. ne yapar ne eder veririm Allahın izniyle ben o kiloyu

aynen bende senın gıbı dusunuorum eylul,,
bılsem kı 30 kılo alcam yınede bebegım olsun ıstıorum ,,sonucta dıkkat ettın mı bıde spor bııttı gıttı ,,
zaten en kolay gebelıkde alınan kılolar gıdıo ,,

öle canım öleee yerim içerim alım kilo hiç zoruma gitmez... bana obez desinler yavrum gelsinde ben kulağımı tıkarımmmm... millan da takmaz aslında böle şeylere ama son günleri olunca kardeşide patvatsız olunca zoruna gitmiş belliki üzme kızz kendini delüüüüüüüüüüü

kız sen niye dert ediyorsun bunları.
ben senin kadar dert etmiyorum heee
69la hamile kaldım şımdi 85 kiloyum üstelik benim kendi sağlık durumumda kilo vermeye elverişli değil
karaciğerimde hem büyüme hemde yağlanma war böyle olunca kilo vermek ne kadar zor biliyor musun sen. Belkide bütün kilolarım benimle kalacak hiç gitmeyecek ama zerre kadar umurumda değil. bunları hiç dert etme.

Görümcem hamileliğinde 30 kilo aldı şimdi 48 kilo ya düştü isteyince hepsi oluyor dert etme kendine.
Kardeşinde seni üzmek için söylememiştir takma kafana bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…