Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

su misaline laf atıyosunda senin niye uykun var hatun
ben de kahveyi seviyorumda çok içince çarpıntı yapıyor
genç yaşta emekli hastalıklarına tutuluyorum:44:

bizde vardi eksin ama doktor dedi 9 una kadar eksun edin diye ama eger bu kirmizilarsa gelen ayin erken kapattik bu ay

su misali hatırlatırım sana birkere saçım ıslaktı koltuğuma değince iz kalmış dediydimde "" oooo saçların niye ıslaktı kızz" diye yorum atmıştın....
ee etme bulma dünyasıııı

yok bacim rahat olun saka ediyom evde var kebab cok lokum ve kahve hatta turk helvasi ve bali bile vardi gecen gun markette topladim getirdim zaten turk mali ne gorsem getiriyom lazimmi bakmiyom bile nede olsa odun yer

su misali hatırlatırım sana birkere saçım ıslaktı koltuğuma değince iz kalmış dediydimde "" oooo saçların niye ıslaktı kızz" diye yorum atmıştın....
ee etme bulma dünyasıııı

anammmmmmmmm karıda ne hafıza var ya oyleeeeeeeeeeee
ne ıcerledın lannnnnnnn lafımaaaaaaaa hahahahhahahahah
heeee sende gerceklerı kkonusssssss nıe ıslandıydı sacın ıtıraf ettttttttttttttttttt
hee benım uykumun sebebı dun normalden fazla spor ettım kostum falan ondan yorulmusum aksamda mısafırlıkde dolandım sankı mısafır ben deıldım ev sahıbıydım,,uyus oluyom benden sonra bı gelın olsada ben otursam nere gıtsem sen kucuk gelınsın hızmetler senden dıolar, kölemıyım lan bennnnnnnnnnnnnnnnn ezıkmıyımmm lan bennnnnnnnnnnnnnnnnn

ee o kadar hafızam olsun,içtiğim b12 vitaminler saolsuuuun

allah sabir versin ecemin hafizada masallah
Leeyyn iki saat ekşın deyip duruyonuz yapan var yapamayan var şurda ayıp değil mi
eeeeee naaapalimmm kizim biz senin gibi eksinsiz bebek edemiyikk elimiz mahkum basa gelen cekilir hesabi (bende ultra zeytin yagilik var)

ee o kadar hafızam olsun,içtiğim b12 vitaminler saolsuuuun

ya benım cok kotu hafızam yaaa,,,dunu hatırlamıom,,bazen kocam anlatıo boyle oldu dıe ben sapsal sapsal suratına bakıom,,ne olcak bu halım bılmem,,doktora da gıttım tahlıl yaptı degerler sınırlarda cıkdı ama senede bır tekrarla dedı sınırlara cok yakınmıs ılac verebılırmıs,,,

heeee sen sakın yasantı sururodun dıme:)))))))))))))))))))))) eee doktor demedımı hanı yapabılırsınız dıe? adam dıcek 9 ay boyleyse yandık dıe

yok anam cuma günü soracaz bakalım tohtora ne diyecek : )

eşim ilk başlardaa amaaan tutsunda yapmayıveririrz biraz napalım diyodu..24 sene yapmadık bişiy mi oldu falan..(24 de evlendi )

şimdi hatırlatıyomda bu sözleri sanki hiç söylememiş gibi karıştırma diyo onları : )

iç iç vitaminleri çok iyi oluyor..ben kafayı bulucam bu gidişle ilaçlarla...pekmezi limonlayıp içince kan değerleri çabuk düzelirmiş..

hımm ehhh sarelle yemezsen tadunu bılmezsın,,ammma gel gor kı bır kez yersen o tadu unutamazsunnnnnnnnn

bebek 9 ay + 40 gün lohusalık derken 1 seneyi gözden çıkarsın eşin

allah sabir versin ecemin hafizada masallah

eeeeee naaapalimmm kizim biz senin gibi eksinsiz bebek edemiyikk elimiz mahkum basa gelen cekilir hesabi (bende ultra zeytin yagilik var)

Sen ne demek istiyon kız benim bebelerime ekşınsız falan filan heh

sizinkiler bebe de nolmuş benimkiler bebe değil mi

iç iç vitaminleri çok iyi oluyor..ben kafayı bulucam bu gidişle ilaçlarla...pekmezi limonlayıp içince kan değerleri çabuk düzelirmiş..

kız kan degerlerımde sorun yokk hatta normal degerlerın bır mıktar uzerınde kanım,,,bu hafıza ıle ılgılı bı degerler var b12 falan gıbı bıkac tane daha bı deger onlarda sorun var degerler arasında yıne ama sınırlara cok yakın ,doktor seneye tekrar yaptır dedı bu testerı eger yukselırse 2 veya 3 derece sınırı asmıs oluyo o zaman ılac vercekmıs ,,,

yine adam basinda ole demis en azindan bizde daha bebek olmadan odun onun pazarligini yapiyo en fazla 2 hafta dedim en az 3 ayi gozden cikardiyom 30 na kadar nasil sabrettin diyo alismis kudurmustan beterdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…