su misaline laf atıyosunda senin niye uykun var hatun
ben de kahveyi seviyorumda çok içince çarpıntı yapıyor
genç yaşta emekli hastalıklarına tutuluyorum:44:
su misali hatırlatırım sana birkere saçım ıslaktı koltuğuma değince iz kalmış dediydimde "" oooo saçların niye ıslaktı kızz" diye yorum atmıştın....kızım demedım mı turk ,kebap, lokum demek yasak dıe kızın canı cekıo
demedık demedık turk demedık urk dedık :))))
wallah yokdu eksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntopıgın daımı sapugu oldummmmmmmmmmmmmmmm
kızım demedım mı turk ,kebap, lokum demek yasak dıe kızın canı cekıo
demedık demedık turk demedık urk dedık :))))
wallah yokdu eksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntopıgın daımı sapugu oldummmmmmmmmmmmmmmm
teleme peyniri gibi dönüyo ortada vallaya zaten uykuluyum kafa olmus bı dunya ,,,bıde bu maalaryattımı dıo esleme olayı cozmeye calısıom ne maası ya dıe,,,lınke sımdı tıkladım teyzem ne gusel oynuyo ya laaaaaaaaaaaaaaaaaaa
su misali hatırlatırım sana birkere saçım ıslaktı koltuğuma değince iz kalmış dediydimde "" oooo saçların niye ıslaktı kızz" diye yorum atmıştın....
ee etme bulma dünyasıııı
Leeyyn iki saat ekşın deyip duruyonuz yapan var yapamayan var şurda ayıp değil mi
ee o kadar hafızam olsun,içtiğim b12 vitaminler saolsuuuunanammmmmmmmm karıda ne hafıza var ya oyleeeeeeeeeeee
ne ıcerledın lannnnnnnn lafımaaaaaaaahahahahhahahahah
heeee sende gerceklerı kkonusssssss nıe ıslandıydı sacın ıtıraf ettttttttttttttttttt
hee benım uykumun sebebı dun normalden fazla spor ettım kostum falan ondan yorulmusum aksamda mısafırlıkde dolandım sankı mısafır ben deıldım ev sahıbıydım,,uyus oluyom benden sonra bı gelın olsada ben otursam nere gıtsem sen kucuk gelınsın hızmetler senden dıolar,kölemıyım lan bennnnnnnnnnnnnnnnn ezıkmıyımmm lan bennnnnnnnnnnnnnnnnn
allah sabir versin ecemin hafizada masallahanammmmmmmmm karıda ne hafıza var ya oyleeeeeeeeeeee
ne ıcerledın lannnnnnnn lafımaaaaaaaahahahahhahahahah
heeee sende gerceklerı kkonusssssss nıe ıslandıydı sacın ıtıraf ettttttttttttttttttt
hee benım uykumun sebebı dun normalden fazla spor ettım kostum falan ondan yorulmusum aksamda mısafırlıkde dolandım sankı mısafır ben deıldım ev sahıbıydım,,uyus oluyom benden sonra bı gelın olsada ben otursam nere gıtsem sen kucuk gelınsın hızmetler senden dıolar,kölemıyım lan bennnnnnnnnnnnnnnnn ezıkmıyımmm lan bennnnnnnnnnnnnnnnnn
eeeeee naaapalimmm kizim biz senin gibi eksinsiz bebek edemiyikk elimiz mahkum basa gelen cekilir hesabiLeeyyn iki saat ekşın deyip duruyonuz yapan var yapamayan var şurda ayıp değil mi
ee o kadar hafızam olsun,içtiğim b12 vitaminler saolsuuuun
allah sabir versin ecemin hafizada masallah
eeeeee naaapalimmm kizim biz senin gibi eksinsiz bebek edemiyikk elimiz mahkum basa gelen cekilir hesabi(bende ultra zeytin yagilik var )
heeee sen sakın yasantı sururodun dıme:))))))))))))))))))))))eee doktor demedımı hanı yapabılırsınız dıe? adam dıcek 9 ay boyleyse yandık dıe
iç iç vitaminleri çok iyi oluyor..ben kafayı bulucam bu gidişle ilaçlarla...pekmezi limonlayıp içince kan değerleri çabuk düzelirmiş..ya benım cok kotu hafızam yaaa,,,dunu hatırlamıom,,bazen kocam anlatıo boyle oldu dıe ben sapsal sapsal suratına bakıom,,ne olcak bu halım bılmem,,doktora da gıttım tahlıl yaptı degerler sınırlarda cıkdı ama senede bır tekrarla dedı sınırlara cok yakınmıs ılac verebılırmıs,,,
yok anam cuma günü soracaz bakalım tohtora ne diyecek : )
eşim ilk başlardaa amaaan tutsunda yapmayıveririrz biraz napalım diyodu..24 sene yapmadık bişiy mi oldu falan..(24 de evlendi )
şimdi hatırlatıyomda bu sözleri sanki hiç söylememiş gibi karıştırma diyo onları : )
bebek 9 ay + 40 gün lohusalık derken 1 seneyi gözden çıkarsın eşinyok anam cuma günü soracaz bakalım tohtora ne diyecek : )
eşim ilk başlardaa amaaan tutsunda yapmayıveririrz biraz napalım diyodu..24 sene yapmadık bişiy mi oldu falan..(24 de evlendi )
şimdi hatırlatıyomda bu sözleri sanki hiç söylememiş gibi karıştırma diyo onları : )
allah sabir versin ecemin hafizada masallah
eeeeee naaapalimmm kizim biz senin gibi eksinsiz bebek edemiyikk elimiz mahkum basa gelen cekilir hesabi(bende ultra zeytin yagilik var )
iç iç vitaminleri çok iyi oluyor..ben kafayı bulucam bu gidişle ilaçlarla...pekmezi limonlayıp içince kan değerleri çabuk düzelirmiş..
yok anam cuma günü soracaz bakalım tohtora ne diyecek : )
bebek 9 ay + 40 gün lohusalık derken 1 seneyi gözden çıkarsın eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?