bu konuda bızı tek destekleyen sen oldun lılyum..
bızde 39 olduk artık ne zaman dogurcaz yaaa dıye delırıyoruz hergun burda..
ama kızlar bızı bı turlu anlamıyolar..
bıde bız erken gelecegıne ınandırdık kendımızı..
oyuzden beklemek cok sıkıcı artık..
harbı pıpıyı dıkecek karsımıza herhalde bu kadar beklettıgıne göre
sabah karnımda raks edıyordu,hıc gelmek gıbı bı fıkrı yok benımkının
dalga mı gecıyon kız sen bızımle yogsaaam
muzmut o konuyu bı oku allah askına
okudum ama nasil yorum yapsam bilemedim odunun ilk zamanlardaki hali geldi aklimaama konu gercek gelmedi bana sanki biri dalga geciyo
zaten konu kapatılmıs
benımde kaderım bu zaten,hangı konuya dadansam mutlak kapanıyor konu..
bırazdan yıne gıdecem yenı konular aramaya
cok komık oluyo
Duygu senin yazdıklarını gorunce kendimi goruyorum.
Coraplarımi bile zor giyiyorum. Gobegim okadar asagıdaki otururken bile bacaklarımı birlestiremiorum.
Odunum giydiriyor coraplarimi.
canım doguma geliyolar ama bi bilsen su sonler nasıl geciyor...agrılar stres sinir, bekleyiş.. yani baskasını zaten istemiosun yardım konusuna gelince biz annemle aynı sokakta oturuyoruz o her işimi goruyor sagolsun, onda duruyoruz evimize yatmaya geliyoruz.. zaten son zamana kadar calıstım dinlenmek istiyorum . gece uyuyoamıyorum hortlak gibi geziyorum evde..
Tahmin edebiliyorum canım ama çok takılma şimdiden. Bende çok korkuyorum o dönemden, benim kaynanam birde çok panik düşün yani. Ben sancılar 5dkya inene kadar beklemek istiyorum ama onun paniğinden giderim hastaneye sinirlere gark olurum birde sezaryen olursam nolur diye düşünüyorum. Ama şimdiden takmamaya çalışıyorum. Panikliğinin dışında yardımıda olur saolsun, iyi yönlerini düşünüp avutuyorum kendimi.
Bu durumda yatmakmış kalkmakmış, milleti düşünmeyeceksin. Sana misafir olmaya değil yardım etmeye geliyor olmaları lazım. Biraz dinlenmem lazım der gider yatarsın, sonra zaten geri kalkıyorsun. İşlerini yapıp normal zamandaki gibi ağırlayamazsın, sonuçta kendi işlerini bile yapamıyorsun dimi. Eşinde anlayışlı olacaktır. Sende biraz sabret, dert edip de strese sokma kendini.
Bakarsın bebişin o tarihe kalmaz erken doğuverirBende hep temmuz diyorum soranlara umarım ozamanlara kalmaz. Şöyle 15-20 haziran arası doğsa millet beklemezken sürpriz yapsa.
Aman neyse sağlıkla sıhhatle gelsinde diğer şeyleri unutulur
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın :2:ben çok hastayım yaaaa
bu arada duygu magvıtali ac karna içersen ishal yapıyormus.
dun prospektusunu okumustum öyle dıyordu..
oyuzden tok karna ıcılmelıymıs..
sen ac karna ıc ıstersen
işte bak senin az kaldı ama benim daha çok var. ve benimde erken doğum riskim var ama daha çok erken benim için sen o dönemi atlattın en azından. az daha sabret son günler zor geçiyor ama sonrası çook güzel olacak :)
töbe töbe yauw hamileliğinide düzenini bozdunuz valla ben 40 haftadan çnce olmasın diye dua ediyorum millanla miyopidede erkenden olsun diye bekliyolar hey güzel Allahım
mıyopii suan kendımı temmuza kadar beklemıs olarak farzettımde kafayı yerdım herhalde
sago yazını okurken barı sen dogur kız dedım ıcımden..ama senınkının durması lazım dımı
ooff bırılerı dogursun artık..
mıyopii suan kendımı temmuza kadar beklemıs olarak farzettımde kafayı yerdım herhalde
sago yazını okurken barı sen dogur kız dedım ıcımden..ama senınkının durması lazım dımı
Kızlar link vermek doğrumu bilmiyorum ama çatı darlığıyla ilgili bir yazı buldum. okumanızı tavsiye ederim
Bir sezaryen sebebi olarak çatı darlığı | Blogcu Anne
kuzum senin tosun kaç kilo oldu altta yazan rakamla tutuomu? Bnm geçen hafta 1.900 dü 2 haftada 550 gr. almış son haftalarda daha da çok alıo diolar böle giderse ben bu kızanı çıkartamıcam
yazı sonlara dogru cok acıklayıcıydı..
doktorların aslında neden catı darlıgını mazeret gösterdıklerını anlattıkları kısım benı etkıledi
olaya onların acısından bakınca hakverdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?